Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Gucci je čista kopija M1. Saj to sem že itak napisala hehe. Eh bolhica stara naša...glavno da še normalno papca itd. Dokler bo tak itak veš da je vse vredu z njo.
Gucci je pa pravi pozer. Kak fajn se nastavlja fotkiču. Ful je sladek, ni kaj
Gucci je pa pravi pozer. Kak fajn se nastavlja fotkiču. Ful je sladek, ni kaj
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jaa Bulma, kaj je od teh slikic aaa? Pozabljivka A veš, da sm Dodo SPET nadgradila tunel..zdej ma še daljšo tisto pokončno cevko..skor do poličke nad mizo pride..sam še en shit papir mi manjka, pa bo tunel popoln! Vsakič k grem v kopalnico čist navdušena čekiram, kdaj bo prazna rola haha.
Sugar_baby ja ja, ti kr večkrat piš! Če ne te bova z Bulmo prišle na delo okregat hehe. Gucci je že pravi bajsi vidm Kaj je to z našimi hrčki, a smo me tok prijazne lastnice, pa jih razvajamo s hrano..al mamo take sorte bajskaste? Sej jst se ne pritožujem..men so bajski ušeč Itak vesta, da Mišo občudujem, ker je taka bajsiiii.
Za Bolhico pa važno, da ma use kar potrebuje - hrano, počitek pa kolo (če kaj goni) da MU bo čim lepše do konca Vaju morm vedno spomnit, da je dedek in ne babica haha.
No pa še slikice, ki sem jih obljubila (pa bom tudi izpolnila to hehe) od zjutri, ko je Dodo na hiški čičala:
Tle grize tisti bar..sm jo ful dobr ujela, ko je lih zagriznila ane?
Sugar_baby ja ja, ti kr večkrat piš! Če ne te bova z Bulmo prišle na delo okregat hehe. Gucci je že pravi bajsi vidm Kaj je to z našimi hrčki, a smo me tok prijazne lastnice, pa jih razvajamo s hrano..al mamo take sorte bajskaste? Sej jst se ne pritožujem..men so bajski ušeč Itak vesta, da Mišo občudujem, ker je taka bajsiiii.
Za Bolhico pa važno, da ma use kar potrebuje - hrano, počitek pa kolo (če kaj goni) da MU bo čim lepše do konca Vaju morm vedno spomnit, da je dedek in ne babica haha.
No pa še slikice, ki sem jih obljubila (pa bom tudi izpolnila to hehe) od zjutri, ko je Dodo na hiški čičala:
Tle grize tisti bar..sm jo ful dobr ujela, ko je lih zagriznila ane?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-mislim, da smo me dobre lastnice, naši hrčki so pa res slučajno bajskaste sorte Meni je tudi všeč ker je Miša tak okrogla (vendar samo ko sedi!), vendar mi je všeč da je Karli tak fit. Joj, slikice..včeraj bi me spomnila na msnju. Res sem pozabila. Sicer pa jih še niti iz digitalca nisem naložila Upam, da danes porihtam to. Sicer pa itak niso nič kaj special. No, meni so...vendar se mi zdi da so fotke vedno iste. Ne izvajata takih stvari kot jih je M1, da bi lahko cele dneve slikala. Miške včeraj sploh vidla nisem, Karlija sem slišala seveda. Pa zjutraj je norel ko sem šla. Lenuhinja Miša pa seveda spala. Standard!
Wiii - Dodićku - kak je kjutkana. Ful! Kaj spreminja kaj barvo glede na to da je jesen? Miša počasi, a vztrajno. Malo bolj bo bela kot je zdaj
Wiii - Dodićku - kak je kjutkana. Ful! Kaj spreminja kaj barvo glede na to da je jesen? Miša počasi, a vztrajno. Malo bolj bo bela kot je zdaj
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jutrooo..
Ja sej moje fotke so tud večinoma skoz iste, pa jih vseeno limam gor, ker če ne druzga ma pa usaj en brk drugače postavljen Pa jst se itak ne morm nikol naveličat slikc, tud če se ponavljajo jih rada gledam
Midve z Dodo se pa usak večer po tanovem crkljava haha..jo dam nase pa spleza na ramo pol se pa 'stiskava'
Dons sm jo pa useen dala vn, čeprou bom morala it pol..sam če je pa hotla it vn hihi..zdej se skriva nekje tle v tunelu..
Pa ne, Dodo nč barve ne spreminja..še vedno je siva like always hehe..Mišika bela, naš okrogli snežak haha.
Ja sej moje fotke so tud večinoma skoz iste, pa jih vseeno limam gor, ker če ne druzga ma pa usaj en brk drugače postavljen Pa jst se itak ne morm nikol naveličat slikc, tud če se ponavljajo jih rada gledam
Midve z Dodo se pa usak večer po tanovem crkljava haha..jo dam nase pa spleza na ramo pol se pa 'stiskava'
Dons sm jo pa useen dala vn, čeprou bom morala it pol..sam če je pa hotla it vn hihi..zdej se skriva nekje tle v tunelu..
Pa ne, Dodo nč barve ne spreminja..še vedno je siva like always hehe..Mišika bela, naš okrogli snežak haha.
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, imaš prav. Saj vmes se kakšna izstopajoča fotka tudi najde Meni je tudi fajn, čeprav so ful iste slike. Najraje Mišo slikam ko papca. Ne vem zakaj hehe. Slik imam že da je joj.
iiii - stiskale sta se? Kak fajn! Moja napadalna snežinka pa spet spala cel dan. Jo bom danes gnetla. Zdaj morda že pogreša to hehe. Pri M1 se pa ni en dan obrnil okrog, da je ne bi zunaj imela. Ta dva pa..hjao
Dodo se je že tudi po moje ful navadila da je zunaj, ne? Valda ji je muka biti v kletki.
iiii - stiskale sta se? Kak fajn! Moja napadalna snežinka pa spet spala cel dan. Jo bom danes gnetla. Zdaj morda že pogreša to hehe. Pri M1 se pa ni en dan obrnil okrog, da je ne bi zunaj imela. Ta dva pa..hjao
Dodo se je že tudi po moje ful navadila da je zunaj, ne? Valda ji je muka biti v kletki.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja, men so tud hrčki sladki, ko papcajo..ker držijo s šapicami tisto malo seme al pa koruzo, kot da je največja pa najbolj dragocena stvar na svetu
Jst mam tud slik od Dodo več kot svojih hehe
In ja, Miša zihr že pogreša, to da je gneteš Masaža
Mhm, Dodo se je pomoje tud že ful navadla na to, da je zuni..odkar jo mam ni niti en dan miniu, brez da bi jst Dodo vn dala Tko, da se je zihr navadla ja, krogla moja hihi.
Jst mam tud slik od Dodo več kot svojih hehe
In ja, Miša zihr že pogreša, to da je gneteš Masaža
Mhm, Dodo se je pomoje tud že ful navadla na to, da je zuni..odkar jo mam ni niti en dan miniu, brez da bi jst Dodo vn dala Tko, da se je zihr navadla ja, krogla moja hihi.
-
Bulma - Cosmopsiho
Wiii, jaaa-to je tak fajn, ko si držijo hrano. Zakon, no. Samo brki migajo ko jedo.
Oh, jaz pa nimam več slik od hrčkov kot od sebe heehe. Vedno vlačim fotkiča s sabo, tak da...
Ja, verjetno že pogreša masažo, čeprav se mi včasih zdi da se nerada pusti čohati. Se prav skup potegne ko dam prst čez njo. Svašta!
Lol, krogla tvoja Kak sem se režala ko sem to prebrala. heheh. In kaj počne gospa krogla zdaj?
Oh, jaz pa nimam več slik od hrčkov kot od sebe heehe. Vedno vlačim fotkiča s sabo, tak da...
Ja, verjetno že pogreša masažo, čeprav se mi včasih zdi da se nerada pusti čohati. Se prav skup potegne ko dam prst čez njo. Svašta!
Lol, krogla tvoja Kak sem se režala ko sem to prebrala. heheh. In kaj počne gospa krogla zdaj?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Gospodična! krogla Ni še poročena..uživa samsko življenje hehe. Krogla spi v tunelu, medtem ko se jst rihtam za na fax
Ja sej Dodo tud ni vedno pri miru, da jo čoham..pa jo vseeno Itak, če pogledaš kok so mali, ni čudn, da jim ni vedno prijetno, k jih tko božamo, ker ne morjo vedt a jih bomo lepo pobožal al kej bolj na grobo..ni čund, da so boječke
Ja sej Dodo tud ni vedno pri miru, da jo čoham..pa jo vseeno Itak, če pogledaš kok so mali, ni čudn, da jim ni vedno prijetno, k jih tko božamo, ker ne morjo vedt a jih bomo lepo pobožal al kej bolj na grobo..ni čund, da so boječke
-
Bulma - Cosmopsiho
Ups, sorry. Gospodična krogla! heheh Če bi vidla kaj si piševe od nje tukaj. Komaj čakam da jo pridem čohat. Samo ne vem če ti jo bom dala nazaj
Ja, maš prav glede čohanja. Samo itak jim paše vedno. Meni bi tudi če bi me kdo tak mečkal cele dneve
Ja, maš prav glede čohanja. Samo itak jim paše vedno. Meni bi tudi če bi me kdo tak mečkal cele dneve
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ah sej mislm, da naju ima na sumu haha..da si o njej piševa take stvari.. Usakič, ko zjutri vid,, da začnem tipkat gre v tunel, predtem je pa na mizi pa teka naokoli
Uh ja, men bi tud pasal, če bi me kdo tko mečkau Kaj je hrčkom lepo a?
Ah boš boš jo dala nazaj, sej če ne bo pa sama prišla..sm jo zdresirala haha.
Uh ja, men bi tud pasal, če bi me kdo tko mečkau Kaj je hrčkom lepo a?
Ah boš boš jo dala nazaj, sej če ne bo pa sama prišla..sm jo zdresirala haha.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Uuu, kaj si pridna dons..hitr odpisuješ haha..je treba izkoristit ta cajt, dokler ne grem na fax ane?
Nee ne, jst jo dresiram tko, da zna najdt pot domov lol,..usak dan ji kažem zemljevid in po kateri poti naj pride domov čohat se bo pa itak pustila..če je pa največja crkljivka..sej boš vidla Če pa ne, pa nism jst kriva..haha..
Nee ne, jst jo dresiram tko, da zna najdt pot domov lol,..usak dan ji kažem zemljevid in po kateri poti naj pride domov čohat se bo pa itak pustila..če je pa največja crkljivka..sej boš vidla Če pa ne, pa nism jst kriva..haha..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, danes sem dobra Čeprav ravno zdaj zamujam, ker sem imela neko delo.
No, potem pa tak vredu. Toliko samo gledaj da je vseeno ne boš naštimala proti meni. Ker boš potem kregana. Bi prinesla moja dva s sabo, pa ne morem. Smrk! Da bi se spoznali
No, potem pa tak vredu. Toliko samo gledaj da je vseeno ne boš naštimala proti meni. Ker boš potem kregana. Bi prinesla moja dva s sabo, pa ne morem. Smrk! Da bi se spoznali
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
aaaaaaaaaaa kok je Dodo srčeeek. K je čist taka sivkasta, brez irokezice....čist drgačna k Gucci sam ji fuul paše. Zdej razumem zakaj bi jo spaštetkala
Evo glih pišem zdej ko mam čas..da ne bom spet kregana
a vesta da je Gucci spet pridkan ponoči in mi pusti spat. Že nekaj dni ni gonil kolesa, tko da očitno ma svoja obdobja...men pa itq čist paše
Bouhica pa ne goni kolesa popolnoma nič!! Samo spi pa je.
amm Bulma k si ti napisala, da je M1 umirala in ste jo peljali k veterinarju in so ji samo vitaminsko injekcijo dali...sej mogoče si to že kje napisala pa sori da ubistvu to sprašujem samo ko me zanima zaradi Bouhice če ma iste znake...kako je zgledalo ko je umirala?
Evo glih pišem zdej ko mam čas..da ne bom spet kregana
a vesta da je Gucci spet pridkan ponoči in mi pusti spat. Že nekaj dni ni gonil kolesa, tko da očitno ma svoja obdobja...men pa itq čist paše
Bouhica pa ne goni kolesa popolnoma nič!! Samo spi pa je.
amm Bulma k si ti napisala, da je M1 umirala in ste jo peljali k veterinarju in so ji samo vitaminsko injekcijo dali...sej mogoče si to že kje napisala pa sori da ubistvu to sprašujem samo ko me zanima zaradi Bouhice če ma iste znake...kako je zgledalo ko je umirala?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Omfg Smrk,smrk. Ali vseeno ti bom odgovorila. Začelo se je tak. Cel čas je nekaj delala z usti. Sem mislila da se ji je kaj zalepilo v lička, ker je tak čudno delala. Sem ji gledala not, pa nisem nič našla. Potem pa tak. Nehala je goniti kolo, nehala jesti. Sem ji dajala lešnike, ki sem jih sama pogrizla, da jih je jedla potem iz mojega prsta. Pa tak. Težko je dihala, pa piskala je celi čas. Lahko je bil prehlad, čeprav sem vedno pazila da ni bilo prepiha itd. To se je vleklo en teden, potem pa... Jaz sem ji ful hotela pomagati. Sem jo imela ful zunaj, pa sem jo božala, tak masirala kot vedno in se mi zdi da je potem boljše dihala.
Ne mi rečti da ma bolhica kakšne iste simptome?
Ne mi rečti da ma bolhica kakšne iste simptome?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov