Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 15:55

mi mamo prozorno plastiko, ker mamo doma mačka in bi Lole blo hitro konec če bi bla z rešetkami. pa še na tisti del, k je z rešetkami, Lola vedno pleza in mamo zato ponoči delno zakrito.
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 16:22

Ful vam hvala za nasvete! Slikco bom dala pa gor takoj, ko bo mogoče :)
Včasih sm mela zlatega hrčka.. zdej bi pa mogoče kr ruskega.. ker mi je mal bol cortkan.. pa baje je tud bolj družaben.. bomo vidl.. tist k mi bo v trgovini naaaaajbol corti :D
Katere hrčke mate pa ve? In kje ste ga kupile (mr.pet, zootic..) ?
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 16:27

Bulma, zdej sm vidla tvojga 'rusa'... :) kera sladka miška je to jooooooj :love:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 18:03

Iiiiiiii,ja vem :D En dan me ni doma, pa jo že tako pogrešam. Maš prav da so ruski bolj cotkani. Saj so zlati tudi full lepi. Vendar so ruski manjši in zato zgledajo bolj sweet. Moram dati en dan gor slikico kako mi naša Mišika spi na rokah. Ko jo vzamem v roke kar takoj zaspi. Joj :D Jaz bi se pa tak rada igrala z njo.
Mi smo našo kupili v Tukanu v MS. Samo mislim, da imajo vsepovsod velko izbiro. Samo ne splača se kupovat kakšnih starejših hrčkov, ker itak imajo že tako prekratko življenjsko dobo. Smrk! :cry:

Meni se tak smilijo živalice, ki ostanejo v trgovinah. Pa se tam noben ne igra z njimi (ali pa redko kdo). Potem se pa spomnim na našo razvajenko, pa me še bolj stisne, da drugi niso imeli take sreče :cry:
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 31. Okt. 2007 18:23

Men se tiste živalce tud ful smilijo.. :( ravno zaradi tega sem mojega orija kupila... tam je bil sam v enem kotu, noben se ni z njem ukvarjal (papagaji pa rabijo veliko družbe).. tok se mi je smilil, da sm ga kupila.. Sam tok mi ga je žal.. najprej revčka dajo v trgovino.. potem pa od 20ih let dočaka 3 leta :cry: ni mel sreče.. upam da je bil zares srečen vsaj zadnje minute življenja ko je bil čisto svoboden.. Mogoče je mel pa srečo pa ga je kakšen dober človek našel.. kdo ve.. Ful mi je hudo za njega :cry: dobr dost o oriju ker ni hrček... :)
Drugače je pa res bed ker hrči tok mal časa živijo.. Sam če lepo skrbiš za njega, na koncu veš, da je srečno odživel svoje.. In greš naprej v trgovino osrečit še enega hrčka hehe
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 18:25

-na rokah ti zaspi?? iii..ko bi meni tudi.
-jaz sem Lolo dobla na srečolovu, pa vzrejena je bla pri enih doma.

a ma katera slučajno tisti krogec,da laufa v njem? ker v trgovini se meni zdijo prevelke luknje in bi si tačko lahko notri zahaklala, al kak to?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 19:07

Jaaaa :( Smrk! To jes res grozno. Pa ok. Saj zato mi poskrbimo za njih,ne? Ja,dam slikico ko bom doma. Joj, kak je razvajena :D

Misliš tisto kroglo, da lahko teka po stanovanju,ne? Jaz sem hotela kupiti, samo se po eni strani ne splača, ker itak je bolj malo zraka tam notri, pa bi me valda skrbelo da bi se zadušila :?
Drugače je pa verjetno full priročno, ko čistiš kletko itd. Samo je potrebno valda full pazit, da se ne skotali po stopnicah :)
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 19:28

ena sošolka svojo miško tja notri da in jo pusti da laufa po stanovanju. mi pa itak nimamo stopnic :) sam težava pa bi lahko bla, če bi mačka se zažela s kroglico igrat..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 19:39

Jaaa-sem brala nekje, da je baje fajn če maš psa (valda tudi mačko :D), da se potem igrata :D Samo jaz bi se bojala, da bi hrček otrpnil od šoka.

Enkrat sva s sestro imele hrčico s kletko zunaj, pa je prišla naša psica in je hrčica otrnila. Eno uro je bila nepremična v tunelu. Totalno sve bile v krizi, ker sve mislile da je umrla :cry:
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 19:42

mi mamo na hodniku ogledalo do tal. pa je Lola bla spuščena tam, pa naenkrat pred ogledalom otrpnila. pa je nekaj časa tam pred ogledalom čist trda. jaz sem bla ziher da je mrtva :eek:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Okt. 2007 20:19

Groza! To je res kriza. Dobro da vsaj zdaj vemo, da ko otrpnejo da niso mrtvi. Moja sestra je en čas Mišo vedno full na silo jemala iz hišice. Potem se je je pa že tako bojala, da ko je slišala njene korake+kako gre v mojo sobo...jes šibala iz hišice v tunel, da je tam ni mogla vzeti ven. Ojej :?

Prilgama slikice-kak spi na moji roki. Vedno ko jo imam pri sebi-}
Slika
Pe še eno ko se baše z hrčkovimi bonbončki :D
Slika
Pe še pred ogledalom -}
Slika

Če pa imam toliko slikic od nje. Včasih imam direkt dneve, ko jo full samo slikam. Samo je tako hitra, da dostikrat dobim gor samo zadnje tačke. Se morem res potruditi da mi lepa slika uspe :)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 31. Okt. 2007 20:38

Jaz imam uno kolo, pa je kr fajn no, ceprov ga ne uporabljam kej velik.

Nasadva hrcka se pa dobr razumeta z psicko, sicer je bolj mala (maltezanka)
Slika
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 31. Okt. 2007 20:44

naš nero je malo večji kot maltežani, pa je ful zaščitniški do Lole, k vedno ko je kera mačka poleg jo vstran, ne upamo pa da bi dali skupaj(da bi se povohala)--ker obstaja velika verjetnost,da bi Lola vgriznila nerota in bi on napadu :roll:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Nov. 2007 7:09

O-kar razumejo se z vašimi psi? To je super. Valda zato, ker so bolj majhni. Ker ko se je enkrat poleti Miša pasla na travi in je bila naša psica v boksu (nemška ovčarka) mi je bilo vse slabo s kakšno lahkoto bi jo pojedla. Ker se je tam notri kar oblizovala in cvilila.

Saj sama vidim na sprehodu kako lovi miške in jim razdira domove :willnicht: Tak da M. niti približno ne bi rada dala v njeno bližino.
Uporabniški avatar
Petrush.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Hollywood.

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrush. » 01. Nov. 2007 10:41

O ja bulma ( sestra ) :)
Se strinjam, da bi naša psica pojedla Miišo, če bi ji prišla kdaj v bližino.
:evil:
Enkrat, ko jo je ati nesel "kazat" psici k boksu, se ji je skoraj zmešalo .. tako je lajala :eek:
Je pa fajn,da se vaši psi razumejo s hrčki :)
Take me home, I'm drunk again. (:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov