Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Joj...Lolika Kak je lepaaaaaaaa Mislim, da tvoja mama ni edina ki ni prenašala glodalcev. Moja je tudi tak bila. Zdaj pa sama Mišo nosi, pa jo cmoka. Jaz prej npr. nisem ravno imela rada miši itd, zdaj so mi pa vse te majhne živalice sladke.
Sem opazila pri naši kosmatinki, da ko jo imam zunaj, da spi na meni ali kaj...vedno ko jo omenive dvigne ušesa neskončno visoko. Lol:D Valda na uhlje vleče če jo opravljave ali kaj
Sem opazila pri naši kosmatinki, da ko jo imam zunaj, da spi na meni ali kaj...vedno ko jo omenive dvigne ušesa neskončno visoko. Lol:D Valda na uhlje vleče če jo opravljave ali kaj
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz sem se pa zaljubila se v enega hrčka, dolgodlaki ruski, in ga grem v petek kupit Tako da bo bajsi imel družbo. Zdaj pa samo se rabim eno nadstropje, če se slucajno ne bosta razumela, da bosta imela ločeno.
-
Bulma - Cosmopsiho
Nita* - pozimi postanejo beli? Naša je pa vedno bolj siva + še neka rjavkasta je zadnje čase
Josephina - hitro potem slikice daj gor. Jaz sem zadnjič full Mišo slikala. Vsake toliko naredim ogromno slik od nje
Midvi s sestro sve tudi premišljevale da bi še enga hrčka kupile. Samo ne upave, ker je M. predolgo že sama, pa ne vem kako bi se obneslo, če bi kar nenadoma dobila družbo.
Ja res-kak je zdaj s tvojo nadgradnjo? Meni ni žal da sem jo kupila. Pa dobro da sem jo preko bolhe, ker če bi čakala na Tukano je ne bi imela nikoli.
Josephina - hitro potem slikice daj gor. Jaz sem zadnjič full Mišo slikala. Vsake toliko naredim ogromno slik od nje
Midvi s sestro sve tudi premišljevale da bi še enga hrčka kupile. Samo ne upave, ker je M. predolgo že sama, pa ne vem kako bi se obneslo, če bi kar nenadoma dobila družbo.
Ja res-kak je zdaj s tvojo nadgradnjo? Meni ni žal da sem jo kupila. Pa dobro da sem jo preko bolhe, ker če bi čakala na Tukano je ne bi imela nikoli.
-
Josephina - Cosmofrik
Nja v Tukano majo za en drek tole zalogo. Sem mal gledala preko bolhe, pa nimajo enojne, 2 sta ble ze nadgrajeni, to mi je pa brez veze kupit. Tako, da bom probala kej nadt do petka.
Drugac pa moj Bajsi tud bel ratuje
Drugac pa moj Bajsi tud bel ratuje
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja. Saj. Ker res ne vem kako je to v Tukanu. Pa baje full hitro še razprodajo te nadgradnje, tak da...
A Bajsi tudi bel postaja? Kako to? Naša sivina je očitno edina ki ne spreminja barve pozimi. Upam da to ni zaradi "starosti"
A Bajsi tudi bel postaja? Kako to? Naša sivina je očitno edina ki ne spreminja barve pozimi. Upam da to ni zaradi "starosti"
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
Bulma saj Lola tudi noče biti bela, ampak sem vidla dva hrčka iz istega legla kot je ona že lani jeseni, pa sta bla čist bela, tisti kao zimsku kožušček.. pa tak so lepi.. Lola pa noče bit bela.. verjetno mamo pretoplo tu notri.. bo mogla malo ven (šala da ne bo pomote)
A Lola je ruski hrček??
A Lola je ruski hrček??
-
Josephina - Cosmofrik
Mal je meglena slika. Al ruski al pa sirski?
-
Josephina - Cosmofrik
Naj da mal bolj jasno sliko. Drugac se pa pozanimat predn kupit.
Js pa zdej obupano iscen nadgradjo, da se bomo lahko jutri povecali za enega kosmatega clana. Vceri sem ga sla spet gledat in je tok sladek . Cist sem se zalubla vanga.
Js pa zdej obupano iscen nadgradjo, da se bomo lahko jutri povecali za enega kosmatega clana. Vceri sem ga sla spet gledat in je tok sladek . Cist sem se zalubla vanga.
-
Josephina - Cosmofrik
Dej ji koscek sira, pa bo tok vesela, ko ga bo gledala, da bo kr pr mir bla. Saj pr nasmu Bajsiju je tko.
-
Josephina - Cosmofrik
Nita* napisal/-a:a navaden jošt lahko?^^
Ja, sam da je brez ksnih dodatkov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov