Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:05

heej bejbe

evo jst spet uspela mal zadihat pa pridt do računalnika :D da se malo javim :D

kaj je kaj novega u svetu hrčkov? kej pomembnega zamujam :wink:

Gucci se je kar dobro privadil. Samo je tak...malo divji :? učasih pusti da ga božam, učas pa ne. kr spidzi da niti opazim ne kdaj. Na roko pa noče. Tko da ga ven nisem še nič dajala. Tudi če dam roko not, najprej ovoha prste, malo poliže pol hoče pa kar zagristi. Očitno misli da je hrana. Tko da to pri njem ne pali. Bomo videli kako bo kasneje. Bom vztrajala.

Bouhica pa še diha :D tud ranica se kar celi...recimo. Malo bolje je. Sam s tistim jo namazat je pa tud mission imposible. Mamo cele priprave!!

Aja torej kdaj bo meeting?!?=)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Okt. 2008 21:16

Jeej Sugar_baby, pa kje si ti hehe.

Nč pomembnega ne zamujaš, ker tud jst po tanovem nimam cajta pisat, ker se mi je fax začeu..

Dodika usak dan bolj debela, pa razvajena, luškana & domača :D

Pa to, da povoha prst in začne grizt je normaln..tut Dodo učasih moj prst povoha pa ga mau grizlja..ampak previdno, kot da bi vedla, da me lahko boli, če bi bolj ugriznila :P ..Bulma prav, da misljo hrčki, da je prst korenček hehe.. Ful je hitr Gucci ane? ..Dodo je tud Speedyka Gonzales, ko se razživi..

Bouhica se pa ne da! :cool: ..a ona se ti drgač pusti božat?

Meeting..a boš ti tud prinesla kerga hrčka haha? :freude:

Bulma...mam občutek, da bi Dodo našla pot domov k meni tud iz Prekmurja (če mi jo ukradeš :rofl: )! :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:26

°PeeKaBoo° napisal/-a:
Dodika usak dan bolj debela, pa razvajena, luškana & domača :D

haha s tem si me nasmejala!!!

drgač pa ja....furam 3 šihte...malo tu malo tam, pijačke pa spanje....za ostalo ni časa :D :D

tud hrčke komaj kaj vidim. Ju pa slišim ko hočem čez dan spat ko ponoči delam. gucci ne pusti da bi spala :rofl:

Glede prsta...ja no sej če bi blo to kdaj pa kdaj...samo on mi ga vedno hoče pojesti :lach: pa kr močno ugrizne. Še ni ugotovil da to ni hrana!!
Drugačepa rad je. Bo očitno tud on mali bajsek haha.

Bouhica se pusti božat. Učas mal trzne, drgač pa ni pene. Sam me pa mal skrbi k če opazujem Guccija pa njo, se opazi da je stara. Pa mi je toook bad!! :(
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Okt. 2008 21:33

Pust mu, da ugrizne pa bo vidu, da ni hrana in bo nehu :rofl:

Jeeej, sami bajski so v tej naši forum family haha..Gucci je nov član te družine :D Gucci pa Dodika sta nekak iste starosti ane..Dodo ma 1 mesec in 12 dni točno haha.. Vidš, še njen rojstni dan vem..!

Drgač pa ne razmišljat o tem, da se ji vid, da je že stara..bod vesela, da jo še maš pa da jo lahk božaš ;) ..še posebi dokler ti Gucci ne pusti..drgač smo pa itak tle usi ponosni na njo, ker je rekorderka hihi :freude: ..pa še veterinar ti je reku, da je v dobrem stanju..tko, da boljš si neb mogla želet! :)

Dej enkrat sliki skupi Guccija pa Bouhico, da vidmo razliko..kdo je kok velik in barve različne..k boš mela cajt!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:38

Joj to da bi jih slikala skup pa ne bo šlo! Sm zanč k sta bla oba budna, dala bolhico gor k Gucciju da vidim kako bi se razumela. In je Gucci u sekundi napadel bolhico. Dobr da sm mela roko še not in sm jo koj umaknila :eek: sm bla čist šokirana.

Drgač pa Gucci ja star nekje med enim mesecem in mesecem pa pol. Prodajalka ni vedela točno koliko je star. Tko da verjetno sta približno enake starosti. Bosta skup praznovala rojstni dan :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:39

...ups dvojni post
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Okt. 2008 21:46

A res jo je napadu? :eek: Kako pa to zgleda? Tega še nism vidla in si tud predstauljat ne znam... Men npr. Dodo niti mal ne deluje, da bi lahko 'napadla' kšnga druzga hrčka, taka bajsika lena..tko, da me res zanima kako to zgleda..kaj skoč nanjo? :gruebel: Boga bouhica mirna, Gucci pa čist poln energije..

Uuu..ja pol sta pa res enake starosti pa vrjetn tud velikosti? Edin, če je Dodo bolj debela, ker jo mam jst dlje in jo več hranim, k pa tisti v trgovini :lach:

Aja, v keri trgovini si jo pa kupila (to se mi tko čudn sliš, kot da je stvar)?

Bomo naredil skupno žurko za BD - hamster party :tanz: ..Karlek bo DJ & bo muzko vrteu (bo gor po ploščah okol laufu), Bouhica bo pijačko pila in čičala, Dodo & Gucci bosta torto rezala, ker praznujeta BD...Miša bo pa to torto jedla hahaha bajsi ena :rofl: (joj, zdj sm si prou predstaulala to u glavi in smešn zgleda haha)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:51

haha kok si me nasmejala zdele res. Zmaga ga tale da bo karli dj pa po ploščah laufu :respekt: :rofl:

"Napad" je zgledal tako da ko sem dala bouhico nt v kletko, je Gucci takoj zalaufu proti njej....ne vem a jo je butnu al ugriznu al kaj...ona je zapiskala...mislm un zvok k ga hrčki spuščajo....pol sm jo pa že jst takoj zagrabla tko da je bilo hitro konec. Sej po mojm se je samo ustrašla samo nočem vedeti kaj bi lahko bilo!!
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 02. Okt. 2008 21:53

aja pozabla sm napisat. Oba hrčka sta bla kupljena v Zooticu v cityparku :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Okt. 2008 22:03

Haha..no kul, da te je ta party nasmeju..upam, da bo Bulma tud zadovoljna z mojo organizacijo :cool:

A res tko zgleda...uh..čudn, da so v tistih kletkah v trgovini skupi brez teh problemov...mogoče, ker so že od 'rojstva' skupej..

Aaa u Zooticu si kupila hrčka? Mogoče sm te pol še vidla kdaj, jst sm tm skor usak dan in občudujm hrčke male ;D

Kaj sm se spomnla zdj...Gucci je pol zihr bratc od Dodo, ker vem, da so teli ruski 'posebni' in jih sam en tip prinese...in jst sm usak dan bla tm odkar mam Dodo & so vedno bli teli njeni bratci tam..do par dni nazaj..zdej majo pa samo 'navadne' ruske.. zihr si ti enga od njih dobila! :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 03. Okt. 2008 6:31

Jeeei - dosti sta napisale :D Sem se režala zraven.

Sugar_baby - super da se ranica celi. Me veseli. Haha-si pa predstavljam, da morate res imeti priprave oz predpriprave, da ji kaj gor namažeš. Pa še kako so rusi majhni. Ujh!

Opaa - sorodstveno razmerje imata Gucci in Dodo? Naslednji moj hrček bo spet taki kot je bila M1, pa kot sta vajiniva. Saj sem zdaj tudi hotela takšnega, pa niso imeli. Očitno bom mogla kar do Lj do kepice bolh :)

°PeeKaBoo° - izstopaš z samo enim hrčkom :D
Pa všeč mi je tvoja organizacija. Pa protestirala bom - Dodo ne bi našla poti iz Prekmurja do Ljubljane. Samo šment..če kdaj izgine boš vedela da mam jaz prste zraven :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 15:33

Možno da sta kej v sorodu. Samo tele hrčki so pa popolnoma novi ki si jih videla, ker zadnjič je bil Gucci zadnji in sem ga jaz kupila :) ker sm prašala kdaj pa dobijo nove in prodajalka ni vedela. Je rekla da nima pojma kdaj ker niso pričakovali da bo ta pošiljka tako hitro šla!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 03. Okt. 2008 16:45

^^ja sej vedno grejo hitr..k sm jst šla po Dodo mi je tud rekla, da nasledn dan prinesejo nove in da to zmer ful hitr gre :) in ja..te k sm vidla, vem da niso isti kot Gucci..sej pravim, da so bli ta navadni ruski in da si ti zihr dobila enega iz prejšne 'runde', ko si bli teli naši sivčki :P

Ja Bulma...enga hrčka mam, pa od useh treh še največ pišm sm o dogodivščinah pa slikce popam :rofl:

In ja, če slučajno Dodo kam pobegne..si ti prva osumljenka haha :D

Aja..zadnič je ena rekla, da je dala grozdje svoji hrčici, pa druga ni bla zihr, če lahko...no dons sm vidla, da majo v Zooticu grozdje v skledici s hrano za hrčke...tko da, zihr lahko ;)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Okt. 2008 17:21

To sm bla jst :D :D

Gucci je dans že jedu banano. Zdele mu bom še mandarino dala. Da vidmo če mu bo sploh všeč :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 03. Okt. 2008 17:22

No, jaz mojima še vseeno ne vem če bi dala grozdje. Pa ok. Saj sta lahko happy, da mata to hrano ki jo pač imata :)

Drugače pa v našem gnezdecu nič novega-Miša trenutno v škatli, Karli spančka, jaz pa grem žurat :) Tipkamo ju3.
Is sex dirty? Only if it’s done right.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov