Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jutro!
Ja en dan mi prnesta svoje hrčkote, pa bom jst ocenila situacijo ..jst sm že profi, ker sm se tok tega že nagledala haha..
Sam Bulma a ni zanimivo..jst sm hotla fantka, dobila punčko.. ti si pa v obeh hrčicah vidla punčko, na konc se pa izkazal, da sta fantka..spet maš Mišota?
Pa men je blo tud ful smešn, ko je okamenela..mi je lih na kolenu sedela..in pol kr naenkrat zmrzne in stoji na zadnjih tačkah..pol sm pa jst neki koleno premaknila..pa se je ona kr gugala v isti pozi haha..
Jst sm jo zdej zjutri že tkoj vn uzela,..se šla stuširat & sm mela nek občutek, da še ni zmatrana in da ma energije preveč..pa sm za usak slučaj zaprla vrata za sabo, da mi ne bi km pobegnila...in pol pridm v sobo in vidm Dodo nikjer na mizi.. no, pol sm pa vidla, da je dol kjer mam škatle od čevljev in pridno čiča pa čaka ..vidš kako jo poznam haha..drgač nikol ne zapiram vrat, ker itak spi v škatlici..zdej mi je bla pa sumljiva ..samo ok, itak ni nikamor šla..je zraven mize ostala.
Aja, mam tud slikco, kako čaka med škatlami hehe.
Ja en dan mi prnesta svoje hrčkote, pa bom jst ocenila situacijo ..jst sm že profi, ker sm se tok tega že nagledala haha..
Sam Bulma a ni zanimivo..jst sm hotla fantka, dobila punčko.. ti si pa v obeh hrčicah vidla punčko, na konc se pa izkazal, da sta fantka..spet maš Mišota?
Pa men je blo tud ful smešn, ko je okamenela..mi je lih na kolenu sedela..in pol kr naenkrat zmrzne in stoji na zadnjih tačkah..pol sm pa jst neki koleno premaknila..pa se je ona kr gugala v isti pozi haha..
Jst sm jo zdej zjutri že tkoj vn uzela,..se šla stuširat & sm mela nek občutek, da še ni zmatrana in da ma energije preveč..pa sm za usak slučaj zaprla vrata za sabo, da mi ne bi km pobegnila...in pol pridm v sobo in vidm Dodo nikjer na mizi.. no, pol sm pa vidla, da je dol kjer mam škatle od čevljev in pridno čiča pa čaka ..vidš kako jo poznam haha..drgač nikol ne zapiram vrat, ker itak spi v škatlici..zdej mi je bla pa sumljiva ..samo ok, itak ni nikamor šla..je zraven mize ostala.
Aja, mam tud slikco, kako čaka med škatlami hehe.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja, prinesemo ti hrčke Lahko sp odpreš :=) hehe.
Ma ja- ful smešno zgleda ko okamenijo. Najprej divjanje itd. potem pa tema, ne? Ok, saj najprej se prestrašiš-normalno, potem pa je že funny.
Oooo-vidiš,vidiš. Pa že si poslikala? Ti vsak gib slikaš, a? Dobro, da mam kompanjona zdaj:) Ne vem kaj čakaš, da ne daš slikice gor.
Ma ja- ful smešno zgleda ko okamenijo. Najprej divjanje itd. potem pa tema, ne? Ok, saj najprej se prestrašiš-normalno, potem pa je že funny.
Oooo-vidiš,vidiš. Pa že si poslikala? Ti vsak gib slikaš, a? Dobro, da mam kompanjona zdaj:) Ne vem kaj čakaš, da ne daš slikice gor.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja..digitalca mam vedno v pripravljenosti, da poslikam to moje malo bitje
Evooo slikca, da me ne boš kregala
A veš, da mi je prej zlezla v skledo z grozdjem, ko sm ga jedla in za trenutek stran pogledala..pa se obrnem nazaj in jo vidm v skledi
Evooo slikca, da me ne boš kregala
A veš, da mi je prej zlezla v skledo z grozdjem, ko sm ga jedla in za trenutek stran pogledala..pa se obrnem nazaj in jo vidm v skledi
-
Bulma - Cosmopsiho
Fuck kak je zlata So pa hrčki ful radovedna bitja. V vse bi nos porinili. Meni smešno, ko Miša kam hoče, pa je jaz ne pustim in držim roko..kako se z nosekom zaletava in riva hehe. Koza mala
Ej samo kot praviš-sekunda nepazljivosti pa je več ni. Jaz imam isti problem. Direkt moraš non stop gledat kaj dela če ne pobegne
Ej samo kot praviš-sekunda nepazljivosti pa je več ni. Jaz imam isti problem. Direkt moraš non stop gledat kaj dela če ne pobegne
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa..lih prej sm jo hotla uspavat, tko kot si ti M1, pa sm jo uzela k seb na sedežno..in ni hotla bit pri miru..pa sm jo z roko 'pokrila' in se je začela zaletavat med prste s smrčkom hehe..smešen občutek
Zkaaaj noče bit pri miru, da spančka na meni, kot M1? ..pa sm jo probala čohat, božat..pa ne pomaga, ona bi šla raziskovat sedežno..
Veš kam grem zdej? V Tukano Drži pesti, da se ne vrnem z eno 'kepo snega'
Zkaaaj noče bit pri miru, da spančka na meni, kot M1? ..pa sm jo probala čohat, božat..pa ne pomaga, ona bi šla raziskovat sedežno..
Veš kam grem zdej? V Tukano Drži pesti, da se ne vrnem z eno 'kepo snega'
-
Bulma - Cosmopsiho
Ne skbi. To ne gre tako hitro, da bi se dala uspavati že itd. Bo, bo. Boš vidla. Moraš najti način kako jo božati, pa bo. M1 tudi takoj ni spala pri meni. Kul je npr. da ko spi jo vzameš hitro ven, da jo daš nase in jo božaš. Takrat bo še tako zaspana, da se bo prepustila. Pa parkrat tako pa bo. Boš vidla!!
Držim pesti, da ne bo kepe snega (čeprav bi bilo zakon! )
Držim pesti, da ne bo kepe snega (čeprav bi bilo zakon! )
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
joooj Dodo je toook slatka. Kaj bi jst dala da bi bil Gucci tok nežen. On bi sam okol laufu
Dodo je toook srčkana. Si jo kr predstavlam kako use to dela kar ti opisuješ
No evo zutri sm na hitr nrdila tehle par fotkic da ne bosta hude k sm glih obljubila so pa res ble ful na hitro narejene ker sm glih pršla zutri iz šihta in se je Gucci prebudil ko sem prišla v sobo.
Evo tuki liže mleko iz prsta
Tuki liže mleko iz žlice haha mogoče ga navadim jesti še z vilico pa nožem
Po obroku se je treba umiti
Dej mi šeeee
No tuki se pa spet skriva za hišico
Dodo je toook srčkana. Si jo kr predstavlam kako use to dela kar ti opisuješ
No evo zutri sm na hitr nrdila tehle par fotkic da ne bosta hude k sm glih obljubila so pa res ble ful na hitro narejene ker sm glih pršla zutri iz šihta in se je Gucci prebudil ko sem prišla v sobo.
Evo tuki liže mleko iz prsta
Tuki liže mleko iz žlice haha mogoče ga navadim jesti še z vilico pa nožem
Po obroku se je treba umiti
Dej mi šeeee
No tuki se pa spet skriva za hišico
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hihi tenkjuuu
ma ja sej je took srčkan....bi ga kr zmečkala tok bi ga čohala pa božala
drgač pa se mi pusti samo kadar kaj je ali pa liže s prsta...takrat ne pobegne...taktika drugače pa sam da prst pokažem...in že ga ni več. K da ma torpedo v riti!!
ma ja sej je took srčkan....bi ga kr zmečkala tok bi ga čohala pa božala
drgač pa se mi pusti samo kadar kaj je ali pa liže s prsta...takrat ne pobegne...taktika drugače pa sam da prst pokažem...in že ga ni več. K da ma torpedo v riti!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Hahaha Divjak eden! Se vidi da je še mladiček, da je tako divji. Itak čisto nasprotje bouhice, ne?
Ooo-znašla si se pa kot vsi pri hrčkih-daš mu hrano, pa je ok tistih par sekund. To je še pri mojem Karliju uspelo, ker mu zadjič tiščala v kletko žlico, pa pikico ostanka benkoja
Ooo-znašla si se pa kot vsi pri hrčkih-daš mu hrano, pa je ok tistih par sekund. To je še pri mojem Karliju uspelo, ker mu zadjič tiščala v kletko žlico, pa pikico ostanka benkoja
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Yazmeen napisal/-a:Še dobr, da je nis pojedla
ja sej, skrila se je res dobr med peclje pa ostale grozde haha..
Sugar_baby ..Gucci je primeren mož za Dodo..haha.. ..sm ga ocenla & ma vse lastnosti, ki jih zahtevam za mojo Dodi..kaj praviš?
Bulma, se ti zdita Dodo pa Gucci primerna starša za tvojga bodočega 100% rusa?
Nooo..zdej vm morm pa poročat o mojem izletu v Tukano hehe... najprej nism točn vedla kje je, sam sm našla in čist navdušena pridm notr..pa majo ful velko, za ene 3 Zootice iz Cityparka...pomoje še niso mel velik strank, k so bli usi čist veseli, k so me vidl hehe..pa niso še mel hrčkov, nej bi jih popoldne dobil..ker so jim še kletke štimal..
No in sm šla še enkrat tja popoldne...in so lih pripeljal hrčkeeee, in jih dajal notr v vitrine...in mel so te naše čistokrvne ruske hihi..in to ful, ene 15 zihr.. pa sm uprašala, če bojo mel tud sibirske, pa je rekla, da itak ..YES! komi čakam hehe.
(Aja, vidla sva tud dihurčke ..so 2 pripeljal, pa sva gledala kako jima rihtajo kletko...pomoje sva 20min tm stala, pa se 'igrala' z dihurčkoma..in fant se je odloču, da bo meu dihurčka jupiiii ..)
-
Bulma - Cosmopsiho
Definitivno sem za, da sta Dodo+Gucci starša moji novi bolhi Itak!
Ojej, res??? Se pravi da ti je všeč v Tukano? Eh, Tukano itak rocks! Komaj čakam da pridem v LJ, pa greve tja. Juhuu! Fuck, samo jaz ne bom mogla gledati pravih rusov-bojim se, da bom kerega s sabo peljala, to pa ne bo dobro. Fant bi dihurčka? Ga podpiramo-naj kar nabavi XD
Eh, danes še nisem moja dva vidla Seveda se bosta prebudila ko bom jaz šla spat. Damn!
Ojej, res??? Se pravi da ti je všeč v Tukano? Eh, Tukano itak rocks! Komaj čakam da pridem v LJ, pa greve tja. Juhuu! Fuck, samo jaz ne bom mogla gledati pravih rusov-bojim se, da bom kerega s sabo peljala, to pa ne bo dobro. Fant bi dihurčka? Ga podpiramo-naj kar nabavi XD
Eh, danes še nisem moja dva vidla Seveda se bosta prebudila ko bom jaz šla spat. Damn!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa ful mi je ušeč v Tukano..tud živalc majo več, pa tko, lažje prideš do njih..bolj pregledno je use
Nee, ne boš nbenga hrčka peljala s sabo, te bom jst stran odvekla hehe..sj te čist razumem, jst sm jih tud dons kr gledala..bajski mali, vsi so me na Dodo spominjal..v vsakem sm njo vidla ..kr use bi mela... ampak mi je ratal, da nism nbena uzela s sabo (ne vem, če bi lahk to rekla tud, če bi mel sibirčke) ...no, če bojo mel tud negativčke boš morala pa ti mene stran vlečt..ok?
Dodo tud spi v kletki...če jo mam notr čez dan, ni šans da jo popoldne vn dobim..je nikakor ne morm privabit iz hiške..zaspanka mala
Nee, ne boš nbenga hrčka peljala s sabo, te bom jst stran odvekla hehe..sj te čist razumem, jst sm jih tud dons kr gledala..bajski mali, vsi so me na Dodo spominjal..v vsakem sm njo vidla ..kr use bi mela... ampak mi je ratal, da nism nbena uzela s sabo (ne vem, če bi lahk to rekla tud, če bi mel sibirčke) ...no, če bojo mel tud negativčke boš morala pa ti mene stran vlečt..ok?
Dodo tud spi v kletki...če jo mam notr čez dan, ni šans da jo popoldne vn dobim..je nikakor ne morm privabit iz hiške..zaspanka mala
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, to je res. Sicer je prinas Zootic ful zakon, samo jaz enostavno ne najdem stvari ki jih rabim za moja dva. Mi je Zootci super, res, samo Tukano mi je bolj. Morda zato, ker smo vedno imeli samo Tukano, pa sem se bolj navadila.
Aja, me boš odvlekla stran? Bomo videli, bomo videli Ne, ne..saj ne morem iz Lj peljati hrčka, pa niti mesta nimam za tretjega, tako da ne bo nič valda.
Mišo mam zdaj zunaj-samo je v škatlici, pa tako po polulanem smrdi. Bljek!
Aja, me boš odvlekla stran? Bomo videli, bomo videli Ne, ne..saj ne morem iz Lj peljati hrčka, pa niti mesta nimam za tretjega, tako da ne bo nič valda.
Mišo mam zdaj zunaj-samo je v škatlici, pa tako po polulanem smrdi. Bljek!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja trenutno mi je najbolš Tukano, pol Zootic in na zadnjem mestu Mr.Pet hehe...
O, ratal ti je Mišo vn dobit? Blagor Dodo je še vedno v svojem brlogu
Aa, ta vikend ji bom čistla kletko - prvič .,.maš kšn nasvet al pa spodbudne besede kako se spoprijet s tem haha
O, ratal ti je Mišo vn dobit? Blagor Dodo je še vedno v svojem brlogu
Aa, ta vikend ji bom čistla kletko - prvič .,.maš kšn nasvet al pa spodbudne besede kako se spoprijet s tem haha
-
Bulma - Cosmopsiho
Eh, sestra jo je ven vzela-standard. Zdaj vsaj ne smrdi po pišancu več-kaj misliš kaj zdaj dela? Ja, baše se
Prvič boš kletko čistila? Ulala-kul. Ne, nimam nasvetov. No, razen tega da imej fotkič blizu, ker bodo ziher spet dogodivščine In ja-hrčki nimajo radi sprememb, tako da Dodo valda ne bo hotela takoj v hišici spat. Ali pa tudi Ko sem jaz M1 čistila je še na kolesu spala, samo da ji ni bilo potrebno v čisto hišico hehe. Očitno bi morala kakce pustiti not, da bi se počutila domačo
ps: ravno sve s sestro spet Mišo slikale. Mislim hehe. Dobiš ju3!
Prvič boš kletko čistila? Ulala-kul. Ne, nimam nasvetov. No, razen tega da imej fotkič blizu, ker bodo ziher spet dogodivščine In ja-hrčki nimajo radi sprememb, tako da Dodo valda ne bo hotela takoj v hišici spat. Ali pa tudi Ko sem jaz M1 čistila je še na kolesu spala, samo da ji ni bilo potrebno v čisto hišico hehe. Očitno bi morala kakce pustiti not, da bi se počutila domačo
ps: ravno sve s sestro spet Mišo slikale. Mislim hehe. Dobiš ju3!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov