Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Odgovor imaš na zs
Eh, pa mogoče ti pa uspe ju poslikati skupaj. Samo če so pa tako hitri,ne? Hihi.
Btw-kje imate vaše hrčki? V svojih sobah? Ali v katerem drugem prostoru?
Jaz jo imam v sobi. Prej jo je pa imela sestra. Je pač moja soba večja, jaz pa toliko bolj happy, da Miša spi pri meni
Eh, pa mogoče ti pa uspe ju poslikati skupaj. Samo če so pa tako hitri,ne? Hihi.
Btw-kje imate vaše hrčki? V svojih sobah? Ali v katerem drugem prostoru?
Jaz jo imam v sobi. Prej jo je pa imela sestra. Je pač moja soba večja, jaz pa toliko bolj happy, da Miša spi pri meni
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
ne čeprav prvi dva dni(ko še nismo meli kletke-sobota in nedelja) smo jo meli zunaj, ker mamo notri mački. zdaj pa je sam podnevi, pa še to sam takrat ko so rolete dol
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Hey!
Mene pa spet neki zanima.. če boste mogoče vedle...
Ruski hrčki so kratkodlaki ne? Sam vidla sm tud hrčke k so bli enake velikosti in enake barve.. sam so bli mal bol puhasti.. zdej ne vem a se mi je sam zdel.. al so res eni bol puhasti.. al je pa to mogoče kera druga vrsta??
Mene pa spet neki zanima.. če boste mogoče vedle...
Ruski hrčki so kratkodlaki ne? Sam vidla sm tud hrčke k so bli enake velikosti in enake barve.. sam so bli mal bol puhasti.. zdej ne vem a se mi je sam zdel.. al so res eni bol puhasti.. al je pa to mogoče kera druga vrsta??
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz imam tega, poglej par strani nazajm kjer je slikica. Drugac pa naj bi bil on ruski, sam men se bolj zdi da je navadni dolgodlaki.
-
Hehe ja res je bolj navadnemu podoben... mogoče je mešani.. who knows sam da je luškan
-
Josephina - Cosmofrik
Glede kje mamo hrcke, js mam svoja dva v dnevni, ker nisem mogla spat ob tem hrupu Tko, da tm nobenga ne motita in se lohk izzivlata
-
Jutr grem po mojga knedlčka upam da bom najdla tapravga zame...
a mate mogoče kakšne nasvete al pa dobre/slabe izkušnje kar se nakupa hrčka tiče??
a mate mogoče kakšne nasvete al pa dobre/slabe izkušnje kar se nakupa hrčka tiče??
-
Josephina - Cosmofrik
Hm pejd v Pet Vet al kako se ze imenuje trgovina, nastropt Millerja, ce si z Ljubljane.
Kletko se ti pa splaca kupit v Zooaticu al pa v Pet Vetu.
V Tukanutu majo pa ful teh igracka, pa hrane, pa sena itd.
Kletko se ti pa splaca kupit v Zooaticu al pa v Pet Vetu.
V Tukanutu majo pa ful teh igracka, pa hrane, pa sena itd.
-
Punce prosm še to mi povejte.. KOK STANE EN RUSKI HRČEK???
K mene frendi očitno neki zafrkavajo da so ful dragi... jst zdej res več nč ne vem.. a niso ene par eurov???
K mene frendi očitno neki zafrkavajo da so ful dragi... jst zdej res več nč ne vem.. a niso ene par eurov???
-
Josephina - Cosmofrik
Okol 9€.
Aja pa ce kupujes kletko jo js prodajam, sam tko za info.
Aja pa ce kupujes kletko jo js prodajam, sam tko za info.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov