Hrčki
POMOČ
moji Bunkici se je nrdila neka bula, pod sprednjmi tačkami (ne tm k so mešički, ampak med sprednjimi in zadnjimi tačkami) in me zanima če katera ve kaj bi lahko blo?
sicer jo ob 4ih peljem k veterinarju, da jo pogleda ampak bi useen rada slišala kkšno mnenje, oz. če se je kateri že kej podobnega zgodil?
moji Bunkici se je nrdila neka bula, pod sprednjmi tačkami (ne tm k so mešički, ampak med sprednjimi in zadnjimi tačkami) in me zanima če katera ve kaj bi lahko blo?
sicer jo ob 4ih peljem k veterinarju, da jo pogleda ampak bi useen rada slišala kkšno mnenje, oz. če se je kateri že kej podobnega zgodil?
-
- Sramežljivka
- Kraj: Dolenjska
evo, sm peljala Bunkico k veterinarju, pa tut on ni vedu kaj bi to lahko blo...je pa reku da ni tumor, pa da je s trebušno steno in črevesjem tut use uredu. Zmenila sva se, da se v četrk spet oglasim, če ji bula ne izgine, ker je možno da se je km udarla in se ji je kri nabrala
upam da bo use uredu!

hruškanapisal/-a:nop, nč ne zgleda da bi jo bolel....ona še naprej veselo pleza po kletki, po men, naokol
pa tut k je veterinar tisto bulo gledu pa tipu ni blo vidt da bi jo kej motil...sej bomo vidl, še 2 dni počakam in upam da zgine drugač pa še 1x k veterinarju!
Točno tako! Saj če vidiš da je čist normalna, potem je morda tak samo kakšna oteklina. Če bi pa kje ležala, pa nič jedla, pa se komaj premikala..potem bi bil razlog za preplah. Ne?

Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Pozdrav!
Moja mami je že imela hrčka. sedaj pa že dobro leto ne več. Ker ima ta teden rd sem razmišljala, če bi ji vzela kakega. Ali ima katera kakšne mladičke doma? Ali pa, kje ste ponavadi kupile hrčka? K s Tukanom nimam dobrih izkušenj. Zanima pa me predvsem dolgodlaki hrček oz. samo, da ni ruski ali zlati.
Moja mami je že imela hrčka. sedaj pa že dobro leto ne več. Ker ima ta teden rd sem razmišljala, če bi ji vzela kakega. Ali ima katera kakšne mladičke doma? Ali pa, kje ste ponavadi kupile hrčka? K s Tukanom nimam dobrih izkušenj. Zanima pa me predvsem dolgodlaki hrček oz. samo, da ni ruski ali zlati.