Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Hihi..kok cute, si prou predstauljam kako se s šapicami odriva ..Dodo se ne, ker jo itak vedno lupčkam na hrbet in tko stran gleda..jo probavam navadit, da ona men daje lupčke ..če jo mam v roki, jo dam proti seb & mi pride povohat nos al pa usta..sam še cmok manjka pa bo
Noo, komi čakam slikce!
Ajaaa..posnetke moram uploadat..veš kaj so dobri uh
Noo, komi čakam slikce!
Ajaaa..posnetke moram uploadat..veš kaj so dobri uh
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Fotke: Miškolinka
The look, ko ji moraš dati hrano, pa če hočeš ali ne
in pa bolha Karlek
in pa ena najbolj sweet slik od Karlija Glej koje brke ima xD
Jaa-odriva me! Pa sestro tudi. Tako da nisem samo jaz nepriljubljena Posnetke pa kar daj. Meni gre prepočasi očitno. Se bom pa potrudila, pa tudi posnetke vrgla v najino privatno mapo
The look, ko ji moraš dati hrano, pa če hočeš ali ne
in pa bolha Karlek
in pa ena najbolj sweet slik od Karlija Glej koje brke ima xD
Jaa-odriva me! Pa sestro tudi. Tako da nisem samo jaz nepriljubljena Posnetke pa kar daj. Meni gre prepočasi očitno. Se bom pa potrudila, pa tudi posnetke vrgla v najino privatno mapo
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ijoooj..kr stopila sm se ..kaj Mišika lepo gleda, kakšne lepe učke joj! Pa Karli in njegova ušeska velka aa..kok je sladek ..kje se pa to skriva? zgleda zanimivo..sam ok, itak Dodo nima več prostora za to v kletki..
Tista slikca s Karlijem pa zmaga hehe..smrček mali.. aja, kaj je pa to roza pod Karlijem?
Tista slikca s Karlijem pa zmaga hehe..smrček mali.. aja, kaj je pa to roza pod Karlijem?
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa Ful sta sweet. Wiii Pri Miši sploh nisem vedela, da ma plave kotičke očk. hehe. Karli pa itak. Na prvi slikici je v gnezdecu, ki sem ga kupila. Je pa res veliko, tak da ti ne bi plac imela. Ono pod Karlijem pa je dno kletke :XD haha. Ja, vem, roza
Kaj pa Dodo dela? Spi?
Kaj pa Dodo dela? Spi?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, to sm že na eni drugi slikci opazla, da ma Miša kotičke očk drugačne
Karli ma roza dno kletke? Uuuu
Dodo pa zdej v škatlici spančka ja..prej sm jo dala, da je mau plezala po omari in policah..pa se je zmatrala vrjetn
Posnetke si dobila?
Karli ma roza dno kletke? Uuuu
Dodo pa zdej v škatlici spančka ja..prej sm jo dala, da je mau plezala po omari in policah..pa se je zmatrala vrjetn
Posnetke si dobila?
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, jaz v živo nisem opazila. Samo na slikah-pa tudi na onih prejšnjih. Jaaa-roza dno ima v kletki. Miša tudi Zdaj sem mu spet dala tisto hišico Karlie Wonderland, zdaj se bo spet skrival pod njo.
Bom pogledala posnetke pozneje, ker lih s sestro čarave nekaj s slikami. Glej to-
Bom pogledala posnetke pozneje, ker lih s sestro čarave nekaj s slikami. Glej to-
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Omg
Dobr, da Karli tega ne vid haha..A sta za Mišo tud kaj ustvarle?
Dobr, da Karli tega ne vid haha..A sta za Mišo tud kaj ustvarle?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jst pa gledam posnetke od hrčkov na YouTube..in glej kaj sm našla hahaha..
Orgazm hrčkov
Aja..ta dva sta pomoje ruska, sam sta ful bela..a bo taka Miša pozimi?
Orgazm hrčkov
Aja..ta dva sta pomoje ruska, sam sta ful bela..a bo taka Miša pozimi?
-
Bulma - Cosmopsiho
Evo našo Mišiko - če pa to ne bi dobra reklama bila, potem pa nič
Jaaaao-orgazem hrčkov Pa daaaj-fuck kak sve se smejale s sestro. To ne moreš verjet. Najprej se je zdelo, kot da hrčica noče, potem pa že poze..oni je samo dol padel z nje na koncu Haha
Jaaaao-orgazem hrčkov Pa daaaj-fuck kak sve se smejale s sestro. To ne moreš verjet. Najprej se je zdelo, kot da hrčica noče, potem pa že poze..oni je samo dol padel z nje na koncu Haha
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaoooo ..daj še kej iz Dodo naredi
Jaaa..nakonc kr obleži na njej..se je morala hrčica izvečt vn..pol se pa hrček liže na koncu joooj..
Kaj so nori posnetki na 'jutub'..lah bi ceu dan gledala
Ampak ni jih čez našo hrčkasto family haha..
Leeej..našla sm tist posnetk, o katerm sm ti govorila enkrat..
Hrček papca kokico na klavirju
Jaaa..nakonc kr obleži na njej..se je morala hrčica izvečt vn..pol se pa hrček liže na koncu joooj..
Kaj so nori posnetki na 'jutub'..lah bi ceu dan gledala
Ampak ni jih čez našo hrčkasto family haha..
Leeej..našla sm tist posnetk, o katerm sm ti govorila enkrat..
Hrček papca kokico na klavirju
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hihi..ok..z Dodi že čakava
Ubistvu jst čakam za obe..ker ona spi
Ubistvu jst čakam za obe..ker ona spi
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
LoL...važn, da ma ona pero haha ..mogoče je bla v prejšnjem življenju indijanski hrček
Ejjj..a veš, da se pomoje Dodo kopa v pesku..ker sm opazla, da se sveti pa, ko jo čoham se vedno po tem še men prsti svetlikajo hehe..
Bla sm v Zooticu (spet) & sm ji skor kupila eno malo gnezdece..mau večje k teniška žogica..pa mi fant ni pustu, ker je nimam kam dat ..pol sm ji hotla kupit nove priboljške..ampak ma itak še teh polno vrečko..pol sm ji hotla kupit neke chewy stvarce za grizt...pa tud nism..jaoo use bi ji kupila
Ejjj..a veš, da se pomoje Dodo kopa v pesku..ker sm opazla, da se sveti pa, ko jo čoham se vedno po tem še men prsti svetlikajo hehe..
Bla sm v Zooticu (spet) & sm ji skor kupila eno malo gnezdece..mau večje k teniška žogica..pa mi fant ni pustu, ker je nimam kam dat ..pol sm ji hotla kupit nove priboljške..ampak ma itak še teh polno vrečko..pol sm ji hotla kupit neke chewy stvarce za grizt...pa tud nism..jaoo use bi ji kupila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov