Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mi mamo pa novga člana Koštrunček mu je ime
-
Josephina - Cosmofrik
Aja pa pozabla sem povedat, da mamo tud novo kletko. Pa da je Kostruncek dolgodlaki navadni hrček. Slike sledijo.
-
Josephina - Cosmofrik
Klikni na www pri mojem profilu, tm je slikica. Drugac ju pa se nismo dal skupi, danes zvecer bomo.
-
Josephina - Cosmofrik
hejla.
Bajsi se je odzval po pricakovanjih. Prhu je Prevec je razvajen za se enga clana. Sam mata zdej kletko itak loceni, tko da ni panike. Ja pa Kostruncek bil na zacetku ful bogi, ga je blo ful strah nove kletke. Zdej ga mam pa v narocju in je cisto nasprotje Bajsija. Nic ne teka okol, mal se pocas razgleduje okol. Je ful priden.
Slike od kletke sledijo. Aja drugac pa prodajam kletko fantasy, ker sem kupila ze dvojno, tko da osnovno kletko prodajam, ce mogoce poznas koga k jo rab.
Bajsi se je odzval po pricakovanjih. Prhu je Prevec je razvajen za se enga clana. Sam mata zdej kletko itak loceni, tko da ni panike. Ja pa Kostruncek bil na zacetku ful bogi, ga je blo ful strah nove kletke. Zdej ga mam pa v narocju in je cisto nasprotje Bajsija. Nic ne teka okol, mal se pocas razgleduje okol. Je ful priden.
Slike od kletke sledijo. Aja drugac pa prodajam kletko fantasy, ker sem kupila ze dvojno, tko da osnovno kletko prodajam, ce mogoce poznas koga k jo rab.
-
Josephina - Cosmofrik
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Oooooooooooooo-glej no glej! Koštrunček je grozno sladek Full fajn! Pa kletka...čist ista kot moja, samo druge barve Kak ti je lahko fajn, da maš dva hrčka. Iiii Miša bi valda tak napadla kakšnega sostanovalca, da bi bilo joj.
Mater-kaj je delala ponoči! Tak je vrtela kolo, da se mi je skoraj zmešalo. Samo nisem mela srca, da bi ji ga vzela ven
Mater-kaj je delala ponoči! Tak je vrtela kolo, da se mi je skoraj zmešalo. Samo nisem mela srca, da bi ji ga vzela ven
-
Josephina - Cosmofrik
Bulma, js sem tud misnla, da bo Bajsi bolj agresivn, sam je blo cist ql. Tko da bi se pomoje tud Misa navadla.
Dolgodlaki so res srčkani, sam tud navadni so full sladki.
Aja pa na kletki je pisal da je je Navadni dolgodlaki hrček, una na blagajni je pa rekla da je ruski dolgodlaki Sam js mislim, da je navadni dolgodlaki, ker ni nic ruskemu podobn, ne v glavo, ne v telo.
Dolgodlaki so res srčkani, sam tud navadni so full sladki.
Aja pa na kletki je pisal da je je Navadni dolgodlaki hrček, una na blagajni je pa rekla da je ruski dolgodlaki Sam js mislim, da je navadni dolgodlaki, ker ni nic ruskemu podobn, ne v glavo, ne v telo.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja,samo res so dolgodlaki sweet. Do zdaj sploh nisem vedela kako
Mišika bi se valda pretepala-ker je že več kot leto in pol pri nas in resnično dvomim da bi bilo kul, če bi dobila novega "sostanovalca". Pa ok. Saj je tak boljše po eni strani da je sama. Ker večje galame ponoči res ne bi prenesla
Btw-je katera opazila pri svojih hrčkih, da se včasih oglašajo kot da bi kihali? Jaz to pri naši opažam vmes. Jo vzamem ven itd, pa vmes pokašljuje, ali kaj je to za zvoka Upam da je to ok.
Mišika bi se valda pretepala-ker je že več kot leto in pol pri nas in resnično dvomim da bi bilo kul, če bi dobila novega "sostanovalca". Pa ok. Saj je tak boljše po eni strani da je sama. Ker večje galame ponoči res ne bi prenesla
Btw-je katera opazila pri svojih hrčkih, da se včasih oglašajo kot da bi kihali? Jaz to pri naši opažam vmes. Jo vzamem ven itd, pa vmes pokašljuje, ali kaj je to za zvoka Upam da je to ok.
-
Josephina - Cosmofrik
Nisem se slisala. Drugac se pa Kostruncek tko posebno oglasa Kot morski prasicek.
-
Josephina - Cosmofrik
Ja, skor bi ga mela pr seb, sam itak oba skoz spita. Zdej mata skatlo od njune hrane notr, in sta si nardila brlog, tko da ju sploh ni vec vn vidt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov