Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Neke slikce si obljubljala Bulma
Pa jst pr Dodoju tega z držanjem hrane še nism vidla..kaj mi je zanimiv, ker je use 'prvič'..prvič pančka, prvič dela rove, prvič ga vidm kako papca ..k da bi mela otročička, ki dela prve korake
Aja..jst pravm, da majo tačkice, šapice
Pa jst pr Dodoju tega z držanjem hrane še nism vidla..kaj mi je zanimiv, ker je use 'prvič'..prvič pančka, prvič dela rove, prvič ga vidm kako papca ..k da bi mela otročička, ki dela prve korake
Aja..jst pravm, da majo tačkice, šapice
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Vem, ja. Samo sem jih par samo naredila, pa po pravici povedano se mi ji zdaj ne ljubi nalagat. Saj pa maš na mojem messenger spaceu cele kupe slikic mojih bolhic
Jaa-tebi je to zdaj tako super. Itak je vse zakon kar je prvič. Komaj čakam kaj boš jutri rekla, ko bo celo noč gonil, ali še huje - grizel rešetke Samo mogoče še tega prvo noč ne bo delal, samo kasneje pa ziher. hihi
Šapice so fajn,ja.
Jaa-tebi je to zdaj tako super. Itak je vse zakon kar je prvič. Komaj čakam kaj boš jutri rekla, ko bo celo noč gonil, ali še huje - grizel rešetke Samo mogoče še tega prvo noč ne bo delal, samo kasneje pa ziher. hihi
Šapice so fajn,ja.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ne morm do tvojga MSN space
Pa ja..ful je dobr k mi je use novo pr njem
Lih zdj je ležku, pa odpru mau učke..pa sm mu s prstkom mau po nosku nrdila..pa se je kr obrnu na drugo stran in se nazaj ulegu ..ker cancel mi je dau haha
Pa ja..ful je dobr k mi je use novo pr njem
Lih zdj je ležku, pa odpru mau učke..pa sm mu s prstkom mau po nosku nrdila..pa se je kr obrnu na drugo stran in se nazaj ulegu ..ker cancel mi je dau haha
-
Bulma - Cosmopsiho
Neee? Kak ne? Hm...če pa te mam na messengerju...
Hahaha - prvi dan, pa te je že odpikal Fuck, če so pa nočne živali. Škoda da niso dnevne, bi zdaj že norel gor in dol. Samo zgleda, da je precej domač in da ga ni baš strah itd. vsaj po tvojih opisih sodeč. To je super, pa precej redko bi rekla.
Hahaha - prvi dan, pa te je že odpikal Fuck, če so pa nočne živali. Škoda da niso dnevne, bi zdaj že norel gor in dol. Samo zgleda, da je precej domač in da ga ni baš strah itd. vsaj po tvojih opisih sodeč. To je super, pa precej redko bi rekla.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja..upam, da mu je res mau lažje, kokr tkoj k sm ga dala v kletko Najraj bi nrdila kej, da mu bo čim lepš..pa ne vem kaj nj..
Aja, glede hrane..a se mogoče spomneš približno na kteri strani ste naštevale kaj use lahko & kaj ne? na sred nekje ane?
Pa jst bi ga kr mela po rokah..sam si ne upam še, da mi nau km pobegnu..
Aja, glede hrane..a se mogoče spomneš približno na kteri strani ste naštevale kaj use lahko & kaj ne? na sred nekje ane?
Pa jst bi ga kr mela po rokah..sam si ne upam še, da mi nau km pobegnu..
-
Bulma - Cosmopsiho
Uf..to pa ne bi vedela. Samo sem se odločila, da ti preskeniram par strani one knjižice, ki jo imam o hrčkih. Kupila sem jo v Zooticu, za samo 5 eurov, pa not je res vse kar rabiš.
Drugače pa lahko preskeniram celo knjižico, pa ti po msnju pošljem.
Eh, ne skrbi..fajn mu je...glavno, da je na toplem in da spi, pa ima hrano. Drugače pa pazi, da ga ne boš imela na prepihu.
Drugače pa lahko preskeniram celo knjižico, pa ti po msnju pošljem.
Eh, ne skrbi..fajn mu je...glavno, da je na toplem in da spi, pa ima hrano. Drugače pa pazi, da ga ne boš imela na prepihu.
Zadnjič spremenil Bulma, dne 16. Sep. 2008 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Neee..ne se mučit! ..sej sm že našla osnovn seznam bom pa že sama pobrskala, če bo treba ..pa jst sm tut misnla kupit uno knjižico...sam se mi je zdel, da lahko to zihr najdm kje na netu..pa zato nism uzela
Pa nimam ga na prepihu..je kr tukaj pri meni na mizi haha..tko da ga lahko opazujem
A misliš, da mu lahko že zdj dajm kakšn koščk hrane iz tistega seznama..čeprou je še mladiček?
Pa nimam ga na prepihu..je kr tukaj pri meni na mizi haha..tko da ga lahko opazujem
A misliš, da mu lahko že zdj dajm kakšn koščk hrane iz tistega seznama..čeprou je še mladiček?
-
Bulma - Cosmopsiho
Pa daaaj - ne mučim se. Meni je to hobi. Ne ga srat Z veseljem to delam, plus vsega da bote vidle kakšni lepi hrčki so na slikah. Btw-zgoraj maš že osnove
Hm, kakšno sadje mu ravno ne dajaj še, ker po moje ni dobro, ker je še baby. Daj mu najprej to, kar si kupila - ta semena...itak mu mora to predstavljati večinsko hrano.
Hm, kakšno sadje mu ravno ne dajaj še, ker po moje ni dobro, ker je še baby. Daj mu najprej to, kar si kupila - ta semena...itak mu mora to predstavljati večinsko hrano.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Kaj se lepo sliš ..'ker je še baby'
Pa hvala za skenirane strani!
Zdj sm vidla, da ma že par kakcev u enm kotu..prvi kakci wii...sm bla čist vesela, ko sm jih zagledala haha ..Josif je ful kakcev pustil že v tisti škatli, v kateri sva ga domov prnesla.. Dodo pa nič, niti enga...priden Dodo
No, mu bom za začetek dajala samo semena ..sj vem, da mu je dost, sam ker sm čist vesela, da ga mam bi mu najraj torto spekla, če bi lahk to jedu
Pa hvala za skenirane strani!
Zdj sm vidla, da ma že par kakcev u enm kotu..prvi kakci wii...sm bla čist vesela, ko sm jih zagledala haha ..Josif je ful kakcev pustil že v tisti škatli, v kateri sva ga domov prnesla.. Dodo pa nič, niti enga...priden Dodo
No, mu bom za začetek dajala samo semena ..sj vem, da mu je dost, sam ker sm čist vesela, da ga mam bi mu najraj torto spekla, če bi lahk to jedu
-
Bulma - Cosmopsiho
Če pa je baby
Haha - vesela si kakcev. Kako dolgo,no. Ko bo polna kletka le-teh jih ne boš več. Btw - foter že prišel?
Evo moje strani...te so najbolj kul. Vmes se kaj ne vidi, pač sem pozabila zmanjšati... O hrani pa ne piše tako dosti, sem mislila da je več. Drugače pa je tisto kaj radi jedo v seznamu napisala Sugar_baby, tako da jo še malo poprosi, pa bo ziher objavila še enkrat
Evo. Veselo branje
Haha - vesela si kakcev. Kako dolgo,no. Ko bo polna kletka le-teh jih ne boš več. Btw - foter že prišel?
Evo moje strani...te so najbolj kul. Vmes se kaj ne vidi, pač sem pozabila zmanjšati... O hrani pa ne piše tako dosti, sem mislila da je več. Drugače pa je tisto kaj radi jedo v seznamu napisala Sugar_baby, tako da jo še malo poprosi, pa bo ziher objavila še enkrat
Evo. Veselo branje
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hehe bejba ista si k jst. Jst sm tud prvih par dni sam bla zraven kletke pa opazovala "prve stvari" ki jih je počel nisem se upala sploh nikamor premaknit da ne bi kaj zamudila.
Jooj zdele pride moj do mene pa bom mal čekirala kok je kej len pa kok se mu kej daj. Pa mi ga mogoče uspe našuntat da greva do city parka u zootica pogledat hrčke pa tko sam raj ne upam preveč ker mam filing da se mu ne do dal kej dost. Če ne greva pa ju3 sam najprej morm kletko počakat.
dej dej bulma slikce čimprej. Obljuba dela dolg
drgač je pa moja dans kr neki aktivna. Skos po kletki gor pa dol šetka. Mogoče celo nrdim kkšno slikco.
drgač sm pa opazla že neki časa nazaj da ma pr ušesku ranco in to kr dost veliko glede na njeno velikost že ene pol leta nazaj jo je mela na drugi strani pa sm takrat isto zagnala paniko in jo takoj odvlekla k veterinarju. Pa je reku da ni nič, da se je verjetno kej spraskala in mi samo dal neko mazivo. Tko da sklepam da tudi sedaj ni nič takega, ker je samo brez dlake in je pač ranica. Ne zgleda nič hujšega ampak jaz seveda spet zganjam paniko!! Kaj mislte bejbe....a jo odpeljem k veterinarju?
pa enkrat sm slišala da jo lah tud sama kr z bepantenom plus namažem če mam doma...a mislte da res lah al raj ne?
Sej vem da ful paničarm sam men je to k en mejhn otrok in me res skrbi!!
Jooj zdele pride moj do mene pa bom mal čekirala kok je kej len pa kok se mu kej daj. Pa mi ga mogoče uspe našuntat da greva do city parka u zootica pogledat hrčke pa tko sam raj ne upam preveč ker mam filing da se mu ne do dal kej dost. Če ne greva pa ju3 sam najprej morm kletko počakat.
dej dej bulma slikce čimprej. Obljuba dela dolg
drgač je pa moja dans kr neki aktivna. Skos po kletki gor pa dol šetka. Mogoče celo nrdim kkšno slikco.
drgač sm pa opazla že neki časa nazaj da ma pr ušesku ranco in to kr dost veliko glede na njeno velikost že ene pol leta nazaj jo je mela na drugi strani pa sm takrat isto zagnala paniko in jo takoj odvlekla k veterinarju. Pa je reku da ni nič, da se je verjetno kej spraskala in mi samo dal neko mazivo. Tko da sklepam da tudi sedaj ni nič takega, ker je samo brez dlake in je pač ranica. Ne zgleda nič hujšega ampak jaz seveda spet zganjam paniko!! Kaj mislte bejbe....a jo odpeljem k veterinarju?
pa enkrat sm slišala da jo lah tud sama kr z bepantenom plus namažem če mam doma...a mislte da res lah al raj ne?
Sej vem da ful paničarm sam men je to k en mejhn otrok in me res skrbi!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Hehe. Vsi smo bili tak. Meni je sploh še zdaj fajn gledati, ko počistim kletke pa gledam kako si Miša postilja To me vedno zabava, ko vlači tiste papirčke, pa vato po kletki. Tak je smešna. Danes sem ju celo snemala z digitalcem - Karlek je tako gonil, da je odletel iz kolesa hehe.
Sugar_baby - glede na to koliko je ura, mislim da bosta jutri šla hrčke gledat Jaz bi jih tudi šlaaa..joj..samo se bojim da si še kerega prinesem domov. Krastico ima? No, če so ti rekli prej da je ok, potem je že ok. Po moje se je tudi samo spraskala. Saj pa je že stara babica - lahko si happy, da ima samo to težavo. Za Bepanthen pa ne vem - jaz ne bi pacala nekaj po njej kar mi uporabljamo :S
Sugar_baby - glede na to koliko je ura, mislim da bosta jutri šla hrčke gledat Jaz bi jih tudi šlaaa..joj..samo se bojim da si še kerega prinesem domov. Krastico ima? No, če so ti rekli prej da je ok, potem je že ok. Po moje se je tudi samo spraskala. Saj pa je že stara babica - lahko si happy, da ima samo to težavo. Za Bepanthen pa ne vem - jaz ne bi pacala nekaj po njej kar mi uporabljamo :S
-
Bulma napisal/-a:Drugače pa je tisto kaj radi jedo v seznamu napisala Sugar_baby, tako da jo še malo poprosi, pa bo ziher objavila še enkrat
hehe nič me ni treba prosit...brez problema še enkrat napišm kaj jst dajem moji...očitno pomaga pri visoki starosti
drgač pa samo tok raje povem da to ni nikjer preverjeno...jst sm čist sama od sebe probala če jim je všeč, in če poje ok, če pa pusti pa tud prav. dajem pa seveda čim male količine kkšn dan da ne bi bilo kaj narobe. Do sedaj nisem nikoli opazila da bi imel kakšne težave s prebavo ali karkoli.
Pač seveda semena kupljena v trgovini, pa v zooticu sm kupila kot neke "bombončke" za hrčke...mi je una v trgovini rekla da je kot nekaj sladkega, kot neka nagrada če so pridni, če ti pustijo da jih božaš ipd...maš več okusov in moja je nora na to! od zelenjave dam solato, kkšn korenček, svežo kumarco...sam to res ful redko. Od sadja mandarine, pomaranče, nektarine, grozdje (pazi na peške), banane, tud sladoled ji dam ampak to sam uno k se stopi pol k ostane na dnu skodelice da ni tok mrzlo, košček kokice, kkšno drobtinico kruha pa kar mi pade na pamet.
Sam jst pol ful pazim recimo če ji dam sadje itq parkrat zagrize in pol pusti, da pospravim pol ko neha jest, ne da se tisto posuši in pol te ostanki gnijejo tam v kletki k nočm da staro je. To res ful pazim da sproti pospravlam to staro sadje
Drugače pa če mu boš pol, ko bo malo večji, dajala kakšno hrano, probavaj a ne...daš po malo pol pa že vidiš če mu odgovarja. Sej če daješ po malo, sigurno ne more škodit. vsaj jaz sem takega mnenja!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bulma napisal/-a:Saj pa je že stara babica
za usako starost najdeš neko poimenovanje, moj je baby, ta je stara babica kaj je pa tvoja Miša? pa Karli? ..u srednjih letih?
Pa Sugar_baby jst tut ne bi mazala z Bepanthenom, če bi misnla, da je treba, bi šla pol že raj k veterinarju... pa če je prejšnič reku veterinar, da ni to nč tazga..pol res ni opazuj pa še naprej..
Pa Bulma sm shranla use strani na komp..mam prou posebno mapco Dodo..sam zanj
Zdj sm opazla, da če s prstom mau 'praskam' po tej žagovini..vedno pride pogledat in povohat moj prst...pol mu no, pol gre pa nazaj v škatlico
...ah ja..slaba novica..oči zdej vidu in reku, da jutr več noče, da je tuki
-
Ja to je res ja...sm res lah sam hepi da se tkole drži!
drgač je pa city park do 9ih odprt tko da to me ne skrbi. Nimam daleč...problem je moj k je lenoba
ma ja no men je to hudo k grem tja pa jih gledam pol morm pa it k bi kr vse mela in me je res težko od tam stran zvlečt. Pol me že une prodajalke čudn gledajo. Pa vedno rečm da grem sam po hrano pa "ponesreč" še do tja zavijm k so kletke
glede bepantena pač me pa skrbi sam to da si ne bi ona pol s tačkami kej to razmazala pa v usta nesla sej če ne bom šla pa sam do veterinarja pa rekla če mi lah sam uno kremco zrihta k mi jo je takrat.
čeprou mojo pikico je fuul težko sploh namazat ker nikakor ne zna bit pri miru niti sekundo res! da bi ji sam na hitr s prstom tisto gor dala.
že takrat k sm jo nujno mogla mazat dvakrat na dan, je biu mission imposible! je mela uno kremco vsepovsod po gobčku samo po ranci ne. In pol sm jo mogla že držat da sm ji na hitr uno dala gor.
In pol k sm jo dala v kletko nazaj, me je sam na hitr užaljeno pogledala, kao zakaj me s tem packaš, se začela "pucat"(seveda je s tačkami sam raznesla po dlaki) in pol užaljeno šla spat in se ni prikazala cel dan. In sm jo mogla vedno podkupovat da je sploh pršla iz kočice
men je blo to tok smešn. K en mali človeček k točno ve kaj ji govorim
drgač je pa city park do 9ih odprt tko da to me ne skrbi. Nimam daleč...problem je moj k je lenoba
ma ja no men je to hudo k grem tja pa jih gledam pol morm pa it k bi kr vse mela in me je res težko od tam stran zvlečt. Pol me že une prodajalke čudn gledajo. Pa vedno rečm da grem sam po hrano pa "ponesreč" še do tja zavijm k so kletke
glede bepantena pač me pa skrbi sam to da si ne bi ona pol s tačkami kej to razmazala pa v usta nesla sej če ne bom šla pa sam do veterinarja pa rekla če mi lah sam uno kremco zrihta k mi jo je takrat.
čeprou mojo pikico je fuul težko sploh namazat ker nikakor ne zna bit pri miru niti sekundo res! da bi ji sam na hitr s prstom tisto gor dala.
že takrat k sm jo nujno mogla mazat dvakrat na dan, je biu mission imposible! je mela uno kremco vsepovsod po gobčku samo po ranci ne. In pol sm jo mogla že držat da sm ji na hitr uno dala gor.
In pol k sm jo dala v kletko nazaj, me je sam na hitr užaljeno pogledala, kao zakaj me s tem packaš, se začela "pucat"(seveda je s tačkami sam raznesla po dlaki) in pol užaljeno šla spat in se ni prikazala cel dan. In sm jo mogla vedno podkupovat da je sploh pršla iz kočice
men je blo to tok smešn. K en mali človeček k točno ve kaj ji govorim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov