Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni se zdi, da so tumorji celo precej pogosti pri hrčkih. Kot da že brez tega ne živijo malo.
Jaaa-full je bojazljiv. Vendar je ta vrsta hrčkov baje taka. Jaz se ga trudim udomačit, samo...eh...že ko dam solato not šiba stran. Da bi iz roke jedel? Ni šanse. Pogrešam Mišo!
Verjetno te res pride pozdravit,ja Kak dolgo ga ti že imaš?
Jaaa-full je bojazljiv. Vendar je ta vrsta hrčkov baje taka. Jaz se ga trudim udomačit, samo...eh...že ko dam solato not šiba stran. Da bi iz roke jedel? Ni šanse. Pogrešam Mišo!
Verjetno te res pride pozdravit,ja Kak dolgo ga ti že imaš?
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
joj, ne me strašit upam da ne vidim nikoli nobene bule na mojmu miškotu
pol si pa res moraš novega ruskega nabavit, da ga boš lahko cartala tega novega hrčka imam 2 mesca in 10 dni in moram rečt, da je dosti bolj radoveden in ne beži tolko, kot je un prejšnji. Ponavadi se pusti ujet in ga pustim malo hodit po sobi- prejšnjega nisem upala, ker bi 100% zbežal ko raketa. Pa zrastu je ful ful
pol si pa res moraš novega ruskega nabavit, da ga boš lahko cartala tega novega hrčka imam 2 mesca in 10 dni in moram rečt, da je dosti bolj radoveden in ne beži tolko, kot je un prejšnji. Ponavadi se pusti ujet in ga pustim malo hodit po sobi- prejšnjega nisem upala, ker bi 100% zbežal ko raketa. Pa zrastu je ful ful
-
Bulma - Cosmopsiho
Pa ne strašim te. Sem brala enkrat nekaj o tem. To mi je tak grozno, da take male živalice lahko dobijo tumor, pa vse ostalo. Bad! Pa že drugače tako malo živijo. Ne?
Definitivno ruskega. Čeprav to ne pomeni da se bo pustil kot se je moja pokojna pikica. Bom klicala danes v Tukano. Ker nikjer nimajo mladičev. Ne tam, ne v ZOO Marketu.
Definitivno ruskega. Čeprav to ne pomeni da se bo pustil kot se je moja pokojna pikica. Bom klicala danes v Tukano. Ker nikjer nimajo mladičev. Ne tam, ne v ZOO Marketu.
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
tu pri nas, ko je glavno križišče je ena cvetličarna pa majo tudi hrčke in ribe.
aja no. ti si v društvu za zaščičito živali pomurja? jaz tudi torej smo se mogoče že vidle
aja no. ti si v društvu za zaščičito živali pomurja? jaz tudi torej smo se mogoče že vidle
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
Bulma - Cosmopsiho
aaa. Škoda! Pa ok. Mi pa položnice plačujemo Oz jim nakazujemo denar. Dobro da sem se spomnila, da še to moram urediti.
Btw-koliko je pa star tisti ruski hrček ki ima majhno kletko? Ker jaz kupujem rusa, pa jih očitno trenutno nikjer ni. Tu okrog nas mislim.
Btw-koliko je pa star tisti ruski hrček ki ima majhno kletko? Ker jaz kupujem rusa, pa jih očitno trenutno nikjer ni. Tu okrog nas mislim.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
VSE je blo ok, še včer zvečer mi je iz roke jedla, pila je tud, vse je blo super, dons jo pa najdem pod tisto površino, kjer je bla vedno in je tam spala, zdj je pa spodi ležala mrtva Pa sm slišala mal predn sm se zbudla neke čudne zvoke, pa sm si misnla, sj ni nč ... pa sm naprej spala. No ja, sej vem, da kakšnih čudežev ne bi mogla narest, tud če bi vstala in jo pogledala. Men je tok hudo no
Pa Pokici je tud hudo, se ji vid. Nikol ni mela tazga mirnega pogleeda kokr dons, pa čist mirna je bla, tud božat se mi je pustla, ni me ugriznla, bla je čist mirna v mojih rokah ...
To sploh ni fer, te žvalce že tko mal časa živijo, pol pa še predčasno umrejo zarad takih blesavih stvari kot je tumor
In zdj bo Pokica sama, ker ne upam druzga hrčka kupt, da ne bo slučajn ravno obratnega spola, se prav samček, in bo pol en kup mladičkov, k jih ne bom mogla oddat. Tko da ... bo sama, revca
Pa Pokici je tud hudo, se ji vid. Nikol ni mela tazga mirnega pogleeda kokr dons, pa čist mirna je bla, tud božat se mi je pustla, ni me ugriznla, bla je čist mirna v mojih rokah ...
To sploh ni fer, te žvalce že tko mal časa živijo, pol pa še predčasno umrejo zarad takih blesavih stvari kot je tumor
In zdj bo Pokica sama, ker ne upam druzga hrčka kupt, da ne bo slučajn ravno obratnega spola, se prav samček, in bo pol en kup mladičkov, k jih ne bom mogla oddat. Tko da ... bo sama, revca
-
Bulma - Cosmopsiho
Srce se mi trga ko to berem. Tako mi je hudo. Sicer pa sama veš kak grozno je bilo meni, ko je Miša umrla.
To je najhuje pri glodalcih-da so eno minuto super, pa kul, potem pa takoj mrtvi. Vendar bodi vesela, da je imela lepo življenje pri tebi. Držim pesti za Pokico, da bo ok. Ker bo mogoče še njej kaj ker bo ostala sama in bo Pikico pogrešala. Joj...
Kje jo boš pa zakopala???
Drugega res raje ne kupuj. Ne samo zaradi mladičev, ampak zato ker je vprašanje kako bi Pokica sprejela novega člana.
To je najhuje pri glodalcih-da so eno minuto super, pa kul, potem pa takoj mrtvi. Vendar bodi vesela, da je imela lepo življenje pri tebi. Držim pesti za Pokico, da bo ok. Ker bo mogoče še njej kaj ker bo ostala sama in bo Pikico pogrešala. Joj...
Kje jo boš pa zakopala???
Drugega res raje ne kupuj. Ne samo zaradi mladičev, ampak zato ker je vprašanje kako bi Pokica sprejela novega člana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov