Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 01. Nov. 2008 18:30

LoL..Miša bi lahko še kakšne komplekse dobila, če bi znala brat kaj vse tle pišemo o njeni 'bajskosti', da ne bom rekla debelosti ;D 'pokončne rolice ne bi zdržale Miše' haha izjava leta :lach:

A veš, da sm v roku ene ure doživela dva 'prvič'-a po dougem cajtu, kar se tiče dogodkov z Dodo :P Prej se mi je polulala v roko haha..samo to sm bla jst kriva, ker sm jo mela res doug časa pri sebi in je čičala v roki, pol pa kr naenkrat začutim toplo! Jst sm se kr smejat začela :rofl: Pa sm jo dala dol in je pobegnila v tunel, pol pa tko vn kukala, kot da jo je strah, da nism jezna nanjo..itak nism bla! Men je to še kjut haha..

No, drug prvič je pa ta slavna napadalna poza! Zadne čase mami vedno dela neke hitre gibe, ko je tle pri mizi in Dodo vedno pobegne kokr hitr se le da..no in zgleda, se je že čist ustrašla mami hehe..in prej spet pride mami v sobo, pa neki naglas reče, pa je Dodo pičilaaaa v tunel, čeprou se je pred tem z mano igrala na mizi.. in pol sva jo z mami hotle zvabit vn iz tunela & ko je Dodo zagledala mami je zobke pokazala pa un zvok proizvajala :D Pol, ko je mami šla in sm ostala samo še jst, je pa prišla vn pa mi povohala prstek in mi splezala na roko...sweet!
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 7:59

Jeeee - prvič in prvič :) Kak fajn! Iu, polulala se ti je, tebi pa se je zdelo sweet? That's love baby :)
Haha - to glede mame me je pa res nasmejalo. Premalo je z njo, pa jo hoče napasti. hehe. Zakon, ha? Vidiš, da si samo ti njena in to je glavno. Da ma tebe rada, druge pa ne. Ti vsaj ni potrebno biti ljubosumna, da bi se komu pustila bolj cartati itd. Ne? :)

Jaz pa sem na koncu včeraj spala doma (no comment), pa Karlija že ob devetih vidla kako papca, pa nori gor in bol. Miša spet nekaj posravlja-standard. Počasi jo pa itak vzamem ven, da bo na mizici fajn. Slikice dam danes gor. OK?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 9:04

Ja maš prou, tko usaj vem, da ona ve, čigava je :rofl: Trenutno kuka vn iz tiste dodatne cevi iz tunela..dobr, da ne pade dol, ker še ni dokončan, čakamo na novo pošiljo shit papirja & redno pregledujemo, če je že tuki haha.

Jaa, slikce moraš dons dat..mogoče še jst kej poslikam Dodo v tem slavnem tunelu..jst bi morala tisti predor v Šentvidu delat :lach:

Miša je pa res pridna, ko tko pospravlja navsezgodi! hehe..Karli tud kej pospravlja? :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 10:49

iiii - vse si jo predstavljam kako kuka ven. Sladko, ni kaj. Eh, Karli ne pospravlja ravno. Edino v tunel si vedno pesek nanosi in seno. Ne vem zakaj. Jao, prej se je tako čohal v škatlici, da se je premikala :lol: Mish pa spi v škatli. Prej sve se s sestro tako režale, da se je zbudila. Seveda cela v napadalni drži. Kak mi gre na živce to!!!

Kako pa Žuti? Si je fajn še kupil one zamaške za ušesa? :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 10:57

A si ti pisala ta post v kakšnih čudnih razmerah? Preber si kaj si napisala... Mish? Fajn? :rofl:

No, zdej ko končno vem, kako zgleda ta napadalna drža lahko komentiram hehe.. Sam mora bit smešno, da se vidve s sestro smejita, Miša pa takoj v napadalno držo - kot da misli, da ji vedno kdo neki hoče, če se kaj dogaja okol..jaoo Mišaaa, ne vrti se vse okol tebe ha ha :lach:

Žuti pa isto kot vedno..baje ga majo še zmeri v kopalnici :P Tko da ne, ni nbenih zamaškov hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 11:53

(opa, nov avatar :D)

Nisem pod vplivom ničesar. Pa vem da sem Mish napisala. Včasih jo tudi pokličem tak :oops:

Haha - napadalna drža je kriza. Pa ugriz je grozen pol. Mater me moti to. Grrh!

Joj, še itak imajo Žutega v kopalnici? Čez dan tudi? Eh divjaček mali..hehe :) Tile roborovski so valda itak najbolj hiperaktivni hrčki od vseh. Agree? :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 11:59

A pol pa ok, sm misnla, da si falila tipko, ko si hotla Miša napisat :D

Jst tud Dodo kličem miššššššš moja hihi :P Jim paše ane?

Mhm, Žuti je še vedno v kopalnici haha..čez dan ne, samo ponoč..čez dan ga fant trenira :cool: hehe. In ja, strinjam se, da so najbolj hiperaktivni..pravi Speedyi Gonzalesi so.

Veš kaj je mami prej rekla Dodo..da je debela! :rofl: In da bo kmau širša kot daljša haha. Kepa moja :hearts:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 12:37

Slikice:

No tle se lahk nagledaš njenga tunela & prvič sm jo slikala direkt v smrček :hearts:

Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 13:45

Debela Dodo :rofl: Bo vsaj imela Miša po kilaži družbo.

jeeeei - kak dober tunel. Pa Dodo kak je zlataaaa :love: Na oni tretji slikici...fuuul. Puhek mali. Komaj čakam da jo pridem čohat :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 14:14

Ja fat Dodo :D Sej ma skoz kej u ustih, ni čudn! Pa opazla sm, da je moja Dodo tud sesalc..vedno sm misnla, da ful hitr poje, ko ji dam hrano..npr. u petek sm ji dala svežo hrano sm na mizo in nasledn dan ni blo več tistih malih semen sploh :eek: In pol vidm, da jih ni pojedla, ampak jih spravi pod tunelček..veš kok jih je?! Uh.. Tko da vidm, da ona tud pride med hrano, jo posesa vase in pol vn sprav med zalogo haha..

Pa ma dobr tunel a? :cool:

In spet je napadalno pozo pokazala, ko je mami prišla..cute :rofl: Pa opažam, da je mami čist navdušena nad njo..se ji je prej zarekl, da ji je ful lepo, ko stoji na zadnih tačkah in spredne gor drži..pa počohala jo je po trebuščku..a 2 mesca nazaj še pomislt ni hotla na to, da bi mela to doma hehe.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 15:56

Joj, Karli dela isto. Ko sem jima čistila zadnjič sipam iz hišice vse kar je imel in notri je bilo vse polno hrane. Valda si je delal zaloge za zimo, jaz pa sem mu vse podrla. Bad Bulma :P

Najini sesalci :rofl:

Valdaaaa da je mama cela paf za Dodo. Kdo pa ne bi bil. Samo zanimivo da je Dodo v napadalni drži ko je mama zraven. Naj se ji prikupi s kakšnim priboljškom :)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 02. Nov. 2008 17:41

Kwa so hudii.. moji sam spijo pa nč se jim ne da... so pa tok bajsijii :D :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Nov. 2008 18:22

Eh ne skrbi, moja dva tudi samo spita. hehe :) Vsi hrčki so taki lenuhi očitno. Bajsiji pa itak.

Prilepi neke slikice spet, da jih vidimo :)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 02. Nov. 2008 18:49

Bom, ja..

Žalostna novica.. unga puhija smo oddal.. un ta najbolj luštkan :P zdej mam sam še 4 piškee :D če kera hoče, nj mi javi. :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 02. Nov. 2008 18:56

Bulma - ja sej lih to sm razmišljala..jst tud Dodo vedno posesam ta semena, ker jih drgač povsod razmeče, pa še misnla sm, da so olupki..pol pa vidm zadnič, da so to še cela semena..in mi je blo kr mau bad, k sm dojela, da sm očitno posesala njeno zalogo :oops:

Pa sej ni vedno v napadalni pozi, ko pride mami..sam ponavad mami hitr prileti sm al pa kej men reče in se Dodo itak ustraš, ker sm jst vedno bolj tiha pa 'nežna' okol nje..mami pa pride k en tornado :rofl:

*Kitten* - nimate več puheka? Uh, kako se lahk ločiš od njih? Jst ne vem, če bi lahko oddala kakšnega hrčka :?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov