Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Okt. 2008 9:11

Ja, to imaš tudi prav. Sicer pa dokler je kletka zadosti velika da se hrčke lahko giblje je vse ok. Mi smo naše preveč razvadili in navadili. Samo ok. Meni je super tako!

v Mr.Pet? Eh škoda..sem mislila da v Zooticu :( Ja ok. Hitro pridi iz faksa :)

Hah-koja slikica od Miše :rofl:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Okt. 2008 10:09

jutrooo

no evo danes mi gucci spet ni pustil spati :roll: še zdej okol skače ampak neee....kolo podnevi ni zanimivo :D
tko da sm se zutri usa zalimana spokala vn. Če ne bo šlo drugače bom dajala kletko v drug prostor :)

pa vidve...sta kej spale?

Jst bit tuuud te burgerje!! Glede na to da Gucci poje use kar mu daš, bo zihr tud to pojedel :D zdej sam da bliz pridem, že viha smrček kokr da bi mi govoru "kaj maš kaj maš" :D :D uf ga že vidm bajskota čez dva mesca haha
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Okt. 2008 11:08

Jutro ob desetih? Blagor tebi :)

Eh, jaz sem že napisala da je Karli spet norel celo noč, Miša pa luščila semena celo not. Ojej! Kaj mam jaz to za živali :rofl: Ma ja. Če imaš šanso dajat kletko v kakšen drug prostor potem kar.

Daj nabavi burgerje, da vidimo kaj je to za čuda :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Okt. 2008 11:36

Ja drugače jaz nisem navajena ustajat tok zgodi, ampak danes sem na žalost morala že ob 8ih :eek: pa še ponoči nisem spala :?
a veš da je Gucci že celo dopoldne pokonci in še zdaj zadaj za hiško lupi semena! Norc. Ampak ok mogoče bo pa danes ponoči spal :D

aja kaj sm opazla. A veš k je kletka pravokotne oblike in sm dala hišico v kot zraven kolesa in je za hišico še malo prostora in se Gucci ful rad splazi pod kolesom in se skriva tam zadaj. In fuul smrdi ker se mi zdi da samo tam lula pa kaka. In zadnjič pridm in je blo ful žagovine po tleh in se mi zdi da je uso to polulano žagovino zbrcal ven skozi rešetke. In to naredi čist usako noč. K si dela posteljico in use tja zvleče, ampak polulano žagovino pa zmeče stran :rofl: ma čistilno akcijo :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Okt. 2008 12:19

Haha - ti se samo tolaži s tem, da ker je zdaj še auf, da bo potem ponoči spal :rofl: Me zanima če bolhico moti kaj hrup ki ga Gucci povzroča ponoči :)

Ja, Karli plazi tudi za hišico in za kolesom. Miša se tja ne more stlačiti :) Karli ma celo takšno hišico da je še pod njo mesto, da lahko gre not. In še vedno vmes lula na kolo, tako da je čist usrano ko čistim kletke. Bljek!

Ooo-Gucci je pa priden da pospravlja za sabo :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Okt. 2008 14:54

Bulma napisal/-a:Kaaaj? Nutello? Pa je tako dolgo živel? :) Zakon! Samo itak se ne gre tako za zobke kot za to, da se jim to sladko lahko zlepi na lička..mene to bolj skrbi. Ali pa da se tako razvadita, da ne bosta hotela jesti več semen.

Mah ja, tisti pobalin je jedu use:) Ja za lička je pa res bedno... sam ne smeš mu je dat preveč, da si je ne nabaše v vrečke :D Če mu daš pa malo po malo jo pa sam z jezičkom liže :) Pa kislo smetano je tut ful rad jedu, pa sir :oops:
Je pa res, da sm mela tri hrčke in noben izmed njih ni hotel jesti tiste pšenice al kaj je v hrčkovi hrani, tista svetlo rjava zrnca...men tist ne zgleda lih užitno, ker je tko trdo, a tist dajejo sam da težo nabijejo hrani? :? Ker ostale stvari so vedno pohrustali, pšenica je pa vedno ostala v posodici.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Okt. 2008 15:36

waaauuu kr 3 si mela? OO jst bit tud mela še enga al pa dva :oops:
Zakaj pa zdej nimaš več hrčkov?

Bulma a Karlek kr use polula? Svašta. Dobr da Gucci tega ne dela.
In ja..kao priden pa pospravlja...pol je pa usa žagovina na tapisonu pa morm jst pospravlat :x ampak dobro...nej mu bo k je tok srčkan :D

a karli te kej ugrizne če ga daš ven? K vem da skos Mišo omenjaš da si jo ven dala, Karlija pa nikoli...
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Okt. 2008 17:08

Evo pa sm pršla s faxa še jst..torej hrčkarice, kdaj se bomo menile za meeting, jst mam nov rokovnik in sm čist navdušena nad pisanjem notr haha..kdaj nej zapišem nš sestank?! :lach:

Dodo pa spančka, tko da se pri meni ne dogaja nič pametnega...mogoče grem jutr kupit burgerje :cool: ..vidm, da Bulmo fejst firbec matra kako to zgleda :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Okt. 2008 17:29

Ja jst sm še vedno za konec meseca oz začetek novembra...tam 31., 1., 2., ? če vama ustreza!? :)

jst sm pa danes hotela it po une burgerje, sam sm bla pol na kosilu pa nobenmu se ni dal it z mano do btcja, tko da mogoooče grem jutri...če spet najdem žrtev za družbo :D

jst pa nism mela prej nič za delat k sm bla sam doma in sm se spet s hrčki ukvarjala :P sm spucala celo kletko (čeprou sploh ni blo potrebno), pa zamenjala polulane pence v hiškah, pa hiške pomila, pa posodice, pa zamenjala žagovino...ma čist sm bla pridna :P zdej pa Gucci že veselo okoli skače ker sm ga zbudla.

haha dans bo lah veselo gonil brez da bi kdo pizdil nanj pa mu kolo vzemal ker delam ponoči :lach:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Okt. 2008 17:37

Ja men bi najbolj ustrezal začetek novembra, al pa čiiiiist konc novembra :) ..ker mam use res natrpan ful :?

Men je pa oči prej reku, da se ponoč sliš kolo haha..ampak samo, ko gre v kopalnico, ki je bližje moji sobi..prej se pa ni slišal, tko da sm zihr res kej zvila, zdej ko sm čistila kletko :P

Dej sliki mau Guccija :freude: prosiiiiiiim ;D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Okt. 2008 17:48

Sugar_baby napisal/-a:waaauuu kr 3 si mela? OO jst bit tud mela še enga al pa dva :oops:
Zakaj pa zdej nimaš več hrčkov?

Ne sej ne 3 skupi, ampak zaporedoma... :D Zdej mam pa doma mau drugačn živalski vrt, psa, ribo in in dve mački, ki mi vsak dan prinašata mrtve miške :( Tko da se ne upam met hrčka :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Okt. 2008 18:34

Jst mam spet slikceee..kok sm pridna ane Slika

Slika
Slika

In ne, to nimata prividov..res je dvojna Dodo.. :P se je v ogledalu občudovala ;)

Slika
Slika
Slika

In spet zvezke raziskuje..

Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Okt. 2008 18:52

Jaz ne morem v začetku novembra, ker 3.11. dobim plačo, 7.11. pa mam rojstni dan :? Čez teden ne bi rada hodila in si dopusta jemala. Ojej! Saj pa ju3 na msnju se zmenimo valda kaj. Drugače pa Sugar_baby - Mišo večkrat omenjam da sem jo vzela ven ker se pač pusti. Karli se pa ne-premajhen je in ful divja.

°PeeKaBoo° - s sestro sva lih gledale te zadnje slike od Dodo. Pa to ne moreš verjet-čist ista je kot M1. Prečudovita je! Slike so fantastične! Bolhica, Dodo, Gucci-vsi so kopije moje male Mišike :love: Pa kak se lepo gleda v ogledalu-wii :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Okt. 2008 19:00

Kaj pol, konc novembra oz. zadn vikend v novembru? Zgleda prej res nau šlo :?

Jaaa Dodo moja lepotička :hearts: Pa uklopila sm tist makro način, in so res ful bolše slikice ane? :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Okt. 2008 19:06

Ma ja. Se zmenimo ju3. Ok?

Ja, makro je super, ja. Kar tako naprej. Komaj čakam še več slikic-od vseh! Btw-sestra pošilja poljubčke Dodički. Ful ji je lepa :) hihi.

Kaj pa zdaj počne? Pri meni standard-Karli spi, čaka da dam dol luč, Miša spi na mizi :roll:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov