Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 8:11

Sj lih to sm razmišljala..učeri k je rekla, da jih dons dobijo..a misliš, da jih bodo že mel dopoudne, al šele popoldne pridejo? :nixweiss: ..k jst ne morm več čakat, najraj bi ga že zdej mela :P ...če ga pa dopoudne ne bojo mel..ga pa šele jutri dobim :(

Pa mam kletko ja..ni sicer tok lepa, kot tista od fanta..ampak ok, za par dni bo že dobra..potem pa tko al tko tisto dobim :D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 8:16

Hm..kaj pa če bi prej poklicala? Da če jih dobijo popoldan da boš ga šle potem iskat? Če ne pa kot sem ti rekla - pojdi v druge trgovine. Ma ni vrag da v eni ne bi imeli ruskega mladička :) Ker vem, da si ga želiš danes itd. Pa da ne boš razočarana preveč. Pokliči raje!!! Vse srečo :*

Eh, valda. Za prvo silo že bo. Glavno da ima svoj prostor, ker bo ziher dan ali dva celi prestrašen, pa bo na novo spoznaval okolje.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 8:21

Sej lih problem je v tem, da ga lahko samo dopoudne prinesm domov z izgovorom, da ga je fant kupil (preden je šel delat :P ) ..pa da ga bom začasno mela jst :D ja vem, kompliciran hehe.
No, upam, da bom mela res to srečo & že dons dobim kepico :) ..pol pa sledi fotografiranje :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 8:28

Aja. Hm... :? Pa vseeno pokliči :D Saj zdaj že delajo valda. Jaaa-ti kar slikaj. Jaz jima bom danes čistila kletki pa ju bom tudi fotkala :) Samo moja sta udomačena, pa se ne skrivata (no, Karlek se), tvoj pa bo mogoče malo bojazljiv še danes.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Sep. 2008 11:47

Mi mamo tud Zootic že nekaj časa. Tam sem tudi kupila hrčka in papigo, pa tudi vso hrano kupujem tam in sem res stalna stranka :D
drgač pa sm si tudi pogledala malo to stran, ki si mi jo dala in je res waauu!! Ful hvala. Matr me mika da bi kr takoj naročila!! :P

Peekaboo daj poročaj čim prej!! a si dobila?? Jooj sm firbc :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 12:22

Zootic je super! Vendar jaz vseeno najbolj kupujem v Tukanu, ker sem pač navajena. Pa vedno majo to kar rabim. Sploh zdaj drugič sem že kupila eno ful vredu hrano prav za majhne hrčke, pa je nimajo nikjer drugje. Direkt imajo ta zrnca neki vonj itd., pa moji bolhi takoj navalita ko jima nasipam. V Zooticu mi je pa fajn, da je dosti teh kul kletk, pa rovov itd. da si kletko lahko ustvariš doma. Samo meni to itak ne pride v poštev :)

Jaaaa °PeeKaBoo°, si se zgubila s tem hrčkom? :P
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Sep. 2008 12:41

hehe jst sm pa glih na zootic navajena in res tam vse dobim kar hočem. Sm bla tud v Tukanotu pa mi mamoše dve ful veliki trgovini v Btcju sam tam mi je ful prevelko in se čisto nič ne znajdem, tle sm pa res že ful domača!

a veš da mi je bla ena kletka ful všeč in sm jo kr naročila :P pa še eno dodatno nadstropje in mi jutri na dom pripeljejooo :jump: jeeeej can't wait :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 12:50

To je to. Stvar navade. Jaz cel čas hodim v Tukano, ker smo imeli samo Tukano, pa Zoo Market. In zdaj si niti ne predstavljam da bi po vse hodila v katero drugo trgovino. Čist stvar navade, pa kaj kje najdeš,ne?

Ooo - z one strani ki sem jo objavila? Daj da vidim kakšno si naročila :D Ja, radovedna sem - hehe :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 13:08

Mam ga, mam ga!!!!! Dodo je pri meniiiiiiiiiii :freude:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Sep. 2008 13:15

aaaaaaaaaaaaa hrčka maaaaš jeeeeeej :scherzkeks: :tanz:
dej dej hitro slikce čim prej :wink:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 13:23

Jaaaaaa..kr smejim se skoz haha..

No, prišla sva tja..in jih še niso mel! Sam me je prodajlka prepoznala od učeri & rekla, da čez eno uro pridejo..in sva čakala dobro uro, pol je pršu en gospod pa reku hrčki so..pa jst kr tm pred njim in njegovo ženo začela cvilt od veselja haha :rofl: in pol so usi rekl, da so veseli zame, da sm ga končn dobila, k se vid, da sm si ga fuuul želela :oops:

Evo..tuki iz škatlice prvič vn prihaja..tkoj k sm nastavla roko je vn pršu.. :) (aja..slikce so slabe, ker so slikane z GSM pa še težko ga je dobit pri miru)

Slika

Tuki sm mu dala koruzico, da ga privabim vn,..ampak jo je zagrabu in nazaj u škatlo odnesu, lump en :lach:

Slika

Tle ga pa prvič držiiim u rokiii.. morm priznat, da mi je pobegnu hudiček..ampak sm ga ujela..joo, kaj me niste opozorile, da so tok hitri :lach:
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 13:33

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :love: Imaš gaaaa!!! Kak sem happy! Pa kako je sladek :bussi: To ne moreš verjet!!! Sem srečna zate, da si ga dobila in sem srečna zame, da bomo lahko tračale tu gor zdaj še bolj :) Končno,no :D

Tvoji doma so ga že videli? Mah to se bodo zaljubili na prvi pogled kako je sladek! Juhuuu! :) Zdaj pa samo fajn skrbi zanj, da ne bomo čez kakšen mesec brali tu da si se ga naveličala!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 13:34

Bülma..Sugar_baby..kje staaaa... :lach:

Edit:

Končn! Sm komi čakala, da vama ga tle pokažm :rofl:

Jaaa..najslajši je! :D pa prodajalka je rekla, da mam srečo, ker takih ruskih ni lahko dobit....ker je neki drugačn od ostalih..ne vem po čem, neki u vezi s sivo barvo... Ja, nism poslušala, ker sm bla preveč zagledana v Dodojčka :P

Pa mami sm po telefonu povedala, pa še zmer ni navdušena..je še zmer mnenja, da to ni moj, ampak fantov hrček.. Ahh..trenutno nočm o tem razmišljat :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 13:45

Jaz sem bila ravno iz pisarne, drugače bi ti takoj pisala. Itak po tvojem mnenju stražim v tej temi tak da...:D

Ja, res je najslajši! Pa prodajalka ima prav - moja miša je bila taka kot je tvoj puhek - takšne barve, bolj svetlo sive itd. s tem da je zdajšnja Miša temnejša, pa nima takega vzorca itd.

Zdaj pa resno ni čas da misliš na to kaj tvoji doma mislijo :) Itak bodo videli da ne srmdi, da je prečudoviti in da si ti happy ker ga maš. To je pa valda najbolj pomembno - sreča hčerke :D hihihi :) Pa tvoj...zdaj bo malo zapostavljen,ha? :P

In kaj počne novopečeni član družine???
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Sep. 2008 13:47

waaaaaaaa kok je leeeep omg :eek: mišk mejhn kok je srčkaaan :bussi:
ja je mal drgačne barve k moj!! Je navihan a ne....takoj vejo kaj je dobr :P pa hitri znajo tud bit ja!! :lach:
joj zdej si me spet čist navdušla in po moje zdej k kletko dobim, da bom šla takoj v iskalno akcijo po tistega črnega :P

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]