Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaaa jst bi ful mela še živalce...če bi le mela prostor. Ok ti maš dodo res fuul udomačeno. Jooj škoda da ni Gucci tak pa da se mal boji. Je bla Bouhica glede tega ful boljša...ampak ok. Drgač pa zdej k sm pr babi, je mal problem s prostorom. K doma doma...pr mami...mamo tud večjo hišo in ni blo tok problema. Ok sej vem sm si sama kriva da se skos selim sm pa tja sam mi tud ni bil problem se posvetit vsem živalim. K od mojih sm jst itq najbolj tkole mahnjena da obožujem živali in smo mel dva kužka, pa dve ribe, pa dve muce, dva ptiča, hrčka, pa pol še mladičke...ok upam da nisem kej spustla sam sm vedno za use našla čas tko da če bi le bil prostor, bi mela še hrčke..pa ostale živalce tud...tko da komej čakam da grem na svoje
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Ja mogoče je res to fora..če Dodo ne bi bla taka pridna udomačena hrčica bi pomoje jst tud hotla met še hrčkov
Kok živalic si mela? A reeees? Blagorrrr..jst bi tud mela use to haha..spomnm se k sm bla mjhna, pa smo med počitnicami hodil k babici, kjer je blo vedno ful kužkov malih in sm bla jst cela blažena med njimi..cele dneve sm zuni visela pa jih čuvala in se igrala z njimi..uh, če bi zdej mela tok živalic bi se zihr spet ceu cajt z njimi ukvarjala
Kok živalic si mela? A reeees? Blagorrrr..jst bi tud mela use to haha..spomnm se k sm bla mjhna, pa smo med počitnicami hodil k babici, kjer je blo vedno ful kužkov malih in sm bla jst cela blažena med njimi..cele dneve sm zuni visela pa jih čuvala in se igrala z njimi..uh, če bi zdej mela tok živalic bi se zihr spet ceu cajt z njimi ukvarjala
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja sej sm bla jst tud čist blažena ok sej pač sm vedla če grem k babici pač ni več tega bonusa da mam tok živalic. Ubistvu se je na začetku komi navadla da pride Bouhica z mano....pa pol da sm kupla še ptička...pa pol še enga hrčka. Sam k je vidla da res za vse sama poskrbim in ji je zdej kul. Sam vem pa da je zdej dost živali in raje tega ne bom izkoriščala...ker že da mi tole pusti je dovolj! Je pa res da pač zdej komi čakam kadar grem mal k mami da vidm kužke pa vse jebi ga rada se selm k sm že od malega bla ful pr babi in mi je tle bolš
jooj jst bom mogla it delat počas...Gucci se pa še ni zbudu...svašta. Jst sm ga pa misnla mal po rokah še vlačt haha. Mah nej se ponoč nagoni, da bom lah zutri spala
Dodo sklepam da je na mizi a ne hehe?
In Bulma kam si ti pobegnila?
Nč bejbe nočko obema...pa obljubim da jutri spet kej tipkam..čez dan verjetno ne. bom se pa probala zvečer pred šihtom kaj javit!!
jooj jst bom mogla it delat počas...Gucci se pa še ni zbudu...svašta. Jst sm ga pa misnla mal po rokah še vlačt haha. Mah nej se ponoč nagoni, da bom lah zutri spala
Dodo sklepam da je na mizi a ne hehe?
In Bulma kam si ti pobegnila?
Nč bejbe nočko obema...pa obljubim da jutri spet kej tipkam..čez dan verjetno ne. bom se pa probala zvečer pred šihtom kaj javit!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja vrjamem...jst bi tud komi čakala, da spet vidm svoje kužije, če bi jih mela seveda!
In jaa, prou si ugotovila..Dodo je na mizi haha..v tunelu iz shit papirja spančka Sam še eno rolo rabim, pa bo tunel popoln! In sm opazla, da bo kmal res na voljo ta rola haha..nej gre že kdo na wc
No, lepo deli pa uživi se tipkamo jutr!
In jaa, prou si ugotovila..Dodo je na mizi haha..v tunelu iz shit papirja spančka Sam še eno rolo rabim, pa bo tunel popoln! In sm opazla, da bo kmal res na voljo ta rola haha..nej gre že kdo na wc
No, lepo deli pa uživi se tipkamo jutr!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Sugar_baby napisal/-a:aja drgač pa babe....zdej delam glih vozniški izpit....in pol ko ga naredim, bova jst pa Peekaboo dale hrčke u avto...pa prideva k Bulmi na obisk
Hah - to si bom pa zapomnila in ko boš naredla izpit bom jaz konstantno gnjavila da prideta. Tak! hehe. Toliko da bosta vedele, če bom že tečna postala
Jaz sem pa včeraj tak hitro zaspala da joj. Kriza! Pa sem hotela pred spanjem čekirati še kaj forum, samo ni uspelo
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
No sej kokr jst vem Sugar šele začenja z vožnjami, tko da naju ne morš še gnjavit usaj kakšn dobr mesec hihi
Pol si pa dons zjutri prečekirala forum..in, sva kej zanimivga napisale ?
Pol si pa dons zjutri prečekirala forum..in, sva kej zanimivga napisale ?
-
Bulma - Cosmopsiho
Meni ni problem kdaj ga bo naredila
Ja, sta pisale zanimivo, samo ne morem vega komentirati hehe. Kak je stanje pri tebi?
Moja dva sta tiha bila. No, Karli je besnel, debeluška je itak spala celo noč.
Ja, sta pisale zanimivo, samo ne morem vega komentirati hehe. Kak je stanje pri tebi?
Moja dva sta tiha bila. No, Karli je besnel, debeluška je itak spala celo noč.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Miša je spala ponoč
No, Dodo ni spala Sm učer šla pozn spat, po polnoči..in sm mela šanso, da slišm kako zgleda ta njen začetek divjanja..najprej je use tiho, kot da še mau počiva..pol pa kr naenkrat začne taaaaak ropot! Nism mogla vrjet kako lahko u sekundi začne tok hitr gonit! Res..k da bi kr naenkrat stroj prižgau haha
No, Dodo ni spala Sm učer šla pozn spat, po polnoči..in sm mela šanso, da slišm kako zgleda ta njen začetek divjanja..najprej je use tiho, kot da še mau počiva..pol pa kr naenkrat začne taaaaak ropot! Nism mogla vrjet kako lahko u sekundi začne tok hitr gonit! Res..k da bi kr naenkrat stroj prižgau haha
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, spala je. Pa itak vsako noč spi se mi zdi. Ko pa goni, pa tak na easy bolj, bolj kot da bi sprehajala
Jaaaa - končno si tudi ti doživela to. Zato je vedno boljše če zaspiš prej kot začne ropotati, da ti potem ni taki problem kot če moraš zaspati že ko ona ropota. hehe
Jaaaa - končno si tudi ti doživela to. Zato je vedno boljše če zaspiš prej kot začne ropotati, da ti potem ni taki problem kot če moraš zaspati že ko ona ropota. hehe
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
LoL..jaoo Miša Miša..sprehaja se bolj u izi ane?
Aha..sem ugotovila, da je bolš prej zaspat..ma sej sm hitro rešla problem - papirčke v ušesa pa je blo
Veš kaj sm bla učer jezna nanjo grrr..zvečer me ponavad vedno opazuje, ko telovadim in je pol že budna..no učer me pa kr ni! In tud budna ni bla, pa je bla ura že čez pounoč..pa da bi usaj spala v škatlici, da bi jo lahk lepo vn uzela pa dala v kletko, ker sm hotla it spat.. neee, ona je spala v tunelu in je nikakor nism mogla privabit Sm pol uzela tunel, ga nagnila tko da se je zadrsala k men u roko! Sam pol, ko sm mela to kepo v roki nism mogla bit več jezna nanjo & sm jo itak mau še pocartala
Aha..sem ugotovila, da je bolš prej zaspat..ma sej sm hitro rešla problem - papirčke v ušesa pa je blo
Veš kaj sm bla učer jezna nanjo grrr..zvečer me ponavad vedno opazuje, ko telovadim in je pol že budna..no učer me pa kr ni! In tud budna ni bla, pa je bla ura že čez pounoč..pa da bi usaj spala v škatlici, da bi jo lahk lepo vn uzela pa dala v kletko, ker sm hotla it spat.. neee, ona je spala v tunelu in je nikakor nism mogla privabit Sm pol uzela tunel, ga nagnila tko da se je zadrsala k men u roko! Sam pol, ko sm mela to kepo v roki nism mogla bit več jezna nanjo & sm jo itak mau še pocartala
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, sprehaja se ona. Če pa ful goni, pa to ni dolgo časa.
Hehe - v tunelu je zaspala? Fajn, samo potem si ti imela probleme z vabljenjem ven. Meni to Karli dela, samo ok, njega itak ne vabim ven+niti ne bi šel ven. Kriza!
Danes Miške ne bom mogla cartati. Smrk, smrk
Hehe - v tunelu je zaspala? Fajn, samo potem si ti imela probleme z vabljenjem ven. Meni to Karli dela, samo ok, njega itak ne vabim ven+niti ne bi šel ven. Kriza!
Danes Miške ne bom mogla cartati. Smrk, smrk
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Zkaj ne moreš crkljat Miše?
Ejjj ta moja Dodo je taaak lump! Že ceu dan me ignorira pa se skriva v tunelu..zdej, ko sm si pa hrano prinesla je pa takoj tle pri meni in mi v krožnik gleda Pa ful je cute, ker sedi na tisti kapici svoji pa sirčka drži in papca hihi
Ejjj ta moja Dodo je taaak lump! Že ceu dan me ignorira pa se skriva v tunelu..zdej, ko sm si pa hrano prinesla je pa takoj tle pri meni in mi v krožnik gleda Pa ful je cute, ker sedi na tisti kapici svoji pa sirčka drži in papca hihi
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Aja hihi
Jeeej..Dodo mam na seb..čiča mi na eni boob Kaj je mehka joj Ok, zdej mi po laseh pleza..
Jeeej..Dodo mam na seb..čiča mi na eni boob Kaj je mehka joj Ok, zdej mi po laseh pleza..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov