Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
No, ti kr pejd k zdravniku...če ne zard sebe, dej zard mene pa Dodo & Sugar_baby & njenih hrčkotov, da ne boš bolna konc novembra ..pa kdo nama bo pisu sm, če boš ti u postelji pila čaj? hehe..
Aja, učeri je mela Dodo 2 meseca Moja hrčica odrašča hihi Ko jo boš ti spoznala, bo mela že 3 mesce uuuu, to pa ni kr tko
Pa sej, Miša je itak domača, ne rab spraševat..ti tud nje ne sprašuješ, če ji lah šaraš po njenem stanovanju..
Aja, učeri je mela Dodo 2 meseca Moja hrčica odrašča hihi Ko jo boš ti spoznala, bo mela že 3 mesce uuuu, to pa ni kr tko
Pa sej, Miša je itak domača, ne rab spraševat..ti tud nje ne sprašuješ, če ji lah šaraš po njenem stanovanju..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Bom vidla če bom šla. In ej, nikoli nisem tako sick da ne bi mogla sem pisati
Kaj? Že je 2 meseca? Kak gre hito čas, nenormalno. Jaz pa mam Karlija 9 mesecev, Mišo pa nekje 7 se mi zdi. Ojej
Kaj? Že je 2 meseca? Kak gre hito čas, nenormalno. Jaz pa mam Karlija 9 mesecev, Mišo pa nekje 7 se mi zdi. Ojej
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja jst mam Dodo 1 mesec, stara je pa 2 mesca Ker žvijo hrčki tok mal, bomo kr usak mesc 16. praznoval njen rojstni dan
Aja, a je Karli starejši od Miše?
Prej sm Dodo posesala škatlico na mizi, pa se je tok oddirkala stran uh..še nikol je nism vidla tok hitre...jo je kr zanesl
Aja, a je Karli starejši od Miše?
Prej sm Dodo posesala škatlico na mizi, pa se je tok oddirkala stran uh..še nikol je nism vidla tok hitre...jo je kr zanesl
-
Bulma - Cosmopsiho
O, super da boste praznovali. Se pravi, da ko pridem moram darilo prinesti s sabo?
Mislim, da je Miša starejša. Ne vem Naj samo dolgo živita...
Haha-vse jo vidim kako dirka Sem pa imela sama včeraj podoben primer. Miša je bila v škatlici, pa je prišla ven, jaz pa sem si pred tem ravno namazala obraz s kremo, pa sem seveda še imela cele dišeče roke. Pa jo vzamem, sem jo malo čohala..samo enkrat je pa šla dol z moje roke in z nenormalno hitrostjo odletela v škatlico Tak je smešna bila. In že je postiljala z brisačko itd. hehe
Mislim, da je Miša starejša. Ne vem Naj samo dolgo živita...
Haha-vse jo vidim kako dirka Sem pa imela sama včeraj podoben primer. Miša je bila v škatlici, pa je prišla ven, jaz pa sem si pred tem ravno namazala obraz s kremo, pa sem seveda še imela cele dišeče roke. Pa jo vzamem, sem jo malo čohala..samo enkrat je pa šla dol z moje roke in z nenormalno hitrostjo odletela v škatlico Tak je smešna bila. In že je postiljala z brisačko itd. hehe
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, jst tud opažam, da ko pridem izpod tuša pa vsa dišeča od šampona & mleka za telo..me sam povoha pa gre naprej..sej ponavadi se spomnem pa si umijem roke takoj po uporabi mleka, pa mau njene hrane povaljam med prsti & je že bolš hehe..
Aha, ti kr priprav darilo, ko boš prišla Jst sm ji za RD kupila burgerje
Pa morm priznat, da nism upoštevala tistega, da ji nč ne dam dokler ne poje burgerja..no, prej sm ji dala jabučka Če me je pa tko gledala, ko sm ga jedla, pa še dobr je biu ful
Aha, ti kr priprav darilo, ko boš prišla Jst sm ji za RD kupila burgerje
Pa morm priznat, da nism upoštevala tistega, da ji nč ne dam dokler ne poje burgerja..no, prej sm ji dala jabučka Če me je pa tko gledala, ko sm ga jedla, pa še dobr je biu ful
-
Bulma - Cosmopsiho
Vau, resnično si nekaj ur zdržala in ji nisi dala drugo kot burgerje Opa! Čestitam! haha. Samo živali pa obvladajo to v nulo - ta pogled, da se topiš zraven in jim daš hrano hehe. Naša psica mene ma v nulo naštudirano.
Uf, jaz sem pa zgubila Mišo prej. Ravno čistim kopalnico, pa sem nekak v sobo šla, pa vidim da Miše ni v škatlici Samo sem začela žvižgat, pa se je prikazala na drugi strani sobe. Zdaj je v sestrini sobi, baje po mizi raziskuje. Tam še itak ni bila nikoli. Valda je cela paf zdaj
Uf, jaz sem pa zgubila Mišo prej. Ravno čistim kopalnico, pa sem nekak v sobo šla, pa vidim da Miše ni v škatlici Samo sem začela žvižgat, pa se je prikazala na drugi strani sobe. Zdaj je v sestrini sobi, baje po mizi raziskuje. Tam še itak ni bila nikoli. Valda je cela paf zdaj
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Opa..velik dan za Mišo, da je lahko raziskuje neki novga hehe..a mislš, da jim je zabavno bit nekje na novo? Men učas deluje, da je Dodo čist zmedena, če jo dam npr. na polico kjer ni bla..kot, da hoče nazaj na mizo, kjer je na varnem
A veš, da mi je Dodi spet dol z mize padla..jao..preveč pade notr v umivanje pa grizljanje in sploh ne opazi, da sedi čist na robu
Aja..že doug nisi slikic limala
A veš, da mi je Dodi spet dol z mize padla..jao..preveč pade notr v umivanje pa grizljanje in sploh ne opazi, da sedi čist na robu
Aja..že doug nisi slikic limala
-
Bulma - Cosmopsiho
Omg! Miša ne more premikati tačke! Komaj hodi, pa gor jo drži..kaj naj? Joj Valda ko se je z mize vrgla se ji je kaj naredilo. Shit!
Ne me spominjati na slikice, ker sem ravno hotela dati polnit baterije, pa jih ne najdem! Shit!
Glede na to da hrčki nimajo radi sprememb ne vem kako je ko jih damo v drugi prostor. Samo jaz sumim da jim je vseeno fajn če tako divjajo pol.
Ne me spominjati na slikice, ker sem ravno hotela dati polnit baterije, pa jih ne najdem! Shit!
Glede na to da hrčki nimajo radi sprememb ne vem kako je ko jih damo v drugi prostor. Samo jaz sumim da jim je vseeno fajn če tako divjajo pol.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Boga Miša Držim pesti, da jo samo mičken boli tačka, pa jo zato gor drži & da bo kasnej že normalno hodila.. Če pa ne bo..pa veterinar? Usaj pokazat jo lahko pelješ, da veš pr seb, da si nrdila use možn, da bi blo z Mišino tačko vse ok.
Pol poročaj, če so kakšne spremembe..
Joj, Dodo je SPET dol padla ..kako nj jo odvadim tega..ok, ni tok hudo, ker pade itak samo 20cm dol na škatle in ni nek udarec, ker se še odbije nazaj..sam useen..enkrat bo na tla padla, nočm da se bi njej kej zgodil..zdej me je Miša spomnila na to ..Ful rada je tm uzadi za modemom & tko zaspančka..pa ker rada spi na boku ( ) se obrne in dol prekucne..jaoo..
No, bom jst slikce nalepla..
Pol poročaj, če so kakšne spremembe..
Joj, Dodo je SPET dol padla ..kako nj jo odvadim tega..ok, ni tok hudo, ker pade itak samo 20cm dol na škatle in ni nek udarec, ker se še odbije nazaj..sam useen..enkrat bo na tla padla, nočm da se bi njej kej zgodil..zdej me je Miša spomnila na to ..Ful rada je tm uzadi za modemom & tko zaspančka..pa ker rada spi na boku ( ) se obrne in dol prekucne..jaoo..
No, bom jst slikce nalepla..
-
Bulma - Cosmopsiho
Glej kaj sem našla na strani od Tukana-
Poškodovani hrček
Pozdravljeni! Doma imam hrčka, ki se je poškodoval.Padel mi je z višine pol metra na tla. Ima poškodovano zadnjo levo tačko in zaradi tega šepa.Ne vem ali je zlomljena ali zvita. Kako lahko to vpliva na njegovo življenje? Kako mu lahko pomagam? K veterinarju ne bom šla.Prosim, če mi lahko svetujete in lep pozdrav.
Tjasy , 14 let
Odgovor:
Svetujem vam, da greste k veterinarju, ki bo pogledal poškodbo. Hrček s takimi poškodbami zagotovo trpi.
Damn! Ne vem če sestra ni imela prstov poleg, ker M. v moji sobi ni imela še take tačke. PM!!
Mislim, da Dodo to ne boš mogla odvaditi, ker se mi zdi da to vsi hrčki delajo. Samo toliko vsaj, da si ne bo kaj poškodovala. Jaz sem sumila, da bo enemu mojemu hrčku to kar je Miši, ker se vsi mečejo vedno, ker nimajo občutka za višino. Mater!
(zdaj grem k stopnicam komaj )
Poškodovani hrček
Pozdravljeni! Doma imam hrčka, ki se je poškodoval.Padel mi je z višine pol metra na tla. Ima poškodovano zadnjo levo tačko in zaradi tega šepa.Ne vem ali je zlomljena ali zvita. Kako lahko to vpliva na njegovo življenje? Kako mu lahko pomagam? K veterinarju ne bom šla.Prosim, če mi lahko svetujete in lep pozdrav.
Tjasy , 14 let
Odgovor:
Svetujem vam, da greste k veterinarju, ki bo pogledal poškodbo. Hrček s takimi poškodbami zagotovo trpi.
Damn! Ne vem če sestra ni imela prstov poleg, ker M. v moji sobi ni imela še take tačke. PM!!
Mislim, da Dodo to ne boš mogla odvaditi, ker se mi zdi da to vsi hrčki delajo. Samo toliko vsaj, da si ne bo kaj poškodovala. Jaz sem sumila, da bo enemu mojemu hrčku to kar je Miši, ker se vsi mečejo vedno, ker nimajo občutka za višino. Mater!
(zdaj grem k stopnicam komaj )
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
No vidš..k veterinarju jo odnes, če ne bo bolš.. Sicer še vedno upamo, da bo samo od sebe 'šlo' stran in da ni nč hujšega
Mišika mala..sestra ni nič rekla, da bi pri njej kej padla?
No, bom nastavla škatle okol mize..da vedno na njih pade, če že mora kam past
Mišika mala..sestra ni nič rekla, da bi pri njej kej padla?
No, bom nastavla škatle okol mize..da vedno na njih pade, če že mora kam past
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Slikice, da mal poživim to temo :
Na teh dveh papca prerezan burger v koščkih..
Tle sm jo probavala ujet v kletki..na eni ma kr rdeče učke, pijanka mala
Njeno igrišče na mizi..
In Dodo slikana za modemom, čist pri robu (s katerga tud redno pada dol )..
Na teh dveh papca prerezan burger v koščkih..
Tle sm jo probavala ujet v kletki..na eni ma kr rdeče učke, pijanka mala
Njeno igrišče na mizi..
In Dodo slikana za modemom, čist pri robu (s katerga tud redno pada dol )..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, jaz tudi upam, da bo šlo kar tako vstran. Če ne gre v ponedeljek k veterinarju, čeprav ne vem če lahko kaj naredijo za tako majhno tačko. Fuck! Samo nočem da trpi. Če bi vsaj kakšne zvoke spuščala, ali kaj, da bi vedela kako je
Obveščam te, da sem našla baterije, tako da se bomo tudi mi kaj slikali. Samo danes ne bom Miše naprezala. Zdaj itak spi.
Dodo je grozno kjutkana še vedno. Na zadnji slikici je totalno lepaaaa Bolha naša.
Obveščam te, da sem našla baterije, tako da se bomo tudi mi kaj slikali. Samo danes ne bom Miše naprezala. Zdaj itak spi.
Dodo je grozno kjutkana še vedno. Na zadnji slikici je totalno lepaaaa Bolha naša.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Uh, upam da ne trpi ..važn, da spančka..pol že ne trpi tok, če ji uspe zaspat...pa smotan je to ja, k se ne oglašajo & je težko pol vedt, če jim kej paše al ne..
Ja..na zadnji slikci sm se znašla, ker sm dala digitalc na mizo..pa sam prtisnla in umaknila roko..tko da se ni začela premikat in je ostala pr miru
Ja..na zadnji slikci sm se znašla, ker sm dala digitalc na mizo..pa sam prtisnla in umaknila roko..tko da se ni začela premikat in je ostala pr miru
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, upam da imaš prav. Bomo videli. Če ne gre v ponedeljek na pregled. Me baš briga če ne bodo vedeli kaj z njo, glavno da svojo slabo vest potolažim in da ne trpi.
Kaj pa Dodo dela? Let me guess..spi?
Kaj pa Dodo dela? Let me guess..spi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov