Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Me veseli da še diha
Aha. Ok. Bom jaz tudi probala dati grozdek. LOL, za Mišo nisi ziher da ne bi pojedla celega? hehe. Po moje ne bi. Saj solate itd. ne poje celo. Se pa rada baše s sončničnimi semeni-to je prvo kar poje, ko ji dam hrano.
No, kar pojdi gledat, ker jim je valda že čudno da te nič ni
Aha. Ok. Bom jaz tudi probala dati grozdek. LOL, za Mišo nisi ziher da ne bi pojedla celega? hehe. Po moje ne bi. Saj solate itd. ne poje celo. Se pa rada baše s sončničnimi semeni-to je prvo kar poje, ko ji dam hrano.
No, kar pojdi gledat, ker jim je valda že čudno da te nič ni
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Hehe..bom šla jih pogledat ja...aja, a veš kje mam Dodi? v roki mi čiča in sirčka papca hihi...kr stopila bi se kok je sweet.. opazla sm, da ma najraj sir..tega bi pomoje lah pojedla uh...ga takoj zagrab in vedno use popapca...in še išče..jao ok, jo razumem, ker jst tud obožujem sir hehe..
Evo obljubljene slikce:
---> na tej se umiva hihi..
--->tle kot vidš, čaka, da kakec vn pade
---> tle sm jo pa slikala v kotu, da se vid kok malaaa je
Evo obljubljene slikce:
---> na tej se umiva hihi..
--->tle kot vidš, čaka, da kakec vn pade
---> tle sm jo pa slikala v kotu, da se vid kok malaaa je
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bulmaaaa..dej že prid skoz čakam, kdaj boš online, da vidš te lepe slikce & še lepšo kepico ..jst se počutm k ena ponosna mamica haha..'kok mam lepga hrčka'
Aja..a sončnična semena so tista podolgovata, temnejša, skor črna? Če so, pol ma Dodo tud najraje te..jih vedno išče kje so, ko ji zmanjka pa še ostale ponjuha hehe.. Vedno jih olup k da so banane ..pa še drži jih tko, kot banane hehe.
Aja..a sončnična semena so tista podolgovata, temnejša, skor črna? Če so, pol ma Dodo tud najraje te..jih vedno išče kje so, ko ji zmanjka pa še ostale ponjuha hehe.. Vedno jih olup k da so banane ..pa še drži jih tko, kot banane hehe.
-
Bulma - Cosmopsiho
Tu sem, tu sem Zdaj si še dajve duška, ker ko pridem domov bom malo doma, potem pa spet grem.
Dodooooooooooo Kak je lepaaaa!! Jaz se tudi topim tu poleg compa. Čimprej jo moram priti gledat! Juj. Čista Miša1. Prečudovita je! Resnično! Ni slike na kateri ne bi lepa bila wiiiii.
Jaz se tudi toliko potrudim doma, da dam slikice gor
Dodooooooooooo Kak je lepaaaa!! Jaz se tudi topim tu poleg compa. Čimprej jo moram priti gledat! Juj. Čista Miša1. Prečudovita je! Resnično! Ni slike na kateri ne bi lepa bila wiiiii.
Jaz se tudi toliko potrudim doma, da dam slikice gor
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Končnooo
Ane, da je prava lepotička ...poziranje ma tud v krvi hehe..vse možne poze je obdelala
No, zdej čakam pa še jst na slikce od Miše in Karleka
Pa ja, čimprej jo prid pogledat
Ane, da je prava lepotička ...poziranje ma tud v krvi hehe..vse možne poze je obdelala
No, zdej čakam pa še jst na slikce od Miše in Karleka
Pa ja, čimprej jo prid pogledat
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, poziranje ima v krvi. Pa izbirčnost..ojej Čist ti je podobna. Meni pa Miša-hehe
In slikice moje bambine od včeraj:
Tu je kak fantek -}
Prehranjevanje iz mojga joška
Tu se je spet iz postelje metala..jao
Plezanje po moji tački; tu je tak kot neka preproga
In slikice moje bambine od včeraj:
Tu je kak fantek -}
Prehranjevanje iz mojga joška
Tu se je spet iz postelje metala..jao
Plezanje po moji tački; tu je tak kot neka preproga
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jooj..bajsikaaaa.. Na prvi slikci, kjer sedi..se mi zdi, da se ji vidjo šlaufki okol trebuščka ..pa kot ti praviš, salo okol rokic haha Zakon je ta tvoja Miša hehe Mami sm jo pokazala, če se je zdi kej drugačna od Dodo..pa je sam rekla, da ma črto bolj temno
Pa tista slikca mi je ušeč, ko se meče s postelje hihi..itak ve, da jo boš ti ujela, zakaj ne bi pol tega izkoriščala? Jst bi
Pa tista slikca mi je ušeč, ko se meče s postelje hihi..itak ve, da jo boš ti ujela, zakaj ne bi pol tega izkoriščala? Jst bi
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-bajsa moja hihi. Šlaufkov je da jih ne morem prebrati vseh. Samo je prečudovitaaa vseeno. Sicer pa je drugače res fit ko se sedi na tej tolsti ritki.
Mama je samo to razliko našla? hehe
Mama je samo to razliko našla? hehe
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, fuul je luškana, ko je taka bajsika..jst bi jo kr stiskala, ko sm jo na slikci gledla ..sej men so lepši hrčki, če so bajskasti..ko sm iskala hrčka zase (Dodo) sem gledala kater je nabolj debeu haha....no sej itak sama vidiš, da se tud pri Dodo trudim jo razvit v bajsiko
Ja..mami je sam to razliko našla hehe..se vid, da še ni čist notr padla, kar se tiče 'scene hrčkov' ..pomoje sploh ne bi opazla, če bi en dan mela doma tvojo Mišo in ne Dodo.. hehe.
Men sta pa drgač ful različni...za tvojo Mišo se mi zdi, da bi jo takoj prepoznala, če bi jo vidla..ma značilne poteze ..medtem, ko se mi zdi Dodo skor ista kot hrčki, ki jih vidm v trgovincah..
Ja..mami je sam to razliko našla hehe..se vid, da še ni čist notr padla, kar se tiče 'scene hrčkov' ..pomoje sploh ne bi opazla, če bi en dan mela doma tvojo Mišo in ne Dodo.. hehe.
Men sta pa drgač ful različni...za tvojo Mišo se mi zdi, da bi jo takoj prepoznala, če bi jo vidla..ma značilne poteze ..medtem, ko se mi zdi Dodo skor ista kot hrčki, ki jih vidm v trgovincah..
-
Bulma - Cosmopsiho
Res je bajsika moja. Saj pa se bo Dodo tudi poredila, čeprav se mi zdi da so pravi rusi bolj suhi. hehe. Pridi na obisk, pa jo boš lahko stiskala pa cotala kot se ti bo zahotelo
Ja, Miša ni taka kot je bila M1 in kot je Dodo (čeprav sem jaz hotela čist takega hrčka nazaj). Ziher je neka mešanica med ne vem vse kom. Precej razpoznavna. Samo dvomim, da bi jo ti prepoznala če bi jo dala v škatlo z istimi hrčki kot je ona. Še jaz bi verjetno imela težave
Ja, Miša ni taka kot je bila M1 in kot je Dodo (čeprav sem jaz hotela čist takega hrčka nazaj). Ziher je neka mešanica med ne vem vse kom. Precej razpoznavna. Samo dvomim, da bi jo ti prepoznala če bi jo dala v škatlo z istimi hrčki kot je ona. Še jaz bi verjetno imela težave
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Pomoje je ne bi mogla cartat, kokr bi hotla..bi me odrivala s šapicami hihi ..to mi tud deluje zanimiv za vidt..Dodo se nič ne odriva, ti šment..
Praviš, da je Miša mešanček? hihi..do kdaj majo pa samičke lahko mladičke?
Jst sm neki časa nazaj govorila, da bi mela hrčka kot je ruski (po obliki), samo da je bele barve..in vidiš, ti si ga našla, tistega v Tukano..hehe zdj ko pomislm, je kot negativ od naših ruskih haha..
Kaj pa zdej počneta tvoji živalci? Moja je v kletki...spi
Aja..še vedno mam odprto sliko od tvoje Miše (ko sedi) in jo usake tolk časa morm pogledat ker je tko simpatična, kr ne morm zapret slikce hehe.
Praviš, da je Miša mešanček? hihi..do kdaj majo pa samičke lahko mladičke?
Jst sm neki časa nazaj govorila, da bi mela hrčka kot je ruski (po obliki), samo da je bele barve..in vidiš, ti si ga našla, tistega v Tukano..hehe zdj ko pomislm, je kot negativ od naših ruskih haha..
Kaj pa zdej počneta tvoji živalci? Moja je v kletki...spi
Aja..še vedno mam odprto sliko od tvoje Miše (ko sedi) in jo usake tolk časa morm pogledat ker je tko simpatična, kr ne morm zapret slikce hehe.
-
Bulma - Cosmopsiho
Bi te odrivala, ali pa bolj verjetno grizla. Samo to če bi jo budila itd. Direkt v takšno pozo se naredi, da te mine Drugače je pa prijazna. Ful rada se meče iz postelje..jo moram vedno čakat z rokami spodaj. Moram posnetek naložiti, da boš vidla.
Po moje je mešanček, ker 100% rus ni. Ti pa še itak nimaš miru zaradi negativa ruskega? hehe. Mi je zdaj žal da ga nisem poslikala z mobitelom. Pojdi v Tukano, mogoče jih tam tudi imajo.
iiiiiii - še itak gledaš mojo miškolinko? Kero slikico pa?
Eh...moja dva tudi spita-beda. Dobro da sem še samo pol ure doma, da ju vsaj en dan ne bom budila
Po moje je mešanček, ker 100% rus ni. Ti pa še itak nimaš miru zaradi negativa ruskega? hehe. Mi je zdaj žal da ga nisem poslikala z mobitelom. Pojdi v Tukano, mogoče jih tam tudi imajo.
iiiiiii - še itak gledaš mojo miškolinko? Kero slikico pa?
Eh...moja dva tudi spita-beda. Dobro da sem še samo pol ure doma, da ju vsaj en dan ne bom budila
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
O zdej si me spomnila, ko si omenla, da Miša grize, če jo zbudiš...Prej sm hotla Dodo zbudit in je spet spuščala tiste zvoke ..nism vedla, al nj se smejim al ustrašm..no sj sm tkoj nehala, čez 5min je pa sama vn iz kletke hotla pridt.. očitno ji sam moram dat cajt, da se sama prebudi
A drgač boli, če te ugrizne? ..tega še ne vem, ker Dodo me sam 'grizlja', če misli, da je moj prst za jest al pa če dišim po hrani hehe..ampak tko previdno, da me ne boli...
In maš prou, še vedno nimam miru s tistim belčkotom hehe..če mi je pa na tisti slikci, ki si mi jo pokazal toooook leeeep ..verjetno zato, ker takega še nism vidla & mi je neki posebnega..če bi bili usi ruski beli, bi mi biu pa siv vrjetno tok bolj zanimiv..
Am, tisto slikco mam odprto, prvo..ko sedi in se ji šlaufki vidjo ..ta slika mi je res dobra hehe..
Edit:
Leeej nooo, kako je leeeep
A drgač boli, če te ugrizne? ..tega še ne vem, ker Dodo me sam 'grizlja', če misli, da je moj prst za jest al pa če dišim po hrani hehe..ampak tko previdno, da me ne boli...
In maš prou, še vedno nimam miru s tistim belčkotom hehe..če mi je pa na tisti slikci, ki si mi jo pokazal toooook leeeep ..verjetno zato, ker takega še nism vidla & mi je neki posebnega..če bi bili usi ruski beli, bi mi biu pa siv vrjetno tok bolj zanimiv..
Am, tisto slikco mam odprto, prvo..ko sedi in se ji šlaufki vidjo ..ta slika mi je res dobra hehe..
Edit:
Leeej nooo, kako je leeeep
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
heeej
evo se spet malo javljam da ne bosta rekle da čist zanemarjam tole temo
kera bajsika je Miša took je srčkana da me kr prime da bi jo prijela pa božala pa stiskala!!
Dodika pa vidm da se je fajn udomačila hahaha sam tele naši hrčki bodo usi čist porejeni
k če jst mal primerjam Guccija pa bouhico, se vid da je tud bolhica kr fajn porejena, Gucci pa tud ni več tok suhcan kokr je bil k sm ga pripeljala domov in ma sigurno že nekaj gramov več
aja drgač je pa Gucci še vedno čist divji...ne mara božanja, pusti mi recimo sam takrat ko mu dam kaj za jesti pa je takrat pri miru. Sam sm ga že navadla kako ga iz kje ven spravit pa da pol leze po sobi ipd. Sam običajno že ve kaj pomeni če dobi kaj za jesti hahaha.
evo se spet malo javljam da ne bosta rekle da čist zanemarjam tole temo
kera bajsika je Miša took je srčkana da me kr prime da bi jo prijela pa božala pa stiskala!!
Dodika pa vidm da se je fajn udomačila hahaha sam tele naši hrčki bodo usi čist porejeni
k če jst mal primerjam Guccija pa bouhico, se vid da je tud bolhica kr fajn porejena, Gucci pa tud ni več tok suhcan kokr je bil k sm ga pripeljala domov in ma sigurno že nekaj gramov več
aja drgač je pa Gucci še vedno čist divji...ne mara božanja, pusti mi recimo sam takrat ko mu dam kaj za jesti pa je takrat pri miru. Sam sm ga že navadla kako ga iz kje ven spravit pa da pol leze po sobi ipd. Sam običajno že ve kaj pomeni če dobi kaj za jesti hahaha.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ooo Sugar_baby
Gucci je divjak mali? hehe ..pa ane, da se hitr redijo teli hrčki, ko jih domov prinesemo? Men se zdi, da je bla Dodo v parih dneh že večja kroglica..zdej ne vem, a jim mi tok velik dajemo za jest, al majo v trgovincah tok mal?
Našla sm še dve slikce od sibirskega hrčka:
Gucci je divjak mali? hehe ..pa ane, da se hitr redijo teli hrčki, ko jih domov prinesemo? Men se zdi, da je bla Dodo v parih dneh že večja kroglica..zdej ne vem, a jim mi tok velik dajemo za jest, al majo v trgovincah tok mal?
Našla sm še dve slikce od sibirskega hrčka:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov