Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz tudi dam full žaganja. Pol pa ko čistim kletko vidim koliko hrane skrije pod žaganje
Sem opazila, da full ljudi ima težave s tem, da jih hrčki grizejo. Ne vem zakaj to! Moja mene ne. Niti mojo sestro. Pa spi na meni, pa se pusti božati. Edino kar grizlja so moji nohti. Hihihi
Vse bi si v usteca zbasala kar vidi
Sem opazila, da full ljudi ima težave s tem, da jih hrčki grizejo. Ne vem zakaj to! Moja mene ne. Niti mojo sestro. Pa spi na meni, pa se pusti božati. Edino kar grizlja so moji nohti. Hihihi
Vse bi si v usteca zbasala kar vidi
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja sej, jst sm pr prvem hrčku, k sm ga mela, misnla, kok pa ta živalca mičkena velik poje, pa mu čistim kletko pa hiško pa vidm, da sploh nč ne poje, sam sprav si nekam tja bogu za hrbtom
hrčki so res luškane žverce, sam k se mi moji dve ne pustita crklat
hrčki so res luškane žverce, sam k se mi moji dve ne pustita crklat
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz tudi najdem hrano. Pa lupine itd. Pa v hiški. V oni v kateri pa spi, pa celi kup kakcev. Mam tisto vato not kjer spi. Cela vata črna. Bljek!
To je grozno. Jaz si ne predstavljam, da se mi naša ne bi pustila božati Pa si ju navajala od začetka na svojo roko? Ju imaš dosti pri sebi oz zunaj? Eh,mogoče se pa ne pustita ker sta dva. Pa se raje med sabo igrata
To je grozno. Jaz si ne predstavljam, da se mi naša ne bi pustila božati Pa si ju navajala od začetka na svojo roko? Ju imaš dosti pri sebi oz zunaj? Eh,mogoče se pa ne pustita ker sta dva. Pa se raje med sabo igrata
-
jagodka85 - Cosmopsiho
Ja, že koj k sm ju dobila, sta bli skoz skup, še ko sm ju preložila iz une škatle, v kateri sm ju tovorla do doma, sm mela probleme s tem,d a ju ujamem, ker sta se me bali al kaj jst vem. Itak sta bli tud nezaupljivi, se mi zdi, s tem je zdj mal bolš. Zuni jih pa ne upam met, ker mamo polno bajto mačkov, mogoče ju kdaj za kako minutko spustim, pa da sm skoz zravn, ker pr men v sobi ni nikol miru, skoz nekdo not hod in pol zravn tud mački ... pa če sam pomislm, kaj so mački že nardil z dvema hrčkoma (nekak odvil pokrov na strehi kletke in počakal, da sta unadva vn splezala pa ham ham in hrčkov ni blo več) ... ne upam
-
jagodka85 - Cosmopsiho
Bulma napisal/-a:Mogoče pa je to razloga, da se ne pustita. Če bi imela samo enega hrčka bi mogoče bilo drugače. Mah glavno da ju imaš.
Torej-obe sta ženskega spola? Nič se ne pretepata?
Mucke so ti pojedle hrčka? Grozno!!
Jap, baje sta obe samički, pretepata se ne, sam lovita se po celo noč in spuščata tiste obupno visoke zvoke, da Petra ja ne more spat
In ja, mačka sta mi dva hrčka pojedla
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz si včasih mislim, kaj bi si premišljevale živali, če bi lahko mislile na tak način kot jaz. Ker včasih ko božam našo psico, pa vzdihne tako kot če bi ji jaz bila full tečna.
No,hrčki pa. Valda mislijo samo na to kak bi se nabasali s hrano+čim več časa noreli v kolesu
No,hrčki pa. Valda mislijo samo na to kak bi se nabasali s hrano+čim več časa noreli v kolesu
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
deguja(sorodnka veverice) ali prav veveričko?Pussy_Cat napisal/-a:
tko da sem si zdej veverico kupla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov