Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Okt. 2008 11:04

Ja sej, usaj to..da veš, da ti probala si jo pozdravt z veterinarjem..če pa on nč ne more, pa ni od tebe odvisn.. sam jst itak vrjamem, da bo samo od sebe se popravl ;)

Aha, Dodo v škatlici spi..končn je prišla pameti in šla spat v škatlo & ne spet na rob mize! :lach:

Prej je mami govorila očiju, kako se zna priliznt Dodo..pa je mu povedala, kako jo je prosla, da bi jo vn pustila hehe..in je oči čist navdušen to poslušu ;D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Okt. 2008 11:17

Jaz tudi upam, da se bo od sebe uredilo. Samo joj..zdaj bo še bolj bajsika, ker ne bo mogla gonit kolesa, pa bo samo jedla in spala. Ujh! :)

Vidiš kak fajn se je uredilo doma..samo še vprašanje časa je, ko bo foter Dodo nosil, pa cartal :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Okt. 2008 11:41

Ah to se še ne bo kmal zgodil :P Če ne zard druzga, pa zard tega, ker oči nau kr tko priznau, da tale živalca ni nek bavbav :D Ma važn, da mu je vse bolj ušeč, pa da je mami čist navdušena hehe..

Opazla sm, da ma Dodo rada, če jo po šapicah božam & čoham..npr. ko se postavi na vato, pa ma sprednje tačke iztegnjene in jih mau pobožam, pa kr pusti :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Okt. 2008 13:06

Haha - foter je preponosen, da bi priznal, a? Sicer pa je glavno da je mama navdušena, pa da ti noben ne gnjavi da Dodo daj stran. To je itak najbolj pomembno!

Ulala - po šapicah se pusti božati? Miša pa po trebuščku. Leži v dlani na hrbet obrnjena, jaz jo pa čoham. M1 je cvilila ko sem ji to delala :evil:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Okt. 2008 13:29

Iiiii a reees? Jst bi tuuud to mela :freude: Da mi pusti, da jo božam po trebuščku..oz. men bi blo že dost, da bi mi ležala na dlani na hrbet obrnjena..jjoooj, zdej sm ti pa fouš :lach: Dodo ni šans, da bi ležala mi na dlani..pač sedi al se umiva, al pa stoji na zadnjih pa opazuje okol..da bi pa ležala je pa NO GO..

Dej, ko se bomo dobile, jo boš ti probala naučit use trike, ki jih še ne zna, ok?! :rofl:

Heh, nbena nima hrčka, ki bi vse stvari delu..če me razumeš kaj hočm rečt, en hrček se pusti čohat tko, drug ne..drugi pusti neki X delat, prvi pa tega ne.. Jst bi da Dodo use pusti :P

In ja, se spomnš kako je blo prvi, drugi dan težko..k smo ble skor zihr, da jo bom morala fantu dat...uh, zdej jo mam pa kr pr seb, brez skrbi, da jo morm skrivat al pa kej :hearts:

Aja, po dolgem cajtu mam posnetek zate!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Okt. 2008 13:40

Aha. Saj pa Dodo bo morda tudi ležala, samo moraš jo obrnit tako. Saj Miša tudi ne pride na dlan, pa se ne obrne na hrbet :) Morda mam srečo ker je okorna debeluška, pa rabi en čas da se preobrne :rofl: Samo če je Dodo kot M1 potem to ne bo šlo.

ooo - dobila sem nalogo naučiti Dodo trike. Deal! :D Bom še premislila kaj boš ti delala v zameno.

Ja, to je pa res, ravno zato lahko napolnimo tukaj 100 strani s posti, ker javkamo ena drugi kako moj hrček to, tvoj drugo, eni spet nekaj tretjega. Love it!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Okt. 2008 15:10

Hmm..pol moram Dodo še mau zredit, da se ne bo mogla premikat tok :lach: in pol jo bom lahko mečkala kokr bom hotla haha.. hec :P

A jst bom tud morala kej v zameno delat? Vrjetno počistit, če bo Miša kej lulala, al pa Karli :rofl:

Jaa..sej res, še mal pa bo 100 strani..kako bomo proslavile to :lach: To ni kr tko :cool: še mal pa bo tema o hrčkih prva hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Okt. 2008 17:24

Haha - točno tako! Dodo moreš še porediti, da se ne bo mogla premikati :P Pa zdaj pozimi bo dobila več dlake, tako da bo res okrogla. Ali pa pač 100% rusi nimajo tega v genih. Jah potem boš pa ti prišla Mišo k meni mečkat. Lahko bi prišla, res.

Ujh, če boš lulanje morala od Karlija čistit si v riti-dobesedno. Ker on res non stop piška ko je zunaj :rofl:

Valda da bo fešta za 100 strani. Spodobi se.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 18. Okt. 2008 17:59

Iii, upam, da bo res dobila še več dlake zdej..da bo bajsikaaa, kot Mišikaaa.. (btw, kako je Miša the bajsi?)..aja, kok ljudi je pa že mel Mišo po rokah? :D A se usakmu 'pusti' mečkat?

'Karli nonstop piška ko je zuni' :rofl: ..od kje mu to tok tekočine, če je tok majhen hehe. Mogoče pušča kje :lach:

Uhu, fešta za 100 strani :cool:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 19. Okt. 2008 9:02

Morgen!

Aha, mogla bi Dodo dobiti več dlakice, pa morda bo kaj svetlejša. Jaz čakam da bo Mišika spet :love: Kako je z njo ti ne vem povedati, ker me ni bilo doma, zdaj pa ji ne bi rada morila in jo vlačila ven če jo boli. Te bom obvestila, ker si bom ziher v kratkem premislila in jo bom cartala.

Hm, tisti ki bo bili pri meni so jo mečkali. Samo nočem je ravno vsem dajati, ker po moje njej tudi ne paše. Včasih cela dregeta že ko jo jaz vzamem ven. Boječka ena :)

To glede Karlija se pa tudi jaz sprašujem. Ker ta hrček je res mini-ga zmerim enkrat, ker morda si misliš da je kaj večji kot zgleda, samo ni :) hihi.
Moja mini bolha :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 19. Okt. 2008 9:11

Jutroooo!

Mini bolha, kjutek mali hehe..no, dej ga enkrat res zmeri ;) Za Mišo sm pa tud zihr, da jo boš res hotla cartat kej!

Aja, jst pa ne vem, če bi drugim pustila, da Dodo nosjo po rokah..kr mal zaščitniška ratam k pomislm, da bi jo kdo hotu mečkat :? (v to ne štejem fanta, mojih pa vaju hrčkaric :rofl: ) ..ok, da jo s prstom kej poboža to še ja, da jo pa prime pa ne! :D

Morm ti povedat kaj je blo učer oz. dons že.. haha..no, učer sm šla vn žurat in sm mela pač digitalca s sabo..in enkrat sm šla pogledat slike, k smo slikal učeri & tko zagledam slikce pa posnetke od Dodo..in jst začnem gledat tiste slike, pa jih kažm okol..pa fantu sm kazala posnetek od Dodo..in to ne sam enkrat :oops: On se je za glavo držu pa se mi smeju, da bo tko zgledal tud k bova mela otroke & bova šla kdaj vn zvečer, jst bom pa njihove slike skoz gledala, pa se topila zravn haha..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 19. Okt. 2008 9:19

Hahaha - vse te vidim kako tam razkazuješ fotke, pa se ti Dodo zdi oh in sploh...boljše da nimata otrok, ja :) haha. Sicer pa sem jaz tudi fotkala včeraj, pa sem tudi naletela na slike od Miše, samo jih nisem gledala+nisem razkazovala. Morda mi je zdaj malo žal :D

Ma ja. Ni kul da bi jo vsak vlačil. Tudi jaz je nočem dajati vsem. Sicer pa se itak bolj v gostilnah zadržujem s klapo, tako da ne hodijo ravno k meni domov, tak da ni problem. Mojemu jo včasih poturim in mu jo rivam na usta naj jo cmokne :) :oops:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 19. Okt. 2008 9:26

Jst se ji nism mogla upret, ker mam gor ene nove slikice, ko spi v vati in spet na boku & vse skup deluje, kot da bi en angelčk spau na oblaku :lach: Bom dons prilepla.. pa v posnetku je isto v škatlici med vato in kuka vn iz vate, ker jo jst izzivam..no pol se ona veselo obrne in se namesti (SPET na bok!!), da bi spančkala, sam problem je, ker je v tem obračanju cela ven padla iz škatlice..ona pa misl, da je varna nekje znotraj škatle :rofl: No, pa še rito je vn molila iz vate hahah..veš kaj smešn zgleda..in pol sm jo s prstom se dotaknila, pa je skočila u luft uh..ji ni blo jasn, kako jo lahk dosežem, če je ona KAO notr v škatli in v vati :lach:

Oo, fantu jo rivaš na usta? Jst tud :lach: A se tvoj tud upira? hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 19. Okt. 2008 9:32

Juhu, slikice bodo! Super! Kar prilepi. Jaz bi pa tudi lahko me spet kakšen fotoshooting! xD Samo Miša precej navadno spi, M1 je bila ful izvirna vedno, M2 ni ravno. Edino smešno mi je ker ponavadi v škatlici po dolgem in počez leži. Cela je pretegnjena po škatli. V hišico pa ne vidim, ker je taka, pa še včeraj sem ji dala vato zraven, zdaj pa samo vata miga-Miše sploh ni :P Grem jo malo vabit ven, da vidim kako je tačka :?

Jaaa-ti tudi to delaš? Me veseli da nisem edina. In ja, upira se, samo ko ta cmok potem ve da več ne bom gnjavila, tak da..:)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 19. Okt. 2008 9:41

Jst tud to delam ja :D Bolj, ko se upira, bolj mi je zanimiv hehe.

Tud pr men je tko, da mam vato pri hiški in je sploh ne vidm nikol, kadar je v kletki..tud če jo pokličem se samo vata premakne :rofl: pol pa vn še glavica pokuka :P

No, držimo pesti, da bo s tačko ok use ;)

Edit: Jeeeej, 100. stran :musik:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov