Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja, saj bo. Boš videla. Ali pa ko bo utrujen, bo takoj v hišico šel. Believe me! Saj z mojo bolho je tudi bilo potrebno vaditi, da je zdaj tako kot je. Ne moreš verjeti, da lahko takšne majhne živalice celo naučiš takih stvari, ne? Morda mu pa moreš v škatlico kakšen priboljšek postavit - morda bo potem bolj notri hehe. Pa pokakana si bila...boga..mene že noben ni en čas - vse me čudi
Iiiiii - smrček je ven molil? To mi je tak fajn...samo roza barvo vidiš,ne?
Iiiiii - smrček je ven molil? To mi je tak fajn...samo roza barvo vidiš,ne?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
No ja, ga bom navadla..sam pomoje ga bo prvo treba spustit tut tja, kjer mu zdj nism, da vid kaj je tm..ker bo drugač skoz hodu tja Pa ja..ful je zanimiv k vidš kako lahko 'zdresiraš' tut tako malo živalco
Zdj čakam fanta, da dobim kabl..jooo čimprej bi dala te slikce gor
Dodo pa spančka..mi kar mau manjka, ko spi & ga ne morm vidt
Zdj čakam fanta, da dobim kabl..jooo čimprej bi dala te slikce gor
Dodo pa spančka..mi kar mau manjka, ko spi & ga ne morm vidt
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, itak..ti ga samo spusti, vendar res pazi da se ti ne potegne skozi kakšno luknjo-žal se to hitro zgodi. Fajn je, če mu lahko zagradiš kakšen del sobe, kjer ti ne bo treba vsako sekundo poleg biti - samo po moje si rada poleg, tako da ni panike.
Mater, naj hitro pride, da vidimo tega malega navihančka. Komaj čakam!!!
Ja, zdaj bo spet skoraj cel dan šel ko bo spal. Jaz včeraj moja dva sploh nisem videla, ker me celi dan ni bilo doma, ko pa sem prišla sem bila preveč utrujena da bi ju budila. Sem pa ju spet ful slišala ponoči-divjala sta da joj, pa Karli je zjutraj še gonil-mali ma nenormalno dosti energije
Mater, naj hitro pride, da vidimo tega malega navihančka. Komaj čakam!!!
Ja, zdaj bo spet skoraj cel dan šel ko bo spal. Jaz včeraj moja dva sploh nisem videla, ker me celi dan ni bilo doma, ko pa sem prišla sem bila preveč utrujena da bi ju budila. Sem pa ju spet ful slišala ponoči-divjala sta da joj, pa Karli je zjutraj še gonil-mali ma nenormalno dosti energije
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Karli naspidiranec mali hihi ...res škoda, k se ga ne da crkljat..
Razmišljam, če nj kupim Dodoju tisto kroglo..al je še premali, kaj praviš?
Drgač, če pa tko gledaš..je kr uredu, da se znajo hrčki tut sami zamotit & da čez dan spijo..tko ga lažje pustiš doma & greš po opravkih, brez da bi te skrbel, če bo use uredu z živalco...večino drugih ljubljenčkov ne morš kr pustit ceu dan same..Npr. jst mam ful rada kužije, ampak ga ne bi hotla met, ker vem, da ne bi mela dost časa zanga, jst bi se pa itak skoz hotla z njim ukvarjat, da ne bi biu sam & žalostn..tko da zaenkrat bolš da nimam kakšne take živalce (poleg tega sm pa še u stanovanju in se ne bi mogu prosto sprehajat)..u glavnm hotla sm rečt, da hrčki so zakon ..haha sm zakomplicirala..
Razmišljam, če nj kupim Dodoju tisto kroglo..al je še premali, kaj praviš?
Drgač, če pa tko gledaš..je kr uredu, da se znajo hrčki tut sami zamotit & da čez dan spijo..tko ga lažje pustiš doma & greš po opravkih, brez da bi te skrbel, če bo use uredu z živalco...večino drugih ljubljenčkov ne morš kr pustit ceu dan same..Npr. jst mam ful rada kužije, ampak ga ne bi hotla met, ker vem, da ne bi mela dost časa zanga, jst bi se pa itak skoz hotla z njim ukvarjat, da ne bi biu sam & žalostn..tko da zaenkrat bolš da nimam kakšne take živalce (poleg tega sm pa še u stanovanju in se ne bi mogu prosto sprehajat)..u glavnm hotla sm rečt, da hrčki so zakon ..haha sm zakomplicirala..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, to je res škoda. Ker skače iz rok, pa beži tako da joj. Ali ok, glavno da ga imam, pa da je še ruska na razpolago, da jo lahko cotam Njo pregnjavim za oba, tako da ni panike
Hm...malo še je majhen se mi zdi za to kroglo. Ker vprašanje je kako je narejena - neka odprtina je, da lahko hrček gre not, morda bo ta luknja prevelika zanj. Sama se odloči-saj bo zrasel, vednar ne ful, ker je pač rus
Aha - to se pa čist strinjam s tabo. Glede tega je to itak kul. Jaz npr. tudi delam do pol štirih, pa ko pridem domov je že štiri itd. Tak da je to res fajn, da se ni treba sekirati če je vse ok doma z živaljo. Hrano itak imajo vedno, pač kdaj jim paše si vzamejo. Vendar bi pa fajn bilo če bi vsaj takrat ko pridem domov, da bi vstala da bi se lahko igrali. Pa ponavadi se potrudim, da nobenega ne budim, pa počakam vsaj do sedmih, da se pol cartamo
Hm...malo še je majhen se mi zdi za to kroglo. Ker vprašanje je kako je narejena - neka odprtina je, da lahko hrček gre not, morda bo ta luknja prevelika zanj. Sama se odloči-saj bo zrasel, vednar ne ful, ker je pač rus
Aha - to se pa čist strinjam s tabo. Glede tega je to itak kul. Jaz npr. tudi delam do pol štirih, pa ko pridem domov je že štiri itd. Tak da je to res fajn, da se ni treba sekirati če je vse ok doma z živaljo. Hrano itak imajo vedno, pač kdaj jim paše si vzamejo. Vendar bi pa fajn bilo če bi vsaj takrat ko pridem domov, da bi vstala da bi se lahko igrali. Pa ponavadi se potrudim, da nobenega ne budim, pa počakam vsaj do sedmih, da se pol cartamo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hihi kako se lepo sliš..da počakaš do 7h in jih zbudiš, pa se pol cartate ..ko da bi o kakšnem otročku govorila hehe.. Jst tut tko čakam..sam, da moj Dodo ma uro ob 9h..ker mam jst cajt dlje ostat pokonc, kot ti, k delaš zutri
Aja, fant je dobu kletko od sestrične - samo, da novo, ampak isto..in bo Dodo v tej kletki, ker je bolj 'moderna' od moje Pa vrjetno bom tut počala s tisto kroglo, zdaj mu je itak use zanimiv in še ne rab popestritve..tist bo pol pršlo na vrsto
Boga (al pa srečna?) Miša, ko dobi še od Karleka porcije za crkljat hahah
Aja, fant je dobu kletko od sestrične - samo, da novo, ampak isto..in bo Dodo v tej kletki, ker je bolj 'moderna' od moje Pa vrjetno bom tut počala s tisto kroglo, zdaj mu je itak use zanimiv in še ne rab popestritve..tist bo pol pršlo na vrsto
Boga (al pa srečna?) Miša, ko dobi še od Karleka porcije za crkljat hahah
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-ker meni se hitro spi, pa itak ne zdržim dalj časa brez njiju Za vikende je drugače-po kosilu vedno M. spravim iz kletke, pa je z mano do večera ko grem žurat. Včasih je res kakšen dan, da je ne vzamem ven, vendar je to ful redko. Sem opazila, da se M. vseeno ne pusti tako božat. Vedno, ko se je dotaknem malo "zleze vase". Samo me baš briga-božala jo bom, pa če bo ne vem kaj Pa ljubčak jo..mater,ej hehe.
Pa daj..kje je tvoj fant tako dolgo?
Pa daj..kje je tvoj fant tako dolgo?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Mišika mala Dodo je pa že kr navajen na mojo roko..boli njega, če ga držim božam, važno, da je on zunaj kletke ..drgač pa kokr pravš, jst ga bom tut božala, pa če se bo on ne vem kok pritoževau!
Ajaaa kako sm ti to pozabla povedaaaaaat...A veš, da je učer spušču tiste čudne zvoke, ko sm ga enkrat hotla zbudit? haha, kaj so smešni zvoki
No slikce dobiš okol 13h, 14h šele
Ajaaa kako sm ti to pozabla povedaaaaaat...A veš, da je učer spušču tiste čudne zvoke, ko sm ga enkrat hotla zbudit? haha, kaj so smešni zvoki
No slikce dobiš okol 13h, 14h šele
-
Bulma - Cosmopsiho
Ful zanimivo kako hitro ti že vse to pusti,ne? To mi je zelo všeč. Da ti ga ni trebalo dolgo navajati na roko, pa vse. Očitno je zadosti radoveden, da ga boli k**** kaj boš mu delala, glavno da je zunaj. Super!
Kaaaj? Komaj takrat?
Zvoke je spuščal? Kot da bi jokal oz cvilil,ne? To no dobro ko spušča te zvoke. Ker hrčki se ne oglašajo. Samo moja M1 je tudi spuščala te zvoke - ko sem jo budila, ali če sem jo po naključju malo bolj prijela. Očitno maš res to sorto kot je ona bila-btw-najbolj zakon sorta M2 nič ne cvili, samo mogla bi videti kako seno leti (kak skopa) ko jo hočem zgrabit hehe. Karli se pa tudi oglaša. Svašta
Kaaaj? Komaj takrat?
Zvoke je spuščal? Kot da bi jokal oz cvilil,ne? To no dobro ko spušča te zvoke. Ker hrčki se ne oglašajo. Samo moja M1 je tudi spuščala te zvoke - ko sem jo budila, ali če sem jo po naključju malo bolj prijela. Očitno maš res to sorto kot je ona bila-btw-najbolj zakon sorta M2 nič ne cvili, samo mogla bi videti kako seno leti (kak skopa) ko jo hočem zgrabit hehe. Karli se pa tudi oglaša. Svašta
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja vem ja, da ni zadovoljen, če spušča te zvoke..zto sm ga pa pol tkoj pri miru pustila ampak zanimiv, sploh ga nism kej velik budila..sam s skodelico tisto foro nrdila..pa je začeu..
No kul, da mam najbolj zakon sorto hehe... A ni zanimiv, kako sta si Miša pa Karlek različna..en dela to, drug drugo
Jaa, komi takrat, ker je fant zaspau Sej bo pa zato tok več slikc ! Sam, da jih ne bom preveč nalimala, pa bo use štekalo
No kul, da mam najbolj zakon sorto hehe... A ni zanimiv, kako sta si Miša pa Karlek različna..en dela to, drug drugo
Jaa, komi takrat, ker je fant zaspau Sej bo pa zato tok več slikc ! Sam, da jih ne bom preveč nalimala, pa bo use štekalo
-
Bulma - Cosmopsiho
Hehe Skodelica pali-valda! Saj očitno pri njih itak pali vse, kar je s hrano povezano. Požeruhi eni! Dodo dosti papca? Moja dva sta takoj auf, ko svežo hrano nasipam v skodelico. Ker ta mešanica semen ki jih zdaj kupujem prav za pritlikave hrčke ima ful vonj, pa jima valda takoj v nosnice odide
Aha, res zanimivo kako sta različna. Me zanima kakšni so pa navadni hrčki po obnašanju itd. Moram malo prebrat.
Meni bi tudi štekalo, če bi vse fotke od njiju dala gor. Zato pa jih dajem na messenger space, pa en album še mam samo ga je potrebno posodobiti. Naredit ti tudi tak, pa daš samo link gor. Če ne..jaz se itak priporočam da mi jih po msnju pošlješ, da se bom topila poleg
Aha, res zanimivo kako sta različna. Me zanima kakšni so pa navadni hrčki po obnašanju itd. Moram malo prebrat.
Meni bi tudi štekalo, če bi vse fotke od njiju dala gor. Zato pa jih dajem na messenger space, pa en album še mam samo ga je potrebno posodobiti. Naredit ti tudi tak, pa daš samo link gor. Če ne..jaz se itak priporočam da mi jih po msnju pošlješ, da se bom topila poleg
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ne, Dodo sploh ne papca velik tut učeri k sm mau nasula sveža semena, je sam pršu povohat pa šou nazaj u hiško...čez dan sam kšno seme pozoba, to je to huh..mogoče ponoč kej več jé? Vodiko pa pije sm vidla..tko da usaj to hehee.. moram mu priboljške kupit..
Mam občutek, da navadni hrčki radi grizejo..usaj jst kokr poznam koga, k je meu navadnega hrčka..se sploh niso neki navezal nanga, ker se itak ne pusti božat..
Ja komot ti jih pošljem po MSN..samo tebe itak nikol ni gor, usaj ne takrt, ko sm jst hehe.. Pa ta tvoj MSN Space res sploh ne vidm... Če ne drugač, jih bom pa usako stran nekaj napopala, da ne bo štekalo
Mam občutek, da navadni hrčki radi grizejo..usaj jst kokr poznam koga, k je meu navadnega hrčka..se sploh niso neki navezal nanga, ker se itak ne pusti božat..
Ja komot ti jih pošljem po MSN..samo tebe itak nikol ni gor, usaj ne takrt, ko sm jst hehe.. Pa ta tvoj MSN Space res sploh ne vidm... Če ne drugač, jih bom pa usako stran nekaj napopala, da ne bo štekalo
-
Bulma - Cosmopsiho
Morda je še premajhen da bi bosti papcal. Pa valda da je, če ne bi bil čist brez energije. Priboljške pa kar nabavi, ker jih vsi hrčki obožujejo. Samo ne jih dosti dajat-1-2 na teden, čeprav gor piše da jih lahko več. Samo vsebujejo dosti sladkorja, to pa za tako male živalice ni ok. Pa še razvadijo se lahko preveč
Hm..ti bom jaz poslala na zs moj msn space-samo mam nariktano, da ga lahko gledajo samo tisti, ki jih mam med stiki, tak da se s tistim mailom prijavi not kot maš msn.
Navadni grizejo? Kriza. Saj moja ruska tudi, ali zdaj že opazim kdaj je pripravljena za napad. Dodo je priden na tem področju?
Hm..ti bom jaz poslala na zs moj msn space-samo mam nariktano, da ga lahko gledajo samo tisti, ki jih mam med stiki, tak da se s tistim mailom prijavi not kot maš msn.
Navadni grizejo? Kriza. Saj moja ruska tudi, ali zdaj že opazim kdaj je pripravljena za napad. Dodo je priden na tem področju?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Evo slikiceee:
Tuki sm ga slikala sam tko, da se vid kok je mali hehe.
Evo ga na fantu..
Spoznava svojo kapico..
Tuki je pa zame najslajša slikca hihi..k je kr u kapici notr
Kepica čiča pred kapico..
Njegova škatlica
Sedi na modemu hehe..aja pustila sm, da šeta po celi mizi & ni nč pobegnu!
Tuki sm ga slikala sam tko, da se vid kok je mali hehe.
Evo ga na fantu..
Spoznava svojo kapico..
Tuki je pa zame najslajša slikca hihi..k je kr u kapici notr
Kepica čiča pred kapico..
Njegova škatlica
Sedi na modemu hehe..aja pustila sm, da šeta po celi mizi & ni nč pobegnu!
-
Bulma - Cosmopsiho
°PeeKaBoo° Tvoj Dodi je fantastičeeeen!!! Pa čist isti kot moja prva in edina M.
Kak je sladek, to ne moreš verjeti Pa še en dokaz da sta "čist ista" npr. na prvi slikici ko tak pritajeno hodi-to nobeni drugi hrčki ne hodijo tak. Če daš glavo na posteljo ko on hodi, boš vidla da je čist raven spodaj - kot pikapolonica. Jojj..kak je lepiiiiiiiii. Jaz hočem še več slik. Hvala!
Kak je sladek, to ne moreš verjeti Pa še en dokaz da sta "čist ista" npr. na prvi slikici ko tak pritajeno hodi-to nobeni drugi hrčki ne hodijo tak. Če daš glavo na posteljo ko on hodi, boš vidla da je čist raven spodaj - kot pikapolonica. Jojj..kak je lepiiiiiiiii. Jaz hočem še več slik. Hvala!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov