Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Za smajlija dobiš na zs.
Miša pančka, jaz moram pospraviti sobo-bom pa pogledala še danes. Karlija slišim da nekje lušči nekaj, samo vidim ga pa ne. Hm...
Jaaao-Mišo je resno lahko neki playboy. Si predstavljaš? hehe.
No, ne sekiraj se zdaj za spol. Enostavo ignoriraj da je punčka, pa jo imej še naprej za fantka. Bo meni tudi lažje
Miša pančka, jaz moram pospraviti sobo-bom pa pogledala še danes. Karlija slišim da nekje lušči nekaj, samo vidim ga pa ne. Hm...
Jaaao-Mišo je resno lahko neki playboy. Si predstavljaš? hehe.
No, ne sekiraj se zdaj za spol. Enostavo ignoriraj da je punčka, pa jo imej še naprej za fantka. Bo meni tudi lažje
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Ma ne bom ignorirala, da je punčka..ne morm živet v zanikanju ..pa še fantu je čist bolj ušeč zdj odkar je punčka..u smislu: kok je luškana pa lepa, pa mazica..uglavnm, vse ženski spol
No ok, ko boš mela cajt pogledat Mišiko..se javi
Prej je mami vidla, ko sm gledala njene slikce na kompu (čist sm padla notr, ko sm vidla kako je bla mala, ko sm jo dobila/ga dobila ah ja..) & se ji je zazdel, da gledam enga druzga hrčka, ker so ble na tisti sliki bolj izrazite progice po hrbtu ..in pol sm ji pokazala kako vleče vato notr v škatlico in je bla čist navdušena hehe..
No ok, ko boš mela cajt pogledat Mišiko..se javi
Prej je mami vidla, ko sm gledala njene slikce na kompu (čist sm padla notr, ko sm vidla kako je bla mala, ko sm jo dobila/ga dobila ah ja..) & se ji je zazdel, da gledam enga druzga hrčka, ker so ble na tisti sliki bolj izrazite progice po hrbtu ..in pol sm ji pokazala kako vleče vato notr v škatlico in je bla čist navdušena hehe..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
ooo - potem pa bo fant razlog. Čist normalno, da mu je bolj všeč ker je pučka! Opa! Jaz pa sem ravno odstranila printer iz mize - me zanima kako bo to Miša sprejela. Če pa je čist prevelik za mojo majhno mizo, pa še ne rabim ga tako ful. Počasi jo vzamem ven, pa bomo videli.
Gledala si slike od male Dodo-girl? Mah valda da je mama bila navdušena. Kako pa ne bi bila? Ne vem kdo lahko hrčke gleda s sovraštvom.
Mišika bo imela še danes temeljit pregled. Moram samo pogledati kaj že vse mora imeti spodaj, da je ziher ženska
Gledala si slike od male Dodo-girl? Mah valda da je mama bila navdušena. Kako pa ne bi bila? Ne vem kdo lahko hrčke gleda s sovraštvom.
Mišika bo imela še danes temeljit pregled. Moram samo pogledati kaj že vse mora imeti spodaj, da je ziher ženska
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja morala bi imet dve luknice..vmesna razdalja par milimetrov ..usaj tko ma Dodo..fantki nej bi mel pa še jajčka in na dost večji razdalji ..čeprou mam jst ful močn občutk, da Miša je Miša in ne Mišo...nekak se ji vidi, da je punčka, se strinjaš?
Kam bo pa Miša zdej hodila papcat, ko nima več skrivališča..še dobro za Dodo, da se modema ne da odstranit kar tko hehe..
Morala bi naju zdej vidt..sem si prinesla za jest na mizo, pogrete žemlce s sirom..in je takoj iz škatle pokukala bajsika..pa sm ji dala en košček žemlce..in zdej obedve grizljava
Kam bo pa Miša zdej hodila papcat, ko nima več skrivališča..še dobro za Dodo, da se modema ne da odstranit kar tko hehe..
Morala bi naju zdej vidt..sem si prinesla za jest na mizo, pogrete žemlce s sirom..in je takoj iz škatle pokukala bajsika..pa sm ji dala en košček žemlce..in zdej obedve grizljava
-
Bulma - Cosmopsiho
Maš prav - dve luknjici Sem pa končala s pospravljanjem, Miša je v škatli. Počakam da pride kaj ven, pa potem pogledam kaj bo dobrega. Če bom sploh kaj vidla. Upam samo da ne bo dveh luknjic, pa jajčk tudi
Jeeeei - vidve pa papcata skupa? Vražji 100% rus, ki ima tako razvit voh. M2 ni taki talent za vonjave kot M1. Srečnica da ješ s hrčkom
Jeeeei - vidve pa papcata skupa? Vražji 100% rus, ki ima tako razvit voh. M2 ni taki talent za vonjave kot M1. Srečnica da ješ s hrčkom
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Haha, ti pa tud maš ideje..in kaj bi bil pol, dvospolni hrček? ..po eni strani bi blo še dobr to, da bi si usaj sama lahko zbrala kaj hočeš da je
Ja, papcamo skupi..oz. smo že končal Ja res ma dobr razvit voh, tvoja M1 je pa za čokolado norela ane?
Jst usakič, ko vidm tvoj post, upam, da napišeš, če si že opravila s pregledom hehe..
Ja, papcamo skupi..oz. smo že končal Ja res ma dobr razvit voh, tvoja M1 je pa za čokolado norela ane?
Jst usakič, ko vidm tvoj post, upam, da napišeš, če si že opravila s pregledom hehe..
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-dvospolni hrček! To bi itak bilo najboljše, ne? Sploh tebi, ki se ne moreš navadit na tvojo pupo.
Ne, pregleda še ni bilo. Res je ne bi rada budila, pa vlačila iz škatlice. Bolj proti večer bo. Če se bo kaj vidlo od tega sala pa dlak
Ne, pregleda še ni bilo. Res je ne bi rada budila, pa vlačila iz škatlice. Bolj proti večer bo. Če se bo kaj vidlo od tega sala pa dlak
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Sej počasi se navajam..bo že ...sej v njej nasploh vidm punčko, sam ko pa gledam stare slikce, pa kar fantka Dodoja vidm jao
Še en posnetek prihaja...tokrat Dodo pije vodiko hihi
In evo, spet sm mislila, da si konc s pregledom hehe..
Dodika spet grizlja tist kruhek..kaj jih je lepo gledat, ko jejo ane?
Ooo, spomnila sm se, da jutr po 'dougem' cajtu spet zavijem v Zootic..moram ji kupit tisto kroglo, da se bo veselo kotalila
Še en posnetek prihaja...tokrat Dodo pije vodiko hihi
In evo, spet sm mislila, da si konc s pregledom hehe..
Dodika spet grizlja tist kruhek..kaj jih je lepo gledat, ko jejo ane?
Ooo, spomnila sm se, da jutr po 'dougem' cajtu spet zavijem v Zootic..moram ji kupit tisto kroglo, da se bo veselo kotalila
-
Bulma - Cosmopsiho
Daaaj-nehaj že s temi spoli, da bom še jaz čist zmešana kakšnega spola je Dodo. Ojej! Jaz sem se tudi fajn privadila, da je fantek, zdaj pa punčka. Kaj pa šariš po njegovi intimi Ups, po njeni...xD
Oooo-verjemi ali ne, samo sem se včeraj spraševala kaj nič ne pišeš da si šla v Zootic. Dobro da se prodajalke menjavajo, drugače bi še morda katera mislila da hočeš kaj ukrasti, da si toliko tam Jaz bi tudiiii šla!! Pa tudi bom-pri plači in če je vse po sreči je to ta teden.
Kupila boš kroglo? Jaz spet ne vem če bi, ali če ne bi...no, bomo videli kako se bo D. vidlo, pa potem morda Miška in Karli tudi dobita. Čeprav imam feeling, da bi Karli padel skozi tisto luknjo ko je pa tako majhen
Oooo-verjemi ali ne, samo sem se včeraj spraševala kaj nič ne pišeš da si šla v Zootic. Dobro da se prodajalke menjavajo, drugače bi še morda katera mislila da hočeš kaj ukrasti, da si toliko tam Jaz bi tudiiii šla!! Pa tudi bom-pri plači in če je vse po sreči je to ta teden.
Kupila boš kroglo? Jaz spet ne vem če bi, ali če ne bi...no, bomo videli kako se bo D. vidlo, pa potem morda Miška in Karli tudi dobita. Čeprav imam feeling, da bi Karli padel skozi tisto luknjo ko je pa tako majhen
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hehe..ah sj pomoje se me ne spomnijo prodajalke, itak so vse vedno zaposlene jst sama raziskujem tam okoli
Me zanima, če majo še vedno male ruske.. A misliš, da se tista luknja ne da zapret...ker Dodo tud še ni neki velika ful..pa ruski so nasploh manjši od navadnih, mogoče je to mišljeno za navadne hrčkote..
Me zanima, če majo še vedno male ruske.. A misliš, da se tista luknja ne da zapret...ker Dodo tud še ni neki velika ful..pa ruski so nasploh manjši od navadnih, mogoče je to mišljeno za navadne hrčkote..
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ok, pa sej bom itak jutr vidla kako zgleda ta krogla..pa lahk jst teb povem
Joooj morala bi zdej vidt mojo kepicooo kako spančka sladko..sm jo morala dat prej v kletko, pa sm jo kasneje iskala, če spi v hiški..pa je kr ni blo..pol pa vidm, da v kotu spančka na boku pa je bla čist pri miru, da sm se že ustrašla, da ni kej narobe..ker res nism navajena, da izven hiške spančka.. no pol sm pa pogledala še čez minutko & je bla že obrnjena na drugo stran hihi..se rada premetava očitno.. pa sm pogledala še čez par minut..in je spala spet mau premaknjena in tko, da je bla cela raztegnjena..še tačke zadnje je mala iztegnjene
Jooj, kok je lepa ..skoz bi jo lahk gledala hehe..
Joooj morala bi zdej vidt mojo kepicooo kako spančka sladko..sm jo morala dat prej v kletko, pa sm jo kasneje iskala, če spi v hiški..pa je kr ni blo..pol pa vidm, da v kotu spančka na boku pa je bla čist pri miru, da sm se že ustrašla, da ni kej narobe..ker res nism navajena, da izven hiške spančka.. no pol sm pa pogledala še čez minutko & je bla že obrnjena na drugo stran hihi..se rada premetava očitno.. pa sm pogledala še čez par minut..in je spala spet mau premaknjena in tko, da je bla cela raztegnjena..še tačke zadnje je mala iztegnjene
Jooj, kok je lepa ..skoz bi jo lahk gledala hehe..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, pa mi potem napiši. Idi malo v Zootic, da ne boš pozabila kako zgleda hihi.
Samo spijo pa na vse možne načine, ne? Kak zabavno! Jim vsaj ni tečno spati v eno in isti pozi, nam pa ni tečno ko jih gledamo.
Samo spijo pa na vse možne načine, ne? Kak zabavno! Jim vsaj ni tečno spati v eno in isti pozi, nam pa ni tečno ko jih gledamo.
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
°PeeKaBoo° napisal/-a:Hehe..ah sj pomoje se me ne spomnijo prodajalke, itak so vse vedno zaposlene jst sama raziskujem tam okoli
tiste odprtine v krogli niso velike ... dejansko so namenjene temu da zrak pride notri da se ne zadušijo. tak da hrček se ne more zataknit pa nič se mu ne more zgodit.. po moje za karlija glih ta krogla ni.. miša pa dodo pa bi uzivali v tej krogli vsaj po moje no... ja ne.. ni mišljeno samo za navadne hrčke
btw.. ejjjjjjj moj piki ni navadni hrčo!! moj piki je najlepši zlati dolgodlaki pikec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov