Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Punce,jaz imam par vprašanj.
Lansko leto je sestrica ogromno mosila domov zlatega hrčka iz šole,zanj je skrbela cele počitnice (poletne) in tudi vse ostale počitnice...na hrčka smo se doma res navadili,taka super živalca (ki nam je sicer enkrat,ko je nismo nadzorovali dovolj pozorno,na enem delu razgrizla kavč ), nič ni grizel,tak fajn karakter je mel...
Zdaj je revež v šoli,sestra je prosila če ga lahko vzame domov,zbasali so ga v neko stekleno kletko,v kateri ni prostora za konkretno hiško,skratka je revež...Zdaj mu bomo (mi,ja) porihtali kletko, da bo spodobno preživel ostanek življenja (je star že čez 2 leti)....Če ga dobi za naslednje počitnice bomo pa sporočili šolo da je umrl in ga obdržali,lepše se mu bo tu godilo.
Hrati pa bi rada doma kupila zlatega hrčka. Zanima me kje (Ljubljana) bi ga lahko kupila,rada bi da hrček ne bo napadalen,in da se mu je do prodaje meni vsaj kolkertolko lepo godilo...Kaj priporočate?Zanima me še koliko približno stane hrček sam in kletka zanj?
Hvala punce
Lansko leto je sestrica ogromno mosila domov zlatega hrčka iz šole,zanj je skrbela cele počitnice (poletne) in tudi vse ostale počitnice...na hrčka smo se doma res navadili,taka super živalca (ki nam je sicer enkrat,ko je nismo nadzorovali dovolj pozorno,na enem delu razgrizla kavč ), nič ni grizel,tak fajn karakter je mel...
Zdaj je revež v šoli,sestra je prosila če ga lahko vzame domov,zbasali so ga v neko stekleno kletko,v kateri ni prostora za konkretno hiško,skratka je revež...Zdaj mu bomo (mi,ja) porihtali kletko, da bo spodobno preživel ostanek življenja (je star že čez 2 leti)....Če ga dobi za naslednje počitnice bomo pa sporočili šolo da je umrl in ga obdržali,lepše se mu bo tu godilo.
Hrati pa bi rada doma kupila zlatega hrčka. Zanima me kje (Ljubljana) bi ga lahko kupila,rada bi da hrček ne bo napadalen,in da se mu je do prodaje meni vsaj kolkertolko lepo godilo...Kaj priporočate?Zanima me še koliko približno stane hrček sam in kletka zanj?
Hvala punce
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Smetka_ bogi tisti hrček..a pred naslednjimi počitnicami ga pa ne morete dobit domov?
Drugač pa..jst poznam samo trgovince v LJ in sm vidla, da prodajajo zlate hrčke (a samo zlatega bi mela?) samo v Mr.Pet trgovini z živalcami...v Zooticu majo navadne in ruske, v Tukanu pa mislm, da sm vidla isto samo navadne in ruske...
Ta Mr.Pet se pa nahaja v BTC nasproti Hale A & Müllerja...vsaj tle sm vidla zlate hrčke..cene se ne spomnim, vem pa, da so ruski okoli 10€, navadni recimo 12€, tko da mora tudi zlati biti tle nekje...
Cene kletk se pa gibljejo tam nekje od 17€-20€ (te so tiste osnovne, navadne, brez nekih dodatkov), pa naprej, sm vidla tud kletko za 80€ Dobiš pa za 30€ že kr uredu kletko, moja je bla 27€ pa sm dobila zraven kolo, posodico, flaško, itd..na netu je pa vse še cenej..
Pol pa še teli razni dodatki stanejo recimo od 2-15€, od hrane, različnih koles, priboljškov, skledic, igračk, itd..
Pa na začetku se res kr nabere neki dinarčkov za to živalco, ker pač vrjetno hočš, da se ma čimboljš in kupiš vse drobnarije, sam pol maš pa mir s tem za dooouuug časa & je ubistvu ful mal stroškov Drgač pa tudi, če hrček nima useh možnih igračk se ma useen lepo, samo, da ma hrano pa kolo za ponoč gonit
Drugač pa..jst poznam samo trgovince v LJ in sm vidla, da prodajajo zlate hrčke (a samo zlatega bi mela?) samo v Mr.Pet trgovini z živalcami...v Zooticu majo navadne in ruske, v Tukanu pa mislm, da sm vidla isto samo navadne in ruske...
Ta Mr.Pet se pa nahaja v BTC nasproti Hale A & Müllerja...vsaj tle sm vidla zlate hrčke..cene se ne spomnim, vem pa, da so ruski okoli 10€, navadni recimo 12€, tko da mora tudi zlati biti tle nekje...
Cene kletk se pa gibljejo tam nekje od 17€-20€ (te so tiste osnovne, navadne, brez nekih dodatkov), pa naprej, sm vidla tud kletko za 80€ Dobiš pa za 30€ že kr uredu kletko, moja je bla 27€ pa sm dobila zraven kolo, posodico, flaško, itd..na netu je pa vse še cenej..
Pol pa še teli razni dodatki stanejo recimo od 2-15€, od hrane, različnih koles, priboljškov, skledic, igračk, itd..
Pa na začetku se res kr nabere neki dinarčkov za to živalco, ker pač vrjetno hočš, da se ma čimboljš in kupiš vse drobnarije, sam pol maš pa mir s tem za dooouuug časa & je ubistvu ful mal stroškov Drgač pa tudi, če hrček nima useh možnih igračk se ma useen lepo, samo, da ma hrano pa kolo za ponoč gonit
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Uf,to je pa ful čudno,sem brala da so zlati hrčki ful razširjeni :S Drugače pa ja vem kje je Mr.Pet. Ja imela bi zlatega,ker je tud ta zlati hrček (šolski)
Vidim da to ne bo ful drago,sem mislila da so kletke čez 50€ in podobno (sem navajena akvarijev,ki so ful dragi )
Ruski pa navadni so manjši,a niso?
Drugače pa če ima katera zlatega,seveda lahko kej pove, kakšen uporaben info
Vidim da to ne bo ful drago,sem mislila da so kletke čez 50€ in podobno (sem navajena akvarijev,ki so ful dragi )
Ruski pa navadni so manjši,a niso?
Drugače pa če ima katera zlatega,seveda lahko kej pove, kakšen uporaben info
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa ruski so mičkeni ja..sej maš slikc kokr hočš v tej temi, še na prejšnji strani je dost nalepljenih
Ja zlatih sm res najmanj opazla...zanimivo..
Drgač mamo pa te, ki redno pišemo v to temo, samo ruske hrčke hehe..se mi pa zdi, da se je enkrat javila tud ena, ki ma zlatega.. U glavnem, rusi prevladujejo
Pa za 50€ dobiš ultra moderno kletko že, ni tok drago ne
Aja, pa pomoje je za vse vrste hrčkov večinoma enak 'pravilnik' hehe..tko da ti lahko tud me, lastnice ruskih kej pomagamo
Moja hrčica se je pa lihkar zbudila pa zdej hodi po mizi
Ja zlatih sm res najmanj opazla...zanimivo..
Drgač mamo pa te, ki redno pišemo v to temo, samo ruske hrčke hehe..se mi pa zdi, da se je enkrat javila tud ena, ki ma zlatega.. U glavnem, rusi prevladujejo
Pa za 50€ dobiš ultra moderno kletko že, ni tok drago ne
Aja, pa pomoje je za vse vrste hrčkov večinoma enak 'pravilnik' hehe..tko da ti lahko tud me, lastnice ruskih kej pomagamo
Moja hrčica se je pa lihkar zbudila pa zdej hodi po mizi
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Smetka_ - probaj hrčka dobiti domov z naslednjimi počitnicami. Ćez 2 tedna ali kako so. Saj pa imajo hrčki tako kratko življenjsko dobo, da je res vsak dan pomemben. Naj pikec vsaj preostanek svojega življenja ima lep. Vso srečo! Drugače pa majo zlate hrčke vsepovsod po moje. Ker so itak najbolj razširjeni kot si napisala.
°PeeKaBoo° - kako si preživela noč? Jaz sem na srečo tako trdno spala, da nisem slišala nikogar. Edino ko sem vstala je mel Karli dirke. Se direkt vidi, da ga nič nimam zunaj, ker resnično cele dneve spi, potem pa cele noči brez prestanka divja. Uh!
Sugar_baby - odločitev je padla. Prihajam zadnji teden v novembru.
°PeeKaBoo° - kako si preživela noč? Jaz sem na srečo tako trdno spala, da nisem slišala nikogar. Edino ko sem vstala je mel Karli dirke. Se direkt vidi, da ga nič nimam zunaj, ker resnično cele dneve spi, potem pa cele noči brez prestanka divja. Uh!
Sugar_baby - odločitev je padla. Prihajam zadnji teden v novembru.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Haha..odločitev je padla..kot da načrtujemo nek dogodek leta
Jst sm spala kar se tiče Dodo čist fajn, problem je biu samo, ker sm morala ob 6h že ustat Dodo pa čist vesela, da sm pokonc in takoj, ko je vidla, da se nekaj dogaja je prišla v tisto ekstra škatlco in hotla vn...hihi kjutika mala
Aja, pol ji grem kooončno kupit burgerje
Jst sm spala kar se tiče Dodo čist fajn, problem je biu samo, ker sm morala ob 6h že ustat Dodo pa čist vesela, da sm pokonc in takoj, ko je vidla, da se nekaj dogaja je prišla v tisto ekstra škatlco in hotla vn...hihi kjutika mala
Aja, pol ji grem kooončno kupit burgerje
-
Bulma - Cosmopsiho
Kak fajn, da maš hrčka ki izkorišča tvojo pristotnost Odkar ni M1 nihče več ne pride do vratic kletke da bi ga vzela ven. Grrh!
Opa, burgerji bodo? Jaz sem pa vidla v sredo v Zooticu lizike za hrčke. Pisamo je lizike za hrčke, pa so gor taka neka semena bila gor
Opa, burgerji bodo? Jaz sem pa vidla v sredo v Zooticu lizike za hrčke. Pisamo je lizike za hrčke, pa so gor taka neka semena bila gor
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, men je tud ušeč, da reagira name..usaj nekje vidm, da me opazi & prepozna Drgač zanjo itak ne obstajam hehe..hrana po njeni logiki sama od sebe pride, pa voda tud, pa kletka isto
Prej sm ji spet sirčka dala, kaj ga je hitr zmazala Ful ma rada sir, res..
Lizike za hrčke?! Kok so pa velike? A si kupila kej nouga, za kar še ne vemo?
Prej sm ji spet sirčka dala, kaj ga je hitr zmazala Ful ma rada sir, res..
Lizike za hrčke?! Kok so pa velike? A si kupila kej nouga, za kar še ne vemo?
-
Bulma - Cosmopsiho
Aha, to pa res. Ali pa ve, da ji dajaš ti hrano pa vse to, samo misli da obstajaš samo za to hehe.
Lizike so precej velike. Notri so pa tri, samo nisem čist nič kupila. Itak tam ne najdem ponavadi nič kar želim, pa drugače itak vse imata tak da..sem pa gledala tisto kroglo, samo nisem kupila. Tak spita čez dan, zvečer pa jaz, tak da ju ne bi dajala še v kroglo not Miša itak ko jo dam na mizo tako gre v škatlo tako da..
Sir again? Kul! Jaz sem ga včeraj jedla, pa sem pozabila dati mojima kosmatincema
Lizike so precej velike. Notri so pa tri, samo nisem čist nič kupila. Itak tam ne najdem ponavadi nič kar želim, pa drugače itak vse imata tak da..sem pa gledala tisto kroglo, samo nisem kupila. Tak spita čez dan, zvečer pa jaz, tak da ju ne bi dajala še v kroglo not Miša itak ko jo dam na mizo tako gre v škatlo tako da..
Sir again? Kul! Jaz sem ga včeraj jedla, pa sem pozabila dati mojima kosmatincema
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Kupila seeeem burgerjeeeeeeeeeeee Bom slikala, da vidš 'to čudo', kot ti praviš Sm hotla še štrudle, sam itak predn bo use priboljške pojedla, pa te burgerje bi štrudlom še rok potekel!
Ja sej, jst tud zato krogle nism kupila, ker jo mam raj pri sebi..pa tud nism zihr, da bi pogruntala pa se dobr not počutla..pa tud nekak, če je oči doma je lih ne bi pustila po stanovanju se sprehajat
Oh, kako si pozabila sir dat kosmatinčkom haha..bolš, da te ne slišta
Aja, v Mr. Pet sm vidla zlate hrčke in so 9,81€...za Smetko_...pa slikala sm navodila kako ravnati z njimi.
Ja sej, jst tud zato krogle nism kupila, ker jo mam raj pri sebi..pa tud nism zihr, da bi pogruntala pa se dobr not počutla..pa tud nekak, če je oči doma je lih ne bi pustila po stanovanju se sprehajat
Oh, kako si pozabila sir dat kosmatinčkom haha..bolš, da te ne slišta
Aja, v Mr. Pet sm vidla zlate hrčke in so 9,81€...za Smetko_...pa slikala sm navodila kako ravnati z njimi.
-
Bulma - Cosmopsiho
Jeeeee - burgerjiii. Daj čimprej slikici, da res vidim to čudo. Jaz si zdaj čist predstavljam kot burgerje ki jih jaz jem Ziher niso taki.
Ja, to je med nama da sem jima pozabla dati sir Ojej! Miškolinko mam spet na mizi. Natančneje spet je v škatli, sem jo lepo pokrila z brisačko in spi...
Ja, to je med nama da sem jima pozabla dati sir Ojej! Miškolinko mam spet na mizi. Natančneje spet je v škatli, sem jo lepo pokrila z brisačko in spi...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hihi. Pridna Bulma
Evo slikce nalagam!
Evo slikce nalagam!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Najprej tisti dve slikci, ki ti jih obljubljam že par dni.. kako je smešno spala..sicer se ne vid dobr, ker je škatla rumena, ampak useen..če se potrudiš vidš, da spi na boku, pa use 4 tačke ma v zraku skrčene
In še slavni burger..upam, da te ne bo razočaru, ker si pomoje kr dost pričakovala :
In še slavni burger..upam, da te ne bo razočaru, ker si pomoje kr dost pričakovala :
-
Bulma - Cosmopsiho
Omfg! Koji fotki sta oni prvivi Zakon!! To bi bilo direkt za oddajo Funniest animals ever xD Kot da bi mrtva bila-fuck sta dobri sliki. Haha.
Opa, hamburger pa tudi dobro zgleda. Še jaz bi ga jedla. Kako Dodo reagira nanj? Ga je pojedla že kaj?
Opa, hamburger pa tudi dobro zgleda. Še jaz bi ga jedla. Kako Dodo reagira nanj? Ga je pojedla že kaj?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Aneee..jst sm se takrat lih oblačla za na fax, pa pogledam v škatlo pa je najprej spala tko v kroglici, kot ponavadi..sej veš kako, ko se stisne v klobčič, da je cela bajsa..pogledam čez minutko..spi podobno, samo da ma glavico naslonjeno na tla..kot pijanček mali no..in pol predn sm šla že vidm, da tko leži..na boku Kot, da bi se delala, da umira haha..in jst sm se komi zadržala, da je nism pršla celooo polupčkat pa zmečkat, ker mi je bla tok sladka, da joj!! Sm kr cvilila mau, ker sm se topila zravn pa smejala istočasno..sm morala slikat, da vama pokažem
Ane, burgerji niso tok švoh So pa v vrečki še taki isti, samo z zeleno 'pleskavico' hehe... pa ne, sploh ga ni probala..pomoje je preveč sita, ker je prej papcala, pa dobila še en 'liz' z mojga prsta od sladoleda.
Ane, burgerji niso tok švoh So pa v vrečki še taki isti, samo z zeleno 'pleskavico' hehe... pa ne, sploh ga ni probala..pomoje je preveč sita, ker je prej papcala, pa dobila še en 'liz' z mojga prsta od sladoleda.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov