Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Sep. 2008 16:16

°PeeKaBoo° - jeeeeeeee - napreduješ redno vidim :) Super! Komaj čakam to "pošiljko" (samo res se grdo sliši - stupid prodajalka). Ime je pa tudi fantastično. Imaš da takoj daš slikice gor ko ga prineseš. To je ukaz! :P

Hm..jaz še tudi nisem slišala da bi mogla vsaj 2 rusa imeti. Očitno je ženska hotela čim več prodat - mogoče je plačana po prodanih živalih :) hecam se malo. No, drugače pa so rusi znani kot hrčki ki so radi v parih oz je fajn da so. Ni pa po moje nikakor obveza da bi morali biti.

*hox* - kaj se je pa zdaj zgodilo s hrčkom? Ga nimaš več?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 15. Sep. 2008 16:22

Ja..napredujem! :D Čeprou brez dovoljenja staršev hehe..bom ga prnesla domov, pa kar bo, bo :P ..vem samo, da že od petka sam o tem hrčku razmišljam :freude:
Pa sj drugač je bla prodajalka zlo uredu & je potrdila, da hrčki (če redno skrbiš za njih) ne smrdijo! :) ..usaj ruski ne.. (miške pa baje zlo smrdijo, zanimivo, glede na to, da so nekako iste velikosti..) ..

Sm pa prebrala u eni temi, da je od *hox* hrček biu pravi smrduh..a je res? :rofl:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Sep. 2008 16:31

Opa - a domov ga boš prinesla?? Ne bo pri fantu? Opa,opa. Good luck! Pa brž po njega...da vidimo to kepico končno. Že jaz sem cela paf da ga boš nabavila. Ker nekaj najlepšega je ko nabaviš kakšno živalico. Jaz ko sem ribe kupila sem bulila par dni samo v akvarij :) Dobro da ni bilo za vikend da bi kakšno fešto zamudila :P

Ujh-upam, da tvoj ne bo smrduh. Moj noben hrček še ni bil. Čeprav ima Miša taki izrazit pišanac :D Ko se polula je kar nekaj vonja, samo imam tisti posip da vpije in je ok. Da bi pa dlaka smrdela ali kaj pa ne.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 15. Sep. 2008 16:41

Ja, domov ga bom prinesla..prvo s tem izgovorom, da ga bo meu fant, sam bo en dan pri meni, dokler fant kletke ne dobi :lach: ..pol pa upam, da bosta vidla, da to ni miš ampak lepa kepica! :D ..u najslabšem primeru ga bom pač mela pri fantu & to še zmer ni tok slabo! ;)

Pa ja..men je to tut neki najlepšga, dobit živalco..sej pravim, da od prejšnga tedna fantu sam za tega hrčka tečnarim, da ga greva iskat..k kašna mala punčka k hoče igračo pod usakim pogojem :rofl:

Drgač pa tut če bo biu smrduh mali, mene ne bo motil..sam, da ga mam :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Sep. 2008 16:46

Dobro si se odločila! Saj pa bo Dodo v tvoji sobi. Ne rabijo ga oni božat, pa hranit, pa se igrat z njim. Če pa bo smrdel pa itak ne bo tak smrdel da bi ga oni vohali v drugih prostorih :) Če pa bo tako smrdel..potem pa kriza :rofl:

haha - tvoj ti bo valda 3 hrčke nabavil, samo da mu ne boš več "tečnarila" z njimi. Samo fuck...on se valda sploh ne zaveda kako bo še pa ko bo hrček pri hiši. Da se boš več bavila z hrčkom kot z njim :P hehe. hecam se (a little bit).
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 15. Sep. 2008 17:13

Ja sej je res glede tega ukvarjanja haha...sm mu dons rekla, da bova jutr neki naredila, ko bova pri men.. pol sm se pa spomnila, da bom hrčka mela takrt & da najin plan odpade, ker se bom s hrčkom ukvarjala :rofl:

Upam, da bojo jutr mel nove hrčke & da bo kakšn fantek...ker, če ne..bo morala biti Dodica..al je useeno lahko Dodo? :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Sep. 2008 17:21

Sem vedela da bo tako :) Zdaj bo tvoj pač malo zapostavljen. Saj se bo pa sprijaznil. Vidiš, za njega je boljše da je hrček pri tebi, da se boš ukvarjala z njim ko se boš hotela. Ker če bo pri njem in boš ti prišla tja..boš samo ob kletki on pa celi bogi...:) hehehe :D

No, potem pa bo Dodica, Dodika...lahko pa nabaviš oba in ne boš imela s tem problemov :D Kaj praviš?
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 15. Sep. 2008 17:50

Joj kok ste napisale v enem dnevu :eek:

PeeKaBoo waaaa kr po hrčka greš ju3? Joj upam da jih dobijo!! že jst komej čakam!! Slikce morš pa res nalimat!!! :wink:

jst sm mojmu dans omenla če bi meu hrčka :D pa se je čist zbunil da to pa ne. da so mu čist všeč pa če ga jst mam, sam on ga pa ne bo mel. Tko da ne bo nč iz tega :?

sm pa doma omenla da bom kupla novo kletko tko da bo sam še en hrčk prišel s pošiljko pa ne bodo opazl :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 15. Sep. 2008 18:32

Jaa..jutri grem po hrčkota :freude: ..končn anee :P

Pa teli naši starši..use neki iščemo načine, kako bi domov pretihotapil te male živalce :rofl:

Bülma
..pomoje, da bo zaenkrat dost, da dobim enga hrčka :D ..morm bit skromna, da se nau slučajno na konc tko izšlo, da niti enga ne dobim, če bom preveč zahtevna :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 15. Sep. 2008 18:57

Ja Sugar_baby, smo bile pridne v tvoji odsotnosti,ne? :) Shit, tvoj ni za stvar praviš. Imaš pa dobro idejo - nova kletka, nov hrček - kdo bo pa opazil :) hehe. Ono dvonadstropno boš kupila?? Kot jo imam jaz? -} Slika

Komaj čakam vajine bolhe. Škoda, da ne živimo ena blizu druge, da bi se lahko dobile in bolhice prinesle s sabo :)

°PeeKaBü° - zate pa upam, da hrčka dobijo jutri. Sicer pa - iz Lj si - valda imate tam več trgovin za male živali. Pa pojdi malo pogledat. Samo dostikrat je pa tak, da ko hočeš nekaj določenega imet ravno tega nimajo. Jaz ko sem hotela rusko hrčico oz hrčka, ko je moja lepotička poginila..sem šla v vse tri trgovine iskat rusa, pa ni bilo. Smrk! Tako da sem dobila "pošiljko" iz Maribora - tam so jih imeli.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Sep. 2008 19:38

Moj je biu pravi smrduh ja. :D Nimam ga pa več zato, ker mi je enkrat med čiščenjem kletke nevem kam in kako pobegnu. :stupid:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 15. Sep. 2008 22:01

waaaa kok maš hudo kletko. Svetovna je!!! Ful mi je všeč res.
Kej takega sem jaz hotela kupiti. Nekaj podobnega tvoji sem že videvala v trgovini, tko da bom mogla it še mal pogledat.
Kok si pa ti dala za to kletko? A so drage?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 6:07

*hox* napisal/-a:Moj je biu pravi smrduh ja. :D Nimam ga pa več zato, ker mi je enkrat med čiščenjem kletke nevem kam in kako pobegnu. :stupid:

Hihi :D Ni lih prijetno če imaš v sobi nekoga ki smrdi :) Ubošček, izginil je? Meni bi se zmešalo. Kriza!

Sugar_baby - vem da je dobra. Samo jaz imam dve - včasih imam dve kletki narejeni, ponavadi pa tako kot je na sliki. Ker jaz sem hotela samo nadgradnjo kupiti, pa jih nikoli niso imeli, tako da sem potem še eno isto kletko kupila preko bolhe, ker je pač stalo ceneje. Drugače sem pa naročila preko te strani - Klik in dobila že naslednji dan. Fajn je ta stran! Priporočam če ne boš kletke našla v trgovini. Drugače pa imamo mi v Prekmurju po novem Zootic in tam imajo bombastične kletke. Glih za naše male ruse, ker je ful rovov in dosti za plezati.

°PeeKaBoo° dan D danes,ne? :) Upam da prineseš koga s sabo domov.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Sep. 2008 8:00

Jaa..čakam, da bo ura 10, da se odpravim od doma :freude: ..držte pesti, da bojo imel tamale hrčkote :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Sep. 2008 8:01

Ulala! :) Upam, da jih bodo imeli že dopoldan! Če ne se razpizdi tam - bodo že našli nekje eno kepico zate :) Btw, kletko že maš?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov