Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Bulma napisal/-a:Nekaj strani nazaj smo debatirale o tem. Malo poglej
aham sem našla... samo vseeno še ne vem kerega spola je...sicer pa tako ali tako ne nameravam kupiti še enga zraven, ker družinice ne morem imet. Saj dolgčas pa mu verjetno ni... drugače bi bil žalosten, tak pa vsak dan skače sem pa ta po kletki , pa včasih se mi zdi,d a se bo odpelal nekam s tisto kolco, tak fejst športa
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Bulma napisal/-a:Josephina napisal/-a:Drzimo tacke da bo vse ok. Porocaj.
Sestra me je zvala, da je M. baje full boga Zdaj si pa riktam prevoz za k veterinarju. Sem že klicala če hrčke tudi pregledujejo, pa je rekla ženska da ja. Upam,da najdem prevoz...Drži tačke! Čeprav mislim, da je zaman
Kako je blo?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Nisem dobila prevoza. Vendar bi jo naj danes popoldne foter+sestra peljala. Če ne grem z njo jaz ob štirih. Samo...po moje nima šans.
Fuck...celo noč sem tulila. Sem prišla ravno v službo, pa sem cela zatečena itd. Moja Mišaaaaaa...
Kakšen procent upanja imam..več pa ne. Ker baje s tem kakšna je starost nima veze. Ja, pa še celo noč in cele dneve je samo spala. In valda nič jedla.
Srce se mi para...
Fuck...celo noč sem tulila. Sem prišla ravno v službo, pa sem cela zatečena itd. Moja Mišaaaaaa...
Kakšen procent upanja imam..več pa ne. Ker baje s tem kakšna je starost nima veze. Ja, pa še celo noč in cele dneve je samo spala. In valda nič jedla.
Srce se mi para...
-
Bulma - Cosmopsiho
Sestra me klicala. Bili so pri veterinarju. Dobila je zdravilo oz inekcijo. Jutri mora priti še po eno. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni. Valda to, da bo ok. Mora biti baje na toplem. Pa ok. Saj to je vedno!
Rekel je, da bi ji vzel kri in naredil preiskave, vendar če bi ji kri vzel bi umrla, ker jo imajo te živalice tako malo. Upam, da je vedel kakšno dozo zdravila ji dati. Naj bo samo ok. Zdaj sem happy..upam, da ne bom razočarana kasneje
Rekel je, da bi ji vzel kri in naredil preiskave, vendar če bi ji kri vzel bi umrla, ker jo imajo te živalice tako malo. Upam, da je vedel kakšno dozo zdravila ji dati. Naj bo samo ok. Zdaj sem happy..upam, da ne bom razočarana kasneje
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Joj, samo da je z Mišiko boljše. :bussi:
-
Bulma - Cosmopsiho
FairyAngel napisal/-a:Joj, samo da je z Mišiko boljše. :bussi:
Upam, da res je. Ker ne vem kako se ona počuti. Čeprav sem skeptična..ne vem no. Od Josephine zajček je bil na infuziji, pa je umrl
Upam da bo. Naj raje umre od starosti, ne od bolezni. Plus upam, da je nismo prepozno peljali k vet.
Ker hočem to noč dobro spat, ne da sem se cele noči zdaj sekirala.
-
Josephina - Cosmofrik
Upam da bo vse ok. Ker najslabs pr teh zivalicah je to, da ti ne znajo pokazat, ce jih kej boli. Pr psu pa macki ze lazje vidis, kot pa pri glodalcih.
Upam, da ji bodo zdravila pomagala. Pa porocaj kako in kaj. :bussi:
Upam, da ji bodo zdravila pomagala. Pa porocaj kako in kaj. :bussi:
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaaa-ravno to je to. Nič ni cvilila in nič. Vem, da sem to že napisala, vendar sem zalooo skeptična glede vsega tega. Sem brala na različnih forumih, da ko so hrčki dobivali inekcije so bli ok, potem pa se je vse ponovilo v hujši obliki. Mah ne vem...upam,da bo. Pa če samo en teden. Hah-ko sem sestro vprašala kakšno inekcijo ji je dal, se je baje najprej spraševal če imajo sploh tako majhne. Tako da mislim, da so moji dvomi utemeljeni.
Btw-meni se tako zdi, kot da ima pljučnico. Ker so baje pogosto nagnjeni k pljučnicam.
Jaz vseeno držim pesti da bom.
Ja-veš da bom poročala. Ti nimaš še novega hrčka? Ali pa zajčka?
Btw-meni se tako zdi, kot da ima pljučnico. Ker so baje pogosto nagnjeni k pljučnicam.
Jaz vseeno držim pesti da bom.
Ja-veš da bom poročala. Ti nimaš še novega hrčka? Ali pa zajčka?
-
Josephina - Cosmofrik
Nop, se nic nimam. Pa tud ne vem kdaj bo mela. Neki casa vrjetn se ne.
-
Bulma - Cosmopsiho
Aha. Te čist štekam. Jaz si zdaj te dni tudi nisem predstavljala, da bi imela koga drugega kot Mišo.
Samo sem glupa...sem full brala forume, pa so pisali da ko si hrčki dobli inekcije, da niso preživeli in da so se jin bolezni ala pljučnice itd. po končani terapiji z inekcijami ponovile. Eh....držim ji pesti! Pa sebi! Naj bo ok, da bom lahko naprej normalno spala...
Samo sem glupa...sem full brala forume, pa so pisali da ko si hrčki dobli inekcije, da niso preživeli in da so se jin bolezni ala pljučnice itd. po končani terapiji z inekcijami ponovile. Eh....držim ji pesti! Pa sebi! Naj bo ok, da bom lahko naprej normalno spala...
-
Josephina - Cosmofrik
Nja pr hrckih mores vzet v zakup to, da pac ful mal zivijo in da je vsega lepga enkrat konc.
Drzimo tacke, da bo z Miso vse ok.
Drzimo tacke, da bo z Miso vse ok.
-
Bulma - Cosmopsiho
Eh, to mi je tak bad. Neki piškavi 2 leti. Očitno v mojem primeru in tvojem še manj časa živijo. Našo Mišiko danes nihče ni peljal na inekcijo. Super,ha?
Spet je boga. Očitno jo duši, kiha..najbrž je pljučnica. Pa se inekcije so valda toliko, da jo dalj časa obdržijo življenja.
Dokaz da ni ok je ta, da je sestra danes jedla čokolado poleg nje, ona pa niti trznila ni. Ker drugače ti je skoraj v usta splezala, če si poleg nje jedel sladko. Plus samo spi...gre lulat. Jaz jo dosti cartam, pa spet samo jočem. Če bo boga še bolj jutri jo peljem na uspavanje. Ker je zadnje kar si želim je to, da se muči.
Spet je boga. Očitno jo duši, kiha..najbrž je pljučnica. Pa se inekcije so valda toliko, da jo dalj časa obdržijo življenja.
Dokaz da ni ok je ta, da je sestra danes jedla čokolado poleg nje, ona pa niti trznila ni. Ker drugače ti je skoraj v usta splezala, če si poleg nje jedel sladko. Plus samo spi...gre lulat. Jaz jo dosti cartam, pa spet samo jočem. Če bo boga še bolj jutri jo peljem na uspavanje. Ker je zadnje kar si želim je to, da se muči.
-
Josephina - Cosmofrik
Vrjamem, da ti je hudo, sam a veterinar ni nic reku kaksna je diagnoza?
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz nisem bila poleg. Rekel je da res čudno diha. To pa je vse. Verjetno full redko vozijo tja hrčke. Jaz sama vem, da ima pljučnico. Ker sem full brala o tem. Vendar ne vem kako pomagati. Mislim, da bomo jo jutri peljali na uspavanje. Ker mi je boga kako se muči. Pa cela suha je, pa ne je nič več itd. Samo spi...grozno Pa včeraj bi mogla na inekcijo, pa je naši niso peljali. Mogoče bi bilo boljše, čeprav mislim da bi ji to samo kakšen dan življenja podaljšalo. Joj..nočem da se muči, samo nočem pa da umre. Damn
-
Josephina - Cosmofrik
Joj js res ne vem kaj je najboljs za narest. Jaz ne vem, ce bi jo lahko pelala k veterinarju. Ne vem, ti najboljs ves, ker jo spremljas vsak dan pa vids spremembe. Ne vem. Karkol bos nardila bo vredu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov