Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1932 prispevkov
• Stran 2 od 129
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 129
Naslednja
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Glede na to kako majhni so ruski hrčki ne vem če bi mu vet.strigel kremplje. Ja jaz jih moram. Samo mi je grozno kak bo vse skup izpadlo. Kot si že ti napisala-naša tudi ni nič pri miru. Plus vsega nimam tistih škaric prav za striženje. Valda bom potem morala s tistimi majhnimi škaricami. Samo ne vem..nikoli še nisem tega počela. Pa ti še omenjaš da se da poškodovati živec. Hjao....sem vprašala še na forumu mojpes-tam je obširna tema o hrčkih. Če kdo kaj več ve. Ker naša boga še komaj po rovu pride zaradi teh krempeljčov
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jest mam že 2. ruskega hrčka, in morm rečt da se kr dobr še drži. drgač pa hrčkom naj se nebi strigl krempljčkov tko kt se jim tud zopkov ne sme brusit. zato morjo pa met notr kak lesen valj al pa kj podobnega da ga grize pa da si sam brusi krepmpljčke. mi mamo to notr v kletki in mam hrčka že skor 2 leti pa nima sploh dolgih krempljčkov.
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz sem včeraj naši malo odstranila vrha kremepljčkov, ker je imela že čist not zavita. Samo dva Zdaj je ok. Pa ima not lesene stvari, pa tulec od toaletnega papirja v katerem se je ponoči tak valila pa praskala gor, da sem od živcev cela gotova bila. Samo ok. Tak sladki živalici se vse odpusti
-
Bulma - Cosmopsiho
Imava jo (ali ga ) 1 leto in 5 mesecev. Samo ko smo jo prinesli je bila stara po moje kašnih 2,3 tedne, ker je še tako majhna bila.
Daj-kakšnega spola je? Ni mi jasno. Pa gledam,pa gledam, pa nič ne vidim Mislim da je hrčica.
Daj-kakšnega spola je? Ni mi jasno. Pa gledam,pa gledam, pa nič ne vidim Mislim da je hrčica.
-
Bulma - Cosmopsiho
Joj..sploh ne govori o smrti Bajsija, ker se potem spomnim na Mišo in me stisne I love Miša!
Žal so samotarji, samo ruski lahko živijo v parih. Tak da Samo potem si res nabavi ista spola, da ne boš vsak mesec imela mladičkov
Miša je naš prvi hrček. Slučajno se je sestra navdušila nad njimi, ko je videla enga od sošolke. Zdaj sve pa čisto obsedeni Ker so tak zakon! Takoj ko pridem domov že letim h kletki, jemlem Mišo ven. Full se igram z njo. Paziti jo je pa potrebno kot kakšnega dojenčka. Kamorkoli porine svoj nosek
Žal so samotarji, samo ruski lahko živijo v parih. Tak da Samo potem si res nabavi ista spola, da ne boš vsak mesec imela mladičkov
Miša je naš prvi hrček. Slučajno se je sestra navdušila nad njimi, ko je videla enga od sošolke. Zdaj sve pa čisto obsedeni Ker so tak zakon! Takoj ko pridem domov že letim h kletki, jemlem Mišo ven. Full se igram z njo. Paziti jo je pa potrebno kot kakšnega dojenčka. Kamorkoli porine svoj nosek
Prvi neprebran prispevek • 1932 prispevkov
• Stran 2 od 129
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 129
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov