Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
iiiii, jaz sem pa Mišo včeraj vidla, danes jo bom pa imela zunaj.
Haha, roka te je bolela od čohanja? Fuck kak jo boš razvadila Si predstavljaš da si ti na njenem mestu, pa da te nekdo čoha non stop, pa mečka. Mater, sve pa ziher najboljši skrbnici hrčkov ever
Haha, roka te je bolela od čohanja? Fuck kak jo boš razvadila Si predstavljaš da si ti na njenem mestu, pa da te nekdo čoha non stop, pa mečka. Mater, sve pa ziher najboljši skrbnici hrčkov ever
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Ja, res me je roka bolela, ne pretiravam..pa sm še menjala položaje roke..pa me je useen skor krč zagrabu Pol sm jo pa dala notr, pa itak je biu že njen cajt za kolo
Ja jst si komot predstauljam, kako bi mi blo lepo, če bi mene tko kdo skoz čohau..sej zato se je pa Dodo tud umirila, sej veš, da ponavadi skoz leta sm pa tja, ker jo use zanima..učer je bla pa kr miru...cc razvajenka
Aja glede Žutija - nism ga še nč čohala od takrt..nism bla nč pr mojmu hehe. Je pa use po starem
Dons bo pa Miša na vrsti za čohanje in tvoj krč v roki haha.
Ja jst si komot predstauljam, kako bi mi blo lepo, če bi mene tko kdo skoz čohau..sej zato se je pa Dodo tud umirila, sej veš, da ponavadi skoz leta sm pa tja, ker jo use zanima..učer je bla pa kr miru...cc razvajenka
Aja glede Žutija - nism ga še nč čohala od takrt..nism bla nč pr mojmu hehe. Je pa use po starem
Dons bo pa Miša na vrsti za čohanje in tvoj krč v roki haha.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Haha - krč te je zgrabil? Naj se Dodo začne zavedati kaj vse pretrpiš ti zanjo hehe.
Ja, danes pa je moj krč na vrsti. Čeprav mam delati seminarsko, ali ok. Naj bo. Drugače pa bo itak spala v škatlici, potem bom pa spet imela probleme s tem kako jo vzeti ven, da ne bom pogrižena.
Nisi nič vidla Žutega? Eh škoda Ker bi kakšne fotke jaz imela.
Ja, danes pa je moj krč na vrsti. Čeprav mam delati seminarsko, ali ok. Naj bo. Drugače pa bo itak spala v škatlici, potem bom pa spet imela probleme s tem kako jo vzeti ven, da ne bom pogrižena.
Nisi nič vidla Žutega? Eh škoda Ker bi kakšne fotke jaz imela.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bomo zrihtal fotke od Žutega
Pa hmm..men se zdi, da učas nisi mela takih problem z Mišo in kako jo ven dobit brez, da bi te ugriznila?
Pa hmm..men se zdi, da učas nisi mela takih problem z Mišo in kako jo ven dobit brez, da bi te ugriznila?
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, dobi fotke.
Eh, Miša kot Miša. Saj vem da se počuti ogroženo ko spi, jaz pa segam po njej. Samo bi se lahko že navadila na moj vonj in glas. Ali naj bo. Zdaj je spet v škatlici. Samo jo bom prepustila sestri da jo ven pobere. hehe.
Kaj pa novega v tvoji hrčkariji?
Eh, Miša kot Miša. Saj vem da se počuti ogroženo ko spi, jaz pa segam po njej. Samo bi se lahko že navadila na moj vonj in glas. Ali naj bo. Zdaj je spet v škatlici. Samo jo bom prepustila sestri da jo ven pobere. hehe.
Kaj pa novega v tvoji hrčkariji?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ma ja, naj bo za sestra za vabo hehe.
V moji hrčkarij je pa ful dobr.. vsak dan se kej zgodi zanimivga.. Lih prej mi je Dodo zaspala na dlani - sm jo mela v pest sklenjeno..in to pou ure! Sm kr začutila, kako se je potila med spančkanjem hihi. Pol sm pa ratala ful žejna in sm hotla it po vodo, pa mi je nekak ratal roko izmuznit izpod Dodo..pa sm vidla kako spančka v klobčiču na boku s šapicami stisnjenimi k sebi Pa dlakico je mela čist zlepljena skupi k ji je blo toplo In pol k sm to vidla, se nism mogla pripravt, da bi šla po vodo, pa sm še pou ure jo tko pustila spančkat...
V moji hrčkarij je pa ful dobr.. vsak dan se kej zgodi zanimivga.. Lih prej mi je Dodo zaspala na dlani - sm jo mela v pest sklenjeno..in to pou ure! Sm kr začutila, kako se je potila med spančkanjem hihi. Pol sm pa ratala ful žejna in sm hotla it po vodo, pa mi je nekak ratal roko izmuznit izpod Dodo..pa sm vidla kako spančka v klobčiču na boku s šapicami stisnjenimi k sebi Pa dlakico je mela čist zlepljena skupi k ji je blo toplo In pol k sm to vidla, se nism mogla pripravt, da bi šla po vodo, pa sm še pou ure jo tko pustila spančkat...
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^Ne rečm, da so usi taki, ampak eni k mamo hrčke jih probavamo met čim manj cajta v kletki, pa jih imeti čim več časa zunaj..pa ja, itak da to ni isto kot da bi bli v svojem 'naravnem' okolju, samo se useen trudmo, da se majo čim boljš in da se ne počutjo kot ujetniki v kletki al pa nasploh ujetniki, ker niso 'divji'..
Si si že sama odgovorila, a vidim da govorimo različne jezike in kot sem že rekla vem, da ima človek še vedno egoističen odnos do živali in sem hotela samo opozoriti na to. Sicer pa hrčki niso ne vem kako srečni, ko se jih mečka po rokah. O vsaki živali se je treba natančno pozanimat, ker se prevečkrat dogaja, da zanje ne skrbimo pravilno.
Boš vidla kako se Dodo razvadila, da je ful zunaj. Jaz sem isto delala, pa sem imela pol probleme, ker je vedno hotela zunaj biti in je rešetke ful grizla, da sem jo pol dala ven. Veš kako nadležno je še to? Damn! Samo kaj, če pa je bedno da ko sem doma, da bi jo imela v kletki. Ne?
-
Bulma - Cosmopsiho
Veš kaj Noelia - jaz sem definitivno seznanjena s hrčki ful. Po moje ti nisi zadosti. Plus vsega hrčkom mora pasati da jih božamo itd. kajti če jim ne bi bi odšli vstran + meni se je dogajalo da je moja prejšnja hrčica spala na meni ko sem jo božala. Predvidevam da zaradi ugodja.
Sicer pa eh...saj te razumem kaj hočeš, samo s tem ne boš nič dosegla da se boš vsake toliko oglašala v temo in jo zamorila.
Sicer pa eh...saj te razumem kaj hočeš, samo s tem ne boš nič dosegla da se boš vsake toliko oglašala v temo in jo zamorila.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Bulma napisal/-a:Veš kaj Noelia - jaz sem definitivno seznanjena s hrčki ful. Po moje ti nisi zadosti. Plus vsega hrčkom mora pasati da jih božamo itd. kajti če jim ne bi bi odšli vstran + meni se je dogajalo da je moja prejšnja hrčica spala na meni ko sem jo božala. Predvidevam da zaradi ugodja.
Pot do časov, ko bodo živali imele svoje pravice je dolga in gre počasi. Ne, s par posti ne bom dosegla tega, bom pa ljudi seznanila, forum je javen in če bo eden prebral in to upošteval bo že veliko. Nikjer nisem rekla, da ti nisi seznanjena s hrčki, ampak sem govorila na splošno. Verjamem, da zamorim temo, če živiš v svetu kjer so živali v kletkah srečne in pride nekdo napisat resnico. Verjemi, da moji posti niso namenjene tebi, ampak širši javnosti. Nisem imela namena sodelovati v temi, a se mi zdi normalno, da vam odgovorim, če me citirate. Jaz sem tudi na tak način- ko sem slučajno prebirala nek forum slučajno zvedela kaj se v resnici dogaja z živalmi. Sem prišla v temo samo z dobrim namenom, do živali seveda, če sem vas zamorila se pa vprašajte zakaj. Zanimivo pa kako je vedno tisti, ki hoče pomagat slab in napaden. V temi kjer se opeva ljubezen do živali bi bilo pa od udeležencev pričakovati sodelovanje ne odpor. V Sloveniji smo pač v teh zadevah precej zadaj.
ud mačke vse se ne pustijo božat & psi tud ne, ampak to je pa useeno ok, če se jim vsiljujemo pa jih božamo, ker so 'tapravi' ljubljenčki?
O tem v kakšni drugi temi. Tapravih ljubljenčkov ni.
Ampak potem greš lahko pisat tudi v temo o želvah, dihurčkih, morskih prašičkih, ribicah, ptičkih & papagajih, itd.
Točno to počnem.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bulma - Cosmopsiho
Končno!
Ej kak fajn. Kepica mala. Jah, solato pa majo očitno vsi hrčki radi, ne? Super! jaaa, jo prav vidim. Direkt si jo predstavljam kako sedi - kot na oni sliki ki si jo zadnjič dala gor. Presladko
Pri meni je tak. Karlija sem vidla danes - več je bilo uhljev kot njega. Miške pa nisem nič vlačila. Danes morda Pa ponoči sem dobro spala. Ni bilo hrupa. Opa!
Ej kak fajn. Kepica mala. Jah, solato pa majo očitno vsi hrčki radi, ne? Super! jaaa, jo prav vidim. Direkt si jo predstavljam kako sedi - kot na oni sliki ki si jo zadnjič dala gor. Presladko
Pri meni je tak. Karlija sem vidla danes - več je bilo uhljev kot njega. Miške pa nisem nič vlačila. Danes morda Pa ponoči sem dobro spala. Ni bilo hrupa. Opa!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz mam pa spet HRČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov