Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 7:51

Jaaa-indijanski hrček. Povej, da dobro zgleda :P

Fant te je dol bremzal? Saj pametno, ker če nimaš placa..samo če premisliš-gnezdo bi tudi na mizo lahko dala :) hehe. Pa vem kero misliš-jaz sem si jo tudi ogledovala. Fajn je, ker je manjša in bolj priročna itd. Ti bi tako vse imela kot jaz. Sicer pa je prav tako. Zakaj pa ne :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 8:44

O, dons si pa zgodna ;)

Ja..sam, če bi mela gnezdo na mizi, pol ne bi več v škatlici hotla bit..pomoje bom useen gnezdo kupila pa ga nekam uštulila :lach:

In ja..vse bi mela..škoda, ker ne more velik pojest, ker pol bi ji lahko use te različne priboljške kupovala..tko je pa brezveze, ker itak papca en priboljšek tri dni :eek:

P.S. aha, ful dobr zgleda :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 9:12

Ja, zgodnja - jaz ne morem dolgo spati. Btw-nisem komentirala tega, da se Dodo kopa v pesku. Čist možno. Pa saj najboljše da pesek zravnaš, da boš pol videla vsako stopinjo not, pa to ti bo dokaz da se je kopala. Jaz sem danes Mišo dala v pesek, ker sem jo hotela snemati..pa se bitch mala ni hotela kotati not :D

Eh, valda. Samo nabavi gnezdo. Ne vem zakaj mam še vedno feeling, da boš vseeno kupovala večjo kletko :)
Zadnjič spremenil Bulma, dne 05. Okt. 2008 9:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 9:23

Ja sej pesek je čist premetan...tko da zihr se kopa :freude: ...ja prezgodi je še za kopanje..Miša se bo zvečer skopala :P kko bi blo teb, če bi te kdo snemu med kopanjem haha :rofl:

A si vidla tist video, ko Dodo dva kakca vrže? :D ..prou vid se, da ga prime z usti in vrže hihi..

Ja, sm že razmišljala o večji kletki..kok je bla ta tvoja? Pa kok je visoka? :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 10:09

Ooo - potem se pa res kopa. Super! Samo vseeno komaj čakam da vidiš to čudo.

Jaaa-vidla tisto ko vrže kakec :rofl: Moja dva pa normalno kakata, pa ne mečeta z usti. Pogrešam to :(

Uh, ne vem kako je ta kletka velika. Ker je 3nadstropna, tak da ni majhna.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 10:53

Heh, včasih si se pa pritoževala, da te to moti ane..metanje kakcev? ..mogoče pa mečeta, pa samo ti ne opaziš kdaj to delata..sta kulturna hrčka in vesta, da ni lepo prijemat kakcev z usti :lach:

Mene tud zanima kako zgleda to kopanje..sam res je še nikol nism vidla..smrk smrk..dej usaj ti enkrat posnam svojo Mišo, če ti bo ratal :P

Pa sej jst ne bi mela 3 nadstropja uhuh ne :D ...a samo z 2 nadstropjema je še vedno ful visoka kletka? ..ker jst bi mela kletko tle k mam to..je lih na pravi lokaciji hehe..ne rabm se sklanjat dol, da bi našla Dodo, ker je na polici v višini mojih ramen..pa tud na prste ne rabm stopat, da bi jo vidla :) ..zaenkrat bo morala bit zadovoljna s to kletko ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 11:04

Jaaa-pritoževala sem se! Samo moja dva itak nista kakcev metala, ampak ko sta šla je samo vse padalo iz njiju. M1 je metala kakce, pa jih jedla da se je vse kadilo :rofl:

Mišo se trudim posnemati, ko se kopa. Samo vedno sem se samo režala poleg namesto da bi snemala. Bom zdaj probala oni posnetek dati gor od Karlija če bo šlo.

Neee-z 2 nadstropjema je glih fajn kletka. Sicer je precej visoka, ali meni se normalna zdi. Bom pogledala če kje piše koliko je visoka.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 11:24

Mislm, da jih Dodo tud papca učasih :? ..voha pa išče hrano, naleti na kakec pa ga kr prime..zdj pa ne vem al ga nazaj vrže al ga poje.. bljeki :D

Ajaaa..veš kaj sm te hotla prašat..kako si ti navadla M1, da je ležala ne teb, ko si gledala TV? ..Moja Dodi kr ne more bit pri miru..use jo zanima in pol pleza po men, pa povsod bi plezala uglavnm! :P ..jst bi pa rada, da ležka, da jo jst čoham in gledam tv..a preveč zahtevam? :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 14:38

Ziher ga poje, če ne veš kaj naredi z njim :) Ne vem kaj je tako dobrega na kakcu, ali ok. XD

Jaz sem M1 vzela ven, pa jo dala na sebe, ali na dlan, pa sem jo božala-kot da bi jo masirala. Pa je takoj zaspala. Sploh če sem jo vzela iz kletke, ko je še spala, pa jo hitro na sebe dala-takrat je še hitreje zaspala.

Glej poze kako je spala :) Ok, na oni največji ni na meni :)
Slika
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 05. Okt. 2008 14:50

a to je zdj neki novga da se hrčki kopajo v nekem pesku?
js sm ga mela par let nazaj pa se ni nč kopu, pa je čis lepo živel :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 14:55

Moja prejšnja hrčica se tudi ni kopala v pesku :D Ta dva pa zdaj se..saj tudi če se ne kopa fajn živi. Samo je pa kul, da se pol ne čohajo toliko itd.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 18:02

Koook je luškana :hearts: ..k bi usaj Dodo tud tko hotla spat :( ...sam jo preveč use zanima in sam leta okol..mogoče, če bi jo jst tud dala k seb takoj, ko jo zbudim..bom probala naslednjič ;)

Drgač je pa M1 na pogled ista Dodi :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2008 18:35

Res je bila luškana. Nenormalno! Pikica moja. In ja, ful je podobna Dodo. Res! Saj če gledam njene slike je čist ista. Itak so tile očitno 100% rusi najboljši, ne?

Kaj pa dela Dodo zdaj? Jaz sem lih prišla domov-moja dva spita kot ponavadi :twisted:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Okt. 2008 18:41

Ja..čistokrvni ruski hrčki z rodovnikom :lach: :cool: ..zdj sm se spomnila, da ko boš ti spet mela mladička in takega kot sta M1 pa Dodo, bo pa moja Dodi stara..in spet ne bojo iste generacije hrčki.. hmm, evo, ko pride cajt in boš kupila novega hrčka, bom tud jst še enga..da bosta isto stara :P uu..al pa kr iz istega legla haha..

Dodo je pa v kletki..no naj bi bla, slišm je ne, niti vidm...prej, ko sm šla vn sm jo dala nazaj v kletko..zdej je pa ni nč na spregled :gruebel:

No pa nej ji bo, itak grem kolesart..ko bom pa konc bo pa itak morala vn, da me kratkočasi hehe..pa da jo mau zmečkam, nism je mečkala že uh 5 ur :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Okt. 2008 7:53

Samo res - hrček z rodovnikom :D Itak se ve kateri so to, ne? Oo-te držim za besedo, da boš pol tudi ti drugega kupila. Čeprav srčno upam, da mi tega še ne bo trebalo.

Jao-jaz se pa nisem naspala. Karli je celo noč takooo gonil, da bi ga najraje ven odnesla. Potem pa mi zvoni budilka, pa dam gor luč pa gre spat. Mislim :roll:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov