Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
U mi mamo pa cel cirkus doma. Bajsi pa Kostruncek sta premaknila kamen, ki je loceval njuni kletki in sta si zamenjala spalnici. Samo mi sploh ni jasno, kako sta ta dva pikineza premaknla ta konkretn kamen. In se sploh ne tepeta, amapk sta lepo diskretna drug do drugega. Tko, da sta se ocitno ze navadla drug na druzga.
Aja pa zadnje dni mi je blo ful cudn, da sta vso hrano pojedla (obe skodelici sta bli prazni, pa nikol nista bli po enem dnevu, ponavad sem jima menjala hrano na 3 dni) in je en frajer vso hrano znosu v svojo spalnico. Cele face sta
Pa Bajsi pije vodo po napajalniku, Kostruncek pa po skodelici. In je sel Bajsi pit iz skodelce in je zgledal k da se bo utopu. K da se nikol ni vidu vode v skodelci.
Aja pa zadnje dni mi je blo ful cudn, da sta vso hrano pojedla (obe skodelici sta bli prazni, pa nikol nista bli po enem dnevu, ponavad sem jima menjala hrano na 3 dni) in je en frajer vso hrano znosu v svojo spalnico. Cele face sta
Pa Bajsi pije vodo po napajalniku, Kostruncek pa po skodelici. In je sel Bajsi pit iz skodelce in je zgledal k da se bo utopu. K da se nikol ni vidu vode v skodelci.
-
Josephina - Cosmofrik
Cela frajerja sta ja.
Zdej sploh ni vec locena kletka in je vse ql.
Zdej sploh ni vec locena kletka in je vse ql.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Josephina-kako sta tvoja dva? Se še itak razumeta, ali so že kakšne bitke in spori prišli med njiju?
Jaz pa moram povedati, da že 2 noči fajn spim. M. je začuda bila mirna. Ali pa sem imela tako močen spanec, da je nisem slišala.
Zadnje čase je full zunaj. Tako da sem začela opažati, da grize vrata rešetk full, plus se vesi gor in riva nosek skozi. Pod nujno hoče ven očitno. Vendar ji do zdaj še ni uspelo.
Jaz pa moram povedati, da že 2 noči fajn spim. M. je začuda bila mirna. Ali pa sem imela tako močen spanec, da je nisem slišala.
Zadnje čase je full zunaj. Tako da sem začela opažati, da grize vrata rešetk full, plus se vesi gor in riva nosek skozi. Pod nujno hoče ven očitno. Vendar ji do zdaj še ni uspelo.
-
Josephina - Cosmofrik
Bulma, vredu sta, kletki nista več ločeni in ni problemov. Sta na diskretni razdalji, tko da je mirno. Me je pa res presenetl, da sta se tko lepo sporazumela.
Blagor teb, da lahko spis s kletko v sobi, js ne bi mogla. Prevec ratam zivcna, ko rogovilta.
Blagor teb, da lahko spis s kletko v sobi, js ne bi mogla. Prevec ratam zivcna, ko rogovilta.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hihi. Na določeni razdalji sta? Se pravi, da se ne igrata+ne pretepata pa nič? Imaš pa srečo-res.
Eh,saj mene vsake toliko tudi piči, da bi jo odnesla ven, vendar ne vem v kateri prostor, ker se mi zdi da se drugje še bolj sliši kako nori. Včasih bi jo najraje našeškala kako nori
Hjao-Miša ni Miša. Očitno je Mišo. Ker ko sem jo zadnjič imela na rokah sem čist by the way zatipala tisto "pikico", ki jih imajo moški hrčki. Kot če bi popek imeli. Torej...Mišaaa-papa Smrk! Ampak vseeno jo še Miša kličem. Kaj pa naj...
Eh,saj mene vsake toliko tudi piči, da bi jo odnesla ven, vendar ne vem v kateri prostor, ker se mi zdi da se drugje še bolj sliši kako nori. Včasih bi jo najraje našeškala kako nori
Hjao-Miša ni Miša. Očitno je Mišo. Ker ko sem jo zadnjič imela na rokah sem čist by the way zatipala tisto "pikico", ki jih imajo moški hrčki. Kot če bi popek imeli. Torej...Mišaaa-papa Smrk! Ampak vseeno jo še Miša kličem. Kaj pa naj...
-
Josephina - Cosmofrik
Js sej nas Bajsi je pa baje Bajsika, sam sem se ze navadla na Bajsija, tko da bo tko tud ostal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov