Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Hehe, zato mam pa js kletko v dnevni sobi
-
Josephina - Cosmofrik
Hja, pol pa ti ni pomoci.
Drugac so pa tok sweetkani, da se ti vrjetn bo ze odkupu.
Drugac so pa tok sweetkani, da se ti vrjetn bo ze odkupu.
-
Josephina - Cosmofrik
Jaz imam dva. En ni nikl pr mir, tko da ga ne morem. Drugi pa se pusti in vcasih zadrema na roki.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Nita* napisal/-a:naša Lola je bla prva dva tedna Jerry
Jaz full nisem ugotovila kakšnega spola je Miša. Pa imam slikice, kako določiš spol itd. Pa nič. Zdaj, po enem letu in 8 mesecih sem ugotovila da je fant Hihi. Ampak bo ostala Miša.
Ok. Zdaj se pa res sprašujem zakaj se vaši hrčki ne pustijo božati. Čudno no. Ker če ga od začetka navajaš na roko po moje mora iti. Ker naša je adijo. Direkt rešetke grize, samo da bi prišla ven. In vedno-ampak res vedno, ko gledam tv jo imam na sebi, da spi.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
Josephina napisal/-a:Jaz imam dva. En ni nikl pr mir, tko da ga ne morem. Drugi pa se pusti in vcasih zadrema na roki.
pa ju imaš v isti kletki??
ker baje da ko spolno dozorijo, da ne prenesejo družbe istega spola, a ne
bulma, tega ta novega sm mela že po rokah in ga malo cartala, samo se mi zdi, da se boji, čeprav takoj ko pridem blizu kletke pleza po njej, me voha itd. da bi ga pa v rokah imela, noče zgleda da nimam sreče
-
Josephina - Cosmofrik
Ja v isti. En je ze star drugi je pa mlajsi. Pa ne vem ce sta istega spola. Samo nista iste vrste, tko da upam, da ne bo nic narascaja. :D
-
Josephina - Cosmofrik
A pol Bulma bos enga vzela, ce bomo mel mladičke?
-
Josephina - Cosmofrik
Hja se bosta ze zmenla Torej en "bodoci" mladicek je ze oddan.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
zanimivo da se stekata
bulma, vzela sem spet ruskega oz. naj bi bil ruski. zato ker je drugačne barve kot ta prejšnji, pa tudi na zadnje nogice se postavi in stoji, kar un ni počel- mogoče so mi pa indijskega podtaknili.
bulma, vzela sem spet ruskega oz. naj bi bil ruski. zato ker je drugačne barve kot ta prejšnji, pa tudi na zadnje nogice se postavi in stoji, kar un ni počel- mogoče so mi pa indijskega podtaknili.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov