Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
°PeeKaBoo° napisal/-a:[
...ah ja..slaba novica..oči zdej vidu in reku, da jutr več noče, da je tuki
ojoj a mislš da ga nikakor ne bi mogla prepričat....recimo poskusno en teden pa če bodo videli da se nič ne voha pa nič, da lahko ostane?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Ne ..ker je meu tist 'grd' ton, kar pomen, da resn misl...
Kr neki no..dokler ga nism sama poklicala u sobo pa mu ga pokazala..sploh vedu ni, da ga mam..torej se sploh ne opaz..kko te lahko tolk mot neki, česar sploh ne opazš?
Pa zdj je Dodo pršu vn iz škatlice, stoji na zadnjih & me tko lepo gleda..k da bi vedu, da je neki narobe huh
Kr neki no..dokler ga nism sama poklicala u sobo pa mu ga pokazala..sploh vedu ni, da ga mam..torej se sploh ne opaz..kko te lahko tolk mot neki, česar sploh ne opazš?
Pa zdj je Dodo pršu vn iz škatlice, stoji na zadnjih & me tko lepo gleda..k da bi vedu, da je neki narobe huh
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Točno tako. Najlažje je napisati to kar sam uporabljaš. Jaz ju tudi hranim s temi semeni, prav tako obožujeta bonbončke - pa to fuuul. Vendar mislim, da to itak vsi hrčki Pa one bare ki jih lahko obesiš mata ful rada. Pri zelenjavi surove kumare, pa solato, pri sadju pa po novem banane..ostalo pa ne vem. Vem, da ne smejo jesti češenj, ker eno poznam ki je hrčku dala, pa ga je napihnilo in je poginil. Preveč eksperimentirati tudi ni dobro :S Sploh sadje+zelenjava - tam do 3 krat na teden.
No, pa sem naložila slikice. Kot sem rekla jih imam par samo...
Karlek kuka iz hišice. Trenutno ima plastično hišico, ker je ono leseno tako polulal, da se še zdaj ni preluftala
Pa Miška, ko je čakala na svežo kletko
Hah - spomnila sem se, da imam en online album od mojih bolh. Ga jutri posodobim in vržem sem gor.
No, pa sem naložila slikice. Kot sem rekla jih imam par samo...
Karlek kuka iz hišice. Trenutno ima plastično hišico, ker je ono leseno tako polulal, da se še zdaj ni preluftala
Pa Miška, ko je čakala na svežo kletko
Hah - spomnila sem se, da imam en online album od mojih bolh. Ga jutri posodobim in vržem sem gor.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa - saj vsak hrup jih privabi očitno
Neeeee - to je rekel? Pa daaaj..kaj mu je Če ga ne boš mogla prepričat, ga boš nesla k fantu? Pa daj...pojdi se jokat, ali pa kregat, samo naj ti ga ne pošljejo stran
Neeeee - to je rekel? Pa daaaj..kaj mu je Če ga ne boš mogla prepričat, ga boš nesla k fantu? Pa daj...pojdi se jokat, ali pa kregat, samo naj ti ga ne pošljejo stran
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Lih k sm mami skor prepričala..oz. pomoje sm jo res..mi je pol še 1x rekla, če mislm met to doma..pa sm rekla, da ja.. in je odkimala kao,da ne smem..pa zravn uprašala, kako se očist to use..pa hrana itd... pa sm rekla, da use vem ane.. pol je pa rekla, da morm očiju povedat.. Uglavnm..njo sm zgleda prepričala, pol pa oči (za kerga sm misnla, da je manši problem) use unič
Dons je baje še lahko pri nas..jutr pa ne več huh... ..upam, da ne bo res tko ..pol ga bom fantu morala nest ja..
Pa Karli je ful luškan..pri Miši mi je pa ušeč, ker je taka bajsika
-
Bulma - Cosmopsiho
Pa daaj..to pa je tako unfair. Si ga vprašala zakaj je takšen, da ti ga ne pusti? Človek bi pričakoval, da ker ga maš že doma itd., da bo že zaradi tega rekel da ga obdrži. Ampak očitno pa ne. Fuck Ne ga dati straaan..saj pa je tvoj kosmatinček!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Tko je reku, da če bi jst mela kot otrok skoz ene miši okol sebe (pač to sebe opisuje) in mel probleme z njimi, pa jih podil itd...mi tut ne bi blo ušeč med tega pol doma za ljubljenčka.. je reku, da njemu je to isto k miš, sam brez repa..
Sj ga nočm dat stran..moj Dodo..upam, da se bosta kej omehčala do jutr
Sj ga nočm dat stran..moj Dodo..upam, da se bosta kej omehčala do jutr
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, no. Če je pogojeno z nekim strahom prem mišmi oziroma s slabimi izkušnjami ga čist razumem. Ker žal stvari iz otroštva ful vplivajo nate ko si starejši. Samo vseeno...saj pa bo v tvoji sobi. Pa probaj mu dopovedat, ali pa joči ali nekaj...ker če boš pustila vse skupaj in šla danes fajn spat, ziher jutri ne bo nič boljše. Upam pa, da bo vsaj tvoj fant vesel ko ga boš pripeljala k njemu. Da ne bo še on delal problemov :S
Jaz pa grem v posteljo zdaj, pa držala bom tačke, da bo vse ok in da bo novopečeni član vaše družine ostal....pišita, da bom imela jutri v službi kaj za brat Vso srečo + uživaj v nočnem hrupu
Jaz pa grem v posteljo zdaj, pa držala bom tačke, da bo vse ok in da bo novopečeni član vaše družine ostal....pišita, da bom imela jutri v službi kaj za brat Vso srečo + uživaj v nočnem hrupu
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ah ne..fant bi meu rd hrčka..to ni problema ...pa ja..sj ne mislm kar it spat, pa jutr oddat Dodoja naprej...jutr ga bom še mela, tut ko pride domov oči...pač bom rekla, da nism še mela možnosti, da ga vrnem fantu (kar je recimo tut res)..pa bom vidla kaj bo jutr..pa če bo treba, bom tut jokala ja...no, sej to pride že samo od sebe, brez da se trudm
Pa tnx za spodbudo
Pa tnx za spodbudo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Joj..čist se je že navadu mojga prsta..kr obrača se za njim, pa pusti da ga božam po kožuščku
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
prisili fotra da ga poboza!!! pol ko bo enx vido da je hrčo prav sladka zivalca... se bo omehčal.. moja mati tudi smatrala to za eno smrdečo kosmato nadlogo.. pol pa vidla mojga hrčoja... pa se zaljubla!!! verjemi mi.. zdaj pa mi tezi, da naj ga njej doma pustim da bo ga čuvala.. itd..
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
ashi - bomo jutr vidl, kaj bo..mami mi ga pusti..je očija prej prepričevat skor začela
Pa Dodojčku sm nrdila iz kartonske škatlice eno hiško pa izrezala lukno vn..in dala zravn tiste prve..tko da ma dvosobno stanovanje ..in ja, hrčki so definitivno nočne živali..trenutno pleza po hiški pa do rešetk...čez dan ni niti pomislu na to
Pa Dodojčku sm nrdila iz kartonske škatlice eno hiško pa izrezala lukno vn..in dala zravn tiste prve..tko da ma dvosobno stanovanje ..in ja, hrčki so definitivno nočne živali..trenutno pleza po hiški pa do rešetk...čez dan ni niti pomislu na to
-
Bulma - Cosmopsiho
Evo, to si se pametno odločila. Mej ga še danes, pa boste pol vidli kako naprej. Po moje se bo omehčal, pa mama mu je ziher kaj prigovarjala itd. boš vidla da bo. Komaj čakam da se javiš, da malo poveš če je divjal kaj ponoči.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Evo najuuuuu..
Trenutno je v kotu in ama na zadnjih nogicah, v sprednjih pa drži seme..ok ne več, je že v hiški
No zdej pa tist kar te najbolj zanima haha..ponoč je biu priden! ..sj sm se ene 2x zbudila, ker je verjetno plezu pa prasku s krempelčki...sam ni blo hudo edin pol k me je že zbudiu sm bla neki časa pokonc pa poslušala, če je še v kletki, da ni pobegnu slučajn..samo itak nima kje pobegnt! (učeri mi je mami rekla nj dobr zaprem, da ga nau slučajn u kšnem kotu našla )
Aja..sej njemu ni mrzlo ane? Ker se tko mau trese - sam mi deluje, da bolj zard tega ker žveči in grizlja hrano u ustih..ane?
Trenutno je v kotu in ama na zadnjih nogicah, v sprednjih pa drži seme..ok ne več, je že v hiški
No zdej pa tist kar te najbolj zanima haha..ponoč je biu priden! ..sj sm se ene 2x zbudila, ker je verjetno plezu pa prasku s krempelčki...sam ni blo hudo edin pol k me je že zbudiu sm bla neki časa pokonc pa poslušala, če je še v kletki, da ni pobegnu slučajn..samo itak nima kje pobegnt! (učeri mi je mami rekla nj dobr zaprem, da ga nau slučajn u kšnem kotu našla )
Aja..sej njemu ni mrzlo ane? Ker se tko mau trese - sam mi deluje, da bolj zard tega ker žveči in grizlja hrano u ustih..ane?
-
Bulma - Cosmopsiho
Dobro jutro!
Priden je bil? Super! Saj ne bo dolgo Čakaj da se redno privadi. Hm..če imaš zadosti toplo v sobi mu ziher ni mrzlo. Ima v hišici kakšen papir, ali pa ono vato prav za hrčke? Fajn mu je dati kakšen robček (seveda ne sme biti odišavljen. Jaz dajem tiste papire ki jih imamo v kuhinji za brisanje rok - raztrgane na koščke) ali ono vato ki se jo da kupiti v trgovini za male živali, da si naredi gnezdece - pa še ful bolj toplo je. Si lahko on sam regulira kot si hoče. Pa veš da ga je še malo strah, pa se mogoče za to trese. Ja, kletko pa res zapiraj, samo pazi, ker skozi zaprto lahko tudi pobegne. Nama je prva Miša že prvo noč pobegnila, pa sedela na sestrinem vzglavniku. Ker je bila še baby, se je potegnila skozi rešetko tu, kot se odpira- da daš not prst. Tak da sve od takrat naprej vedno eno kljukico gor pripenjale, da ja ni mogla pobegniti več. Smo pa jo drugače že tudi zgubili, ker je bila tako hitra, da si malo stran pogledal pa je ni bilo več Samo sem jo tako privabila nazaj če sem šumela s kakšnim papirčkom od sladkarij
Danes boš cel dan sedela pred kletko, pa čakala da se kosmatinček prikaže?
Priden je bil? Super! Saj ne bo dolgo Čakaj da se redno privadi. Hm..če imaš zadosti toplo v sobi mu ziher ni mrzlo. Ima v hišici kakšen papir, ali pa ono vato prav za hrčke? Fajn mu je dati kakšen robček (seveda ne sme biti odišavljen. Jaz dajem tiste papire ki jih imamo v kuhinji za brisanje rok - raztrgane na koščke) ali ono vato ki se jo da kupiti v trgovini za male živali, da si naredi gnezdece - pa še ful bolj toplo je. Si lahko on sam regulira kot si hoče. Pa veš da ga je še malo strah, pa se mogoče za to trese. Ja, kletko pa res zapiraj, samo pazi, ker skozi zaprto lahko tudi pobegne. Nama je prva Miša že prvo noč pobegnila, pa sedela na sestrinem vzglavniku. Ker je bila še baby, se je potegnila skozi rešetko tu, kot se odpira- da daš not prst. Tak da sve od takrat naprej vedno eno kljukico gor pripenjale, da ja ni mogla pobegniti več. Smo pa jo drugače že tudi zgubili, ker je bila tako hitra, da si malo stran pogledal pa je ni bilo več Samo sem jo tako privabila nazaj če sem šumela s kakšnim papirčkom od sladkarij
Danes boš cel dan sedela pred kletko, pa čakala da se kosmatinček prikaže?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov