Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Okt. 2008 9:28

Hm, ja ne deluje, da bi jo kej oviralo..tko da pol bom pustila..no sej mogoče pa pretiravam, ker mi še ni čist jasno, kdaj so kremplčki predougi :)

Hihi, a ne da je kjut, men tud..učasih bi jo najraj zmečkala u pašteto ( :rofl: ), ker je tok sladka..seveda se uprem temu občutku haha..

P.s. shit papir :lach: Slika Slika
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Okt. 2008 10:00

Zmečkala v pašteto? :rofl: Sem se nasmejala zdaj tu poleg. haha. Ja, jaz se tudi upiram, da tega ne bi naredila. Če so pa tako sweet. Uh! Komaj čakam da pridem mečkat Dodo. Če te ne bo zavist pobrala tam prej :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Okt. 2008 10:11

Aha..pašteta Dodo :lach:

Ma ti jo kr mečkaj, kokr hočš :rofl: Sam te že zdej opozarjam, da se boš morala ful trudit, da se upreš, da je ne zmečkaš u pašteto, ker je ful kjut in sladka haha Slika

Lej še eno slikco od Dodo :P ---> Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Okt. 2008 13:19

Jei-to pa je čista Dodo :) hehe.

Ja, ja..me prav zanima kako dolgo mi boš pustila da jo bom gnetla :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Okt. 2008 14:20

Zdej mam še na MSN tega smajlila in kadar napišem Dodo, mi ga vedno vn vrže ;D

Ah, bom ti pustila..zakaj ne bi ? :rofl: Razn če maš kakšne posebne mučilne navade haha :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Okt. 2008 14:55

Se ti zdi, da mam jaz kake mučilne navade? Uh, kaj se hrčkov tiče ziher ne :) hihi.

Kaj pa zdaj počne mala navihanka? Moja Miška spi. Prej sem ji dala korenček, pa ga ni hotela, potem pa sem prinesla jabolko, pa mi je košček tako ven iz rok utrgala kak če bi ne vem kaj imela :)

Oni korenček sem nastavila Karliju na vhodu v hišico. In glej ga zlomka, če par minut korenčka več ni bilo. Zdaj imam spet problem, da bom morala brskati po hišici, ker moram preveriti kam ga je skril če ni celega pojedel. Da ne bo pol tistega gnilega papcal. jao :) Vse ga že vidim kako bo celi prestrašeni laufal po kletki gor in dol.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Okt. 2008 15:15

Jst sm pa dala Dodo mau solate spet (radič) pa sirčka..točno to, kar sm mela tud jst za kosilo :P

Moja navihanka pa trenutno spi v škatlici, sam jo bom morala dat v kletko, ker grem vn..am trenutno tko spi, da ma ritko proti men obrnjeno, mau jo pa vata zakriva in direkt vidm tja...prej sm misnla, da vidm njen učk..pol pa zgledam direkt nad učkom njen repek in očitno ta pikica ni biu uček ha ha :lach:

Uh, Karlek je zelanjavco spet jedu a? Pridn Karli :D Korenček je zdrav ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Okt. 2008 15:32

Hahaha sem se zdaj nasmejala ob tem postu :rofl: Zabavno, ni kaj. Dobo se valda trudi, da bi te nasmejala in spravila v dobro voljo. hehe.

No, jaz upam da je Karli pojedel korenček. Da ga ne bo uporabil za kakšen vzglavnik ali kaj :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Okt. 2008 20:48

Bulmaaaaa (pa Sugar_babyyyy - če se kje po forumu potikaš slučajno hehe).

Eno fuuul dobro novico mam haha..me je kr razganjal, dokler nism do kompa pršla, da vam tle povem..s fantom greva jutr kupt njemu roborovskegaaaa Slika Komi čakaaam Slika

Sej bi ga že dons kupila, sam mora najprej doma pripravit prostor za kletko, tko da ga greva jutr iskat hihi..dons jih je prvič v živo vidu v Zooticu in so mu bli ful ušeč, taki posebni in je kr reku naenkrat: jst bom hrčka meu. Jst pa čist navdušena itak hehe.

Aja, pa še neki ful dobrga..Dodo sm kupila ene igračke za grizt pa brusit zobke, k majo okus po sadju hihi & tararam..uno žogo! Slika Jaaa hehe. Veš kaj je dobra Dodo notr, jst umiram od smeha, ko jo gledam kako se zaletava v sedežno al pa mizo hahaha..čist nč ji ni jasn pomoje! :rofl:

Uglavnm, trenutn sm čist naspidirana zard usega tega hehe..

Karli bo meu družbo jupiiiiiiiiii. :freude:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Okt. 2008 7:16

Jutroooo!

Wiiii, kak the best novica! Zdaj pa bom tečna...zakaj pa ravno roborovskega? Saj so lepi pa vse, samo si ne moreš nič dosti začet z njimi..ok, ne bom nič več rekla :) Drugače pa - bravo fant :respekt: A bo on zdaj tudi na forumu pisal? :P

Žogo si nabavila? hehe. Upam, da nimate stopnic da bi se kam odkotalila, ker bo pol v šoku. Komaj čakam spet slikice :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 26. Okt. 2008 8:19

Ja sej fant ga misl zdresirat haha..zato ga hoče met, še k je mladiček..pa taki lepi so mu :P Pa na Youtube sm gledala in so na velikih posnetki roborovski čist mirni in domači :eek: Tko, da odvisno od hrčka zgleda..
Fant že sanja, kako bi spariu Dodo pa tega roborovskega :lach: Pa sem mu rekla, da težko da bi se ona dva mela rada hehe..Dodo na Karlija ni nič zapalila, torej ne mara blondincev :rofl:

Aha, žogo sm nabavla..ker so mel ful novih stvari učeri! In sm vidla to žogo, ki je prou namenjena rolanju po tleh hehe in sm morala uzet.. :freude:

Lej tkole zgleda moja Dodo, ki ji še ni jasno kaj je ta žoga:
zmedena Dodo

Tkole bo pa zgledal (upam), ko se bo navadla:
hrček, ki že obvlada
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Okt. 2008 8:30

Ok, ne bom se kregala, čeprav sem skeptična :) Bomo videli...

LOL, kak sem se režala pri onem spodnjem posnetku :rofl: Dodika je še smešna v tej krogli. Samo bo...za te male hrčke bi morali manjšo kroglo imeti, ne? haha.

Daj, rekla si da so imeli nove stvari za hrčke. Kaj vse, kaj vse?? Ko pridem greva po nakupih :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 26. Okt. 2008 8:39

Ne se kregat mama Bulma, be happy like me :lach: Sej moj mora met enga divjaka doma, ker je on tud divjak hehe..če bo hotu hrčka crkljat, naj pride h Dodo.. ;D

Aja, sva že razmišljala o imenu pa ne veva kaj bi..maš kakšno zanimivo idejo za robota? Haha, lah bi biu Robi :rofl:

Ja sej obstajajo tud manše kroglice, sm prou uprašala prodajalko, če je narobe, da je ta tok velka & je rekla, da nee še bolš je..pa ta prodajalka je uredu, jo poznam, tko da ji vrjamem..vrjetn se mora sam še navadit ;) Pa tista manša žogica je na stojalih..tko da ni to to.

Ahaa, novih stvari majo ful...npr. te žoge so mel, pa razne igračke, ko jih pripneš na rešetke..ubistvu je za hrčke pa tud za miške, samo itak miška je isto k hrček..to kolo od Dodo je za miške baje, pa ona čist uživa notr hehe.

Ja ja, ko prideš obvezno v shopping :P

Ajaaa..še sladoled majo za hrčke!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Okt. 2008 8:47

Hehe-saj se ne kregam. Bomo videli kako bo. Ne? JOj, nimam pojma kak bi mu lahko dala ime..hm...

Igračke za hrčke?? :O To bi jaz mela...joj...komaj čakam da grem v šoping :P hihi. Pa sladoled? Kak pa to zgleda?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 26. Okt. 2008 8:56

Sladoled zgleda isto, kot naš za ljudi hehe..kornet pa gor ena kepica, samo da je iz semen pa nekega jogurta al kej takega :P Velik je pa tud lih tok k en hrček, skupi s kornetom. Zanimiv zgleda ;D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov