Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 19:46

Ja Sugar_baby, sej a ni itak samoumevno, da si ti tud uklučena v meeting?! :D sej se spomniš, da smo se že za oktober menle ;)

Hrčki ful hitr zrastejo sm ugotovila..Dodo je bla tud v enem tednu že skor 1x večja (debelejša?), kot na začetku..pa sej prou tko hihi :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 12. Okt. 2008 19:49

Valda Sugar_baby da si ti tudi not všteta :) Ker novembra bom ziher prišla. (please rečta mi-na tromostovju so novembra tudi stojnice z verižicami??). Ja, bolhica je fantek-jaz sem čisto pozabila. No, zame je še vseeno punčka. Mi je bolj všeč tako.

°PeeKaBoo° - oki doki. Bom poslikala. ALi še boljše-posnemala. Tam se komaj vidi njena prava narava. Na zunaj kjutkana pa ne vem kakšna še vse, drugače pa sam hudič :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 19:52

Bulma stojnice-freak :rofl: ..ti takoj, ko pomisliš na LJ, dobiš sliko stojnic z nakitom pred oči?? haha..

In ja..stojnice so že zdej, samo ne tok velik, kot jih je decembra ;)

Uuu za hrčke velja to: angel by day, devil by night :lach:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 19:54

ja če pa nista nč omenle :( no no sej sam da sm jst zdravn :D
Do 20. bomo določile datum ok? Ker moram jaz do takrat oddat plan za šiht pa da si sigurno vzamem frej, da mi ne bo treba potem menjav iskat!

glede stojnic pa ne vem....a so že novembra? Po moje da so.

dans sm mojmu celo popoudne sam o hrčkih razlagala, pa kdo je Dodo pa kako jih bova sparle ipd :D mu ni blo nič jasno, pol je pa reku da se mi je že čist zmešal od teh hrčkov :rofl: po moje me ma že vrh glave!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 12. Okt. 2008 19:56

Valda :) To je prvo kar grem tam gledat. Pa tolko je vsega kar moram obiskati, pa s kom se vse moram dobiti-bom mogla cel teden biti tam :P hehe.

Jaaa-angel by day, devil by night! Kul+čista resnica. Si lahko me 3 damo to na majčke tiskati :rofl:

Uh, Mišo sem spravila iz škatle. Sem jo kar z brisačko odnesla v kletko. Fuj kolko kakcev, pa semen se je nabralo čez dan tam not. Bljek! Pa še lulala je se mi zdi, ker je neki ogaben vonj. Ujh!

Šibam! Gud najt+tipkamo ju3. Cmoknita bolhe za mene :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 20:00

Aaa Sugar_baby, jst tud mojmu skoz o hrčkih govorim haha..dons se mi je neki na MSN izpovedvau, jst mu pa kr umes med tem uletim s vprašanjem, če lahk prinesm Dodo s sabo :lach: ..baje sm hrčkofreak :P

A na meeting boš prinesla Guccija? :D Se bomo dobile kje bliz naju, da lahk Bulma vid te hrčke lublanske hehe..

Bulma, ja..majce tiskat-dobra ideja :P Čim bolj mirno noč ti želim :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 20:43

mene je pa moj poslušu skor celo popoudne k sva se šetkala okol...pol mi pa direkt reče če lah dam drugo temo :D :D sva se smejala sam ni pa hotu priznat da me ma dost :D po moje si misl jao a morm met te hrčke!!

joooj jst pa čakam Guccija da se zbudi...pa ga kr ni pa ni. Pa ne jeb* me niti 5 %...sm trkala po hiški, pa po hrani praskala pa po žagovini....nč, niti premaknu se ni :eek: sploh ga ne zanimam :D

drgač pa komot....prec prnesm Guccija sabo...boš ti prinesla Dodo?
Sam morm najdt neki u čemer bi ga lahko prinesla. To bo problem po mojm....
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 20:46

Hehe..kaj čmo, če so pa tok zanimivi teli naši hrčki anee..mormo govort o njih :P

Ja vem kako je to..mene tud Dodo večkrat ne *ebe 5% :P ..sm se že navadla, ti se še nisi? :D

Jst bom Dodo itaak prinesla..v transporterju (al kako se reče :rofl: ).. :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 20:52

Transporter...ok vedela sem da to obstaja za muce pa za kužke pa to če jih moraš kam nesti..samo nisem pa vedela da to obstaja tud za hrčke :stupid:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 21:33

:lach: ...ja ne vem, jst sm to kupila, ko sem Dodo prinesla domov, pač da jo ne nosim v tisti kartonski škatli mali, pa takrat sploh nisem razmišljala a je to za hrčke al ne..men je blo sam važn, da jo v nečem prinesm domov :) ..je pa drgačen transporter, kot za mucke..ta nima ob eni stranici 'vratic', ampak se odpre, tko kot kletke za hrčke - na vrhu. No in pol sm doma vidla, da je v tem transporterju neka reklama zanj, in je prou za hrčke :rofl: ..so zraven narisani hrčki, pa druge stvari, ki jih lahko kupiš..tko da sm zadela očitno :D

Ko jo bom pa prinesla, ji mislim dat notr mau vate pa kšno škatlico, da se skrije..tko da ji ne bo hladno, pa da bo mela useen neko skrivališče, da se bo bolj varno počutla v neznanem prostoru hehe.. je pa tko velikosti, kot neka torbica in ni problem nosit.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 21:57

Cjoo a veš da sm mela Guccija zdej spet mal uzuni pa je mal po mizi laufu. In sm nrdila par fotkic. :)
Pol pa tko neki smrdi, pa grem gledat in se mi je polulu na prt :aerger: tko da po mizi ne bo več laufu, po pojstli pa tud ne :D

evo obljubljene fotkice od Guccija.

Slika
Slika
Slika

tuki sm ga mela na mizi pa na postli

Slika
Slika
Slika
Slika

tm k je na pouštru, se prou vid kok je maliiii

evo tuki sm mu dala mandarino, pol pa voha če mam še kej za jest :)
Slika
Slika

evo tuki pa spet u akciji. Si je hotu robček uzet, pa ta fotke so mi najbolše k je zlezu gor na opico k jo mam na mizi in je tko k da ga opica objema. Sm se ful smejala!!
Slika
Slika
Slika

aja drgač pa vem da je ful fotkic, sam k jst bi kr use dala k mi je took lep!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 22:00

A to si v Zooticu kupla? Waauu to bi tud jst mela. Morm it ju3 mal pogledat :rofl: sej sm itq skos tm :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 22:07

Kooook je lepiiiiiiiiiiiiiiii :freude: kepica malaaa :hearts: ..una slikica z opico zmaga :rofl: Pa a si ti tud opazla, da je mau temnejši od Dodo? :eek: ..zihr zato, ker je fantek pa mora bit mau šmeks haha..

Pa ej, čimveč slikic hočmo, jst bi najraj, da jih v vsakem postu po 20 nalepte hehe.. sej jst bi jih tud, sam k se mi ne da usako posebi shranjevat, pa sej veš :P

Jaa, v Zooticu sm kupila :D ...tm na vrhu polic majo, kjer so tud kletke...se jih vid že z uhoda v Zootic...men se zdi, da je blo okol 9€.

Aja, a una opica slučajn reče: I love you baby?! haha.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 12. Okt. 2008 22:15

Evo..tle se ful dobr vid, po čem bi ju ločile :D ..Gucci je temnejši, pa irokezica se mu vid, frajerček :freude:

Dodo Gucci
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Okt. 2008 22:20

:eek: kok je Guccci temnejši od Dodo :eek: ej sej jst ne vem al se pa men sam dozdeva, sam se mi zdi da Gucci temnejši kokr k sm ga dobila :? se mi zdi da na začetku ni bil tok temen!!

in ja to je una opica :D veš kok je fajn po njej splezu pod rokico in zgleda kokr da ga ona objema. Sam je bil tok hitr da sm mal prepozn slikala.

drgač pa ja...jst bi kr use slikce nalimala sam se bojim da bi pol res zaštekal :D

aja glede shranjevanja...sej če greš na shrani.si ti ni treba usake posebej shranjevat....najprej daš sam "naloži" al nekej takega, pol pa use skupi shraniš in jih maš eno pod drugo pa še link zdravn...probej boš vidla da je fuuul hitro, pa še use fotke maš na eni strani drugo pod drugo in pol sam linke kopiraš!!

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov