Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 6:47

iiiiiiiii - kak je Rufus sladek :love: Fuck mate vse tako lepe hrčke! Ful je lepi! Jaz bi še več slikic, tako da navali. Ooo, pa glej psa-kak ga gleda. Ni nič ljubosumen? Zanimivo, zanimivo...naša psica bi valda moja dva pojedla če bi ju imela kje okrog nje. Ker že ko jima čistim se ji skoraj mešaaa.

ashi - pa valda bi se dalo z roborovskimi kaj narediti. Kaj, nameravaš nabaviti kakšnega? Saj se ziher dajo udomačiti, vendar je ful napor če ga imaš zunaj-verjemi mi. Že ko čistim kletko ga komaj zgrabim da ga premestim v drug prostor, tam pa itak divja da se vse kadi. Ne vem no...žal ni to hrček da bi ga cartal in mel brez problema puščenega v sobi itd. Lahko pa probaš-morda pa tebi uspe :)

°PeeKaBoo° - eh, vrag ne uživa v bajti. Saj pa si rekla da samo spi-to je uživancija z njih. Pa da papacajo. Za drugo jih po moje boli patak! :D (še vedno čakam slikico hiške...) Mi je pa čudno da ne goni kolesa..res. Mogoče je še premajhen, pa ne more tiste gmote premikati. Samo se bo že navadil-mora se, saj vsi hrčki radi gonijo kolo. Ne mi rečti da bo Dodek izstopal. hehehe. Aaa-tvoj bi mel kar cirkus z hrčki, a ne? Tudi vredu...glavno da bi ga imel. Hah sem se nasmejala-res je v moji sobi kot v tovarni. Hrup je včasih neznosen. Ker to ne gonijo tako malo, na easy...to se tako vrti, da včasih mislim da bo kolo pa vse dol padlo. Sploh ko je Karli v akciji. Miša je bolj na easy..haha :rofl:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 7:45

Rufus ma pa taprav lunapark v kletki :grinsevil:

Bulma
, ja men je tut čudn, da ne goni kolesa..še posebi tega novga..sam sm opazla, da je mogoče res kolo pretežko zanga..učer, ko je biu v tem kolesu in mau hodiu, se je kolo bolj mau premikal..vrjetno Dodo še ni dost težek :)

Pa važno, da je Miša povsod bolj na easy hihi..ne pozab, da moraš Karlija enkrat snemat v akciji :P

Men je pa kooončn ratal Dodoja mau vn dat iz kletke, učer zvečer ga nism dočakala..sm ga pa zdej zjutri zvabila vn ..morala bi vidt, kako je biu smešn postavljen, ko je jedu z bara hehe..je biu s hrbtom obrnjen proti njej in jedu z glavo nazaj..spredi pa kazu svojga bušija :rofl: kaj ma lepega pa mehkega :hearts:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 8:01

Po mojem je tudi to, da je še prelahek in premajhen. Čeprav dosti večji kot je zdaj ne bo :) Saj pa bo..ali pa malo namaži kolo z oljem, da bo bolj šlo. Morda bo to pomagalo. Hah-Karlija mam posnemanega v akciji-saj zadnjič sem ga snemala ko je tako gonil, da je pol ven iz kolesa padel. Jao! Samo vztrajen Karli je tako šibal nazaj gor. Pa seveda spet padal ven, samo ga očitno ne moti. Miša, moja bomba...sicer ful goni, vendar je vseeno na easy. Samo hjao..kak me je včeraj žgečkala (čigala!), ko sem bila na debati s tabo. Fajn tipkam, ona je prišla ravno iz škatlice ki jo mam na mizi..pa hodla okrog, potem pa samo v rokav-gor do ramena mi je prišla! Kak me je žgečkalo..jao. Potem pa je še sedela en čas not, pa so samo brki ven štrleli :rofl: Seveda sem takoj stepala rokav, da ne bi kakšen pridelek not ostal. Bljek! :)

Jaaa-to koj jedo bar je tak lepoooo. M1 je vedno gor najvišje bila, pa dol visela itd. Seveda mam slike..hehe :) Pa bar ful dobro zgleda. Samo moja 2 trenutno nimata obešenega, ampak sem ga dol po tleh v kletki dala. Ga pa ful glodata-očitno jima je ful všeč.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 8:10

Jaa..Dodo tud spleza na vrh bara pa dol visi :rofl: najprej začni grizljat pri dnu..pol pa zmer višje in višje, na konc pa opazim, da visi z vrha haha ...sva drgač lihkar nardila par posnetkov :) ..zdej se pa skriva v škatlici in se je čist zakopal v tisto krpico, ki jo ma...zavil se je, ko darilo haha..sam slišim, kako ropota neki tm zadaj za krpico.

Aha..vem ja, da te je čigala hehe..men je tut Dodo enkrat zlezu v rokav, ampak ni šou daleč..in je rees žgečkal ja..ampak je tok mehek, da po drugi strani kr paše mau :D ..ko plišasta igračka mala..

Pa kolo je dost 'smooth' ..pomoje ni treba nč mazat..bom vidla..dons dobim tisto kletko od fanta..končn.. ;)

Evo še 3 slikce..nism ga mogla kako drugač slikat, ker vztraja v škatlici.. :D

Slika

Na tej se vid njegov najslajši ušesek..
Slika

Tle se pa pokriva s krpico..
Slika
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Sep. 2008 8:58

^^Iiiiiiii kera mičkena stvarca :hearts: . Kjutkan je :) . Sem prov čakala da boš kakšne slikce prlepla :D .

Jst sm tud pred neki časa ful hotla met hrčka al pa kej podobnga..sam ne vem no, zdej še ne, ne vem če bi mela čas še za to.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 9:03

Oj fantek naš..kek je zlatiiii :love: Kak si fajn hrano drži na prvi slikic. Ujh! Bjutiful XD Ja, to je res smešno ko tam visijo iz bara. haha. M1 je na začetku imela kletko iz rešetk oz da je cela kletka bila iz rešetk razen dna. Pa je na "stropu" plezala gor. Se je z šapicami držala, pa tak dirkala po kletki. To je še bilo zabavno videti. Moram pogledati če mam kakšno fotko, ali posnetek. Ful fajn. Zdaj pa ni več te kletke, pa ne morejo plezat. Jaz sem dala Karliju not lestev, ki jo je sestra imela za barbike, samo baraba mala ne pleza tam gori :evil:

Jaa-dobra primerjava-mehek kot plišek. Valda! Samo tisti krempeljčki niso tako mehki. haha. Mene čigajo brčice ful..pa nosek.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 9:04

ŽuŽa...Ah sj slikce so že zdauni prilepljene, te so še najmanj zanimive, če mene prašaš :rofl: ..ampak, ker vem, da je Bulma mahnjena na slikce, jih pol skoz neki limam gor hehe.

Pa ti maš itak zdej mucka, pa se z njim skoz ukvarjaš :D jst, če bi mela dve na novo dobljeni živalci, ne bi vedla s kom se kdaj ukvarjat, ker bi najraj obe skupi mela :P ..drugač pa pri hrčkih je dobr to, da ne zahteva lih kej velik časa..važn, da ma hrano, vodo pa nek prostor za igrat se :)

Edit: Bulma...teb so pa res use slikce ušeč hehe..men te tri niso neki zanimive, ampak ok :P ..Mam tud posnetek zate :P

Pa a ni Karli že dost na drugih napravah, tista ena lestev gor dol haha..

Pa vem kako mislš, da je M1 visela s kletke..Josif je tud to delu ja..sej Dodo pomoje tud... Drgač pa kooončno spančka u tisti škatli, ki jo mam na mizi..že eno uro je notr..prej sm šla gledat TV, pa sm ga skor pozabila notr hihi..zgleda, bo pri nama tud, k pri teb & M2 haha.
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 24. Sep. 2008 9:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 9:06

Točno tako kot je °PeeKaBoo° napisala. Podnevi lahko itak pozabiš nanj, ker itak skoz spijo. Zvečer se komaj začne hrčko-party! :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 9:10

^^ja..eni čakamo pa čakamo, da se ta hrčko-party začne..pa se kar nočeee začeti & kdaj pa kdaj tut obupamo & gremo spat :rofl: ..pol, ko pa spimo, pa kot zanalšč party oživi :lach:
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 24. Sep. 2008 9:16

Bulma napisal/-a:Ooo, pa glej psa-kak ga gleda. Ni nič ljubosumen? Zanimivo, zanimivo...naša psica bi valda moja dva pojedla če bi ju imela kje okrog nje. Ker že ko jima čistim se ji skoraj mešaaa.

Ne, psička ni nič ljubosumna. Ona bi se z Rufijem igrala, ampak kar ne dojame, da je Rufi premajhen za igro z njo. Tako da jo Rufi pride samo malo povohat, pol pa hitro odtaca drugam. Seveda pa vedno, ko je Rufi zunaj kletke, vse poteka pod strogim nadzorom, ker bi ga Sisi lahko hitro za kakšno premikajočo se žogico zamenjala. :D

Sicer pa, ali katera ve, kakšna je vsaj približna življenjska doba navadnega hrčka? Najin je zdej star približno 7 mesecev.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 10:01

Frigga - ej, ful zanimivo kar se tiče psičke+Rufusa. Res! Fajn, da je taka prijateljica z njim. Me je resnični presentilo ko sem vidla tvoje slike. Pa kako ga Sisi gleda. Zakon! Fajn je da maš lahko 2 različni živali, pa se razumeta :) Glede življenjske dobe-mislim, da živijo nekak tako kot vsi; 2 leti, ali 3...v ujetništvu kaj več.

°PeeKaBoo° veš da so meni vse slikice zanimive. Pa če bi samo brke prilimala bi se jaz topila xD Če je pa tako sweet+tako spominja ne nekoga iz moje preteklosti :) Ooo-Dodićku spi v škatli? Zakon! Samo je res "nevarno" to, da ga hitro lahko pozabiš. Kot včeraj jaz-šla na pijačo, M. pa na mizi. Ojej! Samo vredu. Mojo okornico bi jaz hitro našla, ker itak vem kam rada gre v moji sobi. Ti bi morda imela malo problem+D. je še majhen pa hiter...tak da pazi, da ne boš pisala da si ga zgubila..ker pol imaš posel z mano! :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 10:10

:eek: ok,..pol ga moram pa res pazit :P ..pa pri men se drgač Dodo ne more skrit za omaro, ker je čist do stene..tko da usaj neki! pa a veš, da se mi zdi, da je Dodo že mau večji, kokr en tedn nazaj...jeeej, še malo pa bo bajsek, kot tvoja Miša :lach:

Pa še vedno pančka, medtem ko jst delam kosilo.. :cool: ..o-o, lihkar se je zbudu, vidm da se krpica premika :rofl: ..hm, no zgleda se je samo drugače namestiu, ker je zaspau nazaj hehe..

Frigga - ja..ponavad za use hrčke skupaj napišejo, da je življenska doba 2 leti, mogoče 3... :?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 10:19

Valda da moraš pazit. Saj pa vidiš kako je živahen, pa svoj nosem bi valda kamorkoli porinil. To mam jaz tudi probleme z mojima, ja. Ooo-zrasel je? Super! Saj ne bo več veliko. Potem se bo samo širil, pa bo tak kot je moja ruska bomba :rofl: Hehehe - krpica se je premikala? Direkt vidim. Ful je zabavno kako si postiljajo itd. ne? XD Hah! Ti si pa očitno več v sobi, pa gledaš Dodoja kot da bi delala kosilo. Pazi da ne boš osmodila kaj zarad njega :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 10:44

Heheh,..misija: Kosilo ..se je uspešno končala :cool: Dodo je pa še vedno v škatlici (to si se res ful dobr spomnila), samo da zdj sedi in ma napou odprte učke, pa me opazuje iz kota škatlice :D

'Ruska bomba' dobr se sliš :rofl: ..jutr dobi priboljšek..zdj ga dva dni ni dobiu..komi čakam haha. ..bolj se veselim kakšnih novih aktivnosti al pa hrane, kot pa Dodo :lach:

Aha, ful je zabavno jih opazovat, kako si urejajo svoje okolje..al pa kako karkol najdejo, uporabijo..jih sploh ne zanima, kako je to tja pršl, kdo je dau notr,..ne ne..važno, da je hehe.. A ne bi blo lepo, če bi se zavedal, da jim to mi use rihtamo domek & bi nam prišli hrčki dat lupčka u zahvalo hahah.. :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 11:10

Ja, škatlica je super. Sicer sem jo jaz imela na mizi, pa jo je M. sama našla in se zgnezdila vanjo. Fajn je, da jo lahko neseš tudi v drugi prostor ko si tam, ne? Očitno imajo vsi hrčki radi škatle :) Ja, ti si pa res ista kot jaz-jaz se tudi veselim novih aktivnosti itd. Pa ko pridem iz trgovine za male živali, pa vse polno nakupim..letim v sobo, pa ju kličem, pa pakiram pa joj...hehehe :)

iiiiiiii - to bilo tak zakon če bi res lupča prišli dat. Bi vsaj malo zahvale pokazali, ne? :P

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov