Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Okt. 2008 8:34

Aha..pri men je pa zvečer tko...čakam Dodo, da se zbudi do polnoči..pa nič..pol ko grem pa spat in ugasnem luč pa tkoj hopa..Dodo razgraja po kletki :rofl:

Prej mi je moja kepa jedla iz roke :freude:

In ja..čimdlje nej ti ne bo treba novga hrčka iskat..mam občutk, da bo Karli rekorder, kot babica od Sugar_baby :P

Jao..tle na mizi sm mela vrečko z olupki od mandarin..in je Dodo zavohala in splezala na vrečko..pa ji je spodrsnil in se je dol z vrečke odsankala na tla Slika
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Okt. 2008 9:36

Še itak jo čakaš da se zbudi? :) Super! Očitno je kot moj Karli - ko se ugasnejo luči se začne fešta. Probaj jih že prej ugasnit-mogoče hitreje prišiba.

Jaz sem pa včeraj Mišo mela cel dan skoraj na mizi. Pa pozabila sem jo spet..hehe :) Si je včeraj nekaj pospravljala po kletki, pa sem jo takoj ven vzela. Bolho eno.

Ja, Karli bo rekorder po moje tudi. Pa roborovski malo dalj časa živijo kot ruski. Sicer pa me skrbi, ker se vsega boji, pa ne je ravno zelenjave in sadja, ker uide ko mu kaj dam :?

Haha :D Dodika - vse jo vidim kako požrešno leti za tisto vrečko :) hehe. M1 je ista bila! Čokolado itd je vohala na ne vem koliko metrov.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Okt. 2008 9:45

Yup, še vedno jo čakam, da se zbudi..ponavad čakam čakam..pa je ura že čez 10 in grem pod tuš, pa si rečm, da jo bom pol zbudila..ko pa pridm izpod tuša sm pa že čist zmatrana in zaspana, tko da jo sam še par minut čakam & ker itak nikol ne dočakam - grem spat.. pol, ko se pa lepo pokrijem in uspavam, pa zanalašč ona začne divjat jaoooo :P

Miša pozabljenka... hehe..Jst se tud ne morm upret, da je ne bi vn uzela, če jo vidm, da ustvarja kej po kletki.. pomoje si misl: jooj, ta tečna ženskica, a me lahk mau na miru pustiš :rofl:

A res roborovski dlje živijo? Tega pa nism vedla..boječka ena..še sadja pa zelenjave se boji..joj :) ..mogoče jo pa začne papcat, ko greš ti stran?

Jaa Dodika je požrešna, res hehe..kadarkol kej hrane prinesm na mizo (zase)..pokuka smrček vn iz vate :lach: ...enkrat mi je splezala na roko, ko sem lih dajala neki v usta hahaha Slika Seveda sm ji pol morala dat en košček, drgač se je ne bi rešla hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Okt. 2008 11:01

Ajaaa-meni Karli to tudi zanalašč dela - ziher :D hehe. Aha-roborovski malo dlje živijo, vendar ne ful dlje.
Kak pa ne bi, če so tako divji, da jih ne moreš cotati, se pravi da ne doživljajo stresa zaradi ljudi :)

Jaz jima danes grem po hrano-me zanima če samo to prinesem domov. Valda ja, ker itak imata že vse razen krogle :)

Jaa-itak da je 100% ruska, ker bi vse jedla. M2 sploh ne pali večino časa če kaj jem poleg njeg. Weird!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Okt. 2008 16:59

Ooo, novo zalogo hrane bosta dobila...kaj bo dobrga za kosilo? :D ..kakšni novi priboljški?

Dodo je pa zdej v kletki..vrjetn je v hiški, ker je nikjer drgje ne najdm..pa ne vem, al nj jo zbudim al ne..pomoje ma že čist zafrknjen bioritem..obrnjen na glavo :freude:

100% ruski so torej požeruhci hehe..naj jim bo, ker so tko sladki :P

Dons sm fantu nrdila špagete + sir gor & ni pustu, da dam Dodo mičken sira..njegov razlog je biu: ona tud men nč ne da :rofl: ..sam sm pol ukradla par drobtinic pa ji dala..in pol mi je reku, da sta mu lih te dve drobtinci manjkali pa bi se najedu hahaha Slika
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Okt. 2008 17:24

Aja..zadnjič sm govorila, kako mi je v torbo zlezla..in evo, sm jo ujela na delu!! Lopov mali, bi se spet rad prikradu na fax :lach:

Slika
Slika

Mau sta slabi fotki, ampak ok..važn je, da vidš to mojo 'miš', ko se tihotapi ;D

(aja, levo na mizi lahko vidš tud njene lužice, morm jih počistit hehe)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Okt. 2008 19:11

Hehe Dodika naša lepa :) Či gli slika ni ravno perfektne kvalitete, itak ni mogla zasenčiti lepotičke Dodo :)

Jaz sem pa danes hodila v Tukano in začuda kupila samo hrano za hrčke. So pa imeli ruske hrčke kot je M2, pa pritlikave bele hrčke-nenormalno sweet - nisem jih še videla-imela bom enega ko bo šansa, pa imeli so take kot je bila M1 in je Dodo, pa Gucci. Sem mislila da bom paf! Komaj da nisem kupila enega. Kak so sweet :love:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 06. Okt. 2008 19:21

Pritlikavi beli hrčki?? :eek: ..kaj to pomen, da so velikosti in oblike, kot Dodo, samo da so beli? ooo, kok mora bit to sladko :love: ..a je Tukano kje v Lj..veš kej? ..v Zootic nimajo tok izbire - samo navadne. Joj, ne no, zdej bom še takega hrčka hotla..že tko bi mela use ruske, ko jih vidm.. :roll:

Mam spet eno dogodivščino z Dodo hehe...prej sm se ji tok nasmejala, da joj..

Jst sm šla na kolo in se pred tem oblačm, pa vlečm nase eno čudno majco, Dodo je pa v škatlici na mizi spala..in medtem k se jst mučm z oblačenjem pokuka vn iz vate smrček - like always hehe..pa me vid, da neki čudnga izvajam in pride na rob mize..se postav na zadnje tačke in sprednje moli proti men, kot da mi hoče pomagat haha..in me je tko stoje gledala, dokler se nism oblekla..enkrat je še glavico tko nagnila, kot nrdijo kužki, ko jim kej ni jasn hahaha :lach: ..

Uglavnem...tok sm se ji nasmejala :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 6:17

Jaaaa - beli pritlikavi hrčki! Veš kak zakon! Čisto beli, potem pa majo čist svetlo sivo črto po hrbtu kot ruski. To ne moreš verjeti! Melaaaa biiii :D Glej, očitno je to sibirski hrček; tudi beli ruski hrček ali zimskobeli ruski hrček - http://vidy.krt.si/hrcek/VrsteHrckov.aspx (oni drugi seveda), samo oni ko sem ga jaz gledala včeraj je bil čist bolj bel. Joj, kak je lepiii :love:

Jao-Dodika naša! Vse sem si predstavljala kako je zgledala ta dogodivščina. Kak lepo :) Vidiš kako se je privadila, pa je željna pomagati. Superca! :) Moja dva pa celo noč gonita-sploh Karli in bastardo mali gre spat, ko se jaz zbudim :angry: Miša je pa začela pometati seno s tačkami ko sem šla. Jaz bi jo pa tako cartala..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 8:49

Vprašala si me za Tukano, pa sem se zdaj spomnila, da ti nisem odgovorila. Glej to-hehe :D Klik Vse okrog tebe-tebi so sojene trgovine za male živali :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 11:08

Uuu, kaj smo v Šiški moderni :P ..jst bi mela tega belegaaa :freude:

(aja, a veš da ti s faxa pišem :cool: , tko da se mi mudi hehe )
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 12:07

iii - tolko san vredna, da z faksa mi pišeš? Opa!

Jaa-vi v Šiški ste res moderni :) Ali pa to postavljajo zaradi tebe, ki si vsak dan tam skoraj. hehe :)

Jaaa-jaz bi tudi belega. Eh, jaz bi vse-velike, majhne...
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 15:33

Jaaa..evo še fanta sm zvekla med odmorom na računalnike, da sm lahko napisala kej :lach:

In zihr to sam zard mene postavljajo use ja :rofl: ..moram it pogledat, da ne bojo razočarani, če me ne bo na otvoritvi hehe..

Drgač pa k sm vidla slikco od belega, me je res prjel, da bi še takega mela...sm že začela razmišljat kako pa kam bi ga dala..ampak ne, nej ma Dodo vso mojo pozornost..pol ne bom vedla, kero kepico nej mečkam :P ..kako bi se ti lahko odločla med dvema? Ok, zdj ti je lahko, ker se Karli itak ne pusti čohat :P

Jst sm pa komi čakala, da pridm domov h Dodo..zdej je pa v hiški in je ne morm vn dobit cc :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 07. Okt. 2008 15:59

Mater, če ne boš šla na otvoritev bodo razočarani, tako da pojdi. Saj pa maš blizu. Aja, otvoritev je minila že :) hehe.

Joj, sploh mi ne omenjaj..jaz bi tudi snežinko hrčka. Samo 3 pa res ne morem imeti :)
Dobro vprašanje kako bi se odločila za kerega-saj jaz nisem mislila 2 imeti, ker bi pol pozornost šla deljeno, kar mi ni všeč. Zdaj pač imam "srečo", da se Karli ne pusti, tako da mam Mišo. Čeprav je niti približno ne vlačim toliko kot M1. Če drugo ne zaradi tega, ker je iz hišice ne upam vzeti vedno, ker grize ko jo zbudiš. Potem pa čakam da pride ven, ali jo pa kličem in kličem, pa jo potem pograbim ko ne vidi. Prej mi sicer ni uspelo, tako da sem sama za mizo:)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Okt. 2008 16:06

Ja sej, jst tud ne maram delit pozornosti..mam raj eno stvarco (živalco) pa jo mam tok raj :P ..pa ne smem bit preveč zahtevna..najprej še enga hrčka nism vedla, če lahk mam, zdej pa že o 2 sanjarim ne ne! :P

Jst tud nimam sreče z Dodo, sm jo probala privabit ven s priboljškom..pa ne deluje..morm počakat, da sama pokuka ven..hehe, kaj se mi smešno zdi, kako take male živalce manipulirajo z nami :rofl:

Ja otvoritev je minila..bom šla pa zihr en dan ;)

Kdaj pa ti kej pridš nas pogledat aaa?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov