Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
to sta moja dva tudi delala pa sem malo pošpricala z WD40 in ful dobro oprala(da se ne bi kaj zastrupila) in zdaj gonita neslišno zvečer pa jima ven dam, tako, da sta moja navajena ponooči spat in podnevi izkoristit kolo do daske ful mi je smešno, ko se skupaj not zbašeta pa se včasih ne moreta odločit, v kero smer bi šlamariah napisal/-a:ajaa ups
zato ker še bolj goni kolo, ne pusti mi spat sej tisti je tudi, a ne, sam se je malo umiril, ta pa celo noč, sploh se ne ustavi
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
moj pa ne navali takoj na zelenjavo- zgleda ima raje tista semena. sej jo poje, ampak ne vsega.
haha dobra je ta z wd-jem sam pri meni dvomim da bi pomagalo, ker moj ima plastično kolo. sliši se zaradi tega, ker je pač pritrjeno na kletko.
haha dobra je ta z wd-jem sam pri meni dvomim da bi pomagalo, ker moj ima plastično kolo. sliši se zaradi tega, ker je pač pritrjeno na kletko.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja, kr umru je. Ati ga je mel se prejsi dan v rokah in je bil cist zovahn in vse, nasledni dan pa je sestrica cistila kletko in ga najdla v njegovem gnezdu. Kostruncek je pa zrevn njega spal.
Tko da smo se vsi cist zalostni
Tko da smo se vsi cist zalostni
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Nja, sej glih to je tok tezko, ker je kr na enkrat. Res pa je da je ratu ful siv na hrbtu, edin to je blo drugac, sam smo mislil, da bo dobil zimski kozuh al pa kej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov