Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 12:12

Ja po moje da lahko. Sej tud pri mami pijejo mleko...sej so sesalci tako kot mi :wink: vsaj men se tko zdi.

haha a veš učeri k je biu moj pri meni...pa mu jst usa navdušena razlagam, kako sm bla v Zooticu pa hotla kupit še enga hrčka pa to...in tko kao da ni placa v sobi še za eno kletko. In pol preide debata na to da bi kupla leptopa in da pol gre vn računalnik pa računalniška miza ker je itq ne bom več rabla...pa moj nadaljuje moj stavek " ja sej in boš mela prostor še za eno kletko" :D ej k da bi vedu kaj sm hotla povedat in sva se sam smejala. Sam ni slaba ideja...kupiš leptopa in maš še prostor za hrčke :D :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 13. Okt. 2008 12:25

Ja, saj-sesalci so. Jaz bi jima dala če bi pila. Mogoče bom probala malo.

Jao-kupiš laptop, pa maš prostor za hrčke :rofl: Super, ej! Daj, naredi to. Samo potem si predstavljaj tudi galamo ponoči :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 12:40

sam je taktika a....kupiš leptop, prostor za hrčke :D matr to je že cela reklama za na tv. Samo rabim sponzorja za use to :D

jooj glede ropota si pa nočem niti predstavljat :eek: ker sm se pri bouhici tako lepo navadila da je tiha in da spi. In zdaj ko Gucci goni celo noč...bi najraje jokala. Če zjutra nisem mogla več in se mu snela kolo :D pol si predstavljal da sem bila res obupana!!

probaj daš Miši danes malo na prst pa če bo polizala....grem stavit da ji bo ušeč :P a karlek bi te ugriznil če bi mu pomolila prst?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 13. Okt. 2008 12:46

Haha :D Samo ja. Najdi sponzore in bo :P

ja, ropot bi bil neznosen. Po moje bi kletke nosila ponoči v drug prostor. Sem pa jaz tudi dajala kolo dol-M1 sploh. Sicer mi je pa žal potem bilo in sem se probala navaditi. Hah-če pa tako dolgo spiš. Gucci se je morda hotel igrati, ti pa si spala :) Samo pazi, da ne boš prepogosto jemala kolesa ven, ker lahko da bo pol začel rešetke gristi. To je še nadležno :roll:

Bolhica spi zdaj?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 13. Okt. 2008 12:47

Jst sm enmu mojmu hrčku dajala kr po žličko nutelle pa take, pa je živel skor 5 let ... prou rekordno :D Me prov ni skrbel za zdravje njegovih zobkov pa tko, sej itak tok mau časa živijo da dvomm da se jim lahko zobki v tok kratkm času pokvarjo :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 12:53

kr nutello :eek: jaz pa ne vem če bi upala. Pa dobro sej a veš ruski itq živijo manj kot navadni..pa nas zato toliko bolj skrbi :wink:
glede zobkov pa ne vem....sej jim res use dajem..samo pri sladkem pa raje pazim...nikol ne veš!

aja Bulma glede koles....to itq da ne bom večkrat delala!! Ker itq večinoma ali ponoči delam ali pa žuram in mi je vseeno kaj dela...Pa tudi če sem doma, neha že zgodaj zjutraj in potem lahko spim. Danes pa kar ni in ni nehal. Če je bila ura 9 zjutraj, on pa gonil na polno. Sem si mislila "daj pusti me že spati" :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 13. Okt. 2008 12:54

Kaaaj? Nutello? Pa je tako dolgo živel? :) Zakon! Samo itak se ne gre tako za zobke kot za to, da se jim to sladko lahko zlepi na lička..mene to bolj skrbi. Ali pa da se tako razvadita, da ne bosta hotela jesti več semen.

Sugar_baby: pozabla sem odgovoriti. Karli me po moje ne bi ugriznil, ker niti do mojga prsta ne bi upal :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 13. Okt. 2008 17:23

Ooo, kaj ste napisalee..in to kr brez mene, kaj sm vama fouš haha :lach:

Ok, jst mam ceu november poln kolokvijev in izpitov :eek: sm dons šla gledat kdaj mam kej..in mam tedn od 10.-14., potem 17., 18., in 27. izpit! Tko da, če se novembra dobimo, jst ne bom mela lih kej velik časa :(

Dodo je pa v kletki, sm preveč zmatrana, da bi se jo trudila zbudit :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 17:52

Ja jst sm tud danes ugotovila da so nam novembra kr fino nafilali.
Ampak daj daj alo babe...en petek si bomo pa uzele fraj in se ne bomo učile!! :cool: hrčkov dan :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 13. Okt. 2008 17:56

No..pol pa najbolš, da se kr že zmenmo.. :P ..sam pol se mormo nujno še decembra kej dobit, ker pač novembra ne bom mogla bit ful doug..ok?! :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 13. Okt. 2008 17:59

Eh, jaz sem pa ravno novembra mislila, ker do takrat finančni priliv. Smrk! Pa bomo že nekak.

Moja Miša pa spet na mizi. Jaz sploh nisem bila doma, pa je ona lepo ajala tu gor :) Love it!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 13. Okt. 2008 18:06

Ok, men bi najbolj ustrezu vikend od 28. novembra, takrt se mi končajo vse obveznosti..kaj pa vama? :D In bi si lahk uzela 'ceu dan' :P ..pred tem mam pa res usak tedn usaj eno stvar, če ne že več :?

Jst pa čakam Dodo, da ji dam mičkeno sladoleda za polizat..eno kapljico mam tuki zanjo :oops:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 13. Okt. 2008 18:08

Ja, saj se zmenimo. Itak je bolj na meni, ker jaz sem vedno bolj brez keša. Edino če vidve prideta sem :P

hiih - da slučajno ne bi Dodo bila prikrajšana za sladoled :P
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Okt. 2008 18:11

meni tudi takrat odgovarja. Samo ko je to še tako daleeeeč :?
Kaj pa če bi se dobile zdej konec meseca? 31.ga je petek, pol 1. ga je pa sobota?...kako se vama zdi?

haha pr men u kletki je pa čiiist mir. Hinavc Gucci se je ponoč zlaufu zdej pa spi...da bo ponoč spet žurka da jst nam spala :evil: :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 13. Okt. 2008 18:13

Uh, sam to bi morale it nujno skupi z Sugar_baby, ker sama ne bi znala pridt do tebe haha..

Ja..sam Dodo se pa kr noče zbudit..kaj je to :?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov