Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 10. Okt. 2008 19:31

Hehehe..umazanci naši, več kot je kakcev, bolj so veseli :rofl:

Pa Dodo že zdej večkat spi v kolesu..tko, da zame ni to nič novega... :P

Jeeeeej, Dodo se je zbudila, malo kolo gonila, zdej je pa že zuni na mizi :freude: ..je prišla tja gor v ekstra nadstropje in itak - sm jo 'morala' vn dat :P

A razporeditev ji lahk drgač naredim - v kletki?

Pa digitalc je vedno v stanju pripravljenosti odkar mam njo :cool:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 10. Okt. 2008 19:49

Razporeditev je po moje lahko drugačna. Jaz njima ponavadi dam drugače, vendar ne pretiravam.

Ja, kakci + lulanje + hrana = hrček :rofl:

Dodiika je pri tebi na mizi? .) miša se je nehala basati, zdaj pa spi. Čudno, ne? :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 10. Okt. 2008 19:58

No, zgleda je Dodo prišla na vrsto - zdej papca hihi.. :freude:

Kako zanimivo življenje imajo hrčki & brezskrbno..samo jejo, lulajo, kakajo, spijo in malo kolo gonijo hehe :P

No, pri tvoji Miši prevladuje del s papcanjem, pri Karleku pa del s kolesom :rofl:

Dons ne greš nikamor? eh, zdej pa tvoja dva hrčka ne bosta mogla počet tapravih vragolij haha :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Okt. 2008 7:42

Hah - to je pa res tapravi life, ne? :D
Včeraj sem bila doma, danes valda ne bom. Karli je spet celo noč gonil, Miša seveda ne. Sem jo imela en čas zunaj včeraj zvečer, pa je tako divjala, da sem jo komaj obvladovala. Jao! :) Spet metanje iz postelje, rivala se je tja kamor ne sme. Ojej! Kot mali otrok. Za znoreti! Sem obupala, pa jo dala v kletko. Od Karlija sem celo včeraj eno fotko naredila-unbelievable! :)

Zdaj pa spita-standard. Pa vidve?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Okt. 2008 8:19

Jutrooooo!

Jst sm šla pa učer spat šele ob pol 1h pa sm misnla, da bom dons dlje spala..sam me je zbudila Dodo s praskanjem po tisti ekstra škatlici gor v kletki - hotla je vn..in jst čiiist zaspana ustanem, da ji ustrežm in jo dam vn..in k hočm odpret pokrov ona pobegne nazaj v kletko Slika ..a sam zard nje sm ustala, no sej pol se je vrnila tja čez kšno minutko in sm jo dala vn :) U glavnm, ja, kot mali otroci..hočmo jim ustrežt, oni pa to izkoriščajo hehe :P

Je že mau po sedežni raziskovala, zdej je pa pri modemu, kaj mislš da dela?
a) papca
b) lula
c) kaka

:lach:

Pol mamo pa čiščenje kletke :cool: ..bom slikala kej hehe, ti pa tud od Karleka slikco gor pripopaj!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Okt. 2008 8:27

Joj, Dodo izkoriščevalka :) Preveč ji dobro gre, preveč ji nagodiš vedno pa izkorišča. Saj ni edina, no. Ne moreš verjeti, da tako mala žival ve izkoriščati našo dobroto :) hehe.

Hm..jaz bi se odločila ka odgovor a) papca :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Okt. 2008 8:38

:ja: praviln odgovor :D ..spet mi je skočila dol med škatle, kaj tem hrčkom ni jasn, da se tko mečejo :rofl:

Drgač pa prou slišm kako lup semena in meče ostanke z mize na tla :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Okt. 2008 12:16

Mah ne vem :D hehe. Res se radi mečejo-očitno jim žilvjenje z nami smrdi, pa hočejo samomor narediti :rofl:

Moja bolha je pa v škatli-pa spet mi je celo mizo podrobila s temi semeni. Ojej! :) Ni reda pri njej. hehe.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Okt. 2008 12:43

Kletka je očiščena..sploh ni biu tak problem, kokr sm misnla, da bo :)

Nimam pa nč slikc, ker je bla Dodo itak na mizi (kot vedno) in ni nč zanimiuga dogajal :P ..bom jo pa pol kej slikala, prou? ;)

Ajaa..a veš risanka Road Runner? A si že vidla deu, ko ga kojot ujame? :D ..aja, no ta risanka me je spomnla, da naslednemu hrčku lahko dam ime MikMik haha..ker itak vedno bežijo, pa še hitri so :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Okt. 2008 17:34

Oo-počiščena kletka? Super! Eh, Dodo je na mizi bila? Smrk! Jaz sem pa mislila da bo zdaj tolko fotk, da bo forum blokiral :rofl:

Hehe, naslednji bo MikMik? :) hihi. Scena! To je pa kul ime za hrčka-ravno na kožo ups, dlako jim je pisano Xd
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 11. Okt. 2008 18:53

°PeeKaBoo° in Bulma a že delata doktorat o hrčkih? :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Okt. 2008 19:44

*hox* ja jst že razmišljam kako bi hrčke vključila v diplomsko nalogo čez 2 leti :lach:

Bulma ja, kam daš pa ti hrčka, ko jima čistiš kletko? Miše nimaš na mizi?

Evo, oblubm, da jutr pa bo forum štekal, ker bo tok slikic od Dodo :rofl:

Aja, Dodo je bla na začetku čist zmedena, ker sm ji nrdila drgačno 'stanovanje'..najprej je šla od kota do kota, pa povsod prebrskala mau, pa v hiški je razmetavala..pol se je na sred kletke postavla na zadnje tačke in gledala naokol po kletki..in kot, da bi dojela, da to ni tisto stranovanje od prej, pobegnila gor v ekstra škatlo in hotla splezat vn :lach:

Pol ti je ušeč MikMik? men tud!:freude:

Ej, a veš, da sm bla dons v Tukano & Mr. Pet & Zootic :P in zdi se mi, da so mel v Zooticu roborovske! take oblike kot ruski, samo da so bli rjavkasti?

Pa v Mr.Pet sm vidla, da obstajajo burgerji in jabolčni štrudli za hrčke haha..
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 11. Okt. 2008 20:16

Jst sm bla tud dans v Zooticu. Matr vedno k grem u Citypark zavijem tja in se me ne da več ven spravit. In spet sem kupovala pribolške, pa hrano pa take pizdarije k jih sploh ne bi rabla :D ampak ok za hrčke use :D :D

pa prou hotla sm si kupit še enega hrčka ker majo čist nove ruske! Sm vidla ene sivkasto rjave in so bli toooook mali. Pa sm se pogovarjala s prodajalko in je rekla, da razen če nimam še enega nadstropja, da naj ga ne kupujem ker se sigurno ne bosta razumela. Da še tudi če so iz istega legla, se razumejo samo ko so mali...ko odrastejo pa ne več :( tako da sem prišla domov brez hrčka.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Okt. 2008 20:24

Hm pomoje pa tist niso bli ruski...ker so bli preveč rjavkasti..men so zgledal isti kot Karlek :gruebel:

Ehh..sj maš dost 2 hrčka :P mene tud vedno prime, da bi use hrčke tm odnesla domov (npr. dons so mel še čiiiiiiist baby ruske v Mr.Pet), sam po drugi strani je pa bolš met čim manj, tko da se jim lažje posvetiš :D

Men je pa fant reku, da je Dodo dost bajsika in da če ji kupm tiste burgerje bo še bolj in nau mogla kolesa več gonit :lach: ..sam ji bom itak useen to kupila, pa nej bo bajsi - kot Miša :lach:

Trenutno pa spi, pod vato v kletki.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Okt. 2008 20:27

*hox* napisal/-a:°PeeKaBoo° in Bulma a že delata doktorat o hrčkih? :D

Skoraj, no. Sva že na dobri poti, ne? :D

Ujh, jaz sem bila danes tudi v Zooticu, samo niso imeli ničesar kar jaz nimam. LOL, jabolčni štrudli+burgerji za hrčke? Daj nabavi to, da vidimo kaj je to za čuda XD

Roborovski so vsi taki kot Karlek - ne vem če so kje kakšni drugačni roborovski.

°PeeKaBoo° - jaz ko njima čistim dam dol one rešetke ki jih imam na kleti, pa sta oba tam not. Ko pa dam že seno ju pa dam not, da norita tam :)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov