Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hihi. Tvoj ne meče kakce? Ne mi rečt da samo naša tako kaka. Vsede se, pa jih vzame in meče. Omg...
V kletko ji dam žagovino, pa vmes malo tistega sena oz trave, ki se da tudi dobit. Vendar tega dam samo pikico, ker ima preveč močan vonj za mojo malo sobico. Drugače pa ji dam tam kjer spi not tisto vato za hrčke, da si naredi gnezdo. Pa še vmes ji dam tudi kakšen robček (seveda neodišavljen), da si še kaj naredi. Tak mi je smešna ko si iz enega nadstropja po tunelu vlači koščke robčka
Kaj pa daješ ti notri? Ima kakšne igračke?:)
V kletko ji dam žagovino, pa vmes malo tistega sena oz trave, ki se da tudi dobit. Vendar tega dam samo pikico, ker ima preveč močan vonj za mojo malo sobico. Drugače pa ji dam tam kjer spi not tisto vato za hrčke, da si naredi gnezdo. Pa še vmes ji dam tudi kakšen robček (seveda neodišavljen), da si še kaj naredi. Tak mi je smešna ko si iz enega nadstropja po tunelu vlači koščke robčka
Kaj pa daješ ti notri? Ima kakšne igračke?:)
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
haha ne, jst nism vidla da bi kej delal s kakci
jst mu tudi dam žagovino pa seno, spodaj pa papir. jaaaa, z robčki pa se radi igrajo. Meni je pa najbolše opazovat, kako se premika pod senom- si naredi potke spodaj
od igračk nima nič posebnega, ima še eno majhno okroglo hišico not, pa mu dam še tiste kartonaste rolce od wc papirja, ki jih grizlja pa skriva se not. sm pa mu dala enkrat en obesek za ključe pelušek not, pa ga je kr napadu kaj pa ti dajaš za papcat?
jst mu tudi dam žagovino pa seno, spodaj pa papir. jaaaa, z robčki pa se radi igrajo. Meni je pa najbolše opazovat, kako se premika pod senom- si naredi potke spodaj
od igračk nima nič posebnega, ima še eno majhno okroglo hišico not, pa mu dam še tiste kartonaste rolce od wc papirja, ki jih grizlja pa skriva se not. sm pa mu dala enkrat en obesek za ključe pelušek not, pa ga je kr napadu kaj pa ti dajaš za papcat?
-
Bulma - Cosmopsiho
Jao-se spomnim, da ko sem ji enkrat počistila kletko in ji dala sveže robčke not. Zanalašč sem ji dala en štok nižje kot spi, ker mi je takooooo fajn gledati kako si dela gnezdo. In ok. Trga ona in nosi gor počasi...potem pa je vlekla pol robčka naenkrat. Vedno ko je prišla gor, je robček ostal v tunelu. In se mi je zasmilila. Pa sem ji sama dala robček zgoraj, da bi ga morala samo še v hišico odnesti. In glej ga zlomka! Pograbila ga je in ga odpeljala spet dol po tunelu, pa si ga spet sama poskušala vlečti gor. Ma jaz sem mislila da me bo kap Jaz pa sem bila super lastnica in ji pomagala in ona-kako mi vrne?
Srečnica ti, da si tvoja hrčica dela rove. Naša si je delala mislim da samo 2krat. Mi je tak funny vedno blo, ko je rovarila spodaj. Hihi. Komaj čakam da grem iz službe, da jo pocartam. Pa še kletko ji je potrebno počistiti danes. Spet bo pestro
Srečnica ti, da si tvoja hrčica dela rove. Naša si je delala mislim da samo 2krat. Mi je tak funny vedno blo, ko je rovarila spodaj. Hihi. Komaj čakam da grem iz službe, da jo pocartam. Pa še kletko ji je potrebno počistiti danes. Spet bo pestro
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja. Jaz ji tudi dajem not rolico od wc papirja. Precej rada grizlja to. Pa škraba notri.
Za hrano pa ji dajem pač tista semena, ki so prav za hrčke. Mam pa ziher 5 različnih vrst. Ker sem jih nekaj dobila od ene ženske. Pa tiste dodatke ima full rada. Jaz jim rečem bonboni za hrčke.
Samo je razvajena naša Miša. Ne je več vsega kot na začetku Ponavadi v nedeljo dobi tudi solato. Pa tak!
Za hrano pa ji dajem pač tista semena, ki so prav za hrčke. Mam pa ziher 5 različnih vrst. Ker sem jih nekaj dobila od ene ženske. Pa tiste dodatke ima full rada. Jaz jim rečem bonboni za hrčke.
Samo je razvajena naša Miša. Ne je več vsega kot na začetku Ponavadi v nedeljo dobi tudi solato. Pa tak!
- mariah
- Komunikatorka
haha a res a kaj?? pol pa je verjetno cela ponosna pa ne dovoli, da bi ji ti pomagala. Meni je pa bil moj hrko smešen (mogoče je pa hrčica??) ko sm ga kupla in dala v kletko in si ni upal spustit po tistem tunelu dol. Še zdaj pa ne gre v drugo nadstropje po tunelu, ampak spleza na kolo in potem po rešetkah od kletke kot spiderman pripleza gor. res so zanimivi ti smotkoti, imajo svoje fore, ane?? jst sm mojemu lih včeraj pospravljala kletko, pa je že tak nered da peče glava. pa zmeraj vrže streho z hišice dol
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja-očitno ji res ne paše, ko ji hočem pomagati. Koza mala Sem ji včeraj počistila kletko. Direkt se boljše počutim. Vendar njej nikoli ne paše. Vedno hodi okrog, pa gleda..pa spi na kolesu. Čez kakšen dan se komaj privadi in gre spat na staro mesto. Valda je vse preveč čisto za njo
-
Bulma - Cosmopsiho
Eh? Pa zdaj bodi srečna,ne? Jaz ji vedno zato, ko ji dajem zelenjavo nekam obesim, ali pa držim v roki pa mi potem iz nje je. Ker drugače bi se z bogo zelenjavo zgodilo isto kot pri tebi
Glede tega sedenja v hrani pa je ista-sedi not, pa kopa hrano, si jo odnese ven in jo poje. Seveda če je ne poje do konca jo kar vrže tja. Mislim Pa kolikokrat gre čez hrano. Kot da ne bi imela druge poti Smotana,no:)
Glede tega sedenja v hrani pa je ista-sedi not, pa kopa hrano, si jo odnese ven in jo poje. Seveda če je ne poje do konca jo kar vrže tja. Mislim Pa kolikokrat gre čez hrano. Kot da ne bi imela druge poti Smotana,no:)
- mariah
- Komunikatorka
ma prav katastrofa so glede tega se meni zdi to da ji obesiš zelenjavo je pa pametna stvar. sam potem bi jst imela rešetke polne korenčka, solate itd. danes bo dobu za posladek košček jabolka. un prejšnji hrček jo je imel rad, temu še nisem dala, zato ker ko so še čisto majhni naj nebi jedli vsega. zdej je že ful zrastu, pravi debelinko je ratal ma tudi če sedijo v hrani, hodijo po njej, mi ga je prav lepo videt kako drži v rokicah seme in kako ga lupi..prav luškanii so joj
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz sem v Tukanu kupila take "sponke", ki so prav za to obešanje hrane na rešetke. Ponavadi obesim solato, pa korenček. Samo me moti da potem moram full pazit, da ne zgnije, da mi moja pupika ne bi poginila slučajno zaradi moje malomarnosti. Tak da ji raje iz roke dajem.
Jooooj-meni je to tudi tako sladko, ko imajo hrano v rokicah pa grizljajo. Vedno znova se topim poleg...
Slučajno imam poleg slikico naše kako se baše
Jooooj-meni je to tudi tako sladko, ko imajo hrano v rokicah pa grizljajo. Vedno znova se topim poleg...
Slučajno imam poleg slikico naše kako se baše
- mariah
- Komunikatorka
jooj kako je srčkana ful ful
jst zato mojmu dam npr. zvečer v posebno posodico zelenjavo, zjutraj pa ostanke vržem stran. In poberem po kletki če je slučajno kam metal
mam pa en problemček haha ker ne morem ugotovit katerega spola je
jst zato mojmu dam npr. zvečer v posebno posodico zelenjavo, zjutraj pa ostanke vržem stran. In poberem po kletki če je slučajno kam metal
mam pa en problemček haha ker ne morem ugotovit katerega spola je
- mariah
- Komunikatorka
Ne, ne dajam mu vsak dan zelenjavo, tako približno 2x na teden, ker ima tudi neke "bonbončke" z zelenjavo. Kolkokrat pa ti tvoji Miši daš??
hvala za slikco haha si bom morala ga dobro ogledat da ugotovim kaj je bom tudi malo pobrskala za nazaj po temi, čeprav vem da sm že brala, ampak kr neki časa nazaj.
hvala za slikco haha si bom morala ga dobro ogledat da ugotovim kaj je bom tudi malo pobrskala za nazaj po temi, čeprav vem da sm že brala, ampak kr neki časa nazaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov