Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 16:10

To je to. Hah - samo res. Komaj si enga dobila, pa komaj preživela, da ti ni bilo Dodo potrebno dati stran, ti bi pa že drugega :) Samo kaj bomo..če so pa tako sweet, ne zavzamejo dosti prostora, pa poceni so.

Jaa-moraš iti da vidim če ti bo všeč. Uf, ne vem kdaj pridem. Oktobra vseeno ne bo šlo. Novembra? Pridem ziher.

Ujh, danes so se očitno hrčki zarotili proti, ker noben noče iz hišice :angry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 16:24

Ja vrjetn je to 'problem', ker so tko poceni & si jih lahko privoščiš, pa tud dela ni velik z njimi, tko da težko najdeš kakšno negativno stran tega, da bi mel še več hrčkov :)

Novembra pa res...al si se že naveličala Dodo :rofl: mi je nočš več ugrabit? :D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 16:30

Ma ja. To bo "problem". Hrček je ful nezahtevna žival, ne? Lahko ga pustiš cel dan samega, pa mu ne bo hudega. Še več-kar več dni. Hrana je noro poceni itd. Pač paziti je potrebno da ni na prepihu, pa če je zunaj da ne pobegne. Ne?

Ujh, več da jo hočem ugrabiti :) Komaj čakam da jo vidim.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 16:35

Ja..kot, da bi mel živega pliškota hehe...lahko ga opazuješ, se topiš zravn, ko se igra..ga mečkaš (čeprou se upira hehe)..pa ni skor nič dela z njim :D

Upam, da bo Dodo pri volji tist dan & da se ti ne bo zamerla s čim haha.. :rofl:

Miša še vedno spi?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 16:52

Čist resnica, da so kot plišaste igračke. Hehehe - upiranje, ja. To mi gre tako na živce. Mogoče jih moti naš vonj ali kaj ti jaz vem. Lahko bi malo več pokazali glede na to da jih hranimo, pa čistimo kletke. Ne? :)

Upam, da ne bo prvo kar bo storila, da me bo polulala. Ker potem se ne bove lepo gledale :) hihi.

Eh, Miša še spi. Jaz grem pred tv, pa ko pridem nazaj jo vzamem ven, pa če bo ne vem kaj. Danes še imam voljo Karleka gnjaviti :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 17:02

Jaaa...prou res. Njim je to samoumevno, da mi za njih skrbimo hehe..zakaj bi nam bli hvaležni, itak vejo, da so nam tko še bolj zanimivi, ker se nam izmikajo haha... :D

Ah to se ne bojim, Dodo se ne polula kr tko hehe..ona vedno na 'skrivaj' oz. ko ma cajt za to..nikol se ne polula v roko al pa kam tko na mene :P ..no usaj zaenkrat! tok tok ;)

Ooo Karlija boš gnjavila? ..kako pa to zgleda, ti se topiš on pa beži & se dobesedno topi, ker se polula in teče z njega haha :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 17:15

Lej učeri sva se mau fotkale spet..se je skrivala za mojim pliškastim pingvinom, tko da je nism mogla dobr ujet hehe..sm morala od pingvinčka plavutko dvignit :lach:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 18:13

No, potem pa dobro če Dodika ne lula v roke. Ker tega si res ne želim na prvem srečanje :)

Ja, točno tako zgleda moje nadlegovanje Karlija. Samo zdaj spi. Miša mi je pa tako dolgo sedela v roki, da nisem mogla pisati :rofl: Seveda je zdaj spet v škatlici. Postaja bela...trebušček itd. ma že čisto bel.

Wiiiiiiiiiiii Dodo..kak je lepaaa spet :love: Sploh na zadnji sliki-čista kopija moje M1. Cmok,cmok :*
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 18:29

Iiii..Miša bela snežinka..kok lepo :freude: slikaj jo, k bo res bela pa daj še kakšno staro slikco, da primerjam :)

Sej bi ti Dodo vrnila cmoka, ampak ŠE VEDNO spi :eek: ne vem kaj ji je dons, noben hrup je ne zbudi :roll: jst bi jo pa crkljalaaaaaaaa :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 18:40

Snežinka Miša, ja :) Samo zgoraj ne bo bela-no, svetlejša edino. Pa bolj proti zimi I guess. Pa slikice dam-valda.

Ne sekiraj se-moja dva tudi spita-pa mami Bulmi se tudi spi danes hitro :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 18:51

Mama Bulma hehe...mama PeeKaBoo pa goni kolo :P

No ok, že komi čakam slikce...jst svoje non stop gor dajem hehe..se jih boš kmal že prenasitla :lach: ...mapca od Dodo je čist polna že :eek: ..mam skor več njenih slik ;D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 18:55

Mama je na kolesu? Otrok pa še spi praviš? :rofl: hiih. Kaj pa Dodo? Jo slišiš kaj ponoči kako goni?

Pa daaj-jaz se hrčkov nikoli ne naveličam! Bom dala še jaz par fotkic gor od moje bolhe, da bove na istem :P Samo nimam nič novega se mi zdi..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 18:58

Jao - glih sem emule zaprla doli, pa sem vidla da je neki uporabnik DODO vlekel od mene doli Prison Break :rofl:

EDIT:

Ko sem v soboto čistila kletko so se drugi raje vesili po rešetkah
Slika
Karlijova špičasta rit
Slika

Ravno sem našla še slikice od takrat, ko je M. prišla k nam-sploh se ne spomnim, da je bila tako majhna - Miša the spy
Slika
tu se tudi vidi, da je bolj bela pozimi.
Omg-glej to :eek: Takšna je bila ko je prišla k meni živet - cela suha in fit
Slika in glej fotko od zdaj (sploh glej skodelico, katera je ista na obeh slikah :D)
Slika
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 20:15

Omg :eek: hudooooo hehehe...bajsaaaa, kaj bi jo stiskala pa mečkala pa joj :rofl: sam vem, da ne smem hihi..a se je teb tud težko upirat, da ne bi stiskala pa lupčkala pa use to kepo dlak? Jst se komi uprem..boga Dodo haha..če so pa taki luškani bajski mali.

Ful dobr je met tko slikce, ko je biu mali hrček pa veliki...da vidš, kako 'odrašča' pa se spreminja pr teb..a ni? ..kot otroček mali :)

Sm mislila, da bom na tisti slikci, ko je Miša (sej je M.?) na rešetkah vidla kerga spola je..sam se ne vid..dlakca use prekrije..

Aja..Dodo še vedno nč ne brusi zobkov ob tisti kamen, ko nej bi biu za to...a je to kej narobe?

Pa glede kolesa - ja slišim jo, ko se pač sama od sebe kej zbujam ponoč..slišm, da goni..tko, da bi me pa prou Dodi zbudila s kolesom pa ne..hehehe..blagor men ane :cool:

P.S. nism vedla, da ma Dodo rada to serijo PB hahaha.. :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 08. Okt. 2008 6:42

Morning!

Je lepa, ne? Sploh mi nič ne govori, ker me je skoraj kap ko sem videla koliko skodelice je zasedla na začetku in koliko zdaj :rofl: Naj jo dam na dieto? Ker me je strah, da bo predčasno poginila če bo tako fat. Ojej! Samo slabosti ima po lastnici :) Resnično je ful fajn gledati kako odraščajo (omg, če kdo to bere-hehe). Eh pa daj-jaz bi jo tudi ljubčkala non stop, pa cotala pa oh in sploh. Samo je vedno ne morem. Ali spi, ali se upira, ali se pa baše s hrano. hehe.

Dodo ne brusi zobke? Hm..moja dva tudi ne, ravno zato so tile bari s hrano kul, ker so semena zalepljena gor in se morajo truditi da spravijo dol. Ali pa mu kupi kakšno leseno palico, pa bo mogoče grizla. Moja dva itak nič. In me vedno tudi skrbi, da ne bi imela predolge zobke, ker potem to ne bo dobro.

Jao-Prison Break+Dodo ja. Tak sem se režala ko sem vidla to :rofl: Če ga bom spet zasledila bom dala print screen, pa ti poslala da vidiš. Mogoče pa tvoja vreča bolh sedi za compom ko tebe ni doma :P

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov