Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 12:40

Omfg :( Smrk,smrk. Ali vseeno ti bom odgovorila. Začelo se je tak. Cel čas je nekaj delala z usti. Sem mislila da se ji je kaj zalepilo v lička, ker je tak čudno delala. Sem ji gledala not, pa nisem nič našla. Potem pa tak. Nehala je goniti kolo, nehala jesti. Sem ji dajala lešnike, ki sem jih sama pogrizla, da jih je jedla potem iz mojega prsta. Pa tak. Težko je dihala, pa piskala je celi čas. Lahko je bil prehlad, čeprav sem vedno pazila da ni bilo prepiha itd. To se je vleklo en teden, potem pa... :cry: Jaz sem ji ful hotela pomagati. Sem jo imela ful zunaj, pa sem jo božala, tak masirala kot vedno in se mi zdi da je potem boljše dihala.

Ne mi rečti da ma bolhica kakšne iste simptome? :eek:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Nov. 2008 13:14

uf si me potolažila zdej!! Ne nima nobenih teh simptomov!! Sicer že nekaj časa ne goni kolesa, pa opažam da kar dosti popije, drugače pa še je...ok sicer samo tista semena pa un bar ma ful rada!! Drugače pa je ok. Vsaj že opažam po simptomih ki si jih ti naštela, da drugih težav nima. Se pa pozna da je stara!! Jo bom od zdaj naprej še bolj opazovala!!!

zdej pičim k se mi mudi...pa bom še pol kej o Bouhici napisala :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 13:34

No, super. Ker je grozno ko imaš živalico, pa se ti muči, pa je nočeš dati uspavati, samo nočeš spet da ti doma trpi. Ojej!

Bolhica podira vse rekorde. Koliko je zdaj že stara? Upam, da bi bo še čim dlje časa v veselje.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 04. Nov. 2008 14:22

meni so rekli da ko se hrček stara ful dosti vode spije. tako da načeloma pomoje so to samo znaki da postaja malo starejši hrčo :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 14:25

Resno? :P Potem bo moj Karli starček, ker ful pije. hehe :D Ah ne..samo ful goni, pa potem je žejen, pa se zaliva pri napajalniku :=)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Nov. 2008 15:18

aaaaaaaa bouhica je pr veterinarju :cry:
je zdele ene dva dni nism nč slišala...sm bla ubistvu bolj malo doma, še takrat ko sem pa bila, sem jo pa samo slišala. No in prej se je zbudla, in sm jo hotla mal čohat in ko jo primem, me je skor kap. :eek: ušesek se ji je spet ful poslabšal, pa čist je trda čez hrbet. Pač ok tega prej nisem opazla ker je ful nočem tok vlačit po rokah ker je čist razdražljiva ob dotiku in je pač nočm vznemirjat.!!

valda smo šli takoj do veterinarja, še uradnih ur niso mel več ampak so me prec sprejel....pa smo se pogovarjal...je reku da to z ušeskom je pač stvar staranja..infekcije in to...pa da se ji je ful izbočla hrbtenica...zaradi tega tudi tako čudno hodi, spodaj nima več dlake..pa tko no...stara je :cry:
pa sm rekla da je še ne bi dala uspavat če ni res nujno pa če je ne boli...in so rekl da če mi je kul da ostane čez noč pr njih, ji bodo dal infuzijo pa vitaminčke pa opazoval jo bodo kok je...in ju3 ob dveh grem tja da vidmo kako naprej :(
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 16:55

Jooooj, Sugar_baby - srčno upam, da bo ok, čeprav sama veš da je še samo vprašanje časa. Saj je že tak prišla v Guinessovo knjigo rekordov. Eh pupa naša boga, upam da bo vseeno ok. Zdaj je na opazovanju? Eh boga :(
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Nov. 2008 17:23

ma ja sej upam da bo kul. Ju3 okol dveh jo morm it iskat..upam da bo res vse ok :?
sej je tud veterinar reku da je že fuul stara :) da ful dobr da tok časa živi...sam da tud če ji zdej pomagajo, ji lah sam lajšajo bolečine in bo zdržala sam še par mescov :cry: tko da že ta njena starost da je ful dobra!!

Sej so bli usi ful prjazni. Sam to mi ne gre u glavo....k sm rekla, da je jst pač ne bi dala uspavat razn če ni ful nujno in če ne trpi. In pol mi rečeveterinar da jo bodo opazovali in ji dali analgetike. :evil: haaalooo torej to pomeni da jo boli kreten en :evil: ampak neee, on jo bo raje še malo opazoval!! To sm bla pa res besna!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 17:46

Evo obljubljene fotke.

26.10.2008
Slika
Slika
Slika
Slika

29.10.2008
Slika
Slika
Slika

30.10.2008
Slika
Slika

31.10.2008
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 17:50

Jooooj, kak grozno! Potem jo res mora boleti. Morda pa so mislili zaradi njenega ušeska, da se ji ne bi kaj vnelo ali kaj. Boga bolhica :cry: Upam, da bo vseeno vse vredu. Čeprav te razumem in vem, da nočeš da trpi itd. Kriza, no :( Jutri definitivno poročaj kako si uredila. Upam, da se bo vse vredu izteklo.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Nov. 2008 18:25

ma ja sej bomo vidl ju3 kako bo!

Joooj karlek je took lep...una ušeska pa k je tak plašen :hearts: Miša pa isto Bajsika ena :hearts: jooj jst bi jih kr use mela doma!!!
Če bi mela prostor, bi kupla še ene dve veliki kletki :D pa mela use hrčke not!!

Prej k je pršla kolegica do mene, pa se neki pogovarjava zdravn kletke, pa pride Gucci vn pa čist do vrat od kletke..pa voha pa gleda okol...pa se dvigne na zadnje tačke k da posluša...in pol k odprem pa da bi šou vn, pa pobegne trap en :lach: k ga use zanima pa tok je plašen!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Nov. 2008 18:30

Jaz glavno držim pesti, da se bo dobro izteklo. Boga, ker ne more doma ajat v svojo kletki. Smrk!

Jaaa-ful ma velika ušeska, ko posluša. Pravi je. Samo on se skoraj še glasa boji. Svašta, ej :P Miša pa itak - debeluharca na kubik. Samo taka je itak najlepša. Če bi bila suha bi mi prehitra bila, pa je ne bi mogla pograbiti ko jo dajem ven ali not iz kletke. hehe.

Definitivno bi jih jaz tudi vse imela. Takoj! Če pa ni placaaa v sobi več.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Nov. 2008 20:59

Evo pa sm še jst prišla..

Sugar - ja Dodo je res čist preveč srčkana, to ji priznam hehe :hearts: Pa čist drgačna od Guccija, aha..se strinjam :)

Glede bouhice pa uh..bogi hrček, k mora tm prespat nočko, namesto v svoji kletki..sam upam, da bo jutr vsaj bolš & da ne bo treba ga uspavat huh.. Sicer pa usaj veš, da je mela ta mala živauca čist lepo in dougo življenje..

Bulma - Končno sm slikce dočakala, jao.. :) Miša je spet najlepša bajsika, Karli pa najlepši ušesko! Pa sploh ni res, da so slikce iste kot vedno - prou hude so! hihi.

In ja, res je škoda, ker se ne bojo mogl spoznat med sabo :D Bi lahko primerjale bajsi Mišo in Dodo, da vidm kok jo moram še zredit :rofl:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 04. Nov. 2008 21:07

ja evo se tud jst strinjam da so slikce ful dobre...pa sploh niso skos iste!!! Ok čeprou se tud men zdi k kkšne fotke delam, da je Gucci skos isti. Ampak men je took lep in bi ga lah skos gledala. Bouhica se ful ni pustla fotkat..k je bla še mlajša še nekak, zdej sm pa opažala da jo je fleš od fotoaparata čist zjebu tko da zdej iz starosti jih mam bolj mal. ampak važn da so :)

men gre pa sam to po glavi kako bi si jst še eno kletko kupla..pa še hrčkeeee :D sam bi me doma zadavl po moje....tko da morm počakat da grem na svoje..pa bom mela živalski vrt doma :lach:

aja drgač pa babe....zdej delam glih vozniški izpit....in pol ko ga naredim, bova jst pa Peekaboo dale hrčke u avto...pa prideva k Bulmi na obisk :D :cool:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 04. Nov. 2008 21:21

Jaaaaa...Prekmurje, here we come :cool: (sej drgač mam jst tud že izpit, sam bi blo problem mi avto dobit)...haha.

Pa men se tud zdijo slikce od Dodo večinoma iste..sam mi je na usaki mičken drgačna in preveč lepa, da bi slikco kr zbrisala in mam tko ful slikc podobnih hehe.

Jao, ti si pa res navalila na ta Zoo hrčkov :lach: Mene pa trenutno res ne mika, da bi mela še enga..čeprou itak, da k jih vidm v trgovinci me prime, da bi use kupila, ampak je to itak sam vpliv njihove srčkanosti :D Mi je Dodo drgač dost, še zanjo se mi zdi, da mam premau cajta jo pr seb..kaj bi blo, če bi jih mela več..uh haha.

Edin kar bi mela je un sibirski hrček :P Ampak fantka..da bi bla z Dodo parček jeeej. Če Gucci ne bi biu ljubosumn lol. :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov