Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Hihi, blagor moji Dodi, usem je lepa pa usi jo lupčkate neki kaj pa jst, lastnica?? haha.
Dodo meditira za modemom Se je prej nalaufala po mizi, parkrat tisto kolo zavrtela - spet ponesreč hehe, slikala se in itak, da je zmatrana
Dodo meditira za modemom Se je prej nalaufala po mizi, parkrat tisto kolo zavrtela - spet ponesreč hehe, slikala se in itak, da je zmatrana
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
evo na hitr sm se spravla en postek napisat preden pičim na šiht:)
slikic žal ni vmes ko sem čistila, je ravno uletela babi domov in sem potem na hitro končala in ni bilo časa za fotke, pol mi pa tud na misel ni padlo ko je biu Gucci še pokonci sem počela vse drugo in Guccija niti opazila nisem ker je biu rees tiho...čudež a
Tko da ga bom jutri spet pofotkala iz vseh strani!!
Joooj Dodika kok je lepa srček mejhen!! haha ona ma tud irokezico je tud mala frajerka. pa kok se gleda v ogledalu. Verjetno si prav misli "haha kok sm lepa"!!
ja potem pa konec novembra. uf sam je to še daleč!! No sej če ne ne bo šlo prej, bom pa samo Peekaboo ugrabila za eno popoldne če boš za;)
slikic žal ni vmes ko sem čistila, je ravno uletela babi domov in sem potem na hitro končala in ni bilo časa za fotke, pol mi pa tud na misel ni padlo ko je biu Gucci še pokonci sem počela vse drugo in Guccija niti opazila nisem ker je biu rees tiho...čudež a
Tko da ga bom jutri spet pofotkala iz vseh strani!!
Joooj Dodika kok je lepa srček mejhen!! haha ona ma tud irokezico je tud mala frajerka. pa kok se gleda v ogledalu. Verjetno si prav misli "haha kok sm lepa"!!
ja potem pa konec novembra. uf sam je to še daleč!! No sej če ne ne bo šlo prej, bom pa samo Peekaboo ugrabila za eno popoldne če boš za;)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja ja, to si zdej rekla, da me boš ugrabila, ker sm se gor pritoževala, da se z mano nben ne ukvarja Drgač pa ok
Ja hihi, Dodo ma tud irokezico, sicer ne tok izrazito, ampak ok..pač je sivček mali hehe..sj kje si vidla, da majo punčke irokezico?? To je za fantke
Ja hihi, Dodo ma tud irokezico, sicer ne tok izrazito, ampak ok..pač je sivček mali hehe..sj kje si vidla, da majo punčke irokezico?? To je za fantke
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Potem se pa kar vidve ugrabita če se vse tri ne moremo Mene zajebava denar-to je razlog da ne pridem prej. Mam pa jaz tudi nekje novembra izpit-shit!
Moram se pohvaliti da sem danes dobro spala. Čeprav vem da je Karli norel. Sem bila tako utrujena, da sem lahko očitno ignorirala njegovo rajanje
Moram se pohvaliti da sem danes dobro spala. Čeprav vem da je Karli norel. Sem bila tako utrujena, da sem lahko očitno ignorirala njegovo rajanje
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja sej me tri se bomo pa dons na MSN zmenile, kdaj se dobimo anee?
No vidš, pol je to recept..zmatrana morš bit, pa ne boš slišala Karleka Jst sm tud uredu spala, seveda spet s papirčki v ušesih
Opazla sm, da Dodo usako jutro ob določeni uri neha gonit kolo & začne praskat po pokrovu od tiste ekstra škatle..zgleda sm jo navadla, da jo ob tej uri dam vn iz kletke in zdej že sama opozori na to
No vidš, pol je to recept..zmatrana morš bit, pa ne boš slišala Karleka Jst sm tud uredu spala, seveda spet s papirčki v ušesih
Opazla sm, da Dodo usako jutro ob določeni uri neha gonit kolo & začne praskat po pokrovu od tiste ekstra škatle..zgleda sm jo navadla, da jo ob tej uri dam vn iz kletke in zdej že sama opozori na to
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Pa Bulma, kje si ti
Lej mojo Dodo, k se je zgleda usedla v lužico A vidš mokr repek? hihi..
Sej pol sm prst namočila v vodo, pa jo mau umila, tko da ne bo smrduhec mali
Aja, prej sm končno vidla kako zgleda, ko pade z mize dol..ona ne skoč sama, ampak se zvije v klobčič in spi čist na robu mize..in sm prej jo pogledala, pa sm lih hotla ji 'rečt', da nej se premakne mau naprej & tist trenutek je čofnila nazaj dol z mize
Lej mojo Dodo, k se je zgleda usedla v lužico A vidš mokr repek? hihi..
Sej pol sm prst namočila v vodo, pa jo mau umila, tko da ne bo smrduhec mali
Aja, prej sm končno vidla kako zgleda, ko pade z mize dol..ona ne skoč sama, ampak se zvije v klobčič in spi čist na robu mize..in sm prej jo pogledala, pa sm lih hotla ji 'rečt', da nej se premakne mau naprej & tist trenutek je čofnila nazaj dol z mize
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Noo, končn, da še mene kej pohvalte, ne sam Dodo pridna sm ja
Ne, s postelje se mi nič ne meče..itak ji to ni zanimiv, ker ma ful pouštrov gor in raj med njimi išče skrivališča
Ne, s postelje se mi nič ne meče..itak ji to ni zanimiv, ker ma ful pouštrov gor in raj med njimi išče skrivališča
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, od Dodo ne pričakujem nobenih zahval hehe ..me je pa zadnjič fant pohvalu, da lepo skrbim za njo
In jaa..kakce tud pušča tam, jao..ampak ok, kakce še prenesm, sam da se mi ne polula
Kje sta zdej obe...?
In jaa..kakce tud pušča tam, jao..ampak ok, kakce še prenesm, sam da se mi ne polula
Kje sta zdej obe...?
-
evo da še jst fotke nalimam
mi je blo pol kr mal bad k sm vama fotke oblubla in pol je Gucci k zanalašč spal celo dopoldne
ampak mi ga je prejle le ratalo zbudit
Evo tuki še razmišlja če bi prišel ven iz hiške
Tuki sm ga mal po rokah mela
tuki se je na mizi ravno umival in sm ga glih ujela v akciji s tačkami in mi je fotka toook smešna
tuki sm ga zraven Labelle....kok je majhen v primerjavi z njo
evo še gucci v kletki
in pa še ena slike moje bouhice
mi je blo pol kr mal bad k sm vama fotke oblubla in pol je Gucci k zanalašč spal celo dopoldne
ampak mi ga je prejle le ratalo zbudit
Evo tuki še razmišlja če bi prišel ven iz hiške
Tuki sm ga mal po rokah mela
tuki se je na mizi ravno umival in sm ga glih ujela v akciji s tačkami in mi je fotka toook smešna
tuki sm ga zraven Labelle....kok je majhen v primerjavi z njo
evo še gucci v kletki
in pa še ena slike moje bouhice
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Gucci
A se je že kej 'udomačiu' al je še vedno 'the wild Gucci'? ..una slikca, kjer se umiva ti je fuuul dobr uspela
Bouhica je pa itak ful sladk (in ne sladka )
A se je že kej 'udomačiu' al je še vedno 'the wild Gucci'? ..una slikca, kjer se umiva ti je fuuul dobr uspela
Bouhica je pa itak ful sladk (in ne sladka )
-
no ja...si pravilno napisala sam men je ubistvu res vseen. Sej vem da je fantek ampak zdej k sm se navadla, mi skos na punčko vleče!!
gucci je pa še vedno ta divji ok zdej sva usak tok napredovala da če mu roko pokažem najprej povoha prst in potem zbeži. K prej je spizdu še preden je moja roka bliz pršla
drgač ga pa itq probam met čim več po rokah samo kaj ko ni pri miru in bi šel takoj v kletko nazaj.
Kaj pa dodika kej?
gucci je pa še vedno ta divji ok zdej sva usak tok napredovala da če mu roko pokažem najprej povoha prst in potem zbeži. K prej je spizdu še preden je moja roka bliz pršla
drgač ga pa itq probam met čim več po rokah samo kaj ko ni pri miru in bi šel takoj v kletko nazaj.
Kaj pa dodika kej?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Uu, to pa je napredek hehe..prvo povoha prst, pa pol pobegne..facko mali je hitr ane? Dodo isto..men je smešn, če jo po rokah vlačim pa jo stiskam, lupčkam in je že čist boga, pa jo dam pol na mizo, da se spočije od mene & najprej sploh ne dojema, da je 'svobodna' in je neki časa pr mir, kot da čaka, da nadaljujem z mučenjem..pol pa enkrat dobi preblisk in pičiiii naprej nekam se skrit
Dodo pa spančka v kletki..jo čakam, ker mam spet sladoled zanjo, zadnič ga itak ni dobila, ker je predoug spala..sama si je kriva ane?!
Zdej morva Bulmo počakat, dons naj bi se zmenle po MSN za meeting..
Dodo pa spančka v kletki..jo čakam, ker mam spet sladoled zanjo, zadnič ga itak ni dobila, ker je predoug spala..sama si je kriva ane?!
Zdej morva Bulmo počakat, dons naj bi se zmenle po MSN za meeting..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov