Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 31. Dec. 2007 13:43

ful huda kletka je :D
če jima daš vodo v posodico mislim, da boš morala parkrat na dan jima zamenjat. ker če sta taki kot moj, bo to zasvinjano v minutki :lol: pa nevarnost je, da prevrneta podsodico z vodo, pol pa je vse mokro, pacasto...si dobila še kako drugo idejo??

aja in držim pesti za vse vaše hrčke in hrčice da bojo vredu pa da se pozdravijo čim prej
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Dec. 2007 14:56

Ja, zdj sm jima nalepla iz notranje strani s tistim prozornim selotejpom, da bosta lh pile in očitno zaenkrat deluje. Upam, da ga ne bosta kej grizle, sicer je čist prliman, ampak ok, pr hrčkih se pa res nikol ne ve. Sam ni mi jasn, zakaj za boga se ne marata oz. se skoz neki preganjata ... in to ne nežno :evil:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Dec. 2007 15:38

Btw-kje si kupila kletko? Kje v Zooticu? Ker sem pred časom vidla tam take dobre kletke. Pri teh kletkah mi je včeš, da imajo plastiko tudi. Ker ko so hrčki majhni zlahka pobegnejo skozi rešetke. Naša Miša je prve dni že ven ušla :?

Btw-jaz sem tudi dala posodic z vodo not. Plus napajalnik. Upam, da bo tebi napajalnik funkcioniral.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 31. Dec. 2007 16:24

jagodka85 napisal/-a:Ja, zdj sm jima nalepla iz notranje strani s tistim prozornim selotejpom, da bosta lh pile in očitno zaenkrat deluje. Upam, da ga ne bosta kej grizle, sicer je čist prliman, ampak ok, pr hrčkih se pa res nikol ne ve. Sam ni mi jasn, zakaj za boga se ne marata oz. se skoz neki preganjata ... in to ne nežno :evil:

pri hrčkih je tako, da ko spolno dozorijo lahko živijo sam z nekom nasprotnega spola...hrčki istega spola se ponavadi ne prenesejo, zato tudi ne morejo živet v isti kletki. to so meni povedali v trgovini, kjer sm kupla mojega hrčka.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Dec. 2007 16:28

Jaz pa sem brala, da baje (to govorim za ruske hrčke), da se bolj prenašajo če sta istega spola. Vendar samo 2 ženski, 2 hrčka bi se baje takoj stepla do konca. Eh,kdo bi vedel. Eni pravi tako, drugi drugače. Je pa čist odvisno. Ker npr. eni hrčki se full ne pustijo božat, pa cartat. Naša se pusti. Full! Včasih po pol dneva pri meni leži in jo crkljam (zato mi je še toliko bolj hudo, ko jo gledam bolano-vendar je trenutno ok. Poredila se je malo, pa full svileno dlako ima danes. Vendar pride vmes ven in težko diha+piskaaaaa). Čist odvisno. Pa kolikor vem, so baje ruski hrčki eni redkih ki lahko živijo v gručah. Ostali so najraje sami.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 31. Dec. 2007 16:33

ma sej kdo bi pa lahko vedel :lol: verjetno je res čisto odvisno od vsakega posameznega hrčka- moj prejšnji hrček pa tudi zdej ta nov, ne marata niti malega plišastega medvedka (na obesku za ključe) :lol: bo treba njih vprašat, če so za družbo al ne :D
bulma, upam da bo tvoja žogica čimprej dobro
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Dec. 2007 16:36

Hihi :D Niti plišastega medvedka ne? Joj..samo res so zanimivi. Pa npr. eni hrčki dobijo drisko po solati in drugi zelenjavi, drugi ne itd. Najbolj vseeno zaupam knjigam ko me kaj o njih zanima. Vendar pa spet-zanemariti pa spet ne smemo izkušenj drugih ljudi.
Drugače mi pa pri hrčkih gre najbolj na živce da bi vse pojedli. Naša bi vse vas spokala! Včasih ji moram iz ust kaj vlečti ko ne vidim da si kaj kar ni za njo not nabaše :D Hjao:)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Jan. 2008 11:16

Bulma napisal/-a:Btw-kje si kupila kletko? Kje v Zooticu?

:ja: v Zooticu sm jo kupla ja. Ostale so ble take grde, pa sm to pol vzela. Bla je pa 40 evrov.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 01. Jan. 2008 11:38

Lola pa ma tako, samo rumeno. je pa fajn da je v tej kletki zaščitena pred mačko.

Klik
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Jan. 2008 13:09

Moja lubica pa umiraaaaaaaaaaaaaaaaa :cry:
Meni se mešaaaa. Direkt pred mojimi očmi! Ne more več fajn hodit, komaj diha, nič ne je. Štrlijo ji vse kosti ven za nameček pa je še napihnjena, pa še okrog repka sem vidla da je pokakana-se pravi da je imela drisko. Omg... :cry: Ne morem nehat jokati :cry:
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 01. Jan. 2008 16:05

;(

upam, da bo vse cimprej konc, da ne bo prevec trpela :frown:
drzi se
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Jan. 2008 19:09

Moje lubice ni več :cry: Smo jo peljali k veterinarju, pa jo je uspaval. Saj je rekel da bi ji lahko dal zdravilo itd. samo to bi bilo potem kakšen dan še ali dva, da bi bila ok.
Počutim se grozno! Katastrofa od začetka novega leta :cry: Pa ok. Vsaj se ni več mučila. Ker je te dni bila tako boga.

Baje gremo v četrtek po novega hrčka. Jaz se bom delala kot da je to še vedno ona. :cry:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Jan. 2008 19:52

Oh no, žou mi je zate, res :( Sej boš mela novega hrčka ravno tako rada, pa ravno tako dobro boš skrbela zanj. Miša bo pa itak vedno v tvojem srčku.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Jan. 2008 20:08

Definitivno! Celo dva bom imela :) Kot ti. Pa definitivno bo Mišika za vedno v mojem srčku. Saj je itak prvi moj hrček bila.
Upam, da bo čimprej boljše, ker me glava neznosno že boli že od joka :cry:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 01. Jan. 2008 20:09

Verjetno bo bolše takoj, ko boš dobla druga dva hrčka. Kakšna pa bosta, že kej veš?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov