Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Bulma napisal/-a:Vendar bodi vesela, da je imela lepo življenje pri tebi.
Kk nej pa vem, da ji je blo všeč pr men? Jst sama sebe krivim za to, da je Pikica umrla.
Ja sej, nikol se ne ve, kk bi se Pokica navadla na novga člana, tk da ... bom jo pustla samo, sej ma mene pa naše štir mačkone
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Oh joj...zakaj pa bi ti kriva bila?? Žal so hrčki (sploh ruski+roborovski) premajhni, da bi jih lahko dolgotrajno zdravili. Plus vsega-jaz bi imela parček, pa bi ju sterilizirala..če pa vem, da to ne gre, ker so premajhni. Tako da se ne krivi!!! Saj si ji dajala zdravila itd. Žal se ji ni izšlo. Ti vsaj imaš še Pokico. Kaj sem pa jazi mela? Prazno kletko ob kateri sem jokala vsak dan
Je imela lepo življenje pri tebi!!!! Ker glavno je, da je imela hrano, vodo, kolo, pa da si se ukvarjala z njo. Če drugo ne, da si jo vsaj malo pobožala. Živali to čutijo.
Je imela lepo življenje pri tebi!!!! Ker glavno je, da je imela hrano, vodo, kolo, pa da si se ukvarjala z njo. Če drugo ne, da si jo vsaj malo pobožala. Živali to čutijo.
-
Bulma - Cosmopsiho
Seveda bo. Ni lahko-tega itak noben ne reče. Samo bo...pa tebi je fajn, da imaš še Pokico. Btw-dobra imena si jima dala
Naš Karli je...adijo pamet Poreden full! Božat se ne pusti. Pa da bi zaspal poleg mene? Ni šanse! Komaj ga iz kletke vzamem, potem pa tako dirka. Full rad mi sedi na vratu, pa se z lasmi pokrije. Pa kaka 500/h. Drugače je pa zelo bojazljiv.
Kupujem pa še ruskega..nazaj...kot je M. bila! Pa jih nikjer nimajo trenutno
Naš Karli je...adijo pamet Poreden full! Božat se ne pusti. Pa da bi zaspal poleg mene? Ni šanse! Komaj ga iz kletke vzamem, potem pa tako dirka. Full rad mi sedi na vratu, pa se z lasmi pokrije. Pa kaka 500/h. Drugače je pa zelo bojazljiv.
Kupujem pa še ruskega..nazaj...kot je M. bila! Pa jih nikjer nimajo trenutno
-
Bulma - Cosmopsiho
Za Zootic vem v MBju da jih imajo. Kaj, če nič ne grem zdaj v MB. V Ms jih glavno nimajo. Še včeraj sem klicala v Tukano, pa imajo samo roborovske, v Zoo Marketu pa niti to ne. Baje so jih pred božičem prodali, zdaj pa čakajo ko bodo mladički. Damn!!!
Lahko pošlješ
Lahko pošlješ
-
Bulma - Cosmopsiho
Kak sem happy! Včeraj mi je pisala FairyAngel, da se pelje iz MBja, pa če lahko pride k meni za nekaj minut ker je nujno. Normalno! Pa pride...in mi prinese ruskega hrčka!!! Omg!!! Ve, da sem tarnala full zaradi Miše, pa da nisem nikjer mogla priti do rusov..pa je bila zakon prijateljica in mi ga prinesla! JOj...kakšno presenečenje!!! Zdaj imam dva divjaka, čeprav se kot en tako drug navajata na nov dom. Komaj čakam da ju zvečer vidim!!!
Btw-najraje bi ju imela skupaj, ker zdaj imam v sobi 2 kletki in to je too much. Mogoče kera ve če lahko dam skupaj roborovskega+ruskega? Samo pm. Ne vem kakšnega spola je Karli :S
FairyAngel :bussi:
Btw-najraje bi ju imela skupaj, ker zdaj imam v sobi 2 kletki in to je too much. Mogoče kera ve če lahko dam skupaj roborovskega+ruskega? Samo pm. Ne vem kakšnega spola je Karli :S
FairyAngel :bussi:
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
No, velja
pokica ... pokica je pa tko smešna. Kr neki praska nonstop tisto površino, na kateri se zadržuje, ko ni na kolesu in ko ne spi. Ne vem, mogoče misl, da bo lukno nardila, pa dol lh skočla, ampak ne bo šlo Drugač pa kr no ... se mi ne zdi, da bi bla kej preveč raztresena, bomo vidl, kk bo.
pokica ... pokica je pa tko smešna. Kr neki praska nonstop tisto površino, na kateri se zadržuje, ko ni na kolesu in ko ne spi. Ne vem, mogoče misl, da bo lukno nardila, pa dol lh skočla, ampak ne bo šlo Drugač pa kr no ... se mi ne zdi, da bi bla kej preveč raztresena, bomo vidl, kk bo.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ej...Karli tudi to dela. In to mi gre na živce. Pa ko je v hišici tudi škrta. Da ne bom o tem kako gre v hišico-ne skozi vrata, ali okno. Nekje spodaj se not potegne. Vsak dan sesam sobo, ker mi tako seno ven zmeče. Joj..zdaj pa imam dva
-
Bulma - Cosmopsiho
Pa daj Vidim, da imaš isti problem. Karli je na začetku lulal, kakal, jedel in spal v tunelu. Si lahko misliš kako je smrdelo ko sem mu čistila?
Včeraj sem mu mogla čistiti kolo, ker je imel celo polulano.
Upam, da bo Miša2 bolj "čista"
Včeraj sem mu mogla čistiti kolo, ker je imel celo polulano.
Upam, da bo Miša2 bolj "čista"
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz tudi najprej nisem opazila da je polulano. Vendar mi je kmalu postalo jasno, ker se je njegova hrana že gor lepila Pa sem tunel obrnila gor, zdaj pa pač lula v kolo. Hjao
Mi je pa še vedno tečno, da se tako boji, pa da ni na miru ko ga božam. Upam, da Mišo2 udomačim kot sem Mišo1.
Hehe-ti držim pesti, da ti ne bo potrebno dati kaj čez nos Hehehe.
Mi je pa še vedno tečno, da se tako boji, pa da ni na miru ko ga božam. Upam, da Mišo2 udomačim kot sem Mišo1.
Hehe-ti držim pesti, da ti ne bo potrebno dati kaj čez nos Hehehe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov