Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 7:47

Spet s faxa pišem :P

Jaaa, Dodo je zihr učeri šla mal po netu surfat, ko sm jst mislila, da je v hiški! :lach:

Pa pomoje, da to ni nč narobe, če je Miša bajsika..sej Karli ma tud tok hrane k ona, pa ni bajsek..tko da ji zihr ne daješ preveč...sj opažam, da so usi ruski bajsasti k zrastejo..Dodo je tud cela kepica že hehe...a M1 ni bla taka kroglica? ..pa sej M2 je okrogla samo, ko sedi..ko se sprehaja ni tok debela ane? :D

Drgač sm pa dons zutri vidla, da neki grize tist kamen za brušenje..mogoče pa le brusi zobke, sam ne pogosto..

In ja..pomoje, če kdo to bere...jao :rofl:

Haha..sam ta pa je svetovna - daš hrčka na dieto looool..a se teb tud smešno sliši? haha.. :lach:

Aja, moja Dodi je pa že ful močnejša opažam..najprej je komi parkrat zavrtela kolo..zdj lahko kr dost zdrži...aja, veš kaj sm zutri razmišljala, ko sm jo gledala, kako goni...a oni kej švicajo? hehehe..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 9:40

Spet iz faksa? Dobra si ti :D

To maš prav ja, da dobita oba isto količino hrane, pa je samo Miša bajsika. Ful bajsika hočem rečti. Drugače pa je Karli tudi take sorte, da po moje debel sploh ne more biti. To imaš tudi prav, da je bajsika samo ko sedi kot kup nesreče. Drugače je suha itd. samo vseeno ne tako kot je bla na začetku. Ok, res je tudi da je zdaj večja kot je bila takrat. Vidim, da Dodo tudi rediš na veliko. hihi. Npr. da imave izgovor, da se bliža zima, pa so potrebne zaloge maščobe, da jim ni mrzlo :P M1 je bila vmes tudi bajsika, samo njej si vedno lahko vse kosti prebral. Res! ko sem jo čohala sem ji direkt po rebrih vlačila s prsti. ne vem kako to. Ona je bila požrešna da joj. Samo bi človeško hrano jedla :rofl:

To pa je vprašanje - če hrčki švicajo-eheh. Ja, še to bi rabila :P No, ne švicajo koliko jaz vem. Ali pa tudi. Glede na to koliko Karli pregoni kolo...uh :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 9:49

Ja..še 1x s faxa :P ..mam še 15min odmora..

No vidš, če je bajsika samo, ko sedi..pol ni taprava bajsika :P ..na tisti prvi slikici je bla pa itak še mladiček, pa je zrastla in je zato toook večja kepa zdej hehe..Ja jst tud redim Dodo..sj veš, da je mali požeruhec & bi vse probala..ma tud rada človeško hrano, kot M1 :lach:

A pri M2 pa ne občutš rebra, ko jo čohaš? ..špehec špehec hehe..

In ja..mau več rekreacije, tko kot Karli..pa bo tud Miša fit haha..vidš, Karli zdravo živi :rofl:

Jst pa svojo Dodi pogrešam, zdej ko sm na faxu...le kaj počne..sej veš tisti pregovor: ko Bulme & PeeKaBoo ni doma, hrčki plešejo...no neki tazga :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 11:59

°PeeKaBoo° napisal/-a:ko Bulme & PeeKaBoo ni doma, hrčki plešejo...no neki tazga :rofl:

Haha :) To maš pa prav. Si predstavljaš kakšna žurka je zdaj pri tebi, pa pri meni doma? :rofl: Me sploh ne čudi da potem spita ko pridem domov, ker valda fešta tačas ko sem v službi. hehe.

Ah ja-Miša ni prava bajsika:) Ponaredek je-hehe. Lepa je kakorkoli. Karli bi ravno moral biti bajsek, da bi ga lažje kontrolirala ko ga imam zunaj. Vendar je pač obratno. Šta čemo :)

Kako pa foter, mama? Mama se ukrarja zmes z Dodo, ne? Foter se še itak drži stran od "miši?" :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 14:58

Evo me doma...Dodo je že zunaj na mizi hehe..sam sm se res morala potrudit, da sm jo iz hiške privabla..vrjetn se je odvadla bit zunaj, zdej ko me ni več tok doma...no drgač pa že pridno kuka vn iz škatlice, medtem ko si jst nohte lakiram..prej mi je še na roko zlezla, mogoče je hotla vidt kakšn odtenek laka mam haha :lach:

Drgač je pa Dodo očitno res mela neko žurko..vse je razmetan v kletki :eek: ..nekje je žagovino čist pobrala, da je sploh ni več..samo dno kletke..in to žagovino odnesla na en kup zraven posodice za hrano..jao, kako se ji da hehe :P

Oči se 'miši' izogiba ja..hehe..mami pa že redno opazuje Dodo, pa se ji smeji itd :P zdej se je že navadla, da je punčka ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 17:36

Haha - radovednica Dodo :)

Čuj, moja dva imata tudi tako kot ona, da na enih delih kletke več sploh žagovine ni. Karli ima celo poln tunel žagovine. Miša se je enkrat komaj dol pripeljala ko sem jima čistila, pa je norela v Karlijevem tunelu. So pravi, ja :)

Jaz sem pa prej benko pila, pa sem Karlija zvabila ven, pa je iz žlice ostanke lizal. Pa malo sira sem mu dala-seveda sem ga najprej morala iz hiške nagnat. Zdaj goni kolo-ne vem kaj mu je da tako rano začne danes :)

Miša pa na mizi-oz v škatlici. Jaz sem tolko comp prižgala, da vidim kaj si napisala :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 17:41

Jeej..sm mislila, da te dons več ne bo..ko si zadnje čase na polno zaposlena ;D

Dodo pa grozje papca trenutno..domače. ..jst sm svojga že pojedla, ona pa še vedno ne..sam jo je zanimiv gledat, kako turi jeziček v luknco od grozda in liže haha..ker grizt ne more, vrjetno zard lupine :rofl:

Pa prej je mami tle pri mizi neke škatle od čevljov pospravljala in valda, Dodo tkoj na rob mize gre gledat kaj se dogaja..in se je mami pol igrala z njo :lach:

Pa opazla sm, da Dodo fuuul kaka :eek: v enem dnevu ma zihr čez 20 kakcev k škatlici...kera prebava hehe..

A si uspela Karlija kej počohat? Al se ti je nehvaležneš sam skril po tem, ko si mu benkota dala? :P ..A Miša ni pa nč dobila hehe?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 17:46

Pa sem. Samo ne bom dolgo, ker me glava ful boli :cry:

Daješ ji grodje? Pogosto? Kar celo? Jaz jima še nisem dala, ker ne upam. Tell me more.

Ne skrbi-vsi hrčki ful kakajo. Sploh originalni ruski. M1 je tudi ful kakala. Pa nobenkrat samo enga kakca-vedno 3,4..da ko sem jo imela zunaj sem komaj zmogla vse pobrati za njo. Ujh, mama je navdušena praviš :) Dodo pa radovedna. Vse jo zanima, ne? XD

No,no..veš da je Miša tudi dobila sir. Tako mi ga je vtrgala iz rok kot da ne bi vsaj en teden hrane dobila :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 17:53

Ni šans, da bi hrana prišla mimo Miše brez, da ona kej dobi ane?!? :rofl: hihi.

No uredu, pol je normalno, da Dodo proizvaja kakce hitreje kot jst lahko štejem :lach: ..sam ni mi jasno od kje took velik kakcov, sej če jih naberem na kup, je ta kup skor tok velik kot ona haha..ne papca spet tok velik, ali pač?

Ja, grozdje sm ji dala..pač en grozd (jagodo) in ga veselo drži z rokicami pa liže tisto odprtinico..ful sweet zgleda :) ..drgač pa Sugar_baby je rekla, da daje svojim hrčkom, pol sm pa še v Zooticu vidla, da majo usi hrčki (tud ruski) grozdje v skledici poleg semen..in sm probala še jst..pa dons sm ji ga dala prvič..tko da ti jutr povem, če je vse v normalnem stanju (kakci itd).. :)

Oo, glava te boli? Jst sm tud ceu dan bouna že..kiham, šmrkam..zdj se je pobolšal že..sam useen... prej sm razmišljala (ja, jst usak dan neki razmišljam hehehe), če se hrčki lah nalezejo kej od nas? ...kakšna vprašanja mam jst a :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 18:09

Mimo Miše pa res nič ne pride. haha :)

Eh, jaz mam že nekaj dni vsak dan ful glavobole. Ne vem kaj mi je :( Grem zdaj ležat.

Anyway...kup kakcev velik kot Dodo? Opa! Prebava je nenormalno hitra. To ne moreš verjeti. Aha..ok...tak da samo liže grozd? Grize ga ne?

Uf, po moje se lahko nalezejo od nas prehlada :? Nisem pa sigurna. Jah, boš jo pač malo manj cmokala pa bo ok.

Tipkave jutri! xoxo 4 Dodo :*
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Okt. 2008 18:14

Jap, samo lizala je..grizla ni nič...no, sej ti jutr poročam ;)

Pa jo bom dons pustila pri miru, za usak slučaj..da ne stakne kaj od mene :?

No, drživa z Dodo pesti (ona šapice), da boš jutr bolš :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Okt. 2008 6:00

Jutro!

Komaj čakam, da slišim novosti in vragolije od Dodike. Jaz nimam nič takega za napisat glede moja dva. Razen Karlijevega divjanja ponoči (in še zdaj valda nori)-samo to je itak tradicija. Bi čudno bilo, če bi mir bil ponoči. Mišo sem pa včeraj zvečer še imela zunaj, samo mi je preko glave prišla ker je tako divjala, da sem jo komaj sledila-pa metala se je iz postelje itd. Mam pa spet slikice. Ko pridem domov jih dam gor. Ojej! Moje mape pokajo po šivih od vseh teh slikic :)

Kako je Dodo prenesla grozdje? Koliko je pojedla?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 10:19

Evo naju ;)

Dons sm pa hitr doma s faxa ane?

No, z Dodo je use uredu, tko da grozdje ni melo nbenga čudnega učinka na njo...aja sm pogledala, če je pojedla cel grozd pa ga ni..samo tekočino pa tist notranji del je mal vn pocuzala :D

Dodi je že zunej na mizi hihi..je pridna prilezla vn iz hiške ;) prej je že po men plezala..pa je izkoristla to, da ti tipkam in po roki (ki je bla na tipkovnici na mizi) prišla nazaj do mize in se v kotu zdej skriva :freude:

Drgač sm jo pa že zjutri, ko sm šla na fax vidla kako pridno goni kolo...je že pravi profi hehe...najbolš mi je, ko jo vidm kako se guga v kolesu pa glavico vn moli :rofl:

Bom jst tud kej mojo hrčico poslikala, je že 'dolg' nism :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Okt. 2008 11:24

Ooo-danes smo pa hitro doma! Super! Praviš da je Dodika živa-me veseli. To si ji dala grozd pač, pa peške tudi, ali si jih ven pobrala? Sem vidla da mamo doma neko zeleno grozdje pa bi jima dala. Saj pa itak valda ne bosta celega pojedla. Saj nobene zelenjave ne :)

Ja, pofotkaj jo-res je že dolgo nisi :D Kaj pa Zootic? Si kaj hodila po dolgem času? :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Okt. 2008 11:43

Ja..živa, pa še kako živa je :rofl: prej sm jedla pico & itaaaak, Dodo tkoj po mizi voha haha..

Dala sm ji ceu grozd..nism nč peške vn pobrala..pa sj pravim, da ni prišla niti blizu peškam..ker je samo tekočino pocuzala, pa mau notranjega dela probala..v glavnem, grozd je skor ceu ostau :) ..pa sej če gledaš, en grozd za tako malo živalco je kot zame cela lubenica naenkrat hehe..tko da dvomim, da bi kakšen hrček lahko pojedel cel grozd..ok, za tvojo Mišo nič ne upam rečt haha..ona ma apetit, kapo dol! :lach:

Zootic..uh nism bla tm že 4 dni :eek: ..vid se, da mam fax, pa ni tok časa..no sej, ta vikend bom zihr šla kej, če ne že jutr hehe..pa v Tukano morm it..da vidm, če majo bele hrčke..upaaam, da ja :)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov