Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
POMOČ
moji Bunkici se je nrdila neka bula, pod sprednjmi tačkami (ne tm k so mešički, ampak med sprednjimi in zadnjimi tačkami) in me zanima če katera ve kaj bi lahko blo?
sicer jo ob 4ih peljem k veterinarju, da jo pogleda ampak bi useen rada slišala kkšno mnenje, oz. če se je kateri že kej podobnega zgodil?
moji Bunkici se je nrdila neka bula, pod sprednjmi tačkami (ne tm k so mešički, ampak med sprednjimi in zadnjimi tačkami) in me zanima če katera ve kaj bi lahko blo?
sicer jo ob 4ih peljem k veterinarju, da jo pogleda ampak bi useen rada slišala kkšno mnenje, oz. če se je kateri že kej podobnega zgodil?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Uh, jaz ne vem kaj bi to lahko bilo. Lahko je samo tako, vendar so hrčki nagnjeni k tumorjem, vendar upam da ni to to. Super je da jo pelješ na pregled - to je itak najbloljše možna rešitev. Poročaj potem + vso srečo. Upam, da ni kaj hudega...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- vanillasky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
- Kraj: Dolenjska
ja sj moj je zdj že fuuulll bolš. se da že cartat pa po men pleza, pa u torbico pa potovalko pa tko. Čist je že drugi k prvi dan
sm ga tud že vn dala pa to. Pa kroglo sm mu kupila in je nor nanjo.zakon 

Kosmatinčki so zakon 

-
evo, sm peljala Bunkico k veterinarju, pa tut on ni vedu kaj bi to lahko blo...je pa reku da ni tumor, pa da je s trebušno steno in črevesjem tut use uredu. Zmenila sva se, da se v četrk spet oglasim, če ji bula ne izgine, ker je možno da se je km udarla in se ji je kri nabrala
upam da bo use uredu!

-
nop, nč ne zgleda da bi jo bolel....ona še naprej veselo pleza po kletki, po men, naokol
pa tut k je veterinar tisto bulo gledu pa tipu ni blo vidt da bi jo kej motil...sej bomo vidl, še 2 dni počakam in upam da zgine drugač pa še 1x k veterinarju!

-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
hruškanapisal/-a:nop, nč ne zgleda da bi jo bolel....ona še naprej veselo pleza po kletki, po men, naokol
pa tut k je veterinar tisto bulo gledu pa tipu ni blo vidt da bi jo kej motil...sej bomo vidl, še 2 dni počakam in upam da zgine drugač pa še 1x k veterinarju!
Točno tako! Saj če vidiš da je čist normalna, potem je morda tak samo kakšna oteklina. Če bi pa kje ležala, pa nič jedla, pa se komaj premikala..potem bi bil razlog za preplah. Ne?

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Joj, čist sm pozabila sporočit da je z Bunkico use uredu...v tisti bulici je bil gnoj, ker se je (nerodna kot je) očitno nekam zaletela,in ji ga je veterinar potegnu vn in zdej dobiva antibiotike....skratka, use je/bo kul 

- garview
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2009
- Kraj: Lj.
Jaz sem tudi imela Ruskega hrčka. Najprej enega potem, ko je umrl sem pa kupila novega saj so povsem prisrčni.
Skrbela sem za njih ZELO dobro. Vse so dobili, kar so potrebovali. Ukvarjala sem se z njim vsak dan po več ur, negovala, ter jih učila kakšen trik.

Be your self and be good to nature. 

-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
zamenjat zaganje v tistem kotu k lula pol ga pa lahko kar mirno vohas
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Pozdrav!
Moja mami je že imela hrčka. sedaj pa že dobro leto ne več. Ker ima ta teden rd sem razmišljala, če bi ji vzela kakega. Ali ima katera kakšne mladičke doma? Ali pa, kje ste ponavadi kupile hrčka? K s Tukanom nimam dobrih izkušenj. Zanima pa me predvsem dolgodlaki hrček oz. samo, da ni ruski ali zlati.
Moja mami je že imela hrčka. sedaj pa že dobro leto ne več. Ker ima ta teden rd sem razmišljala, če bi ji vzela kakega. Ali ima katera kakšne mladičke doma? Ali pa, kje ste ponavadi kupile hrčka? K s Tukanom nimam dobrih izkušenj. Zanima pa me predvsem dolgodlaki hrček oz. samo, da ni ruski ali zlati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov