Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
evo meeeee
mam dobre novice Bouhica je že domaaa jeeeeej
sva jo šla prej s kolegom iskat in je delu isti veterinar k zadnjič. Je reku da je ful boljše, tud sama sm takoj opazla! Sva se najprej pogovarjala glede terapije. Je reku da so jo že oni nafilal z antibiotiki, analgetiki pa tko....in mi je dal ista zdravila za domov. Mam brizgalko in jo morm ob določenih urah filat z njimi in mam tud doze predpisane. To morm dajat en tedn, pol mava pa kontrolo če je use kul. Bomo vidl tud glede ušeska če bodo antibiotiki kej pomagal. Drgač mam pa tud analgetike glede bolečin k ne vemo če jo kej boli...tko da upam da to pomaga. Zaenkrat ne kaže znakov da bi jo kej bolel.
Pol pa glede starosti...pač stara je..to je problem...tko da lah živi še par mescov lah pa tud sam par tednom..če pogine, bo to kao zih zarad starosti in ne česa drugega. Tko da to sm si mal oddahnila!!
Pol sva se pa pogovarjala glede hranjenja. In sva se zmenla da bom kupla frutek pa probala s tem če bo. Pa reku je če bi se mi dal večkrat na dan ji nrdit tko hrano da uzamem briketke pa jih dam u eno posodico pa mal mlačne vode da se zmehčajo...lah tud frutek dodam..pa če se mi da jo lahko probam tud po brizgalki hranit.
In sm rekla da itq da mi ni problem...taka mala živalca pa če je tkole od mene odvisna....najmanjši problem!!! sm sam hepi da je kul pa da je niso uspaval.
Tko da hehe sm že bla u trgovini..mam frutek pa mela sm še eno posodico za hrano....in ji grem že zdele delat za jest....pa bomo videli
mam dobre novice Bouhica je že domaaa jeeeeej
sva jo šla prej s kolegom iskat in je delu isti veterinar k zadnjič. Je reku da je ful boljše, tud sama sm takoj opazla! Sva se najprej pogovarjala glede terapije. Je reku da so jo že oni nafilal z antibiotiki, analgetiki pa tko....in mi je dal ista zdravila za domov. Mam brizgalko in jo morm ob določenih urah filat z njimi in mam tud doze predpisane. To morm dajat en tedn, pol mava pa kontrolo če je use kul. Bomo vidl tud glede ušeska če bodo antibiotiki kej pomagal. Drgač mam pa tud analgetike glede bolečin k ne vemo če jo kej boli...tko da upam da to pomaga. Zaenkrat ne kaže znakov da bi jo kej bolel.
Pol pa glede starosti...pač stara je..to je problem...tko da lah živi še par mescov lah pa tud sam par tednom..če pogine, bo to kao zih zarad starosti in ne česa drugega. Tko da to sm si mal oddahnila!!
Pol sva se pa pogovarjala glede hranjenja. In sva se zmenla da bom kupla frutek pa probala s tem če bo. Pa reku je če bi se mi dal večkrat na dan ji nrdit tko hrano da uzamem briketke pa jih dam u eno posodico pa mal mlačne vode da se zmehčajo...lah tud frutek dodam..pa če se mi da jo lahko probam tud po brizgalki hranit.
In sm rekla da itq da mi ni problem...taka mala živalca pa če je tkole od mene odvisna....najmanjši problem!!! sm sam hepi da je kul pa da je niso uspaval.
Tko da hehe sm že bla u trgovini..mam frutek pa mela sm še eno posodico za hrano....in ji grem že zdele delat za jest....pa bomo videli
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jeeeei - kak sem pa zdaj happy, ko sem to prebala. Super, me veseli. iiii-fruteka bo jedla? To imam še pa jaz rada hehe. Ja, to je res da je pač stara in če bo umrla bo zaradi let. Kar je pa boljše kot da umre zaradi bolezni. Sicer pa glavno da je ok. Kaj pa zdaj počne? Puhek naš mali
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Zdej sm ji glih spucala kletko pa pomila posodice. In je mal okol racala. zdej mi je pa že pobegnila u hiško nazaj spat tko da jo bom mogla spet zbijat ker sm ji glih za jest nrdila. Kok je to dela ej da sm zmlela use brikete pa use dodala pa nrdila dost tekoče...cjoo še zase ne kompliciram tok
mal me sam skrbi kako ji bom use uno na silo oralno dala v gobček ker že z mazanjem so bli problemi....zdej pa tole na silo...no bomo videli...grem jo zdej hranit
mal me sam skrbi kako ji bom use uno na silo oralno dala v gobček ker že z mazanjem so bli problemi....zdej pa tole na silo...no bomo videli...grem jo zdej hranit
-
Bulma - Cosmopsiho
Že je pobegnila? hehe. Valda je komaj čakala da jo prineseš domov, da bo lahko spala v domači hiški
Uf, držim pesti da jo boš lahko nakrmila. Drugače ji ne moreš pustiti da bi si sama postregla ko bo lačna? Hm..sicer pa je glavno da bo ok. Naj se malo prepusti, da jo nafilaš z vitamini
Uf, držim pesti da jo boš lahko nakrmila. Drugače ji ne moreš pustiti da bi si sama postregla ko bo lačna? Hm..sicer pa je glavno da bo ok. Naj se malo prepusti, da jo nafilaš z vitamini
-
ja nč se nau ona očitno prepustila sej pričakovano...sm dala najprej Gucciju za probat ker je biu glih pokonc...seveda je čist navaliu....on bi po moje še drek pojedu če bi mu ga dala...sam da on je
Bouhica pa ne...dvakrat je polizala in se raje spokala v posodo s hrano in pol sm jo uzela vn da ji dam v gobček zdravilo...uf to so ble muke...komej mi je ratalo!! Tko da tale teden bo naporen že kar vidim..ampak ok bomo že šli čez.
Ušesek pa še zdej grozno zgleda res upam da bo šlo na boljše ker mi je tok težko to gledat!!
aja drugače ta zmiksana hrana izgleda obupno..po moje Bouhica že zaradi videza noče jesti haha
Bouhica pa ne...dvakrat je polizala in se raje spokala v posodo s hrano in pol sm jo uzela vn da ji dam v gobček zdravilo...uf to so ble muke...komej mi je ratalo!! Tko da tale teden bo naporen že kar vidim..ampak ok bomo že šli čez.
Ušesek pa še zdej grozno zgleda res upam da bo šlo na boljše ker mi je tok težko to gledat!!
aja drugače ta zmiksana hrana izgleda obupno..po moje Bouhica že zaradi videza noče jesti haha
-
Bulma - Cosmopsiho
Sugar_baby napisal/-a:sm dala najprej Gucciju za probat ker je biu glih pokonc...seveda je čist navaliu....on bi po moje še drek pojedu če bi mu ga dala...sam da on je
Jao . Kak sem se režala pri tej izjavi. Zmaga, no hehe. Sicer pa si ga direkt predstavljam kak se baše. Ne vem zakaj me na Mišo spominja. hehe.
Uh, tak da ušesek se ni nič popravil? Srčno upam, da se bo. Si misliš da jo boli, ne? Morda jo sploh ne. Joj, to pa res mora muka biti, ko moraš nekaj tako majhnega kot je hrček fulati s hrano. Kriza! Samo bo. Veš da bo. Morda se bo navadila na to in ti ne bo več težko. Ali pa stražiš do noči ko se zbudi, da jo pol nafulaš
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Bulma napisal/-a:Na boobu ti čiča? Scena, no.
Si jo že dala kdaj na kakšen hrapav zid, da bi gor plezala??
Jaa, na boobu mi je čičala haha..kepa moja. In ne, nism je dala na hrapav zid..kaj a bi plezala po njem? No sej si vidla drgač posnetek, ko mi je po sedežni plezala direkt po stranici navzgor. Swašta, kako jim rata.
Sugar - ful dobr, da je Bouhica bolš. In ja, res kdo bi si mislu, da je tko 'zakompliciran' lahko hranjenje in skrb za hrčka, ane? Ampak teb to itak ni težko
Dodo mam pa jst trenutno v škatlici ja, prej sva se mau crkljali spet..aja novo rolo shit papirja mam Morm si samo cajt uzet, da jo zalepim gor, tko da bo mela dostop do poličke nad mizo.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Bi plezala, ja. My sis je enkrat imela M1 zunaj pri sosedovih, pa so sedeli pri mizi, Miša je divjala..potem pa se je samo začela vzpenjati gor hehe. To bi mi še trebalo, da bi kaj na streho odšla.
M2 tega po moje ne bi mogla, ker je preveč bajskasta, za nameček pa še komaj po vzglavniku pride navzgor, kaj še da bi plezala po zidu
Omfg, a vi ste non stop na wcju, da maš tolko rolic? Priznaj, da si več papirja natrgaš kot ga rabiš..hehe. Če hočeš bom zbirala do konc novembra tulce, pa ti jih pol podarim
Uuu, cartiki eni. Jaz pa mam Mišo v škatlici, prej sem jo vidla da je premikala vato. hehe. Cartale se pa nisve nič - še
M2 tega po moje ne bi mogla, ker je preveč bajskasta, za nameček pa še komaj po vzglavniku pride navzgor, kaj še da bi plezala po zidu
Omfg, a vi ste non stop na wcju, da maš tolko rolic? Priznaj, da si več papirja natrgaš kot ga rabiš..hehe. Če hočeš bom zbirala do konc novembra tulce, pa ti jih pol podarim
Uuu, cartiki eni. Jaz pa mam Mišo v škatlici, prej sem jo vidla da je premikala vato. hehe. Cartale se pa nisve nič - še
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Pri sosedovih jo je mela? Sam je uživala ta M1..povsod je bila..zakon..jst bom tud Dodo poleti vn nosila
Jooj, spet padajo izjave zarad Mišine debelosti Ne mine niti ena stran brez, da bi omenjale kako je bajsika ane? hehe. Kjut! Še vedno, mi je smešna izjava, ko si rekla, da ma salo pod rokicami hahah.
LoL..ja, jst tud učas razmišljam, da pomoje res deluje, da smo mi samo na WCju ko tko pridno porabljamo shit papir In morm priznat, da res usakič, ko jst rabim wc mau večkrat zarolam tisto rolo, kot je potrebno. Al pa si nos brišem namesto z robčkom s shit papirjom hehe. Ups! In ni ti treba nosit tulcov s sabo, to bi pa pomenil, da sm res en freak še kar se tiče tega jao!
Jooj, spet padajo izjave zarad Mišine debelosti Ne mine niti ena stran brez, da bi omenjale kako je bajsika ane? hehe. Kjut! Še vedno, mi je smešna izjava, ko si rekla, da ma salo pod rokicami hahah.
LoL..ja, jst tud učas razmišljam, da pomoje res deluje, da smo mi samo na WCju ko tko pridno porabljamo shit papir In morm priznat, da res usakič, ko jst rabim wc mau večkrat zarolam tisto rolo, kot je potrebno. Al pa si nos brišem namesto z robčkom s shit papirjom hehe. Ups! In ni ti treba nosit tulcov s sabo, to bi pa pomenil, da sm res en freak še kar se tiče tega jao!
-
Bulma - Cosmopsiho
No, sosedovi so hkrati naši sorodniki, pa se z našega dvorišča pride direkt k njim. Ali ok Dosti je bila M1 zunaj. Samo jo je bilo potrebno ful čuvati, ker je hitra bila. Po tisti travi se je tako vlačila da joj Mene je bilo edino strah, da bi jo kakšna mačka pograbila ali kaj. Uh!
Hehe - če pa je bajsika Če jaz ne rečem, pa ti rečeš Jaaa-midvi s sestro se hecave da tako zgleda to njeno salo na rokah kot da bi imela dolge rokave oblečene
Sem vedela, sem vedela da delaš to xD Sicer pa pametno-potrebno je skrbeti za udobje Dodike
Hehe - če pa je bajsika Če jaz ne rečem, pa ti rečeš Jaaa-midvi s sestro se hecave da tako zgleda to njeno salo na rokah kot da bi imela dolge rokave oblečene
Sem vedela, sem vedela da delaš to xD Sicer pa pametno-potrebno je skrbeti za udobje Dodike
-
ooo Peekaboo končno si pršla čakam še kkšne novice o Dodiki ker ful rada berem kaj je kej počela in si jo prav lahko predstavljam
evo jst sm pa pršla iz sestanka...vidla da je Bouhica po konci in sm ji na hitro pomolila žlico not....je čist mal pojedla in spizdila. preden grem delat čez kkšno urco bom probala samo frutek če bo jedla. Samo jo bo treba prej še zbudit ker me ne jeb* 5%...se samo stran obrne
ja Gucci pa itq poje vse kar mu daš...tko da zanjga me pa res ne skrbi
evo jst sm pa pršla iz sestanka...vidla da je Bouhica po konci in sm ji na hitro pomolila žlico not....je čist mal pojedla in spizdila. preden grem delat čez kkšno urco bom probala samo frutek če bo jedla. Samo jo bo treba prej še zbudit ker me ne jeb* 5%...se samo stran obrne
ja Gucci pa itq poje vse kar mu daš...tko da zanjga me pa res ne skrbi
-
Bulma - Cosmopsiho
No, vidiš. Vsaj eno žličko je pojedla. Napredek Valda se boji, ker ni navajena da bi ji kdo na silo dajal hrano. Boga Bouhica, samo ok če je pa tako najboljše. Drugače pa mmmm - Frutek
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Evo mene spet..zadnje čase neki mau pišem, ne vem kaj mi je. Samo ok, učer sm mela ta razlog, da sm šla vn pa ni blo časa..dons sm pa čist zmatrana..sm spala samo 4,5 ur
Nooo, Sugar - ker rada bereš o Dodo hehe..bom napisala kaj je blo zjutri. Sm ob 6h že morala ustat in to je zanjo itak še noč, tko da je še divjala. In ko me je zagledala, je začela plezat po kletki, prišla do vrha in visela z eno tačko se gugala tko in mene gledala haha..pa sm dala roko v kletko, da mi pade v roko in ne 'na tla', kot ponavadi..in tko se je še trikrat ponovil, spleza gor, visi z eno tačko pa čaka, da mi pade v roko. jao!
Sej sm jo tud slikala.. Slikce bodo prišle
Pa res si ne predstauljam, kako zgleda, ko moraš na silo hranit hrčka huh..bogi..ti in on/a.
Bulma, kako pa kej tvoje kepe?
Nooo, Sugar - ker rada bereš o Dodo hehe..bom napisala kaj je blo zjutri. Sm ob 6h že morala ustat in to je zanjo itak še noč, tko da je še divjala. In ko me je zagledala, je začela plezat po kletki, prišla do vrha in visela z eno tačko se gugala tko in mene gledala haha..pa sm dala roko v kletko, da mi pade v roko in ne 'na tla', kot ponavadi..in tko se je še trikrat ponovil, spleza gor, visi z eno tačko pa čaka, da mi pade v roko. jao!
Sej sm jo tud slikala.. Slikce bodo prišle
Pa res si ne predstauljam, kako zgleda, ko moraš na silo hranit hrčka huh..bogi..ti in on/a.
Bulma, kako pa kej tvoje kepe?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
A res? Kako pa to..sej ponavadi je ni blo tok težko ven dobit ali pač?
Slikice:
(tle cofek grize pa vleče v tunel, jao smotka)
Slikice:
(tle cofek grize pa vleče v tunel, jao smotka)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov