Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Avg. 2008 11:24

Ja, če pa že opazjo bom rekla, da sm eno miško našla pod postlo pa jo udomačila :rofl: Drgač pa ja..so kr dost v moji sobi..ti šment :P

Sj jutr grem na morje za en tedn, pol bom pa začela delat na tem...tko da upam, da bom čez kšn dobr tedn (al pa mau več) ponosna lastnica najbl cute hrčka :mrgreen:

Te pa čist razumem glede teh ribic..sm že prej hotla sama isto napisat pa raj nism, da me nau kšna ljubiteljica ribic napadla :P sm jst tut jih mela k sm bla mala,..na začetku itak čist vesela, ker mam CELO lahk eno živalco doma..pol pa zmer manj, ker ne morš nč z njimi delat..parkrat sm prst u vodo tunkala u upanju, da dobim lupčka ;D sam ni blo nč... Če sm pa Josifu prst štulila v kletko je pa zmer pršu usaj povohat :ja:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
superlady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a superlady » 22. Avg. 2008 12:07

No, js sem tudi ponosna lastnica hrčka po imenu Snjup. Trenutno se približuje svojemu drugemu letu...in je še prov živahen pobič :D Ob prebiranju te teme pa sem zasledila, da zelo pazite, kaj jim daste za jesti. Moram pripomniti, da imajo izredno radi jogurt tudi veterinar pri katerem sva pred kratkim bila mi ga je priporočil, menda še jim še najbolj teknejo sadni z koščki. Moj pa prov z užitkom poliže tudi navadnega. No, poleg jogurta pa se ne brani niti lubenice, solate, sladke koruze, obvezen pa je tudi kakšen piškot, jedel pa je tudi že čokolado z lešniki in mu prav nikoli ni nič bilo. Še njegova slikica http://www.hrcek.si/hrcek/index.php/sli ... snjup.html
:P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Avg. 2008 12:16

°PeeKaBoo° - haha - točno tak naredi. Pa pol res povej, da si udomačila miško :lol: Eh, ti si ga samo kupi ko prideš domov. Saj pa boš ti skrbela zanj, pa tvoji nimajo nič s tem pa pika!!!

superlady - jogurt mu tudi daješ? :eek: Tak na prst si ga daš, ali ga kaj vliješ? Jaz bi mojima tudi vse to dajala, pa ne upam, da jima ne bi kaj bilo. Misliš, da ima veze da je tvoj drugačne vrste kot moja? Ali lahko vsi vse jedo?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
superlady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a superlady » 22. Avg. 2008 12:20

Js mu ga začetka nisem dajala, ker pa se je enkrat nenadoma začel zelo močno praskati sem ga peljala k veterinarju...z njim je bilo vse v najlepšem redu...veterinar me je ob tem povprašal, kaj mu dajemo za jesti in mi priporočil jogurt z koščki sadja, malo čajno žličko na dan v skodelico za hrano. Skodelico in jogurt, ki ga ne poje pa redno čistim, da mu slučajno ne bi skisal. Kar poskusite, ugotovila sem, da imajo te prekrasne živalice močno razvit čut za okus in če mu ne bo všeč ga gotovo ne bo jedel. :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Avg. 2008 12:29

Ooo,super! Hvala! Takoj danes bom poskusila. Sicer pa moja dva sta do zdaj vse pojedla kar sem jima dala, tako da bo valda ok. Povej mi še to-mrzel jogurt daješ, ali ga je potrebno dati kaj prej iz hladilnika?
superlady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a superlady » 22. Avg. 2008 12:33

Obvezno ne sme biti premrzel..malo prej ga le daj iz hladilnika, ker lahko dobi drisko, če je premrzel. Js sicer še nisem poskusila mu dati direktno iz hladilnika in mislim, da mu tudi ne bom, ker ne bi rada, da dobi drisko, kar se lahko po mojem mnenju zgodi, če je premrzel
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Avg. 2008 13:27

Človk bi lah ob branju teh postov mislu, da se gre o kakšnih dojenčkih, ne pa hrčkih :rofl:

Mi je pa zanimiv, kko sta dve strani..ena k navija za hrčke, druga pa za morske prašičke..sm prej brala temo o morskih prašičkih & je ashi ponosno zagovarjala hrčke, da ne smrdijo... you go girl :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Avg. 2008 13:43

Eh, to so pač naši dojenčki :) Kateri ne delajo težav, ne govorijo nazaj itd. hehe.

Uf, to grem jaz tudi zagovarjat, da hrčki ne smrdijo. No, če pa ne. Vsaj moj ni nobeden nikoli smrdel (razen ko se kotata v svojem lulanju :willnicht:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 22. Avg. 2008 14:24

halo babe moje :D no če pa me ful moti da nekaj pišejo kak hrčki smrdijo... vsaka zivau smrdi ce ne skrbis za njega !!! jaz za mojo kepo dlak skrbim fajn in ne smrdi :D je prav sladki... lula samo v en kot.. tja kjer ma posodico s peskom... v pesek se polula in pol to ko vidim da je pač polulano pa menjam.... čist simpl :D v glavnem... hrčolini so zakon :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Avg. 2008 15:29

Jap..jst tut upam, da bom lah tle razpravljala kok moj hrček (ne) smrdi :P
vem, da k sm mela Josifa en tedn pr seb..ni nč smrdel..pa mam kr občutliu nos :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Avg. 2008 7:49

Ja,res je. če za žival ne skrbiš - smrdi. Ok. Samo je pa tudi res, da ko spijo v lulanju (koj moj preljubi Karlek na začetku), da tudi smrdijo. Žal to tako je. Samo se da odvaditi tudi tega. Drugače pa res, da bi tak smrdeli-pač dlaka ali karkoli že, pa ne. Meni imajo celo neki lepi vonj. Baje da miši smrdijo. Meni ne. Ali sem tako neobčutljiva, ali pa si folk to samo domišlja. Ne vem.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 24. Avg. 2008 10:46

mela san tudi belo mis... pa ne smrdi.. :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 24. Avg. 2008 15:44

moj hrčk tud nč ne smrdi oz men celo diši...prou tak lep vonj ma :)
aja drgač pa moram probat to z jogurtom!
pa moj obožuje sladoled....zadnjič sm mu dala da mal iz žličke poliže in je čist navaliu :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 7:08

No, pa smo prišle do zaključka da hrčki ne smrdijo, ampak celo lepo dišijo :D

Jaz še jogurta nisem probala. Bom pa tudi. Banane tudi pridejo v poštev? Ker jih jaz obožujem, pa me mika da bi njima tudi dala, vendar nisem 100% da jih lahko jedo.
superlady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a superlady » 25. Avg. 2008 8:22

Moj mali se ravno zdajle sladka z jogurtom...takoj ko ga zavoha v skodelici je že pokonc, pa čeprav prej trdno spi :D glede smradu hrčkov pa...moj nič ne smrdi, prav pridno se čisti, kar naprej in naprej...pravi monk je :D Glede banane....poskusi, banana naj ne bi vsebovala zadev, ki bi napenjale, tudi naj ne bi povzročala driske, daj mu čisto malo in če mu bo všeč bo jedel, če mu ne bo, pač ne bo...naprimer moj ne mara teh z medom oblitih semenk, ki mu jih lahko obesiš, kljub mojemu vztrajanju, samo povoha in gre.... :roll:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov