Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 28. Okt. 2008 13:44

Ma ne ga niti nočem nosit. K je precej velika kletka in bi zasedla pol kopalnice. Da bi ga dala kam drugam, je pa ali mrzlo, ali bi se ga pa slišalo. Tko da se tolažim, da se bom navadla na ta ropot.

Drugače pa sem imela Guccija prej spet v tistem kolesu. Jooj men se kr malo smili tam notri :? kr tak bogi mi deluje tko da ga raje ne bi kaj dosti dajala tja notri...kaj mislita :) ne vem no vem da sm čudna...sam tak mali prostor...pa zaprto...po mojem Gucciju ni nič jasno tam notri...pa ves čas se zaletava!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Okt. 2008 14:16

No, jaz imam isti problem, da moja dva ne morem drugam dati, ker se tudi ful sliši. Živimo v hiši, pa se sliši ropot. Očitno bomo morali kletke ovijati v neko blago, ali nekaj, da se ne bo slišalo. hehe :)

Misliš ono kroglo to? Ja, meni bi se tudi smilila Miša če bi jo dajala not, zato sem skeptična bila ful vedno. Pa zaletava se? Uh, samo da mu ne bo kakšen prevelik stres zaradi tega.

Kak pa bolhica kaj?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 14:36

Evo me s faxa :P

Sugar - ja jst bi tud mela 3 ruske, če bi lah bli usi drgačne barve hehe..ampak tega ni, lahk mam samo use iste - tega pa nočm :P 'one and only' hihi.. Bi mela pa enga ruskega kot je Dodo, enga belega sibirskega, enga robota, enga dolgodlakega..to je pa use.

Pa sej lih zato je dobr, da majo večjo žogo, da ni notr preveč utesnjen.. Jst sm opazla, da je Dodo čist ušeč notr :D Kr sama zleze notr, ko ji ga odprem & isto, ko jo hočm dat vn, noče it tkoj vn. Pa neki časa goni naokol po sobi, pol se pa ustav in zaspančka notr al pa papca (dala sm ji burger notr). Notr ma čist dost prostora, lih zato k je večja. Mogoče je zato prodajalka rekla, da je bolš ta žoga & ne manjša.

Bulma - ma sej Dodo ni problem zaspat nazaj, ko jo dam v kletko, jo takoj zmanjka :lach: Uh kere privilegije ma Miša..fax je na vrsti za njo :cool:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Okt. 2008 15:21

Jaa-moja Miša je najbolj ljubljen hrček ever :) hihihi. No, za moje pojme :) Danes jo bom malo čohala, čeprav nimam dosti časa, ker me zvečer ne bo doma. Toliko jo zbudim, da jo bom malo vlačila in čohala. Jutri delam za faks - resno :) Samo Miša bo itak poleg v škatlici.

Uh, še čistiti jima moram, ker mata že precej fuj, pa kolesa totalno za kozlati umazana spet.

Ooo-ti se pa spet iz faksa javljaš. Love it! :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 17:52

Ej ej ejjjjjj...neki morš popravt kar si rekla...Miša IN Dodo sta najbolj ljubljena hrčka (hrčici)!!! :P

Morala bi naju zdej vidt ha ha..jst jem tuki makovko s sirom pa solato..pa sem ji dala mau sirčka in je papcala tle v podstavku zravn mene..in pol je pojedla pa hoče v skledo zlezt pa ji ne pustim, pol je šla pa do krožnika pa začela MOJO makovko grizt!!! :eek: Sm jo umaknila in ji odtrgala mau, pa je začela papcat kr tm pr krožniku..NE NE! Sm jo lepo odnesla celo skupi s koščkom makovke med šapicami na podstavek haha.. nej kr tm papca!! :P In zdej lepo skupi žvečiva hahaha :lach:

(LoL, predn sm to napisala sva obedve hkrati še vodo pile..ona svojo, jst svojo :rofl: )

Ti jima pa ful redno čistiš..jst sm Dodo sam enkrat do zdej kletko čistila..je pa res, da je Dodo večino časa zuni in ne v kletki, medtem ko je pr teb Karli vedno notr.

(ejjj, pol k je pojedla do konca tist košček je šla spet do krožnika mojo makovko jest!!! Oo, morm rečt mami, da nej mi nrdi še en sendvič, ker mi je Dodo pojedla pou večerje haha)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Okt. 2008 18:03

Haha - sem čakala, da boš kaj takega napisala. hehe.

iiiiiiiiiiiii - vse vaju vidim kako papcata. Kak fajn! Ful! Fajn da imaš domačo živalico, pa lahko ješ z njo, ne? Jaz pa mam Miško zunaj, samo počasi grem, vendar jo vseeno pustim tu, pa jo pol sestra "pospravi" :D

Ja, res jima čistim pogosto. No, ne. Saj ko vidim da je umazano počistim. To je na 2-3 tedne. Sicer pa je Miša ful zunaj, ampak je glavna v tem, da še vseeno ve kletko umazat. Ne vprašaj me kako ji uspeva :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 18:12

Jaaa, ful je dobr met tko živalco malo, k ti dela družbo povsod hehe. Sm se ji kr nasmejala, ko je navalila na mojo makovko ooo..tega se pa ne dela :rofl: Pol mi je še na krožnik zlezla haha..jao jao :P

Miša umazanka hihi. Važno, da je ona čista, ne pa kletka hehe. Jst sm pa že 2x morala Dodo umivat, ker se je usedla v lužico cc, polulanka moja..kot da mam dojenčka :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Okt. 2008 18:23

Ej samo Dodo je kot M1. Tudi ja napadala našo hrano. Mater so tile rusi požrešni. Ne moreš verjeti. (drugače pa-hmmm, makovka-mljask).

Ja, me veseli da je Miša vsaj čista če kletka ni. Ma ne vem kaj imata to za navade da lulata v kolo, ali kakata ali kaj je to. Bljek! Kot če bi bilo kakšno maslo gor namazano. Bljek. In ko čistim še smrdi.

Miška pa drugače lula tam kjer spi, tak da ko jo dam ven ponavadi smrdi po pišancu. Samo ko gre v brisačko pride cela fresh ven.
Mah kdo bi jo razumel :P

hihi - vidim, da imaš ti tudi probleme z lulanjem-oz čičanjem v lulanju. haha.
Jao, kolikokrat je pa M1 jedla pod napajalnikom v vode, pa je celo mokro glavo imela. Včasih je zgledalo kot da ima irokezo :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 18:28

Ja ful je požrešna Dodo..sm jo odmaknila od makovke, pa je kr nazaj tkoj prilezla in se prilepla nanjo, pa spet odmaknem pa ona še enkrat :eek: Dokler je nism dvignila in jo dala na podstavek - seveda skupi s koščkom makovke, drgač ne bi nič dosegla, bi se spet vrnila hehe.

Hihi, irokezico je mela? Jst priznam, da ko 'okopam' Dodo z mokrim prstom, kadar je polulana..ji tud mau irokezice nrdim pa frizurce :oops:

Dodo pa ne kaka niti lula v kolo..usaj neki! No, v tisto kolo, ki je na mizi tud kaka hehe..ampak uredu, ona ne ve, da je to kolo :rofl:

Magic brisačka haha..očisti Mišo, da ne smrdi po lulanju. ;D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 28. Okt. 2008 18:41

To pa je njihov razviti vonj. Pa ne vem zakaj tile ruski tak palijo na hrano, ki jo mi jemo. Pa na sladkarije. Jaz če sem samo kakšen cuker odvijala iz papirja so že glavice zunaj bile, če je kaj užitnega. Mi je Miša smešna, ko sem imela zadnjič čokolado lešnikovo na mizi in ona hodi okrog, pa je začela gristi papir v kerega je zavita čokolada. Očitno ji je zvok všeč, ali kaj :P

Opa-priznanje na vidiku. Ej to bi tak fajn bilo, če bi imeli dolgo čupo, da bi jim lahko kakšne špangice dajali v lase oz dlako. hehe :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 18:42

Jaaa..ROZA špangice bi lahko mela Miša :lach: :bgdev: Karli pa rumeno, ker je blondjo! (muihihi)

Dodo bi mela hmm..svetlo modro :cool: Evo..še eno idejo si dala za našo hrčko-kolekcijo hehe.

No, ko ravno omenjaš sladkarije..bom nalepla slikce od učeri od Dodo :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 28. Okt. 2008 19:40

Slikice:

Evo dokaz, da je moja Dodo sladkosned, da ne bi mogla bit večji! :freude:
Slika
Slika

No pol sm jo pa še mau po mizi lovila z digitalcem:

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Okt. 2008 7:02

Morgen!

Jaaaao - kak se režim zdaj tu poleg compa zaradi Dodo. Kak je dobra v vrečkici...hehe. Sicer pa - kdo se lahko upre čokoladi, ha? (no jaz, ali ok :P)
Meni je pa zdaj žal, da nimam nobene take slike. Bom zdaj pazila, ko bo keri moj bambino šaril po moji hrani. Vendar ne jem trenutno nič iz vrečke, tak da ne bo nič. Damn! :)
Ful je dobra, no.

Jaaa-hrčko kolekcija bi kul bila. Ko pridem v lj bodo morda že prodajali kakšne hamster-modne dodatke. You never know :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 29. Okt. 2008 8:48

Helou!

Ja kako sm se šele jst režala, ko sm to v živo vidla :lach: Lih sm neki pospravljala pa vidm kako Dodo tko počas se okol vrečke sprehaja & kr naenkrat vidm, da se je usmerla proti vrečki in šla notr :rofl:

Res so zabavni teli hrčki :ja:

Naj jo sestra slika s kakšnim čipsom haha..pa bojo slikce Miše s hrano, Karlek itak ne bi hotu bit na taki sliki, ker on živi zdravo in je proti čipsu :lach:

Ja, tok hitr k dodajajo nove stvari za hrčke na police je čist možn, da bojo tud kšni modni dodatki :cool:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 29. Okt. 2008 9:03

Hehe - valda je samo šelestelo. Saj ona bi tak vse pohrustala če je ti ne bi opazila tam notri. Samo potem se valda ne bi dobro končalo.
Mater so zanimivi tile hrčkolini, ne? :)

Jaz pa danes Miško cotam. Morda jima celo kletke počistim če bo čas.

Si predstavljaš Dodo v kakšnih barbie oblačilih? :rofl:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov