Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja okol 7. Pa en tedn po skotitvi lahko zopet zanosjo.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
mariah napisal/-a:zanimivo da se stekata
bulma, vzela sem spet ruskega oz. naj bi bil ruski. zato ker je drugačne barve kot ta prejšnji, pa tudi na zadnje nogice se postavi in stoji, kar un ni počel- mogoče so mi pa indijskega podtaknili.
Da se postavi na zadnje noge, se ne pomeni da ni ruski. Moj je ruski pa se postavlja na zadnje.
Poslji sliko, pa ti povem kaj je.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni so tudi najbolj sweet na celem svetu. Tak sem happy, da se je moja sestra navdušila nad hrčki, da smo potem našo malo navihanko kupili.
Hišico poslikam in jo dam gor. Vala?
Joj..naša tudi kaka v hišici. Najbolj pa tam kjer spi. Potem pa ven gledala, pod njo in poleg nje pa celi kupi kakcev. To mi že tako na živce gre! Ji počistim kletko, pa je takoj cela črna spet
Hišico poslikam in jo dam gor. Vala?
Joj..naša tudi kaka v hišici. Najbolj pa tam kjer spi. Potem pa ven gledala, pod njo in poleg nje pa celi kupi kakcev. To mi že tako na živce gre! Ji počistim kletko, pa je takoj cela črna spet
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
^^ a kr poje kakce??? moram gledat kaj moj dela
sej jst najdem kakce tudi na kolesu pa v tunelu za gor it. Ni mi pa jasno, kako lahko tako hitro zasvinja kletko. Predvsem kolo je vedno gnilo, jst nevem kaj lepijo gor; hrana, žagovina, seno, kakci; neko čudno zmes naredi in polepi po kolesu
sej jst najdem kakce tudi na kolesu pa v tunelu za gor it. Ni mi pa jasno, kako lahko tako hitro zasvinja kletko. Predvsem kolo je vedno gnilo, jst nevem kaj lepijo gor; hrana, žagovina, seno, kakci; neko čudno zmes naredi in polepi po kolesu
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaaaaa-sploh me ne spominjaj na to Kako z užitkom zmaže kakšnega:D Kot da ne bi imela 2 skodelici polni hrane. Ali pa se fajn igrave..pa začne metati kakce. To mi gre tako na živce-vzame si ga ven, pa ga vrže. Halo?!
Drugače pa svinja samo tam kjer spi. Drugje je pa vse full čisto. Mah kdo bi jih razumel
Drugače pa svinja samo tam kjer spi. Drugje je pa vse full čisto. Mah kdo bi jih razumel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov