Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 17:18

Jupiii! Vidiš, da pali skodelica. Prav tako če šariš po stelji..moja potem tudi prideta ven, ker valda mislita da jima kdo hodi po kletki :)
Kumaro? Vloženo? Jaz sem jima samo one iz vrta dajala...pazi edino, da če si not zelenjavo itd odnese, da vzameš ven, da ne zgnije. Ker če tisto poje je po njem :S

Jaaa - očitno zgledam kak nekdo ki ga treba polulati. Hah - mamo pa Miša grize vedno. Če ji pa ona prst riva v hišico, ona pa kot so hrčki, na pol slepa...valda misli da ji kdo hrano ponuja :rofl:

Aha. Karli je ful manjši. Miša je cela gora proti njemu. Saj pa mislim, da mam slikice kak sta skup. Bom pogledala, pa dam pol gor.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 17:20

Sugar_baby napisal/-a:ah jst sm mela dons druge opravke tko da nism mela časa niti pomislit na tale forum....zdej pa seveda hitro še vse brat za nazaj :D
aja so me pa klicali glede kletke...nimajo je na zalogi trenutno tko da mi pripeljejo naslednji teden :( bo mogu tud hrčk še mal počakat.

a tvoj msn je tist mail k maš napisan?

Ajaaa. No, pa si zdaj daš duška z forumom. Resno? Eh, to pa je škoda zarad kletke. Po moje jih spet te nadgradnje bašejo. To je ponavadi težko dobit. PM!

Aha, to bo moj msn.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 17:22

Nee..sveža kumara je ..je lih mami jih za kosilo rabila, pa sm jo uprašala, če ma kaj za Dodoja in mi je dala en košček ;)

Pa bom pazla ja..sej pomoje mu bom zvečer že vn uzela to kumaro, če je ne bo do takrt začeu kej bolj papcat..

Pa sej ne boli, če grizejo? Ali pač? Mene je Josif učasih malo z zobki, pa me ni bolel..sam tak občutk, k da te neki praska :D ...Dodo je pa zaenkrat priden in samo voha, nč grize!

Aja to me zanima..kok pa Miša vode kej pije? Jst sm Dodoja sam 1x vidla pri vodi..pa še to čist mau..a je to normaln? Sj če bi biu žejn, bi že najdu pot do vode..ker je u kotu postavljena, ob hiški..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 17:27

no kul bom te dodala na msn. Sam se tipkamo kasneje kaj k zdej se mi ravno nekam mudi pa bom potem še kaj o moji bolhači dodala :D :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 17:56

Ok Sugar_baby - fajn se mej + pristavi svoj piskrček ko se vrneš :)

°PeeKaBoo° - super če je ona sveža kumara. Saj kumare so fajn, ker jih odžejajo tudi itd. Ne samo zaradi vitaminov. Tak da ne skrbi, če jo bo čist malo popapcal. Veš, prejšnja Miša je tudi tak fajn grickala..moji sestri je obnohtno kožico vedno glodala :lol: Samo ta Miša...jaz sploh ne upam rivati prsta k njej v kletko, ker ful ugrizne, pa v napadalen položaj se vedno postavi. Ne vem zakaj. Ža od začetka ko jo imam. Enkrat sem jo zbudila, pa ni hotela ven, pa sem jo na silo hotla spravit iz kletke (da bi jo cotala malo), pa ni upala dati prst not in sem dala not daljinca od dvdja, ker je bolj tanki - veš kak se je obesila z zobmi nanj :eek: Ne vem zakaj je tak. Valda se počuti ogroženo, ali kaj ti jaz vem :S

Glede vode pa ni panike. Se mi včasih zdi, da moja dva cele dneve nič ne pijeta. No, Karli se precej zaliva - valda zato, ker je cele noči na tem kolesu, pa je dehidriran :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 18:09

Aaa..no pol pa ok..sm že misnla, da ne najde vode al pa kej.. Pa bom mu pustila naj ma še mal kumare.. :) Res ne vem kaj mu je dons..sam spančku bi..učer je biu pa skor celo popoudne buden...vrjetn se dons že bolj domače počuti, pa zato veselo drnjuha :P

Aja pogruntau je tisto foro s skledico..zdej sam pogleda proti njej in vidi moj prst..pa ne prileze več vn :rofl:

Kako pa pol Mišo vn iz kletke dobiš, če se tko ogroženo počut? To samo, ko je v hiški, pol zunaj je pa kul?

Karli naspidiranec en :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:14

Evo slikice. Za primerjavo imam samo par slikic, pa še tam norita :)
Slika-tu se vidi koliko je M. večja od K. Hah - jaz hladnokrvno za compom, bolhi se pa igrata na mojem telesu :D
Slika
Miša leta okrog compa
Slika
Poleg je hišica ko je pri meni zunaj. Ta je svetovna- Miša standardno obeduje, Karlek telovadi-
Slika
:D Tu jima spet čistim...očitno se gre M. sama hide and seek
Slika
Hah - tu je smešen - koje noge ma, kot žaba krake -
Slika
Ta mi je pa zadnjič fajn uspela...
Slika
ah moji bolhi :love:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:18

Ja, včeraj je moral raziskovati, danes pa nabira moči za večer. Sigurno bo kaj gonil zvečer. Zdaj mu je že čas :) Že je pogruntal skodelico? Eh, če pa valda cel čas cingljaš tam okrog :) haha. Saj jaz tudi, tak da ni panike. Če pa je tečno,ne? Ti bi ga rada opazovala, pa se igrala z njim..on pa veselo spi. To mi tako najda! Grrh! Vodo ziher najde. Malo pazi edino, ker včasih eni ne vedo piti iz teh napajalnikov. Potem boš njemu mogla pokazati, ali pa vodo naliti v kakšno stekleničko. Ker je itak majhen, pa morda še nima ful moči da bi lizal tisto kroglico iz napajalnika.

Mišo spravim ven s skodelico, pa potem ko že malo hodi po kleti je ok. Potem jo samo vzamem ven, čeprav ona beži ful stran vedno. Včasih se mi zdi kot da se me še itak ni navadila, pa jo imam več kot pol leta. Ne vem, edi hrčki imajo očitno čudne navade. hehe.

Da te malo povprašam? Foter še kaj omenjal Dodija?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 18:24

Ijoooooj :love: Sam je Karli res luškan, ja..ko vem, da je bla ena čist navdušena nad njim..Sugar_baby se mi zdi...Pol je pa res mali, če je Miša tok večja :)

Aja tista slikca mi zmaga, pa tvoj komentar tud..ko Miša ama, Karli pa telovad hihi...nič novega :P ..res sta sladka..

Komi čakam, da dobim digitalca nazaj, pa bom jst tut Dodoja mau poslikala. Bojo lepše slike k pa z GSM.

Ah ja..kr smejala sm se jima ob gledanju slik :D

Pa oči ga nč ne omenja...tok tok..se normalno zeza z mano, kot da hrčka ne bi mela...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:28

Mislim, da je bila Ashi nora za Karlijem. No, saj bomo videli če se bo kaj oglasila. Ja, Karli je ful lepi. Totalno! Samo kaj če ga ne vidim kaj dosti. Smrk!

Divjata pa sto na uro ko jima čistim. Ponavadi potem uspejo skupne slikičice. Ker itak ne živita več skupaj. hehe.
Ooo - super, da boš mela nazaj digitalca. Samo da ne bo pregorel :P

Mali še itak spi? :)
Sem pa vesela, da ga oči ne omenja Dodija. Čeprav se morda ti želiš pogovrajati z njim o njem, samo boljše da je tišina kot da ti pa teži da ga daj strani
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 18:37

Jap, možn, da je res ashi norela za Karlekom...pol je on nekak tko velk k Dodo zdej, ko je še mali? :) tista slika, k goni kolo je res carska hehe.

In jaa, itak, da še spi haha..do 9h ma cajt, da se zbudi, pol pa akcija :rofl:

Kar se očija tiče..usakič k pride bliz moje sobe ratam žiučna...in upam, da ne bo nč reku :? ...zto tut ne iščm neki pogovora z njim, da se nau spomnu oment hrčka...

Aja,veš kaj me zanima...kok pogosto se kletka čist pa kaj use ubistvu nrdiš ob čiščenju? zamenjaš žagovino...?

Važn, da je pr men najbolj aktivna tema, tema Hrčki :lach: ..to sm zdej opazla haha..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:45

Mislim, da je bila ona, ja. Sicer pa kak ne bi bil človek paf na Karlija, če je pa tak cuker :love: Miša še itak tu na mizi spi...pa polulala se je nekje, ker smrdi, pa ne vem kje. Bljek! Da bi počistila pred spanjem. Grrh!

Haha - a Dodo je že dobil uro do kdaj mora biti auf? Saj dobro si nardila. Mater! Da se bosta spoznavala..ne da samo spi :) Za fotra se ne sekiraj. Zaenkrat dobro kaže (tok,tok) in srčno upam, da bo tako ostalo. Se bo že omehčal. Samo mamo malo "podkupi" naj mu mal hvali Dodija ali nekaj :)

Jaz čistim na 3 tedne, na 2 tedne, včasih na 4 tedne. To boš sama vidla kak ful bo pokakano, pa polulano. Jaz čistim v celoti. Vse seno ven vržem, pa dam sveže. Vsake tolko še v banji operem kletko (samo za kaj takega res moram imeti dan). Lahko pa čistiš samo tiste najbolj umazane dele kletke. Jaz raje vse počistim. Sicer je pa stvar posameznika. Sama boš itak opazila kam bo lulal, tam je itak najbolj dirty. Pa ponavadi lulajo na iste kraje, tak da ne bo panike, da ne bi opazila. Naj ti samo ne lula v tunel, kot je meni en čas Karli. Grrrh!

Jaaa - to je po novem meni tudi najljubša tema (pa tema o filmih). Fajn je, da smo tako aktivne. Ker tako ni bilo vedno. Se bom enkrat ko mi bo tečno spravila brat vse strani za nazaj. Samo tam mi je Miša umirala, pa umrla..pa mi morda ne bi bilo fajn. Smrk! Ali ok. Bo že.

Btw-Dodo še ma 1h in 15 min časa da se zbudi :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Sep. 2008 18:46

Ej babe, čist ste zmešane s temi hrčki. Slika Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:48

Hahaha :D Se opazi? :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 18:52

Jst sm pa misnla, da je to treba fuul bolj pogosto čistit :eek: ..s hrčkom pa pol res ni velik dela, usaj kar se čiščenja tiče..no ok, tnx :D jst sm kr navajena tebe prvo vprašat hehe..šele pol se spomnm, da bi lahko sama kje poiskala odgovor :P

Ja..ljudje mamo ure, ko je treba it spat..hrčki majo doloćene ure za ustat :rofl: ..in Dodo ma ob 9h! ..ti kr odštevaj minute ja haha..

Pa mami me je dons že trikrat naskrivaj opazovala kko se pogovarjam z njim..in se mi smejala..to je že dobr znak pri njej ;)

Glede lulanja - nism še nikjer vidla, da bi lulal...no, res je, da pri njih je to sam par kapljic..ni čudn, da ne opazm.

Jst sm tut to temo od začetka šla brat & sm zard tega tok bolj notr padla v to, da si želim hrčka....če neb te teme odkrila, dons ne bi biu Dodo tuki pri meni :freude:

*hox*
no no, da te ne bom zatožila Bulmi, da svojo morsko pujsko učiš delat prevale haha..

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov